EXPERT OSK

 405 opinii w tym 244 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

EXPERT OSK
ul. Giermków 8
82-300 Elbląg

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Prowadzimy szkolenia na prawo jazdy kategorii B. Głównym naszym założeniem jest nie tylko przygotowanie do egzaminu, ale przede wszystkim do poruszania się w ruchu drogowym. Bardzo duży nacisk kładziemy na bezpieczeństwo. Lekcje w miłej i przyjemnej atmosferze prowadzą doświadczeni instruktorzy, ponieważ to nie tylko nasza praca, lecz przede wszystkim pasja. Każdy sukces kursanta jest naszym sukcesem, tak samo jak porażka. Dodatkowym atutem naszego szkolenia jest jazda po placu manewrowym w WORD. Dzięki temu kursant zapoznaje się z placem, na którym będzie zdawał egzamin, dzięki czemu eliminujemy w dużej mierze stres przedegzaminacyjny.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

05.08.2024

ul. Giermków 8

WIĘCEJ Każdy z naszych kursantów otrzymuje pakiet niezbędny do przygotowania do egzaminu teoretycznego (książka + płyta+ aplikacja na telefon), każdemu z naszych kursantów w ramach kursu oferujemy skorzystanie z placu egzaminacyjnego w WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
szkolenie w ośrodku egzaminacyjnym WORD na planu manewrowym
materiały dla kursantów
Kursant zdaje egzamin autem którym się uczy.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

3600 zł

05.08.2024

ul. Giermków 8

WIĘCEJ Każdy z naszych kursantów otrzymuje pakiet niezbędny do przygotowania do egzaminu teoretycznego (książka + płyta+ aplikacja na telefon), każdemu z naszych kursantów w ramach kursu oferujemy skorzystanie z placu egzaminacyjnego w WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
szkolenie w ośrodku egzaminacyjnym WORD na planu manewrowym
materiały dla kursantów
Kursant zdaje egzamin autem którym się uczy.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

2600 zł

05.08.2024

ul. Giermków 8

WIĘCEJ Każdy z naszych kursantów otrzymuje pakiet niezbędny do przygotowania do egzaminu teoretycznego (książka + płyta+ aplikacja na telefon), każdemu z naszych kursantów w ramach kursu oferujemy skorzystanie z placu egzaminacyjnego w WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
szkolenie w ośrodku egzaminacyjnym WORD na planu manewrowym
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

2000 zł

05.08.2024

ul. Giermków 8

kat. C, Wykłady i praktyka

4000 zł

05.08.2024

ul. Giermków 8

kat. C+E, Wykłady i praktyka

4000 zł

05.08.2024

ul. Giermków 8

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia Z ......a ip: 37.30.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkola jazdy, polecam jak najbardziej! przemili instruktorzy nauczyli mnie wszystkiego, egzamin zdany za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Kowalska

Oliwia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dużo godzin , dużo instruktorów co jest bardzo na ręke. Bezproblemowo zmiana instruktora , wykłady super. Super atmosfera. Minusem było brak wyjechania na drogę expresową/autostradę oraz tylko raz proba parkowania skośnego-co dostałam na egzaminie. Poza tym wszystko super i sprawnie poszło.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Hania Ponczek

Hania Ponczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, serdecznie polecam! Wszystkie wykłady i jazdy w przyjemnej atmosferze, instruktorzy bardzo cierpliwi. Dali mi dużą dawkę motywacji. Bardzo fajny system umawiania się na jazdy. Jazdy różnymi samochodami, więc zero niespodzianek, że sprzęgło inaczej łapie na egzaminie. Tyle cennych rad i uwag, że egzamin bez problemu zdany za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Głuch

Karolina Głuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na wysokim poziomie nauczania,podejście instruktorów godne polecenia.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Urbańska

Maja Urbańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chyba nie ma lepszej opinii jak prawko zdane za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pola Koscielska

Pola Koscielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nie tylko chciałbym podziękować za pomoc w zdobyciu prawa jazdy ale i za czuwanie nad każdym szczegółem za to że czułam się zaopiekowana i że Panie które odbierały ciągle liczne telefony ode mnie zawsze dawały mi dwa razy więcej i lepiej niż to o co prosiłam. Dziękuję! Panom instruktorom za to, że mieli cierpliwość i sumiennie korygowali moje błędy ale też za wszystkie słowa uznania i motywację. Dziękuję! Szkoła Jazdy Expert to nie tylko profesjonalizm ale indywidualne podejście i opieka swoich klientów. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz O ....i ip: 5.173.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła jazdy! Frontem do kursanta, Pan Robert - instruktor - inteligentny, elokwentny, profesjonalny i przystojny. Super!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G ....k ip: 87.205.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziś spełniłam swoje marzenie zdałam prawo jazdy, przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie! Szczególnie chciałam podziękować panu Bogdanowi za cenne uwagi i spokój, taki instruktor to skarb, a panie z biura najlepsze na świecie! Jeszcze raz wielkie dzięki !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ........a ip: 83.25.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Odebrałam dzisiaj prawo jazdy - egzamin zdany za pierwszym razem :) Profesjonalne podejście i świetna atmosfera, instruktorzy "rotacyjni" - i to wielki plus szkoły, bo dzięki temu od każdego z nich można się czegoś przydatnego nauczyć. Panom Sylwestrowi, Robertowi, Januszowi, Mirkowi i Piotrowi oraz Pani Kasi - dziękuję za spokój, cierpliwość i miłą atmosferę. Trudno nie wspomnieć również o świetnym wykładowcy zajęć teoretycznych z mega poczuciem humoru - Panu Marcinie, oraz o Paniach z biura - zawsze uśmiechniętych i przesympatycznych. Dziękuję wszystkim za cierpliwość i za świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Brzeźinski

Kacper Brzeźinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

godna polecenia

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina H .....r ip: 178.235.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły nie mogłam sobie wymarzyć! Pełen profesjonalizm i super atmosfera. Wiedza teoretyczna przekazana w bardzo ciekawy sposób. To nie były wykłady na których się spało. Przed częścią praktyczną byłam bardzo zestresowana, ale trafiłam na cudownego instruktora! Nauka jazdy była czystą przyjemnością. Bezstresowa atmosfera i pełen profesjonalizm. Wszystko dokładnie wytłumaczone i przećwiczone tyle razy ile była potrzeba. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie! Grafik zawsze dopasowany indywidualnie pod kursanta. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Dziękuję wszystkim serdecznie, a w szczególności Panu Mirkowi! Każdemu życzę takiego wspaniałego Nauczyciela! Aż łezka się kręci w oku, że to już koniec mojej przygody z tą szkołą jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pawel Kurczewski

Pawel Kurczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła super przygotowuje do egzaminu .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Ławrynowicz

Wiktoria Ławrynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili, jasno tłumaczą w świetnej atmosferze, możliwość częstych jazd co bardzo pomaga w nauce, bardzo dobry kontakt z biurem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin K ..... ip: 31.60.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli miał bym komuś polecić kurs na prawo jazdy/szkołę jazdy to: z zamkniętymi oczami tylko OSK Expert. Profesjonalne, elastyczne, a zatem ludzkie podejście do osoby szkolonej. Merytorycznie I praktycznie przygotowany zostałem na 101% do egzaminu państwowego :) w czasie 38 dni = sukces. W pełni polecam OSK Expert.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K ......... ip: 31.0.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy, super, profesjonalni instruktorzy, fajne podejście do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Hanna W ......a ip: 5.173.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wspaniali instruktorzy, super atmosfera i przygotowanie do egzaminu, bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Janiak

Kinga Janiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marek Zagulski

Marek Zagulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła obsługa w biurze, świetni instruktorzy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Igor S ........i ip: 94.254.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Perfekcyjne przygotowanie, egzamin zdany. Mili i serdeczni ludzie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Winiarczyk

Igor Winiarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkółka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Pakuła M .....a ip: 78.88.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera, bardzo dobrze wytłumaczone zadania egzaminacyjne, jazda samochodem to była przyjemność w obecności instruktorów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Lea S ...c ip: 109.241.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Elblągu. Bardzo fajna atmosfera, każdy z instruktorów jest na swój sposób wymagający i świetnie tłumaczy. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadyczęste zmiany instruktorów, wysoka cena,
Filip Zieliński

Filip Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo cieplutko polecam. Wykłady w trakcie kursu są bardzo ciekawe, warto uczęszczać, prowadzący posiada dobrą Charyzmę oraz poczucie humoru. Instruktorzy bardzo mili lecz również pomocni, gdy to potrzebne. Panie z obsługi doskonale, miałem jakiś kłopot, potrafiłem go rozwiązać dzięki asystentką. Jeszcze raz bardzo polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ye West

Ye West
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkolka jazdy w Elblagu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Gajewska

Wiktoria Gajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

4 lata po zdaniu egzaminu, oczywiście wszystko za pierwszym razem i mimo wszystko uważam, że nie ma lepszego OSK w Elblągu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Natalia G ....a ip: 213.195.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy OSK EXPERT. Indywidualne podejście do kursanta, praca którą wykonują instruktorzy jest na medal!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Bisikirska

Monika Bisikirska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajni instruktorzy, dokładnie tłumaczą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Laura W .........a ip: 178.235.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Jazdy odbywają się w miłej atmosferze, instruktorzy podchodzą do kursantów indywidualnie i czuć od szkoły wsparcie, udało się zdać za pierwszym razem:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Depka

Marcin Depka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Chrzanowski

Sebastian Chrzanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profeska

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak