Liczba odwiedzin: 9233 Jesteś właścicielem tej szkoły?

EMOLA SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY - ŁUKASZ DOMASZCZYŃSKI

  188 opinii w tym 176 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Natalia Zielińska

Natalia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkole jazdy Emola. Bardzo profesjonalni, cierpliwi i rzetelni instruktorzy, przemiła atmosfera. Bardzo ciekawe i przydatne wykłady. Instruktorzy mają ogromną wiedzę i doświadczenie które bardzo chętnie przekazują. Bezstresowa jazda, mozna dogadac się w każdej sprawie, wygodne godziny jazd. Jeżeli chcesz zdać wszystko za pierwszym i nauczyć się dobrze jeździć to wybierz tylko szkole Emola ☺☺

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2020

Kacper Jakubowski

Kacper Jakubowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ZDECYDOWANIE polecam szkołę jazdy Emola i Pana Łukasza jako instruktora. Wymagający, ale skuteczny! Egzaminy na kat. A zaliczone na 100% za pierwszym razem. Bardzo dogodne terminy jazd, nowe motocykle/samochody i super atmosfera. Zapisują na terminy egzaminów i udostępniają swój pojazd (w moim przypadku motocykl) do zdawania, wiec jeździ się tym co już się zna. Dodatkowo jest możliwość pojeździć na placu WORD-a nawet bezpośrednio przed egzaminem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2020

Kasia Ma

Kasia Ma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy w szkole EMOLA. Łukasz i Adam to świetni instruktorzy. Fachowo i cierpliwie wszystko tłumaczą, a same jazdy mijają w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2020

Syl Wia

Syl Wia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2020

Patryk Zabiegałøwski

Patryk Zabiegałøwski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2020

Mateusz Jurek

Mateusz Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzi dobra i bespieczna szkoła jazdy. Miła atmosfera.Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2020

Zosia Trzaskowska

Zosia Trzaskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2020

Kasia Pyza

Kasia Pyza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

‼Polecam‼

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Wiktoria Całka

Wiktoria Całka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super atmosfera, super instruktorzy, na egzamin byłam przygotowana idealnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Czaro Zuchniak

Czaro Zuchniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie bardzo mili instruktorzy wszystko za pierwszym zdane !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Maja Dębek

Maja Dębek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2020

Aleksandra Józwicka

Aleksandra Józwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca,super podejście i zaangażowanie!!wszystko zdane za 1!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2020

Robert Zawadka

Robert Zawadka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy polecam !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.07.2020

Małgorzata Beer

Małgorzata Beer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem! Nie mogłam trafić do lepszej szkoły!!!! podejście, zaangażowanie i przede wszystkim wiedza instruktorów przerosły moje oczekiwania. Jak szkoła jazdy to tylko Emola u najlepszego Łukasza Domaszczyńskiego, potrafi nauczyć nawet tak trudnego kursanta jak ja!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2020

Zuzia Flisek

Zuzia Flisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, super atmosfera. Instruktorzy bardzo mili, potrafili wszystko wyjaśnić na spokojnie. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Oskar Błaszczykowski

Oskar Błaszczykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem, błędy są na spokojnie wymieniane, bez żadnej agresji, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Mikołaj Jacak

Mikołaj Jacak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Łukasz, elastyczne terminy, miła atmosfera bez spiny, ciekawe wykłady, zdane za pierwszym razem dzięki dobremu szkoleniu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.05.2020

Mikołaj Czechowski

Mikołaj Czechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po szkoleniu przez Łukasza egzamin zdany ząb pierwszym razem. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2020

Bartek Pełka

Bartek Pełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, elastyczne godziny jazd i Pan Łukasz z anielską cierpliwością. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły jazdy, egzaminy zdane za pierwszym! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2020

Agnieszka Zuchniak

Agnieszka Zuchniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie! ???? Instruktor Łukasz to miły, konkretny a przed wszystkim cierpliwy człowiek. Dostosowuje godziny wykładów i jazd do kursanta . Wykłady bardzo interesujące. Jazdy z Panem Łukaszem to przyjemność i ogrom wiedzy. Z czystym sumieniem polecam Bezpieczną Szkołe Jazdy Emola ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Karolina Gałązka

Karolina Gałązka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawie przekazana wiedza teoretyczna, elastyczne godziny jazd, miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy ze świetnym podejściem do kursanta. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Milena Szeląg

Milena Szeląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Instruktorzy z wielkim szacunkiem podchodzą do kursanta, są wyrozumiali. Bez problemu można ustalać jazdy w dogodnych godzinach dla kursanta, a mimo to są bardzo punktualni. Panuje tu świetna atmosfera. Wszystkie elementy niezbędne do zdania prawidłowo egzaminu są wyjaśniane szczegółowo z wielka dokładnością. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Asia Rosłaniec

Asia Rosłaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe EMOLA! Ciekawe uczące wykłady, bardzo fajni instruktorzy, śmieszkowanie podczas jazd z instruktorami co jest pełen komfort! Instrukorzy uczą z profesjonalizmem! Polecam EMOLA!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Bartłomiej Paziewski

Bartłomiej Paziewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie! Mili instruktorzy, dobra atmosfera, ciekawe wykłady. Wszytko zdane za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2020

Marzena Szolc

Marzena Szolc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz luksus instruktor! Cierpliwy, miły, przede wszystkim konkretny. Wszystko dokładnie tłumaczy. Zaczęłam naukę jazdy w Warszawie, wyjeździłam tam 30h i czułam, że zwyczajnie nie potrafię jeździć. U Pana Łukasza wykupiłam jazdy doszkalające, wystarczyło 5 razy i zdałam egzamin za pierwszym razem!!! Także mimo że kurs zaczęłam w innym mieście i z innym "instruktorem" to zdecydowanie PRAWDZIWY KURS miałam właśnie z Panem Łukaszem. Gdybym mogła to chętnie poszłabym jeszcze raz! :D Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Alicja Włodarczyk

Alicja Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Miła atmosfera, ciekawe wykłady, elastyczne godziny jazd i super instruktorzy! Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Natalia Szerszeń

Natalia Szerszeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do kursantów. Bardzo miła atmosfera, wszytko po kolei na spokojnie wytłumaczone. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Karolina Sabak

Karolina Sabak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam. Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Janusz Zawada

Janusz Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdałem za pierwszym razem kat.A z tego co wiem ma zdawalność 100 procent. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Patrycja Kurach

Patrycja Kurach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, bardzo mili i cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursantów. Elastyczne godziny jazd i miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak