Chojnów Nauka Jazdy Michał Winiarski

 59 opinii w tym 31 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Chojnów Nauka Jazdy Michał Winiarski
ul. Biała 150
59-225 Chojnów

Kontakt

Opis

Zdobywanie umiejętności jazdy samochodem często wiąże się z dużym stresem. Mamy świadomość, że odpowiednie podejście, spokój i cierpliwość, mają podczas nauki ogromne znaczenie. Dlatego staramy się stworzyć dogodne i komfortowe warunki dla kursantów, uwzględniając indywidulane preferencje czy dostosowując tempo nauki. Zależy nam, aby każdy czuł się pewnie za kierownicą, a co najważniejsze poruszał się samochodem zgodnie z przepisami o ruchu drogowym. Bezpieczeństwo stawiamy na pierwszym miejscu. Nie zapominamy również jak ważna jest przyjemność z jazdy, dlatego staramy się uczyć naszych klientów czerpać z tego satysfakcję. .
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Winiarski

Michał Winiarski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Reja 8, ### LIPIEC 2021 ###

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift, Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2800 zł

ul. Biała 150

WIĘCEJ Skrzynia automatyczna

kat. B, Tylko praktyka

Ekspresowy

3000 zł

ul. Biała 150

WIĘCEJ Kurs Express - wymagana jest pełna dyspozycyjność oraz zdany państwowy egzamin teoretyczny

kat. B, Tylko praktyka

Weekendowy

3000 zł

ul. Biała 150

WIĘCEJ Kurs weekendowy - praktyka odbywa się w weekendy. Wymagany zdany z wynikiem pozytywnym egzamin teoretyczny.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Dla osób które miały szkolenie podstawowego w naszym ośrodku

Dla osób z POZA OŚRODKA 1h = 90 zł

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marcel Mazur

Marcel Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Michał Winiarski. Profesjonalne podejście instruktora do kursanta. Zawsze na zajęciach teoretycznych i praktycznych panowała przyjazna atmosfera. Podejście instruktora do każdego jest indywidualne. Ja osobiście zdałem egzamin teoretyczny państwowy 74/74 i praktyczny państwowy za 1 razem dlatego też jestem w stanie jeszcze raz serdecznie polecić Pana Michała Winiarskiego!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Potoczna

Ewelina Potoczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie przeprowadzony kurs w spokojnej atmosferze. Instruktor bardzo pomocny i wyrozumiały. DZIĘKUJĘ Michał bo dzięki Tobie ogarnęłam egzaminy za pierwszym razem. POLECAM bo warto!!!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Bielecki

Mikołaj Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, pełen spokój i idealne przygotowanie

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Dorota Stelmach

Dorota Stelmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam Naukę jazdy Michał Winiarski. Świetna szkoła, wyrozumiały instruktor, umiejętnie przekazuje swoją wiedzę na kursantów, Dziękuję Michał, bez Ciebie by się nie udało.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Siniak

Martyna Siniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pelen profesjonalizm, a przede wszystkim cierpliwe podejscie do kursanta oraz wszystkich jego watpliwosci! Oba egzaminy panstwowe zdane za pierwszym razem, polecam!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Szlapiński

Jarek Szlapiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyjątkowo cierpliwy instruktor. Bardzo dobrze przygotowuje do jazdy, dzięki czemu łatwo jest zdać egzaminy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Palczak

Kuba Palczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

miła atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. Profesjonalne przygotowanie do egzaminów, Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Oleśniewicz

Martyna Oleśniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Instruktor pomocny, a przy tym cierpliwy i wyrozumiały, miła atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. Profesjonalne przygotowanie do egzaminów, które zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Pawłowska

Ola Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie, fajna atmosfera, cierpliwość podczas jazd, instruktor z powołania. Instruktor z powołania :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Górnicki

Filip Górnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, przemiły, na luzie. Zawsze pomocny i wyrozumiały. Genialne przygotowanie do egzaminu, praktyczne porady i wskazówki. Zdałem za pierwszym razem, polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Suchecki

Rafał Suchecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania jestem mega szczęśliwy wszystko zdane za 1 razem. Polecam tą szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Biliński

Adam Biliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, zarówno część teoretyczna jak i praktyczna szkolenia na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Flaga

Joanna Flaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Profesjonalne Podejście Prawo jazdy Zdane za Pierwszym Razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Podhajna

Ewelina Podhajna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Polecam!!! Bardzo cierpliwy instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Mazurkiewicz

Justyna Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Przyjazna atmosfera, bardzo cenne uwagi. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Knopp

Sebastian Knopp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Mazurkiewicz

Gosia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne oraz indywidualne podejście. Podczas lekcji nie ma niepotrzebnego stresu, czy też nerwowej atmosfery. Pan Michał od początku dba o komfort podczas jazd oraz czujnie wylapuje wszystkie błędy lub obawy kursanta. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Chadała

Magdalena Chadała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, indywidualne podejście i świetnie przekazana wiedza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kornelia Bielak

Kornelia Bielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niezwykła Cierpliwość, polecam serdecznie !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jowita Lewandowska

Jowita Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, instruktor przesympatyczny i cierpliwy co tu dużo pisać najlepszy. Michał bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminów nie potrzebnie się stresowalam. Polecam każdemu????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Mamczarek

Kacper Mamczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwy i doświadczony instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Anioł

Michał Anioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

*Sumienne przygotowanie do egzaminów. *Elastyczność, jeżeli chodzi o ustalanie terminu zajęć. *Miła, pozytywna atmosfera. Nie będę wymieniał kolejnych, pozytywnych cech jakie gromadzą mi się na język. Powiem krótko, Pan Michał charakteryzuje się cierpliwością oraz stara się nastawić optymistycznie kursantów do kolejnych lat spędzonych za kierownicą. Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arek Wieleżew

Arek Wieleżew
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera przekładają się na idealne przygotowanie do egzaminu, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wychowałek

Natalia Wychowałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super atmosfera, najlepsza szkoła jazdy, lepiej trafić nie można, polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Władysz

Karolina Władysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor na świece???? pełen profesjonalizm i przy tym bardzo przyjazna atmosfera. Kursant przygotowany na 100%, polecam z całego serca❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Kobylański

Michał Kobylański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie kursanta do egzaminu w przyjemnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Żaneta Sambor

Żaneta Sambor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy! Cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Przygotowanie do egzaminu pod każdym względem na najwyższym poziomie. Nauka jazdy była czystą przyjemnością, dzięki czemu egzamin okazał się nie być taki straszny ;) Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anita Smoleń

Anita Smoleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, dobra organizacja czasu, a jazdy z Panem Michałem Winiarskim to czysta przyjemność! Prawko zdane za pierwszym razem- każdemu polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Renata Zabłocka

Renata Zabłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super nauczyciel,pełen profesionalizm z poczuciem humoru.Polecam wszystkim Pana Michała Winiarskiego świetna atmosfera i anielska ćerpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Pasik

Tomasz Pasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełny profesjonalizm :) Po kursie u Pana Michała każdy "Janusz" zda egzaminy za pierwszym podejściem. Odpowiednie podejście instruktora do kursanta, pomaga pozbyć się złych nawyków i naucza jak trzeba :) Pozdrawiam i POLECAM oczywiście :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak