GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

 472 opinie w tym 361 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET
al. Kościuszki 3
90-418 Łódź

Opis

Witamy w kobiecej szkole jazdy!
Informujemy o możliwości rozłożenia kursu na raty!
GIRLS SCHOOL to szkoła nauki jazdy stworzona przez kobiety dla kobiet. Powstała z połączenia pasji , wiedzy, marzeń i temperamentów.
Przykładając wszelkich starań do poszerzania granic "kobiecego świata motoryzacji" stała się liderem programu operacyjnego Kapitał Ludzki i rozwija się pod patronatem Unii Europejskiej.

Współpracuje również z prężnie działającymi szkołami nauki jazdy dla kobiet na terenie Polski, co w konsekwencji przyczynia się do wielopoziomowego wypracowywania dla kursantek najskuteczniejszych metod nauczania.


Celem Girls School jest świadczenie usług o najwyższej jakości.
Dlatego przede wszystkim inwestujemy w:

*kadrę posiadającą predyspozycje i serce do wykonywanego zawodu
*najwyższej jakości sprzęt szkoleniowo- testowy
*nowoczesne zaplecze dydaktyczne
*doskonały stan techniczny i wizualny naszych pojazdów
*posiadamy nowe auta Hyundai i20 takie same jak na egzaminie państwowym oraz Suzuki Swift
*posiadamy auto z automatyczną skrzynią biegów BMW seria 1 przystosowane do egzaminu w WORD
*jazdy odbywają się co dziennie w godz. 8.00 - 22.00 w soboty i niedziele 8.00-18.00
*zapewniamy wjazd na plac manewrowy WORD ul. Maratońska i WORD ul. Smutna
*możliwość zdawania egzaminu państwowego praktycznego na naszym przystosowanym autku w
towarzystwie instruktora co skutecznie zmniejsza stres
*jako jedni z nielicznych jeździmy z kursantami na drogę ekspresową lub autostradę żeby każda
osoba miała szansę zasmakować tego z czym kiedyś przyjdzie jej się zmierzyć pod okiem
instruktorów
*dajemy gwarancję komfortowych warunków i zadowolenia

Z myślą o Was i Waszych potrzebach wnętrze naszych sal wykładowych uczyniłyśmy wyjątkowym miejscem które sprawia, iż nauka w Girls School staje się czymś więcej niż teoretycznym przygotowaniem do bycia kierowcą.

JESTEŚ TEGO WARTA BO JESTEŚ WYJĄTKOWA :)
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Małgorzata Chylińska Właściciel

Małgorzata Chylińska Właściciel

Magda Szałowska

Magda Szałowska

Karolina Socha

Karolina Socha

Sławomir Chyliński

Sławomir Chyliński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

26.04.2021

al. Kościuszki 3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 i KIA RIO taka jak na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

26.04.2021

al. Kościuszki 3, automat

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (BMW seria 1)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patrycja J ....c ip: 91.185.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po pięcioletniej przerwie, to była trzecia (i na szczęście ostatnia) szkoła, dzięki której udało się zdać egzamin. W końcu trafiłam na osoby, które mają odpowiednie podejście do zestresowanego kursanta i w dodatku tłumaczą wszystko na spokojnie (przy okazji dając fajne wskazówki). Jeśli szukacie miejsca, gdzie instruktor nie będzie dawał non stop po hamulacach i nie będzie krzyczał przy każdym jednym błędzie, to jest to dobre miejsce :)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Ewa P ....g ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega cudowna auto Szkola. Polecam każdemu egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Jestem przeszczęśliwa. Pani Małgosia i jej mąż oddani sercem w tym co robią polecam gorąco i serdecznie. !!!!!❤️♥️!!!!!♥️❤️!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

agata s .........a ip: 89.64.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy! Bardzo polecam kazdej kobiecie! Swietne, bardzo profesjonalne nauczanie w przemilej, wyluzowanej atmosferze. Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola S .......a ip: 37.47.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po odbyciu kursu w innej szkole jazdy w Łodzi i kilku niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na jazdy doszkalające w szkole GIRLS - to była najlepsza decyzja! Świetny, profesjonalny instruktor - każda jazda to była przyjemność, a egzamin zdałam za pierwszym razem po jazdach doszkalajacych. Polecam szczególnie osobom ,,po przejściach” w drodze do uzyskania prawka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karina D ......a ip: 188.146.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam auto szkole Girls School, pełen profesjonalizm. Jako kursanci jesteśmy zawsze priorytetem. Pani Małgosia cudownie przygotowuje do egzaminu teoretycznego, przepełnia wiedzą, nie ma opcji by nie zdać !!! Miałam przyjemność jeździć z każdym instruktorem w tej szkole i śmiało mogę polecić pana Sławka za cierpliwość i dobra, wymagająca naukę, panią Kamilę za wiarę w swoich uczniów no i oczywiście cudowna panią Małgosię, która zwraca uwagę na wszystko i daje świetne rady! Serdecznie polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Anna F ....k ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Dzięki Grils School zdałam egzamin za pierwszym razem. Dobre przygotowanie, miła atmosfera oraz fajni ludzie. Bardzo dobrze prowadzone zajecia teoretyczne ze super podejściem do kursantów. Jazdy w 100% były poświęcane by doskonalić swoje umiejętności na drodze. Bardzo się cieszę, że wybrałam tą Szkołę oraz chętnię polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Dorota Z ......a ip: 31.183.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie jestem zadowolona z kursu. Instruktor nie potrafił mi na spokojnie wytłumaczyć, co robię źle, jedynie denerwował się na mnie, że popełniam błędy i straszył kosztami napraw. Dlatego też jazdy z nim były dla mnie stresujące i niewiele wyniosłam z nich. Rozumiem, że niektórym kursantkom odpowiada taka atmosfera albo po prostu lepiej się dogadywały z instruktorami, ale ja nikomu nie polecę tej szkoły. Na jazdach dodatkowych w innej szkole okazało się, że mam źle wykształcone nawyki, na które nikt mi nie zwrócił wcześniej uwagi oraz że wielu informacji mi w ogóle nie przekazano. Samodzielne dokształcanie się w tym temacie jest trudne, więc ważne, aby zarówno kurs teoretyczny, jak i praktyczny był kompleksowy. W tej szkole nie można o tym mówić. Teoria to niemal fikcja. Mimo że zdałam za pierwszym razem, nie uważam tego za sukces szkoły. Wiele czasu poświęcałam na poszukiwanie wiedzy w dodatkowych źródłach. I co najważniejsze, jest to dość drogi kurs, gdzie pod koniec wyskakuje wiele dodatkowych opłat. Koniec końców uważam, że nie opłaca się. Głównym powodem, dla którego byłam w stanie tyle zapłacić był fakt, że miała to być szkoła dla kobiet i liczyłam na dużo cierpliwości, z którą tylko u części instruktorów się spotkałam. A wychodzi na to, że przepłaciłam, bo mieli ładną reklamę.

+ Zaletydobry stan pojazdów, punktualność
- Wadyczęste zmiany instruktorów, nerwowa atmosferaukryte koszty dodatkowewysoka cena

Marta F ...c ip: 5.173.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po wielu latch przerwy egzamin zdany za pierwszym razem!!! Dzięki Małgosi i Sławkowi uwierzyłam w siebie i dostałam takiego pozytywnego kopa w tyłek(szczególnie od Małgosi:)) Jestem niesamowicie wdzięczna i będę Was polecać!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta D .....k ip: 217.172.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo, bardzo polecam! Wykłady: konkretnie i rzeczowo. Podczas nich były również drobne ćwiczenia. Nie nudziłam się :) Jazdy: Instruktorzy bardzo kompetentni, wszystko tłumaczyli ze spokojem, bez nerwów, nawet parę razy, a jednocześnie podczas jazd była naprawdę miła atmosfera, dzięki czemu nie mogłam się zniechęcić ;) Wielokrotnie powtarzaliśmy manewry, które szły mi gorzej. Otrzymałam mnóstwo rad zarówno do egzaminu, jak i na później, już jako kierowca. Dużym plusem jest możliwość wyboru instruktora podczas ustalania grafiku, dzięki czemu można jeździć z osobami, z którymi czujemy się najpewniej. Co ważne, auta są w świetnym stanie. Widać, że szkoła jest stworzona przez ludzi z pasją do jazdy, którzy chcą nią zarazić innych! Dziękuję moim Instruktorom (przez wielkie I ), przede wszystkim Sławkowi, za cierpliwość, rady, motywację i super atmosferę :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

helena t .......a ip: 31.183.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto szkołę Girls School wybrałam dzięki mojej koleżance, która jadąc do pracy przeczytała reklamę. Szefowa szkoły P. Małgosia nie odebrała mi nadziei, a wręcz odwrotnie rozmowa z nią zaciekawiła mnie i postanowiłam rozpocząć " przygodę " z nauką jazdy. Wykłady prowadzone są w miłej atmosferze. Dzięki egzaminom wewnętrznym można solidnie przygotować się do egzaminu państwowego. Instruktorzy posiadają wiedzę i umieją dobrze ją przekazać, wytrwale tłumaczą, aby nasza jazda była poprawna. Dziękuję Małgosi i Sławkowi ( nauczyli mnie myśleć na drodze ) za wytrwałość, cierpliwość, a w chwilach zwątpienia dużo ciepłych słów, że dam radę, żebym uwierzyła w siebie. Dziękuję również Rafałowi i Patrykowi, oraz Wojtkowi, z którym po raz pierwszy usiadłam za kierownicą i ruszyłam. Jeszcze raz Wszystkim dziękuję z całego serca. Cieszę się, że trafiłam do Girls School i ja polecam. Pozdrawiam Helena.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Grażyna F ....d ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalizm, życzliwość, pasja! Jakich by nie użyć pozytywnych przymiotników będzie mało. Małgosia i Sławek - bo z nimi tylko miałam jazdy - to ludzie na właściwym miejscu, kochający swoją pracę. Życzę im szerokiej drogi w życiu i dziękuję za pomoc w spełnieniu moich marzeń1 Jeśli chcecie w spokoju nauczyć się panowania nad autem i galimatiasem drogowym - skorzystajcie z pomocy tej szkoły jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara S .........a ip: 31.182.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

GIRLS SCHOOL to super szkoła. Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim.Wspaniali instruktorzy pełni optymizmu i wiary w kursanta. Rodzinna atmosfera. Można brać dodatkowe lekcje. Terminy ustalane z kursantem. Dziękuję Gosi, Sławkowi, Wojtkowi, Rafałowi, Patrykowi i Madzi. To dzięki Wam zdałam. POLECAM.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Aleksandra M .........a ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bezstresowa. Zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny jest prowadzony merytorycznie i jasno. Instruktorom przede wszystkim zależy na tym aby kursant zdał egzamin. Wszystkie manewry są tłumaczone cierpliwie i dokładnie bez krzyków i presji.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kinga F .....k ip: 77.237.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca wszystkim, którzy chcą nauczyć się JEŹDZIĆ a nie tylko jak zdać egzamin. Zdać egzamin na prawo jazdy próbowałam już ok 2 lata temu, wówczas zwiedziłam kilka łódzkich szkół, niestety nie udało się, więc w tym roku postanowiłam, że wracam i nie dam za wygraną :) Jazdy doszkalające w GIRLS SCHOOL to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Atmosfera świetna, bardzo duży plus za elastyczność (jazdy w wybranych przez siebie godzinach bez problemu ustaliłam z miesięcznym wyprzedzeniem), zadbane samochody, życzliwi instruktorzy. Wyjeździłam praktycznie cały kurs jeszcze raz (28h) i jestem w 100% zadowolona z każdej minuty. Szczególne podziękowania dla mojego Instruktora Sławka, za jego cierpliwość, wiarę we mnie i dobre słowa - prawdziwy Instrutktor z powołania :) Wyszkolił mnie jak nikt inny, szłam na egzamin ze stresem oczywiście ale też z przekonaniem, że tym razem jestem przygotowana najlepiej jak się tylko da. Zdałam za pierwszym razem! Polecam, najlepsza szkoła w Łodzi! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Kab

Monika Kab
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 13.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziewczyny i chłopaki, jeśli chcecie być profesjonalnie przygotowani do egzaminu na prawo jazdy zapisujcie się do GIRLS SCHOOL!!! Pełna profeska!!! Super przyjazna atmosfera!!! Mega cierpliwie instruktorzy!!! A Madzia to instruktor z powołania, zawsze uśmiechnięta i pełna pozytywnych emocji. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za fachowe i rzetelne przygotowanie mnie do bycia kierowca (Tobie Madzia przede wszystkim). Z pełną odpowiedzialnością POLECAM tą szkołę i ludzi w niej pracujących.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wanda W ........ ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję wszystkim instruktorom za cierpliwość, życzliwość i za pełen profesjonalizm w przygotowaniu wszystkich kursantów do samodzielnej jazdy. Bardzo dobre podejście do uczniów w każdym wieku. Najlepsza szkoła w Łodzi. Szczególne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla Pani Małgosi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jadwiga Zejfer

Jadwiga Zejfer
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli myślisz o prawo jazdy, to tylko w najlepszej szkole w Łodzi Girls school. Profesjonalni instruktorzy zaangażowani ,uczący bezpiecznej jazdy. Atmosfera rodzinna. Cierpliwość ,wyrozumiałość i serdeczność to domena tej szkoły. Polecam z całego serca i dziękuję wszystkim , że w wieku 60+ zrobiłam prawo jazdy i z przyjemnością jeżdżę .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta K ......a ip: 178.43.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

SUPER SZKOŁA :) FANTASTYCZNI INSTRUKTORZY:))) Na każdego znajdą metodę, żeby wytłumaczyć zasady zachowania na drodze i obsługę samochodu. Aż mi żal, że nie będę już spędzać z Nimi czasu, bo był to bardzo miły okres w moim życiu ... Gorąco polecam kobietom w każdym wieku :) i nie tylko kobietom;). I bardzo dziękuję za wsparcie i wiarę, że kobieta w średnim wieku też może nauczyć się jeździć

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

jadwiga z ....r ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim .którzy chcą mieć prawo jazdy Szkołę Girl School. Instruktorzy profesjonalni bardzo zaangażowani ,cierpliwi wyrozumiali . W szkole atmosfera rodzinna .Z przyjemnością biegłam na jazdy. Jazdy zawsze punktualnie. Dziękuję wszystkim ,a w szczególności Małgosi , która miała do mnie bardzo dużo cierpliwości i nauczyła mnie jeździć ,a jestem babcią .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ......k ip: 77.254.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam GIRLS SCHOOL wszystkim, którzy pragną nie tylko zdać egzamin na prawo jazdy, ale przede wszystkim chcą nauczyć się dobrze sobie radzić na drodze. Ponieważ wiosnę życia mam już za sobą????, decyzja o rozpoczęciu kursu wydawała mi się nierozsądna, nieprawdopodobna, nielogiczna….Podjęłam jednak to wyzwanie i ani przez moment tego nie żałowałam. Czas spędzony na kursie to niezwykle odmładzająca przygoda! Świetne, zadbane i jedyne takie w mieście kolorowe autka, profesjonalizm instruktorów, indywidualne podejście do każdej osoby to nie wszystkie zalety GIRLS SCHOOL Prawdziwą siłą szkoły jest atmosfera oraz niezwykła otwartość i życzliwość całej załogi wobec kursantek. Małgosiu, dziękuję za wszystkie cenne lekcje, ale przede wszystkim za Twoje wielkie serce i wsparcie na każdym etapie nauki. Doceniam, że tak często wzbijałaś się na wyżyny organizacji, by spełnić wszystkie „koncerty życzeń” co do terminów jazd. Madziu, Twoja cierpliwość, ciepło i poczucie humoru bardzo pomagały, gdy mój entuzjazm nie zawsze szedł w parze z moimi umiejętnościami za kółkiem. Sławku, Twój spokój, profesjonalizm i bezcenne wskazówki umacniały we mnie przekonanie, że naprawdę nauczę się bezpiecznie i sprawnie poruszać na drodze. Piotrze, choć krótko ze sobą jeździliśmy, ale na długo to zapamiętam, ponieważ pierwszy zdecydowałeś, że jestem gotowa "wyruszyć w miasto”. KOCHANI, DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA TO , ŻE NIEMOŻLIWE STAŁO SIĘ MOŻLIWE! Ania Bartosik

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna S ......a ip: 85.89.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!!! Egzamin zdany a tu aż przykro się rozstawać z tak świetną ekipą. Jeździłam ze wszystkimi instruktorami i napiszę tak: na kogo byście nie trafili będzie dobrze :-) Wszyscy są bardzo pomocni, z poczuciem humoru i przede wszystkim cierpliwi i profesjonalni. Madziu, Kamilko, Sławku, Małgosiu i Piotrku strasznie Wam dziękuję i gorąco pozdrawiam. Do zobaczenia na drodze :-) Ania Szczerba

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorota K ......a ip: 188.146.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od pierwszych zajęć teoretycznych Girlsschool wydała mi się miejscem wyjątkowym - a później było już tylko lepiej:) Zajęcia teoretyczne... Prowadzone w przemiłej atmosferze, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. Dużo konkretnych przykładów ułatwiających zrozumienie przepisów ruchu drogowego oraz forma zajęć, która zaciekawia i aktywizuje. Praktyka... Zaczynałam od zera, czyli nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, nie wiedziałam, po co i gdzie jest sprzęgło, ani co zrobić, aby uruchomić samochód. Ale instruktorzy byli niesamowici. Tłumaczyli wszystko i nigdy nie dziwili się żadnym pytaniom. Nastawiali pozytywnie. Cierpliwie korygowali popełniane po raz setny;) te same błędy. Starali się dopasować metody do mojego stylu myślenia. Pomimo prowadzenia miłych rozmów podczas jazdy czułam, że są maksymalnie skupieni na swojej pracy. Autentycznie cieszyli się postępami w nauce, co dodawało mi wiary w siebie i pozwalało pokonywać kolejne trudności. Mając świadomość, że jestem przecież jedną z wielu kursantek, czułam się traktowana bardzo indywidualnie. Dodam też, że dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami, bo każdy każdy wnosił coś nowego i tłumaczył swoimi sposobami, a poza tym, pozwalało to na (jeszcze bardziej;)) obiektywną ocenę moich umiejętności. Egzamin... Przystąpiłam do niego z poczuciem, że spokojnie mogę wyjechać na miasto i wiem, jak się zachować w różnych sytuacjach. W ostatnich dniach przed egzaminem, oprócz ostatnich cennych rad, dostałam bardzo dużo wsparcia ze strony instruktorów... Małgosiu, Madziu, Piotrze i Sławku:) Pozostaję pod wrażeniem Waszych kompetencji i zaangażowania, ale także niesamowicie ciepłych i otwartych osobowości. Z Wami ten kurs to była naprawdę NIEZŁA JAZDA:))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorota K ......a ip: 31.183.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od pierwszych zajęć teoretycznych Girlsschool wydała mi się miejscem wyjątkowym - ale zanim zabrałam się za pisanie tej opinii, porozmawiałam z kilkoma osobami, które robiły prawo jazdy w innych miejscach. I te rozmowy utwierdziły mnie w przekonaniu, że trafiłam najlepiej, jak tylko było można:) Zajęcia teoretyczne... Prowadzone w przemiłej atmosferze, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. Dużo konkretnych przykładów ułatwiających zrozumienie przepisów ruchu drogowego oraz forma zajęć, która zaciekawia i aktywizuje. Praktyka... Zaczynałam od zera, czyli nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, nie wiedziałam, po co i gdzie jest sprzęgło, ani co zrobić, aby uruchomić samochód. Ale instruktorzy byli niesamowici. Tłumaczyli wszystko i nigdy nie dziwili się żadnym pytaniom. Nastawiali pozytywnie. Cierpliwie korygowali popełniane po raz setny;) te same błędy. Starali się dopasować metody do mojego stylu myślenia. Pomimo prowadzenia miłych rozmów podczas jazdy czułam, że są maksymalnie skupieni na swojej pracy. Autentycznie cieszyli się postępami w nauce, co dodawało mi wiary w siebie i pozwalało pokonywać kolejne trudności. Mając świadomość, że jestem jedną z wielu kursantek, czułam się traktowana bardzo indywidualnie. Dodam też, że dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami, bo każdy wnosił coś nowego i tłumaczył swoimi sposobami, a poza tym, pozwalało to na (jeszcze bardziej;)) obiektywną ocenę moich umiejętności. Egzamin... Przystąpiłam do niego z poczuciem, że spokojnie mogę wyjechać na miasto i wiem, jak się zachować w różnych sytuacjach. W ostatnich dniach przed egzaminem dostałam niesamowicie dużo wsparcia i ciepła ze strony instruktorów, o fizycznej obecności na placu WORDu nie wspominając... Małgosiu, Madziu, Piotrze i Sławku:) Pozostaję pod wrażeniem Waszych kompetencji i zaangażowania, ale także niesamowicie ciepłych i otwartych osobowości. Z Wami ten kurs to była naprawdę NIEZŁA JAZDA:))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S ..k ip: 194.99.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Girls School! Przed przystąpieniem do kursu NIGDY WCZEŚNIEJ nie prowadziłam samochodu i dopiero w tej szkole podjęłam naukę jazdy od samiusieńkich podstaw. Przed przystąpieniem do jazd miałam obawy, że zbłaźnię się nieznajomością samochodu i technicznych aspektów związanych z prowadzeniem auta jednak instruktorzy w Girls School to ludzie z sercem na dłoni i w sposób zrozumiały, łagodny i cierpliwy nauczyli mnie wszystkiego od samego początku. Instruktorzy to profesjonaliści, którzy potrafią przekazać wiedzę kursantowi. Nigdy nie miałam jazd z Panią Małgosią ale za to ze Sławkiem, Madzią i Piotrem. Żaden z instruktorów nigdy na mnie nie krzyczał ani nie dał mi odczuć, że jestem kiepskim kierowcą lub, że się do tego nie nadaję. Przeciwnie, atmosfera niezwykle ciepła i wspierająca. Trasy egzaminacyjne dokładnie pokrywały się z trasami podczas kursu (w tym miejsca do parkowania na egzaminie). Egz. zdałam za drugim razem, bo za pierwszym po prostu zjadł mnie stres i popełniłam błędy, których nigdy wcześniej nie popełniałam podczas kursu :p Naprawdę gorąco polecam Girls School!!!! :-) Ola S.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria C ....... ip: 31.182.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła prowadzona przez ludzi pełnych pasji i ambicji. Każdy z instruktorów ma kilogramy cierpliwości, spokoju, pogody ducha i jest otwarty na Twoje potrzeby. Każdemu zależy nie jedynie na tym, byś zdała egzamin, ale żebyś przede wszystkim czuła się pewnie na drodze, doskonale uczą też parkowania ;) Zero spóźnień, grafik dostosowany do Ciebie i nietypowe triki na pozbycie się złych przyzwyczajeń na drodze, to wszystko sprawia, że czujesz się wyjątkowa i pewna siebie. Możliwość nauki u kilku instruktorów to jak dla mnie ogromny plus, ale jeśli nawet ta metoda nie jest dla Ciebie, wystarczy, że o tym powiesz i będzie tak, być czuła się jak najlepiej. Z tymi instruktorami nawet Łódź przestaje być szara, poza tym żadna szkoła nie ma tak czarujących pojazdów :) Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna Z ......a ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Nie miałam zamiaru nigdy robić prawa jazdy( bo nie umiem zmienić biegów, włączyć kierunkowskazów,bo się boję itd.), chociaż mój mąż od 19- tu lat mnie namawiał,ale..... wracając z Łodzi w kwietniu zeszłego roku zauważyłam informacje o takiej szkole dla kobiet i powiedziałam sobie, że jeśli już to tylko ta szkoła. Zapisałam się i nie żałuję. Okazało się, że umiem zmieniać biegi, włączyć kierunkowskazy i najważniejsze POKOCHAŁAM prowadzić samochód. Każdy z instruktorów dał mi od siebie lekcję, którą zapamiętam.... Kiedy za długo trzymam nogę nad sprzęgłem od razu przypominam sobie "groźbę" Sławka "bo ci urwę tę nogę" i od razu przekładam na półkę tam gdzie powinna być????. Madzia natomiast "obiecywała" , m. in. że da po hamulcach jak będę trzymała kurczowo kierownicę???? wiele było rad, wsparcia od instruktorów.Dziękuję Wam za to, że mogłam się od Was nauczyć: Maddaleno???? Małgosiu???? Piotrze numer 1???? Sławku???? Piotrze numer 2, Kamilo.Mogłabym pisać o Waszym wpływie na moją jazdę, ale za długo by zeszło???? Ta szkoła jest świetną szkołą i polecam ją każdej kobiecie, która nie wierzy w swoje umiejętności, ma kompleksy..ONI Wam pomogą i włożą całe serce w to żeby każda z Was cieszyła się z uzyskania prawa jazdy. Jesteście Najlepsi kochani

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta M .......a ip: 188.146.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić autoszkołę Girls School. Zostałam przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Atmosfera w trakcie wykładów, jak i podczas jazd była bardzo przyjemna. Instruktorzy są bardzo cierpliwi. Jestem bardzo zadowolona i chętnie polecę tą autoszkołę innym

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iga Gmerska

Iga Gmerska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 12.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tę szkołę, przeniosłam się do niej po skończonym kursie w innej i to była bardzo dobra decyzja. Dopiero w tej szkole nauczyłam się jeździć i tylko dzięki niej zdałam egzamin. Indywidualne podejście, świetna atmosfera, wiedza, profesjonalizm oraz wsparcie pana Sławka sprawiły, że uwierzyłam w to, że mogę być dobrym kierowcą. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina C .........a ip: 195.74.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Swoją opinię zacznę od tego, że pierwsze podejście do kursu miałam 10 lat temu. Po dwóch nieudanych próbach zniechęciłam się do prowadzenia samochodu i stwierdziłam że to "nie dla mnie". A następnie trafiłam do GirlsSchool i na nowo odkryłam jak wielką frajdę sprawia mi prowadzenie samochodu. Gosia na wykładach cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, a potem zaczęły się jazdy i okazało się, że dogodne godziny jest w stanie wyciągnąć spod ziemi. Jeździłam z Madzią, Piotrkiem oraz Sławkiem i każde z nich ma ogromną wiedzę i niesamowite podejście. Każde zwraca uwagę na co innego. Największe jednak podziękowania należą się ode mnie Sławkowi. Swoją cierpliwością, profesjonalizmem i siłą spokoju sprawił, że zostałam szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy i już za kilka dni będę mogła samodzielnie poprowadzić samochód. Zdałam za drugim razem, przy pierwszej próbie pokonał mnie stres, ale Sławek tak bardzo we mnie wierzył, że nie było innej opcji jak podejść drugi raz i po prostu zrobić swoje. Nigdy nie usłyszycie w tej szkole gotowego przepisu na prowadzenie samochodu, Wy same go stworzycie z pomocą całej cudownej ekipy. Bardzo Wam dziękuję!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna W ..t ip: 31.183.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chyba na lepsza szkole nie mogłam trafić!!!! Pani Małgosia zawsze znajdzie dla nas czas, Pan Sławek nauczy Was w wiary w siebie przy 1000km/h! Godziny jazd ustalane z tygodniowym wyprzedzeniem ,dopasowywane aby każdej stronie pasowały !Autka czyste, zadbane a instruktorzy to istni aniołowie cierpliwości z ogromnym sercem . Szczególnie chciałabym podziękować Madzi za wszystko co dla mnie zrobiła , a szczegolnie , ze nauczyła mnie jeździć autem i przełamać strach ???? Instruktorka niczym przyjaciółka ! Dziękujeeeee -Twoje wysokie tony

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak