DRIVER Nauka Jazdy

 856 opinii w tym 659 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

DRIVER Nauka Jazdy
ul. Kotlarska 13
67-200 Głogów

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 14:00

Kontakt

Opis

Strona www.driver-jazda.pl  w budowie. 

Zapisy na kursy w Głogowie, Wschowie i Polkowicach przez stronę superprawojazdy. 

Nauka Jazdy „DRIVER” nauczy Was jak dobrze prowadzić samochód i motocykl !!! 

Nasza firma stawia sobie za cel osiągnięcie jak najwyższej zdawalności Naszych Kursantów.Nauka praktyczna jest dostosowywana do indywidualnych potrzeb Naszych Kursantów. Dodatkowym atutem jest odbywanie nauki na pojazdach marki TOYOTA YARIS, których posiadamy cztery sztuki, identycznych jak na egzaminie państwowym. Motocykle jakie posiadamy to Suzuki Gladius kat A, Yamaha MT07 kat A, Kawasaki 5ER kat A2, BMW kat A2, Honda 125 CBR kat A1, Romet EZX 50 kat AM, 

Zapraszamy

.www.driver-jazda.pl

NAS KURS NA MOTOCYKL ROZPOCZYNASZ PO ZAPISANIU SIĘ...................................................................................................................

ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ NA KURS...........................................................

Uwaga... 

Już trwają zapisy na sezon 2023 ...........................................................

KAŻDY NASZ KURSANT ZDAJE PRAWO JAZDY KAT A, A1,A2 AM na naszych motocyklach. 

Zapraszamy. 

.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Pocztowa 10, 67-400 Wschowa

tel: 667905322

Wschowa

Miedziana 12, 59-100 Polkowice

tel: 667905322

Polkowice

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBR 125)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER5)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
1 godzina (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
5 godzin (po 60 min) jazd (Romet XZ50)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

3500 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs ekspresowy - czas trwania jazd to tylko 15 dni.

Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Tylko praktyka

Ekspresowy

3200 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs ekspresowy - czas trwania jazd to tylko 10 dni. Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD. W cenie kursu: 4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius) egzamin wewnętrzny praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A1, Tylko praktyka

Ekspresowy

2700 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs ekspresowy - czas trwania jazd to tylko 10 dni. Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD. W cenie kursu: 4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy 20 godzin (po 60 min) jazd (Honda 125 CBF) egzamin wewnętrzny praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2, Tylko praktyka

Ekspresowy

3200 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs ekspresowy - czas trwania jazd to tylko 10 dni. Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD. W cenie kursu: 4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy 20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER5) egzamin wewnętrzny praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. AM, Tylko praktyka

Ekspresowy

1200 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs ekspresowy - czas trwania jazd to tylko 3 dni. Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD. W cenie kursu: 4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy 5 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZX50) egzamin wewnętrzny praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Weekendowy, Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ Kurs weekendowy- jazdy odbywają się w soboty i niedzielę. Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD. W cenie kursu: 4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

5600 zł

codziennie

ul. Kotlarska 13

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. Kurs rozpoczyna się po zdaniu egzaminu państwowego teoretycznego w ośrodku egzaminacyjnym WORD. W cenie kursu: 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT03) egzamin wewnętrzny praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Joanna Kupiec

Joanna Kupiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu przez P. Jarka rewelacja. Bez nerwów i stresu. Polecam z całego serca! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym!! Dziękuje bardzo

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andrzej Młotkowski

Andrzej Młotkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko tanio i miłe towarzystwo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Sołtysik

Piotr Sołtysik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Instruktorzy zapewniają dobrą atmosferę podczas jazd i jeszcze lepsze przygotowanie do egzaminu. Dzięki temu prawko zdałem za pierwszym razem, polecam każdemu!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Zatorski

Adrian Zatorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek P .....a ip: 31.60.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Duża wiedza, przystępny przekaz wiadomości. Życzliwość i zrozumienie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i dostosowanie godzin jazdy do mojej pracy. Serdeczne podziękowania dla kierownictwa i instruktora.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Skorupińska

Marta Skorupińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera. Wszystko tłumaczone na każdym kroku, cierpliwość do kursantów,punktualność, godziny jazdy dopasowane pod kursantów. Polecam z całego serducha

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Pawel Brambor

Pawel Brambor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid P .....k ip: 46.114.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę. Jeździłem z Szymonem, super podejście, cenne wskazówki i sztuczki, duża cierpliwość i spokój. Teoria, jak i praktyka zdane za pierwszym razem, na dodatek bezbłędnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Kaszek

Szymon Kaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z pewnością mogę polecić tą szkołę nauki jazdy. Instruktorzy dobrze uczą i tworzą fajną atmosferę. Robiłem na przeszczeni paru lat 2 kursy W 2015 na B i w 2021/22 kurs na A i jestem zadowolony. POLECAM !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Marcinkowska

Magdalena Marcinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, profesjonalne podejście bardzo miła profesjonalna i sympatyczna atmosfera podczas jazd!!!!! Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrianna S ......... ip: 78.11.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Instruktorzy mają dobre podejście do kursantów, są cierpliwi i wyrozumiali. Miła atmosfera, dzięki której nauka jazdy nie jest stresująca tylko przyjemna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Damian Dycha

Damian Dycha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Grzegorek

Marcin Grzegorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia instruktor zna się na rzeczy na 100 %polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcel Brenienek

Marcel Brenienek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, polecam !!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Tymecka

Natalia Tymecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza w Głogowie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Sławiński

Jakub Sławiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wykładowca pierwsza klasa a instruktor jazdy najlepszy na świecie. Pozdrawiam wszystkich

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Joanna

Joanna Joanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy były bardzo dobrze przeprowadzone . Teoria była wykładana zrozumiale w razie wątpliwości było można liczyć na pomoc instruktora który rozwiewał wszelkie wątpliwości . Polecam serdecznie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Tymczyszyn

Weronika Tymczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetne podejście do kursanta, bardzo przyjemna atmosfera a jazda miła i bezstresowa, polecam serdecznie !!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Lucyna Werwińska

Lucyna Werwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, instruktorzy mega cierpliwi i pomocni, bez zbędnego stresu i nerwów. Przygotowują do egzaminu na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Olszewski

Jakub Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, instruktor cierpliwy, nawet mimo tego, że nie byłem najlepszym uczniem hahae.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ana Duchewicz

Ana Duchewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i rodzinna atmosfera. Przygotowanie i motywacja do egzaminuów (kat.B) na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sercem ❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Michalska

Nikola Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, miła atmosfera podczas jazd oraz fajny i łatwy kontakt z właścicielem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Amy

Amelia Amy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wielkie polecenie i szacunek za naukę! Właściciel szkoły- Szymon to osoba stworzona do nauki. Dzięki za spędzone godziny na nauce i cierpliwości! Chcecie szkoły nauki jazdy z klasą i świetnymi ludźmi! To polecam szkołę jazdy Driver!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Skorus

Mateusz Skorus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marika Zając

Marika Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Super podejście do osoby uczącej się. Bardzo cierpliwi instruktorzy, którzy świetnie tłumaczą. Atmosfera sprzyjająca nauce, bez niepotrzebnego stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina R ......... ip: 77.255.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam w tej szkole parę godzin ale nikt mi tak nie wytłumaczył łuku jak Szymon cierpliwi i bardzo pomocny. Zawsze wszystko dokładnie i dobrze wytłumaczone. Bardzo gorąco polecam!! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stanisława Górska

Stanisława Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę jazdy.Miałam tam tylko jazdy doszkalające ale Pan Łukasz i Szymon w ciągu kilku godz nauczyli mnie więcej niż w innej szkołę jazdy.Profesjonalizm, spokój i miła atmosfera. Dziękuję Wam bardzo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Baka

Gabrysia Baka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Drivera. Bardzo mili instruktorzy i profesjonalna nauka jazdy. Dziękuje za przygotowanie do jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B ..... ip: 194.152.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Szymon to świetny instruktor, którego cierpliwości powinni uczyć się inni instruktorzy. Super podejście do kursanta. Cenne wskazówki które przydały się na egzaminie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urbaniak A ........a ip: 185.146.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

serdecznie polecam te szkole jazdy! instruktorzy bardzo wyrozumiali. wszystko na plus

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak