Liczba odwiedzin: 8357 Jesteś właścicielem tej szkoły?

EMOLA SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY - ŁUKASZ DOMASZCZYŃSKI

  167 opinii w tym 156 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Karolina Gałązka

Karolina Gałązka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawie przekazana wiedza teoretyczna, elastyczne godziny jazd, miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy ze świetnym podejściem do kursanta. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Milena Szeląg

Milena Szeląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Instruktorzy z wielkim szacunkiem podchodzą do kursanta, są wyrozumiali. Bez problemu można ustalać jazdy w dogodnych godzinach dla kursanta, a mimo to są bardzo punktualni. Panuje tu świetna atmosfera. Wszystkie elementy niezbędne do zdania prawidłowo egzaminu są wyjaśniane szczegółowo z wielka dokładnością. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Asia Rosłaniec

Asia Rosłaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe EMOLA! Ciekawe uczące wykłady, bardzo fajni instruktorzy, śmieszkowanie podczas jazd z instruktorami co jest pełen komfort! Instrukorzy uczą z profesjonalizmem! Polecam EMOLA!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Bartłomiej Paziewski

Bartłomiej Paziewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie! Mili instruktorzy, dobra atmosfera, ciekawe wykłady. Wszytko zdane za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2020

Marzena Szolc

Marzena Szolc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz luksus instruktor! Cierpliwy, miły, przede wszystkim konkretny. Wszystko dokładnie tłumaczy. Zaczęłam naukę jazdy w Warszawie, wyjeździłam tam 30h i czułam, że zwyczajnie nie potrafię jeździć. U Pana Łukasza wykupiłam jazdy doszkalające, wystarczyło 5 razy i zdałam egzamin za pierwszym razem!!! Także mimo że kurs zaczęłam w innym mieście i z innym "instruktorem" to zdecydowanie PRAWDZIWY KURS miałam właśnie z Panem Łukaszem. Gdybym mogła to chętnie poszłabym jeszcze raz! :D Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Alicja Włodarczyk

Alicja Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Miła atmosfera, ciekawe wykłady, elastyczne godziny jazd i super instruktorzy! Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Natalia Szerszeń

Natalia Szerszeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do kursantów. Bardzo miła atmosfera, wszytko po kolei na spokojnie wytłumaczone. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Karolina Sabak

Karolina Sabak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam. Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Janusz Zawada

Janusz Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdałem za pierwszym razem kat.A z tego co wiem ma zdawalność 100 procent. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Patrycja Kurach

Patrycja Kurach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, bardzo mili i cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursantów. Elastyczne godziny jazd i miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Marzena Zawada

Marzena Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola. Polecam ją każdemu. Instruktorzy rzetelnie przekazują swoją wiedzę i umiejętności. Miła atmosfera i zero stresu. Chcesz zdać egzamin za pierwszym razem, to tylko ze szkołą Emola. Potwierdzeniem są moje dzieci najpierw córka, potem syn. Szkoła godna polecenia!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Dominika Gaładyk

Dominika Gaładyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlelsza szkoła jazdy, super podejście do kursanta, świetna atmosfera, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Grześ Ciara

Grześ Ciara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Magda Włastowska

Magda Włastowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam. Świetne przygotowanie do poruszania się po drogach i do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Angelika Łubian

Angelika Łubian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście! Wesoła atmosfera w gronie przesympatycznych i cierpliwych instruktorów, a do tego zawsze możecie liczyć na masę cennych wskazówek przygotowujących do egzaminu. Oprócz szlifowania jazdy w praktyce również w ciekawy sposób przekazana wiedza teoretyczna. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2019

Marta Janisiewicz

Marta Janisiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie, wykłady prowadzone w ciekawy sposób, instruktorzy pełni cierpliwości i poczucia humoru ale również bardzo skrupulatni. Szczególnie polecam dla osób które nie miały wcześniej styczności z samochodem :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2019

Kinga Zawada

Kinga Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, którzy swoją cierpliwością i poczuciem humoru wprowadzają świetny nastrój podczas jazd

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Monika Gozdalik

Monika Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przeprowadzony kurs. Jazdy w miłej atmosferze bez nerwów i stresu. Elastyczne godziny. Pełen profesjonalizm, spokój i doświadczenie. Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy! Egzamin zdany za pierwszym razem! Krótko mówiąc, POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Wiktoria Winiarek

Wiktoria Winiarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta, bardzo mili i cierpliwi instruktorzy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Miłosz Krogulec

Miłosz Krogulec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Kuba Szeląg

Kuba Szeląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym! Polecam

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Klaudia Wójcicka

Klaudia Wójcicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Ciekawie przeprowadzane wykłady, super instruktorzy i bardzo miła atmosfera ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2019

Gośka Świątek

Gośka Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie na egzamin i oczywiście zdane za pierwszym !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Patrycja Sobania

Patrycja Sobania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ❤ super atmosfera i przygotowanie do egzaminu

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Natalka Dziubak

Natalka Dziubak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, zdane wszystko za pierwszym!!! Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Kasia Rękawek

Kasia Rękawek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! ♥️ Wielki profesjonalizm u instruktorów, cierpliwość to ich największy atut ????, najlepsze przygotowanie do egzaminu jakie mogłam sobie wyobrazić ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Milena Baran

Milena Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super przygotowanie do egzaminów, instruktorzy bardzo cierpliwi, fajna atmosfera ???? POLECAM BARDZO!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Dominika Saganowska

Dominika Saganowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego. Elastyczne godziny jazd, super atmosfera, świetni instruktorzy ze świetnym podejściem do kursanta i cierpliwością ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2019

Michał Włodarczyk

Michał Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i konkretne podejscie do tematu nauczania

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2019

Justyna Pietrasik

Justyna Pietrasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Emola miał atmosferą, super podejście i bardzo wyrozumiali i cierpliwie instruktorzy????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak