go!auto

 89 opinii w tym 48 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

go!auto
al. Grunwaldzka 99/101
80-244 Gdańsk

Kontakt

Opis

Zapewniamy Cię, że możliwe jest bezproblemowe przejście nauki jazdy i połączenie przyjemnego z pożytecznym.

Po kursie w go!auto będziesz po prostu DOBRYM KIEROWCĄ  :)

Zależy nam, aby wskazówki, których udzielamy były przydatne w trakcie egzaminu i w codziennym życiu kierowcy. Wiemy, że zdecydowana większość kursantów z sympatią wspomina szkolenia i docenia czas poświęcony na wytłumaczenie nawet najtrudniejszych spraw – żadne pytanie nie jest pozostawione bez odpowiedzi.


Dlaczego warto wybrać go!auto?

To proste!

1. Jesteśmy otwarci i z przyjemnością dostosujemy się do Twojego kalendarza zajęć – Twój czas jest dla nas ważny.

2. Mamy świetnych instruktorów, są bardzo dobrymi praktykami 

3. Jesteśmy z ścisłym centrum Gdańska Wrzeszcza, więc z każdego miejsca w Gdańsku będzie Ci do nas "po drodze" ;)

4. Mamy bardzo wygodne i ładne biuro i salę wykładową 

5. Rozdajemy dodatkowe jazdy w ramach kursu: 1 godzina za jednorazową płatność, 2 godziny extra za przyprowadzenie znajomego na kurs. 

Oprócz tego zaglądaj na naszą stronę www.goauto.com.pl - tu zawsze znajdziesz aktualne promocje!

Przyjdź do nas - nie zawiedziemy Cię!

Jeśli chcesz uzyskać o nas dodatkowe opinie odwiedź nasz fanpage i  instagram :)

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

08.11.2021

al. Grunwaldzka 99/101, kurs popołudniowy :)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz Borkowski

Mateusz Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne i profesjonalne podejście do tematu prawa jazdy. Zarówno teoria, jak I praktyka jasno i klarownie wytłumaczone, dzięki czemu egzamin zdałem za pierwszym razem. Serdecznie polecam!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy sukcesu,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna T .....a ip: 153.19.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Jestem szczególnie zadowolona z zajęć praktycznych z Panem Krzysztofem, który cierpliwie i zrozumiale tłumaczył mi wszelkie zagadnienia. Atmosfera podczas jazd była przyjemna i profesjonalna a Pan Krzysztof doskonale wyłapywał moje pomyłki lub błędne nawyki i merytorycznie tłumaczył jak mogę je poprawić. Po długiej przerwie od pierwszego podejścia do egzaminu (liceum) stresowałam się perspektywą kolejnych jazd oraz egzaminów jednak dzięki jazdom z Panem Krzysztofem byłam dobrze przygotowana do jazdy i w końcu poczułam się pewnie za kierownicą. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a dzisiaj przyjechałam pierwszy raz sama do pracy :)

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie Pani Zuzanno za zaufanie, bardzo się cieszymy z sukcesu. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w spełnieniu marzenia o prawie jazdy, pozdrawiamy, zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Krason

Daria Krason
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę szkółkę! Wszystko przebiega wzorowo czyli tak, jak powinno. ☺️ Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie i ze wspaniałym humorem Pana Wojtka, dzięki któremu wykłady nie są nudne - naprawdę chce się słuchać! Jeśli chodzi o część praktyczną kursu - instruktor - Pan Krzysztof (z nim miałam przyjemność odbywać jazdy) bardzo cierpliwy, ale przy okazji rozmowny i wesoły. Muszę również dodać, że za każdym razem Pan był punktualny, co mnie bardzo cieszy. Ze spokojem i zrozumieniem przekazuje swoją wiedzę, zwraca uwagę na błędy i szczegółowo je wyjaśnia. Cały kurs przebiegł mi szybko i w bardzo miłej atmosferze, czyli tak, jak sobie to wyobrażałam. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem ☺️ Polecam wszystkim. ❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa i gratulujemy sukcesu! Zadowolenie i umiejętności Kursantów są naszym priorytetem, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Poplawski

Bartek Poplawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

go!auto to świetna szkoła, ludzie z powołaniem dzięki którym można iść na egzamin spokojnym. Wykłady z Panem Wojciechem bardzo ciekawe oraz z prowadzone z poczucirm humoru. Wiele praktycznych rad dzięki którym za kierownicą można czuć się za kierownicą. Jazdy z Panem Piotrem również bardzo przyjemne. Bardzo polecam tę szkołę jazdy ❤

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, dziękujemy za miłe słowa, są dla nas motywacją do podwyższania jakości szkolenia, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria C .....l ip: 83.20.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkółkę Go!Auto teoria z Panem Wojtkiem była niesamowita, czas leciał szybko i przyjemnie. Instruktor z bardzo dużym poczuciem humoru i zaangażowaniem w przekazywaną wiedzę. Praktyka z Panem Tomaszem była bardzo przyjemna, nauczyciel wymagający o anielskiej cierpliwości, zawsze z dobrą muzyką i dobrym słowem :)stale gotowy do udzielenia niezbędnych pytań. Dzięki temu wiem że jestem w 100% przygotowana do życia za kierownicą. Lepiej trafić nie mogłam. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, przygotowanie do samodzielnej, bezpiecznej jazdy jest dla nas priorytetem, oczywiście przy okazji zdanie egzaminu,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Swietłana Bojsza

Swietłana Bojsza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam GoAuto! Bardzo dobra szkoła jazdy! Profesjonalizm i wyrozumiałość to o GoAuto. Wielkie podziękowanie dla Pana Wojtka za jego wspaniałe wykłady teorii i poczucie humoru, dla instruktora Pana Tomasza za jego wyrozumiałość w przygotowaniu do bycia kierowcą. Za każdym razem nie mogłam się doczekać lekcji teorii i jazd, to zawsze było interesujące. Zdane za drugim razem :) Jeszcze raz dziękuję i będę tęsknić za dobrymi czasami razem z GoAuto! ????

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie Pani Świetłano, za zaufanie, bardzo się cieszymy z sukcesu. Super, że mogliśmy pomóc, w spełnieniu marzenia o prawie jazdy, pozdrawiamy, zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela K ....e ip: 89.69.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazy. Zajęcia teoretyczne z Panem Wojciechem są prowadzone profesjonalnie, ciekawie i z poczuciem humoru. Jazdy miałam z Panem Krzysztofem, który tłumaczył wszystko bardzo cierpliwie. Wyjątkowo cenne było podsumowanie lekcji na koniec zajęć, omówienie błędów, trudniejszych skrzyżowań, postępów w nauce. Pan Krzysztof był zawsze punktualny i profesjonalny, daty i godziny kolejnych zajęć otrzymywałam drogą smsową, więc nic nie umykało. Trasy, którymi jeździliśmy idealnie pokryły się z tą, którą miałam na egzaminie, więc czułam się pewniej.

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy sukcesu, do zobaczenia na nowej "drodze" życia,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Pik

Małgorzata Pik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy go auto. Bardzo ciekawe wykłady z Panem Wojtkiem, dużo można się nauczyć już na pierwszych zajęciach !!!!! cześć praktyczna z Panią Danuta jazda była super. Dzięki tej szkole zdałam egzamin za pierwszym razem !!!! Z całą pewnością polecam nie ma co się zastanawiać !!!!!

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie Pani Małgorzato, współpraca z Panią była ogromną przyjemnością, powodzenia na drodze, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Izabela Swat

Izabela Swat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

GoAuto to świetne miejsce na pierwsze spotkanie z samochodem! Teoria z Panem Wojtkiem i praktyka z Panem Tomkiem to była sama przyjemność. Przygotowanie do egzaminów na najwyższym poziomie! Wszystko zdane za pierwszym razem! Dziękuję!

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, dziękujemy za miłe słowa, robimy wszystko, aby nasi klienci zostali znakomitymi kierowcami, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika L .....a ip: 37.47.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na wykładach z teorii nie da się nudzić, z Panem Wojciechem prowadzone dyskusje pozwalają dobrze zrozumieć przepisy ruchu drogowego. Naukę jazdy miałam z przemiłym Panem Krzysztofem, dzieki któremu jazda stała się przyjemnością bez stresu. Wszystkie trasy egzaminacyjne były mi znane, a podejście instruktora jest godne podziwu. Z humorem podczas jazdy otrzymałam ważne i pomocne wskazówki co do jazdy oraz zachowania się w ruchu drogowym czy przy doskonaleniu np. ruszania lub na rękawie. Każdemu życzę takiego instruktora, z którym 2h jazdy tak szybko i sukcesywnie mijają!

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, doskonałe umiejętności naszych kursantów są dla nas priorytetem, powodzenia,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Budzisz

Konrad Budzisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna forma wykładów, która w bardzo efektywny sposób pozwoliła na zrozumienie zasad ruchu - jak to będzie jasne, to żadne pytanie egzaminacyjne nie powinno zaskoczyć. Praktyka - Piotr W to szalenie skuteczny instruktor, z dość specyficznym poczuciem humoru, które do mnie akurat trafiło. ;-) Udzielone wskazówki, zarówno techniczne, jak i dotyczące samej kultury jazdy i zachowań wobec innych kierowców zaprocentowały spokojnym podejściem do egzaminu i.. no cóż, zdaniem za pierwszym razem, a mam 35 lat i nigdy wcześniej za kółkiem nie siedziałem. Dzięki wielkie dla zespołu Go!Auto.

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, Pan bardzo chciał, my trochę pomogliśmy i stąd taki wynik, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kamińska

Wiktoria Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zaufałam opiniom internautów i się nie zawiodłam. Nauka teoretyczna prowadzona przez Pana Wojciecha w ciekawy, nietuzinkowy sposób + nauka praktyczna prowadzona przez Pana Piotra daje gwarancje zdania egzaminów za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam go!auto !!!!

Odpowiedź:

Brawo pani Wiktorio, dziękujemy za wspaniałą współpracę, powodzenia na nowej " drodze "życia,
zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Zygmańska

Zuzanna Zygmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie wszystkim polecam! Rewelacyjna szkoła jazdy, która wiele mnie nauczyła, przede wszystkim jak być dobrym kierowcą i jak zachowywać się w rozmaitych sytuacjach. Teoria w bardzo ciekawy sposób przedstawiona, Pan Wojtek potrafi zachęcić i sprawdzić, że nawet najnudniejszy temat staje się bardzo interesujący i godny uwagi. Część praktyczna również rewelacyjna. Jeździłam z Panem Wojtkiem, który nawet najtrudniejsze na świecie skrzyżowania potrafi wytłumaczyć w taki sposób jakby była to najprostsza rzecz na świcie. Dał mi dużo porad i wskazówek na przyszłość. Kilka jazd miałam również z Panem Krzysztofem, który sprawił, że zdobyłam ostateczną pewność siebie przed egzaminem. Polecam wszystkim, którzy lubią profesjonalizm, dokładność i cierpliwość. Cały kurs będę wspominać z ogromnym uśmiechem na twarzy jako wspaniała przygoda w moim życiu. Nie ma nad czym się zastanawiać tylko wybierać go!auto.

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie sukcesu, dziękujemy za miłe słowa, pomoc w staniu się mądrym i odpowiedzialnym kierowcą to nasz priorytet. Przy okazji zdany za pierwszym razem to dodatkowa satysfakcja,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B .......i ip: 109.241.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkolenie z Panem Krzysztofem na pewno nauczyło mnie o wiele więcej niż było potrzebne do zdania egzaminu - wiedza, którą zdobyłem na pewno przyda mi się na całe życie. Czas trwania szkolenia uległ niestety wydłużeniu z powodu zmiany mojego pierwszego instruktora.

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie, naszym priorytetem jest abyście Państwo nauczyli się bezpiecznie poruszać po drogach, przy okazji zdając egzamin, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia D .........z ip: 89.64.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej niż Go!Auto wybrac nie mozecie!! ???? Piszac ta opinie juz dluzsza chwile po ukonczonym kursie moge z czystym sumieniem zagwarantowac, ze nauka w GoAuto to nie tylko zdany egzamin (w pierwszym podejsciu, z teoria na 100% i praktyka, po ktorej egzaminator gratuluje umiejetnosci ????), ale tez poczucie pewnosci i spokoju za kierownica, kiedy juz po nim wsiada sie do auta samemu - w kazdych warunkach pogodowych, na wielkich skrzyzowaniach, w mniejszym miescie, w trasie - a to przeciez jest najwazniejsze :) wszystko dzieki solidnym umiejetnosciom i wiedzy, ktore (w moim przypadku) Pan Wojtek i Pani Ola przekazuja w przemyslany, praktyczny, interesujacy, a przy tym pełen fajnej atmosfery sposob. Az chce sie chodzic na kolejne lekcje i wsiadac za kierownice, a efekty mowia najwiecej. Szkoła na 6! :))

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, dziękujemy za super współpracę, wszystkiego najlepszego na nowej "drodze" życia,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina K .......k ip: 89.67.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim strachliwym i tym zdeterminowanym polecam szkołę go!auto !!! :) Praktyka z Panem Piotrem to czysta przyjemność :) cenne wskazówki, rady, cierpliwość, żart :) tak samo jak teoria z Panem Wojtkiem :)

Odpowiedź:

Pani Paulino, gratulujemy serdecznie sukcesu, zadowolenie kursantów jest dla nas najlepszą nagrodą,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga K .......a ip: 94.78.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! :) teoria z panem Wojciechem super, luźna, bezstresowa atmosfera, dużo się zapamiętuje z zajęć :) a jazdy polecam z panią Danutą, najlepszą instruktorką na świecie, zero stresu, bardzo wyrozumiała i przemiła kobieta :)

Odpowiedź:

Serdecznie gratulujemy sukcesu, cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami i wzajemnie, powodzenia zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Stachura

Wojciech Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Goauto, może będę się powtarzał, ale WARTO :). Praktyka z panem Wojtkiem idzie szybko, konkretnie, rzeczowo i życiowo! Jazdy miałem z panem Tomkiem i to zdecydowanie człowiek na swoim miejscu, który bardzo spokojnie wprowadza w praktykę jazdy, przy tym będąc wymagającym nauczycielem. Na koniec powtórzę się po więkoszości kursantów!!! Jak się uczyć i zdawać to tylko z Goauto :-)!!!

Odpowiedź:

Panie Wojciechu, bardzo dziękujemy :) powtórzymy się ;), ale każda opinia to dla nas powód, by ustawicznie poprawiać nasze działanie;)Oczywiście gratulujemy zdanego egzaminu i do zobaczenia na drogach :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dorota P .........a ip: 83.23.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całym sercem polecam! Wybierając szkołę jazdy kierowałam się opiniami i szczerze lepiej trafić nie mogłam. Teoria z Panem Wojciechem bardzo ciekawie i merytorycznie przeprowadzona- wszystko na długo zostaje w głowie. Czysty profesjonalizm i pasja. Jazdy z Panią Olą w przemiłej atmosferze, dużo cennych i życiowych rad- nauka z Panią Olą obok to czysta przyjemność. Egzamin zdany za pierwszym razem! Nauczyć się jeździć autem można wszędzie, go!auto uczy do tego jak być odpowiedzialnym uczestnikiem ruchu drogowego za kierownicą i nie tylko. Do zobaczenia na drogach! ????

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, dziękujemy za miłe słowa, pomoc w staniu się mądrym i odpowiedzialnym kierowcą to nasz priorytet. Przy okazji zdany za pierwszym razem to dodatkowa satysfakcja,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Suduł

Kamil Suduł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Szkołę , Bardzo miła atmosfera oraz bardzo ciekawa i dobrze przeprowadzone wykłady przez Pana Wojtka. co do teorii bardzo miła i przyjemna jazda z Panią Ola doskonalę nauczyła mnie jeździć i dzięki jej nauką oraz Pana Wojtka zdałem za pierwszym razem :D Polecam Go!auto !!

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulujemy znakomitego wyniku na egzaminie, mozliwe to było dzięki doskonałej współpracy, powodzenia zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dagmara Sowińska

Dagmara Sowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy go!auto. Dzięki Panu Wojciechowi K. i Panu Piotrowi W. egzaminy zdałam za pierwszym razem, co jeszcze niecałe cztery miesiące temu wydawało się niemożliwe! Wcześniej nie wyobrażałam sobie, że kiedykolwiek będę prowadziła auto, a już za tydzień odbieram prawo jazdy i już nie mogę się doczekać swojej pierwszej, samodzielnej podróży samochodem. Panowie, ogromnie dziękuję za pełen profesjonalizm i olbrzymią wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną popartą wieloletnim doświadczeniem. Za świetne podejście do każdego kursanta i ogromną dawkę humoru! A przede wszystkim za to, że uczycie rozsądnej i bezpiecznej jazdy. Specjalne podziękowania dla Pana Piotra W. za wiarę we mnie kiedy brakowało mi jej, za mega cierpliwość i super przyjazną atmosferę na jazdach. Jeszcze raz, bardzo dziękuję i z czystym sumieniem będę polecała każdemu szkołę jazdy go!auto.

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, ale też ogromnie cieszymy się z Pani sukcesu, zadowolenie klienta jest dla nas priorytetem. No a przy okazji nabycie umiejętności bezpiecznej i rozsądnej jazdy, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Dargacz

Daria Dargacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę poleć szkołę go!auto. Egzaminy zdane za pierwszym razem, a to tylko dzięki panu Wojtkowi który wykłada teorię w sposób bardzo zrozumiały I dzięki cudownej pani Oli z która miałam jazdy, a nauka z nią to była czysta przyjemność. Jeszcze raz polecam tą szkołę nauki jazdy.

Odpowiedź:

Pani Dario, serdecznie gratulujemy sukcesu, powodzenia na drodze :),
zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Kaczorowska

Dorota Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Teoria z panem Wojtkiem bardzo ciekawa - dużo przykładów, porad i ogólnie super atmosfera. Co do części praktycznej to polecam panią Danusię - cierpliwa, bardzo dobrze uczy, świetnie osoba z która jazdy to była czysta przyjemność! Polecam!!!

Odpowiedź:

Cudownie, gratulujemy wyniku, to była wspaniała współpraca, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ..h ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W goauto zrobiłam kurs szybko i w dobrej atmosferze. Teoria była przedstawiona przez pana Wojtka Kiełbasę w ciekawy sposób. Jazdy prowadzone ciekawie i pouczające. Indywidualne podejście do klienta, zaangażowanie, elastyczność, profesjonalizm. Minusów brak. Wszystkim zastanawiającym się serdecznie polecam szkołę goauto.

Odpowiedź:

Dziękujmy za wspaniałą współpracę, gratulujemy sukcesu na egzaminie, powodzenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia O ...k ip: 89.64.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dwa razy nie udało mi się zdać egzaminu na Śląsku. Po przeprowadzce na Pomorze stwierdziłam, ze spróbuje tutaj. Pan Wojtek swietnie przygotował mnie do jazdy po Gdańsku. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, udziela przydatnych porad. Dzięku kilku godzinom jazd udało mi się zdać w nowym mieście za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolona z wyboru, lepiej trafić nie mogłam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za owocną współpracę, gratulujemy sukcesu, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anastasiya Horin

Anastasiya Horin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sredecznie polecam szkołę GoAuto, a w szczególności Pana Wojtka. Bardzo spokojny i cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć, a na dodatek po zakończonej teorii można było śmiało się kontaktować w razie jakichkolwiek pytań. W trakcie zajęć było przekazanych wiele cennych uwag, dzięki czemu egzamin teoretyczny udało się zdać za pierwszym razem. Przesympatyczna instruktorka, pani Ola. Jazda z Panią to czysta przyjemność. Podczas zajęć praktycznych wszystko cierpliwie tłumaczone. Brak problemów z terminami na kolejne godziny jazd. Pierwsza instruktorka, która pozytywnie mnie nastawiła, dzięki czemu uwierzyłam w siebie. Atmosfera bardzo luźna. Zdecydowanie dobrze spędzony czas. Z całego serduszka polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalne podejście do kursantów.

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa, jesteśmy dla Państwa, gratulujemy sukcesu,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka K ......k ip: 94.254.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu w miłej i swobodnej atmosferze. Pan Wojciech i Pan Piotr posiadaja bardzo obszerną wiedzę i doświadczenie, chętnie udzielają wskazówek a przede wszystkim chcą aby nie tylko zdać egzamin, ale także czuć się pewnie za kierownicą już na zawsze! Zdałam za pierwszym razem! Polecam z pełną odpowiedzialnością!

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie sukcesu, jak się bardzo czegoś chce i poprze pracą, można osiągnąć wszystko. Cieszymy się, że mogliśmy trochę pomóc, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Małuszyński

Patryk Małuszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Teoria bardzo przyjemna fajnie się słucha pana Wojtka. Instruktorzy też bardzo dobrze uczą jeździć samochodem i dobrze przygotują do egzaminów. Polecam tą szkołę jazdy. Pozdrawiam całe GO AUTO :)

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulujemy sukcesu, do zobaczenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Pernaczynski

Sebastian Pernaczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone w super atmosferze i wszystko doskonale tłumaczone. Sama nauka jazdy to czysta przyjemność i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Panie Sebastianie, bardzo dziękujemy! Jest nam bardzo miło! Życzymy powodzenia i do zobaczenia na drodze :) Pozdrawiamy, Zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna M ....... ip: 178.235.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Wykłady prowadzone w bardzo przyjazny sposób. Wszystko wyjaśnione łatwo i przejrzyście. Pani Ola jest wspaniałą instruktorką, miła, cierpliwa i bardzo dobrze uczy. Egzamin zdany za pierwszym razem. Szczerze polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy, miło nam, że spełniliśmy Pani oczekiwania, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak