EMOLA SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY - ŁUKASZ DOMASZCZYŃSKI

 281 opinii w tym 260 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

EMOLA SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY - ŁUKASZ DOMASZCZYŃSKI
ul. Kościuszki 49L
08-400 Garwolin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Prowadzimy kursy prawa jazdy oraz lekcje doszkalające kat. AM, A1 ,A2, A,B, B
B+E,C,C+E
Doszkalamy też osoby które uczyły się w innym ośrodku, jeździmy trasami egzaminacyjnymi pokazujemy kluczowe miejsca. Solidnie przygotujemy do egzaminu państwowego, udzielimy wszelkich informacji odnośnie zapisu na egzamin państwowy. W razie potrzeby zorganizujemy transport np. ze stacji PKP. W swojej ofercie na kategorię B posiadamy następujące pojazdy:

- Opel Corsa D

- Opel Corsa E

- Hyundai i 20 (nowy)

- Yamaha xj6

czyli identyczne jak na egzaminie WORD Garwolin. Zapraszamy tel. 513159577
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (samochody takie same jak na egzaminie)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

800 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
5 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2400 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (pojazdy jak na egzaminie)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2400 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2500 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 lub DAF)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa lub DAF + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy doszkalające kat. A

cena za pakiet: 130 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Weronika Gawrońska

Weronika Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo dobra nauka. Zdałam za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jakub Żaczek

Jakub Żaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko udało się zdać za pierwszym razem!!! Świetni instruktorzy bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julita Łysoniewska

Julita Łysoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo dobra nauka. Zdałam za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gosia Tudek

Gosia Tudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę nauki jazdy. Instruktorzy podchodzą do swoich obowiązków z pełnym profesjonalizmem, zachowując przy tym miłą atmosferę. Dzięki tak dobremu przygotowaniu egzamin zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Grabiec

Joanna Grabiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Zdane za pierwszym razem! Pełen profesjonalizm ze strony szkoły ;)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Szczepłek

Paweł Szczepłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko udało się zdać za pierwszym razem!!! Świetni instruktorzy bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Konstanty

Sandra Konstanty
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca miła atmosfera i wspaniali instruktorzy!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Małgosia Klimowska

Małgosia Klimowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam ????. Trudno o lepszą szkołę jazdy. Bardzo dużo się nauczyłam. Egzamin zdany bez problemu. Pan Łukasz - super instruktor, pomocny, cierpliwy i motywujący. Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki!!!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Żak

Bartek Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsze miejsce zeby zacząć naukę na parwo jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Smolarczyk

Łukasz Smolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super!!! Najlepsza szkoła i instuktoży!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Żelazo

Kasia Żelazo
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsze miejsce, żeby nauczyć się jeździć i zdać egzamin. Okazana cierpliwość i wsparcie Instruktorów, bezcenne.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia .....o ip: 94.254.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsze miejsce, żeby nauczyć się jeździć i zdać egzamin. Okazana cierpliwość i wsparcie Instruktorów, bezcenne.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Iza Pogosian

Iza Pogosian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy ! Serdecznie polecam ❤️!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ala Migas

Ala Migas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i wspaniali instruktorzy!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Luiza Bouchiker

Luiza Bouchiker
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Makulec

Weronika Makulec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera podczas jazd. Serdecznie polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Popiolek

Eliza Popiolek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tą szkółkę, po 6 nieudanych egzaminach w Warszawie postanowiłam przyjechać zdawać tutaj. Instruktorzy bardzo mili, pomocni, cierpliwi i zwracają uwagę na każdy szczegół :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ernest Pogoda

Ernest Pogoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyrozumiałe i profesjonalne podejście do "świeżaków" :D. Dyspozycyjność instruktorów, same kontkrety bez owijania w bawełnę. Jeżeli chcesz się nauczyć jeździć i zarazem zdać egzamin to to jest szkola dla ciebie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Trzpil

Julia Trzpil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo wyrozumiali, cierpliwi i pomocni instruktorzy. Dziękuję za przygotowanie do jazdy i oczywiście polecam serdecznie :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Nowak

Kinga Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna S ......a ip: 95.49.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nic dodać nic ująć - są po prostu najlepsi. Gwarancja zadania egzaminu 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Antek Szklarski

Antek Szklarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy maja bardzo profesjonalne podejście do kursantów, pokazują różne techniki ułatwiające jazdę i kompleksowo przygotowują do egzaminu. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Możdżonek

Karolina Możdżonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Najlepsza szkoła jazdy. Pełen profesjonalizm i świetni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Szymon Osiak

Szymon Osiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zofia Możdżonek

Zofia Możdżonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoły jazdy! Milil instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia B ....r ip: 83.24.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazdy doszkalające, profesjonalne podejście instruktorów do kursanta, bezstresowa atmosfera!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika A ..... ip: 37.47.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście oraz super cierpliwość połączona z fantastycznym poczuciem humoru :) szkoda,ze to tylko jazdy doszkalające!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian K ......k ip: 5.173.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Fajnie ze można jeździć po torze tym samym co egzamin Państwowy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Kozaczenko

Natalia Kozaczenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fajna atmosfera podczas jazd

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Kąkol

Klaudia Kąkol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA szkoła jazdy. Super podejście do kursanta. Wszystko wytłumaczone krok po kroku. Z niesamowitym spokojem. Moje jazdy doszkalające przebiegły w świetnym humorze. Gdybym miała robić kurs drugi raz zdecydowanie wybrałabym tą szkółkę! Wystarczyło kilka godzin jazd doszkalających a prawo jazdy zdałam za pierwszym razem. NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak