GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

 472 opinie w tym 361 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET
al. Kościuszki 3
90-418 Łódź

Opis

Witamy w kobiecej szkole jazdy!
Informujemy o możliwości rozłożenia kursu na raty!
GIRLS SCHOOL to szkoła nauki jazdy stworzona przez kobiety dla kobiet. Powstała z połączenia pasji , wiedzy, marzeń i temperamentów.
Przykładając wszelkich starań do poszerzania granic "kobiecego świata motoryzacji" stała się liderem programu operacyjnego Kapitał Ludzki i rozwija się pod patronatem Unii Europejskiej.

Współpracuje również z prężnie działającymi szkołami nauki jazdy dla kobiet na terenie Polski, co w konsekwencji przyczynia się do wielopoziomowego wypracowywania dla kursantek najskuteczniejszych metod nauczania.


Celem Girls School jest świadczenie usług o najwyższej jakości.
Dlatego przede wszystkim inwestujemy w:

*kadrę posiadającą predyspozycje i serce do wykonywanego zawodu
*najwyższej jakości sprzęt szkoleniowo- testowy
*nowoczesne zaplecze dydaktyczne
*doskonały stan techniczny i wizualny naszych pojazdów
*posiadamy nowe auta Hyundai i20 takie same jak na egzaminie państwowym oraz Suzuki Swift
*posiadamy auto z automatyczną skrzynią biegów BMW seria 1 przystosowane do egzaminu w WORD
*jazdy odbywają się co dziennie w godz. 8.00 - 22.00 w soboty i niedziele 8.00-18.00
*zapewniamy wjazd na plac manewrowy WORD ul. Maratońska i WORD ul. Smutna
*możliwość zdawania egzaminu państwowego praktycznego na naszym przystosowanym autku w
towarzystwie instruktora co skutecznie zmniejsza stres
*jako jedni z nielicznych jeździmy z kursantami na drogę ekspresową lub autostradę żeby każda
osoba miała szansę zasmakować tego z czym kiedyś przyjdzie jej się zmierzyć pod okiem
instruktorów
*dajemy gwarancję komfortowych warunków i zadowolenia

Z myślą o Was i Waszych potrzebach wnętrze naszych sal wykładowych uczyniłyśmy wyjątkowym miejscem które sprawia, iż nauka w Girls School staje się czymś więcej niż teoretycznym przygotowaniem do bycia kierowcą.

JESTEŚ TEGO WARTA BO JESTEŚ WYJĄTKOWA :)
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Małgorzata Chylińska Właściciel

Małgorzata Chylińska Właściciel

Magda Szałowska

Magda Szałowska

Karolina Socha

Karolina Socha

Sławomir Chyliński

Sławomir Chyliński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

26.04.2021

al. Kościuszki 3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 i KIA RIO taka jak na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

26.04.2021

al. Kościuszki 3, automat

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (BMW seria 1)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ania Kucharska

Ania Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę polecić tę szkołę jazdy każdemu. Wykłady prowadzone są w ciekawy sposób, podawane jest wiele przykładów z życia dzięki którym łatwiej zapamiętać przepisy ruchu drogowego. Podczas jazd instruktorzy zwracają uwagę na wiele szczegółów, które przydają się na egzaminie państwowym, a w samochodzie nie ma nerwowej atmosfery, wszystkie błędy są tłumaczone na spokojnie. Zarówno teorię jak i praktykę zdałam za 1 podejściem. :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Kaczmarek

Barbara Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam za sobą kurs, liczne jazdy i parę podejść do egzaminu praktycznego -nieudanych. I postanowiłam coś zmienić. Moja córka, która odbyła kurs w Girls School i zdała za pierwszym razem poleciła mi właśnie tą szkołę. Szkoła dla kobiet - pomyślałam, jeśli nie oni, to kto mi pomoże poradzić sobie z całą tą sytuacją. Więc zgłosiłam się do nich i potraktowali mnie bardzo życzliwie. Za to dziękuje właścicielom szkoły. Bardzo jestem wdzięczna właśnie za życzliwość i wielką chęć pomocy. I dużo się u nich nauczyłam. Naprawdę, dużo. Bardzo dziękuję, zwłaszcza Panu Patrykowi, ale też Pani Kamili - jedna jazda, a tak dużo mi dała.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Milczarek

Joanna Milczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całym sercem i rozumem polecam. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem!!! Teoria podana ciekawie i konkretnie. Dostajesz dobre materiały do nauki w domu. Możesz też przyjść i poćwiczyć teorię w szkole. Jest porządek. Dobre auta. Jazdy dobywają się punktualnie, zgodnie z tworzonym z wyprzedzeniem grafikiem. Moje prośby grafikowe były uwzględnione. Nigdy nie miałam odwoływanej czy przekładanej jazdy. Jeździłam z trzema instruktorami Nie byłam anonimowa. Kolejny instruktor doskonale wiedział z kim jeździ i co ma akurat ze mną ćwiczyć. Tłumaczą, pokazują, ćwiczą do skutku aż załapiesz i zaczniesz robić postępy. Krytykują kiedy trzeba, ale zachowanie na drodze a nie kursanta. Chwalą jak jest za co :-) Motywują, aż zaczynasz jeździć coraz lepiej. Zawsze możesz liczyć na wsparcie. Nie tylko nauczyłam się jeździć, ale i polubiłam jazdę samochodem! W moim przypadku niebywałe ;-) Mają podejście do każdego kto tylko chce się nauczyć. Super Szkoła, fajni Ludzie. Jestem ogromnie wdzięczna za pracę jaką wykonali, żeby nauczyć mnie jeździć :-) Dziękuję :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Наталья Бубнова

Наталья Бубнова
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim GIRLS SCHOOL. Mega atmosfera, profesjonaliści w swojej dziedzinie. WSZYSTKO NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Анна Побережная

Анна Побережная
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję wszystkim za tak wspaniały czas ktury spędziłam z wami. To były piękne chwile których będzie mi brakować. Kto się zastanawia nad wyborem szkoły do nauki jazdy, to ja zdecydowanie polecam Auto szkoła dla Kobiet GirlsSchool Mega atmosfera, ogrą wiedzy i doświadczenia które przekazują, mega podejście do każdej kursantki. Osobne podziękowanie dla Sławka i Małgosi. Jesteście wspaniałi. Wielkie dziękuję. Od pierwszej chwili wiedziałam że wybrałam właściwą szkołę. Od momentu rozpoczęcia teorii do ukończenia praktycznych zajęć i egzaminu państwowego, oni cały czas na lończach. Pomagają, tłumaczą i wspierają do ostatniej chwili. Teoria zdna za pierwszym razem, praktyka również za pierwszym razem. To jest nasz wspólny sukces. Zdecydowanie polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Kubiak

Julia Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta zapewniają solidne przygotowanie do egzaminu - zarówno teoretycznego, jak i praktycznego. Zdecydowanie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Bielecka

Zuzia Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła, instruktorzy dbają sumiennie o to byśmy znali przepisy na blachę, ale również zawsze wspomagają dobrym słowem. Dzięki nim można szybko załapać pewność siebie za kierownicą i zdać pozytywnie egzamin :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Kasumović

Dominika Kasumović
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Wzięłam tylko jazdy doszkalające po skończeniu kursu w innej szkole i muszę przyznać ze dopiero tutaj nauczyłam się dobrze jeździć. Wszyscy instruktorzy są bardzo cierpliwi, dobrze tłumaczą i dają cenne wskazówki. Bardzo dziękuję za naukę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Busler

Katarzyna Busler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam ponad 9 lat temu, po kilku niezdanych egzaminach zrezygnowałam i porzuciłam nadzieję, że kiedyś zostanę kierowcą. Do Girls School trafiłam na kurs bazując na dużej ilości pozytywnych opinii, uznałam, że warto spróbować i nie zawiodłam sie :) okazało się, że to szkoła dla mnie! Instruktorzy pomogli mi uwierzyć w swoje umiejętności i nie pozwolili mi się poddać. W Girls School cenię sobie przede wszystkim przyjazną atmosferę i co najwazniejsze indywidualne podejście do każdego kursanta. Szkołę tworzą prawdziwi instruktorzy z powołania i z ogromną pasją, którzy z pełnym zaangażowaniem prowadzą zajęcia teoretyczne i praktyczne. Polecam gorąco wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysiek Borowiecki

Krzysiek Borowiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia każdemu. Wszystko odbywa się bardzo profesjonalnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Budzik

Katarzyna Budzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie szkołę Girls School! Wybrałam tę szkołę po 4-letniej przerwie od ostatnich nieudanych prób zdania egzaminu w innym mieście. Cieszę się, że trafiłam w ręce profesjonalnych instruktorów, którzy nie pozwolili mi się poddać. Na jazdach zawsze wszystko było dokładnie omawiane i ćwiczone w miłej atmosferze. Dzięki tej szkole szybko udało mi się zdać egzamin. Polecam każdemu !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gosia Zlociutka

Gosia Zlociutka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalni mili uczciwi, instruktorzy z powołania. Podchodzą do każdego indywidualnie i z sercem. W moim przypadku bardzo we mnie wierzyli i dopingowali żebym się nie poddała. Prowadzili mnie od teorii po praktykę aż do zdania egzaminu państwowego Z czystym sercem polecam szkołę GIRLS SCHOOL.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Lesiak

Kacper Lesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia każdemu zaczynającemu naukę jazdy. Wszystko odbywa się bez problemów w bardzo przyjemnej atmosferze. Gwarancja zdania za pierwszym podejściem :-)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ines Gutkowska

Ines Gutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Łodzi. Polecam każdemu. Instruktorzy są ŚWIETNI.,oby więcej takich NAUCZYCIELI. jeszcze raz DZIĘKUJĘ

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Binder

Magda Binder
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Krótko mówiąc super miejsce. Rozwijając - bardzo indywidualne podejście od strony właścicieli szkoły jak i instruktorów. Kurs teoretyczny był po prostu przyjemny, nie było to "odbębnienie" i elo jedziemy dalej, tak samo praktyka, bez stresu, nie umiesz czegoś ćwiczymy, coś ci nie wychodzi i chcesz właśnie to robić to to ćwiczymy, masz pytania takie, które już zadawałeś, ale zapomniałeś spoko możesz śmiało pytać i uzyskasz odpowiedź. By zacząć jazdy musisz zdać egzaminy teoretyczne, nikt cie nie puści od tak na praktykę, więc możesz być pewny, że bezpiecznie do niej podejdziesz i zostanie tylko nauka samej jazdy - czyli profesjonalizm też odhaczamy. Atmosfera super, osobiście czułam się tam bardzo ciepło i aż zrobiło mi się przykro, że już nie będę chodzić na jazdy. Co mega ważne nie uczysz się tam tylko na egzamin, uczysz się dobrze prowadzić auto. Sama z początku nie byłam pewna czy wybrać właśnie "szkołę dla kobiet" (która jak się okazało jest szkołą koedukacyjną więc polecam nie tylko dziewczynom), ale znajoma polecała mi ją tak gorąco, że przełamałam się i stereotypy też, nie żałuję ani trochę, teraz ja nadgorliwie namawiam na kurs właśnie tutaj bo naprawdę warto, więc jeśli macie takie obiekcje to puśćcie je w zapomnienie, ja jestem bardzo zadowolona i wdzięczna. Będę tęsknić z pewnością!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Manowska

Patrycja Manowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przeniosłam się z innej szkoły jazdy i od razu widać różnice. Dzięki tej auto szkole bez problemu zdałam egzamin. Atmosfera w aucie jest bardzo komfortowa. Polecam każdemu tą auto szkołę. :-)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Lewandowska

Gabrysia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Tę szkołę wybrałam na podstawie opinii w internecie. Wcześniej nie mogłam sobie poradzić z egzaminem na prawo jazdy. Zawsze czegoś brakowało. Przed 6 egzaminem wykupiłam 2 spotkania i już po pierwszym wracałam do domu z wielkim uśmiechem na ustach. Atmosfera w aucie bardzo przyjemna, a przez te 4 godziny jazdy zostałam nauczona więcej niż podczas całego kursu w innej autoszkole. Drugie spotkanie miałam w dniu egzaminu, a po jazdach zostałam zawieziona do WORD-u, co było bardzo miłe, bo na zewnątrz było -20 stopni. Egzamin zdałam bezbłędnie! Każdemu polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy. I pozdrawiamy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Jędrzejewska

Karolina Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znalazłam ofertę szkoły w internecie. Wybrałam ją ponieważ przekonało mnie to, że jest to miejsce do nauki jazdy dla kobiet i nie zawiodłam się. Atmosfera jest bardzo luźna i miła. Wszyscy są pozytywnie nastawieni. Ja wybrałam kurs kategorii B na automat. Wszystkie zagadnienia, które obowiązywały na egzamin były mocno przećwiczone i wyjaśnione. Zawsze można było pogadać i spędzić miło czas, a za razem dużo się nauczyć! Zawsze można liczyć też na dobre rady od instruktorów, których warto posłuchać. Autka zadbane, czyste i nowe. Kiedy już poczułam się gotowa aby podejść do egzaminu to wszystko poszło gładko! Serdecznie polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martynkaa Martwich

Martynkaa Martwich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na odbycie kursu w tej szkole z polecenia mojej cioci ktora niesamowicie chwaliła instruktorów oraz ich podejście w stosunku do kursantek. Nauka teorii w tej szkole była bardzo przyjemna i po każdych lekcjach wynosiłam bardzo dużo, ponieważ wszystko było jasno i wyraźnie tłumaczone, co przyniosło efekty i egzamin z teorii zdałam za pierwszym razem na sto procent:). Praktyka również zawsze odbywała się w miłej atmosferze a każdy błąd był tłumaczony na spokojnie, dzięki temu przeważnie od razu go zapamiętywałam i więcej nie popełniałam. Po każdych jazdach wychodziłam uśmiechnięta i nigdy niczym się nie denerwowałam ponieważ wszystkie niepewności dotyczące jazdy, wyjaśniali mi od razu instruktorzy. Polecam wszystkim te szkołę ponieważ lepszej nie mogłam sobie wybrać i jestem pewna że każdy kto też się na nią zdecyduje będzie równie zadowolony:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kosińska

Kasia Kosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z polecenia koleżanek zdecydowałam się na robienie tutaj prawa jazdy i to była świetna decyzja. Na teorii wszystko dokładnie tłumaczone, a na jazdach wszystkie moje wątpliwości były rozwiązane, miła atmosfera oraz profesjonalizm. Nie bałam się zadawać pytanie i wszystko z czym miałam problem było dokładnie cwiczone oraz omawiane. Duży plus za to, że byłam na autostradzie co poprawiło moją pewność za kierownicą. Zdałam za pierwszym razem bezbłędnie wiec zdecydowanie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Jędrzejczak

Julia Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę poleciła mi moja siostra, zdała egzamin za 1 razem po kursie w tej szkole. Ja również zdałam egzamin za 1 razem, we wrześniu. Wszystko to dzięki profesjonalnej nauce instruktorów. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Pomagają przełamać barierę i strach przed jazdą. Opiekę nad kursantem czuć już od pierwszego dnia kursu aż do samego końca. Teoria szybka i konkretna. Myślę, że najlepszym potwierdzeniem skuteczności kursu w Girlsschool jest to, że od października codziennie jeżdżę po 200 km w pracy i nie odczuwam barier przed jazdą, parkowanie wyuczone do perfekcji. Polecam z całego serca. Dziękuję bardzo, dzięki Państwu nie boje się jeździć!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Kowalska

Oliwia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły przyszłam z polecenia, ponieważ w innej rozpoczęłam kurs i nie skończyłam go. Zdecydowałam więc, że zacznę od początku. Od pierwszego dnia widziałam profesjonalizm i miłą atmosferę. Wykłady w bardzo ładnej sali, pani Małgosia bardzo sympatyczna i wszystko zrozumiałe tłumaczyła. Instruktorzy z powołania, również bardzo mili, i przede wszystkim mają dużo cierpliwości !!! Dzięki panu Sławkowi zdałam za pierwszym razem i mogę szczerze polecić tę auto szkołę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Szymańska

Sylwia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Łodzi! Atmosfera na jazdach jest sympatyczna, instruktorzy mili, wszystko cierpliwie tłumaczą, są wymagający, ale naprawdę dobrze uczą wykonywania manewrów i techniki jazdy. Pani Małgosia super prowadzi wykłady. W jej wykonaniu nie są to nudne godziny spędzone na słuchaniu o przepisach ruchu drogowego. Dodatkowo to ona ogarnia grafik i działanie szkoły, zawsze można się dogadać co do terminów jazd. Nie ma ukrytych kosztów. Nikt tak jak pan Sławek nie zwraca uwagi na dynamikę jazdy i operowanie sprzęgłem. Z nim nie ma sposobu by tego nie opanować. Patryk wprowadza na jazdach luźną atmosferę, a jednocześnie potrafi nauczyć każdego manewru. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym podejściem- to chyba najlepsza rekomendacja Girls School!

Odpowiedź:

Dziękujemy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Gocek

Paula Gocek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Po nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego w Sieradzu odpuściłam robienie prawa jazdy na 5 lat. Uważałam, że być może prowadzenie samochodu nie jest mi pisane - teraz wiem, że była to kwestia niewystarczającego przygotowania i złego podejścia! Po długiej przerwie trafiłam do Girls School i była to bardzo dobra decyzja. Dzięki angażującym wykładom teoretycznym zdobyłam potrzebną wiedzę, a jazdy nauczyły mnie bezpiecznie i pewnie prowadzić auto. Wszystkie lekcje odbywały się w miłej, bezstresowej atmosferze, a wsparcie instruktorów odczuwałam na każdym etapie nauki. Dziękuję Gosiu i Sławku - dzięki Wam spełniłam swoje marzenie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Adamiak

Agnieszka Adamiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Naprawdę polecam tą szkole. Świetna atmosefera, profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lidia Kochanowska

Lidia Kochanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście, widać duże zaangażowanie i profesjonalizm od strony instruktorów. Większość jazd doszkalających miałam przyjemność odbyć z Panem Sławkiem, który udzielił mi bardzo ważnych rad które zapewnią mi bezpieczeństwo na drodze oraz ekonomiczną jazdę. Pani Małgosia również pomogła mi zwrócić uwagę na popełniane przeze mnie błędy oraz udzieliła wiele cennych wskazówek za co jestem jej bardzo wdzięczna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcel Walawka

Marcel Walawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła jazdy , profesjonalne podejście instruktorów,, bardzo dobrze wytlumaczona teoria , super atmosfera podczas jazd. Egzamin praktyczny jak i teorytyczny państwowy zdany za 1-wszym razem.Duża motywacja ze strony instruktorów. Polecam każdemu kto chce zdać Prawo Jazdy w miłej atmosferze :).

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wioleta Chwalińska

Wioleta Chwalińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Girls School profesjonalne podejście. Instruktorzy wkładają w swoją prace całe serce, wymagający ale bardzo sympatyczni i cierpliwi. Szkolenia teoretyczne z Panią Małgosią były dla mnie przyjemnością prowadzone w miłej atmosferze, uczą tego co jest potrzebne potem w praktyce. Szkolenia praktyczne miałam z instruktorką która już nie pracuję w tej auto szkolę. Wróciłam do auto szkoły po rocznej przerwie z powodu wyjazdu. Wykupiłam jazdy doszkalające, gdzie miałam przyjemność jeździć z Panem Sławkiem, instruktor z powołania. Dziękuję Panu Sławkowi za cierpliwość, wyrozumiałość do mnie, wytłumaczenie wszystkiego jasno i zrozumiale nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie szkolenia teoretyczne i praktyczne były przyjemnością. Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję za uwierzenie w siebie że mogę, motywację i wsparcie do działania które dajecie. Najlepsza szkoła jazdy z wykwalifikowanymi instruktorami, którzy uczą się jeździć w życiu, a nie tylko zdać egzamin. Polecam każdemu !

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Yanxi Jia

Yanxi Jia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nauczyciele byli bardzo mili i cierpliwi, odpowiedzieli na wszystkie pytania, egzamin zdałem zaraz po praktyce. Jedyna sugestia jest taka, że ​​mam nadzieję, że w przyszłości będzie więcej czasu na ćwiczenia, bo często wracam do szkoły około 10 -15minut wcześniej i kończę lekcje. Jeśli jednak uczniowie proszą o kontakt ze światłami lub zadają pytania w tym czasie, nauczyciel nadal będzie cierpliwie odpowiadał, więc Ogólnie jest bardzo dobrze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Oliwia Raźniewska

Oliwia Raźniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Na pierwsze jazdy przyszłam bardzo zdenerwowana, ale instruktor miał dużo cierpliwości. Wszystkie jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze, a nauka nie jest jedynie pod egzamin, ale do prawdziwej jazdy. Zarówno Pani Małgosia jak i Pan Sławek bardzo motywują do działania i nie poddawania się. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, egzamin teoretyczny po zajęciach właściwie nie stanowił problemu. To był bardzo dobry wybór.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak