Chojnów Nauka Jazdy Michał Winiarski

 55 opinii w tym 27 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Chojnów Nauka Jazdy Michał Winiarski
ul. Biała 150
59-225 Chojnów

Kontakt

Opis

Zdobywanie umiejętności jazdy samochodem często wiąże się z dużym stresem. Mamy świadomość, że odpowiednie podejście, spokój i cierpliwość, mają podczas nauki ogromne znaczenie. Dlatego staramy się stworzyć dogodne i komfortowe warunki dla kursantów, uwzględniając indywidulane preferencje czy dostosowując tempo nauki. Zależy nam, aby każdy czuł się pewnie za kierownicą, a co najważniejsze poruszał się samochodem zgodnie z przepisami o ruchu drogowym. Bezpieczeństwo stawiamy na pierwszym miejscu. Nie zapominamy również jak ważna jest przyjemność z jazdy, dlatego staramy się uczyć naszych klientów czerpać z tego satysfakcję. .
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Winiarski

Michał Winiarski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

po zebraniu grupy

ul. Reja 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift, Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Biała 150

WIĘCEJ Skrzynia automatyczna

kat. B, Tylko praktyka

Ekspresowy

3000 zł

ul. Biała 150

WIĘCEJ Kurs Express - wymagana jest pełna dyspozycyjność oraz zdany państwowy egzamin teoretyczny

kat. B, Tylko praktyka

Weekendowy

3000 zł

ul. Biała 150

WIĘCEJ Kurs weekendowy - praktyka odbywa się w weekendy. Wymagany zdany z wynikiem pozytywnym egzamin teoretyczny.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agata N ...k ip: 5.173.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca, egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem ;) Uczcie się tylko tutaj, nigdzie indziej!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna R ....a ip: 88.199.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania. Potrafi wydobyć z kursanta to, co najlepsze. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Martyna I ....... ip: 83.238.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromna cierpliwość i opanowanie, przemiła atmosfera w aucie i świetne przygotowanie do egzaminu. Nie ma lepszego miejsca do nauki jazdy! ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B ......n ip: 157.25.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Najlepsza szkoła jazdy w okolicy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej H ....a ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Michał to człowiek wprost stworzony do tej pracy, spokojne podejście do kursanta, tłumaczenie wszystkiego od podstaw i ogromna wiedza sprawia że jest to instruktor idealny.Po nauce jazdy u tego Pana stres to zupełnie obce słowo. Gorąco polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz S ...... ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kozak szkoła jazdy polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid H .......... ip: 83.26.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!!! Super atmosfera, pełen profesjonalizm, zawsze można w dogodnym czasie umówić się na jazdę, nie ma lepszego instruktora! Polecam każdemu!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka ........ ip: 83.26.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pięć gwiazdek to za mało! Nauka jazdy Michał Winiarski to jedyny słuszny wybór przy wyborze szkoły. Przyjazna atmosfera, a instruktor potrafi nauczyć jeździć każdego, nawet nawet najbardziej odpornego kursanta. Na każdego znajdzie sposób :) polecam w 100%!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jola D .....z ip: 78.131.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy ! Jestem zadowolona w 100% ! Bardzo miła atmosfera . Interesujące wykłady ! Pan instruktor bardzo cierpliwy . Gorąco polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Pawel W ........i ip: 83.26.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajecia przebiegaly w bardzo przyjemny sposob. Pan Michal bardzo dobrze wszystko tlumaczyl, a takze byl bardzo cierpliwy, co w moim przypadku bylo bardzo pomocne. Mozna bylo z nim porozmawiac w trakcie jazd, wiec sama nauka byla dosyc ciekawa, a nie monotonna jazda. Jak dla mnie najlepszy instruktor jaki moze byc.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta G .....r ip: 31.2.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacyjny instruktor,super atmosfera dzięki Michałowi jestem kierowcą polecam każdemu kto chce zostać kierowcą.Dziękuje jeszcze raz.......

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika G ......a ip: 37.47.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor! Wszystkiego nauczył od samych podstaw, bardzo cierpliwy i wyrozumiały, w dodatku z poczuciem humoru dzięki czemu kurs przebiegł w bardzo przyjemnej atmosferze. Polecam wszystkim właśnie te naukę jazdy, lepiej nie da się trafić!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna P .......a ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor jakiego można sobie wymarzyc! :) bardzo cierpliwy, wszystko doskonale tlumaczy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia C ...... ip: 157.25.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najcierpliwszy instruktor! Zawsze znajdzie czas dla kursanta. Wszystko na 5 !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia C ...... ip: 157.25.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najcierpliwszy instruktor! Zawsze znajdzie czas dla kursanta. Wszystko na 5 !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek D ......s ip: 83.22.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pozytywnie nastawiony do kursanta, zero stresu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna S ....k ip: 83.22.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy na 5. Instruktor kompetentny, wyrozumialy a przede wszystkim skuteczny. Indywidualnie podchodzi do kazdego kursanta i uczy od podstaw. Bardzo cierpliwy a nauka i jazdy daja wielkie rezultaty. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dariusz M ........z ip: 37.7.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rozpoczynając kurs w Szkole Michała, moje pojęcie o samochodach i przepisach ruchu drogowego były dostosowane tylko do jazdy na rowerze, już po pierwszych zajęciach wiedziałem, że to bardzo dobry wybór szkoły nauki jazdy. Miła i przyjazna dla kursanta atmosfera podczas wykładów, poczucie humoru instruktora, ale przede wszystkim doświadczenie i umiejętności związane z prowadzeniem auta. Egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny przeprowadzony na wysokim poziomie, co poskutkowalo na egzaminie państwowym, testy 74/74,jazda zdana za pierwszym razem, dzięki Michał, POLECAM WSZYSTKIM, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z autem!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

s ........i ip: 185.63.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z przebiegu kursu. Egzamin zdany za pierwszym razem co o czym świadczy. Luźna atmosfera, która była wyczuwalna nawet podczas jazd. Brak jakiś niepotrzebnych (irytujących) docinek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M ......... ip: 83.26.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Świetna, bezstresowa atmosfera, rady przydatne nie tylko na egzaminie, ale i w codziennej jeździe. Najlepszy wybór. Lepiej trafić nie mogłem. Solidne przygotowanie pozwoliło mi opanować stres i poradzić sobie z egzaminem. Jeszcze raz polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola K ....z ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko jasno i dokładnie wytłumaczone, bezstresowo. Nauczyciel z powołania, wymagający oraz dobrym humorem i anielską cierpliwością. Każdy egzamin zdany za pierwszym razem. Nic tylko uczyć się u Pana Michała, serdecznie polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian Z ........i ip: 83.22.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Spokojne nauczanie bez stresu i rady idealnie dopasowane do zdania za pierwszym razem :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka K ...... ip: 88.199.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor z ogromną wiedzą,cierpliwością i poczuciem humoru . Dokładność ,rzetelność,uczciwość i elastyczność oraz świetna atmosfera podczas kursu. Szkola pana Michała to byl najlepszy wybór.Gorąco polecam tym bardziej iż zdałam obydwa egzaminy za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o ...k ip: 91.236.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Chcialabym polecic bardzo serdecznie Pana Michała Winiarskiego. Uwazam, ze nie ma lepszego instruktora. Przedewszystkim posiada anielska cierpliwosc do swoich kursantow:) Kurs robilam 12 lat temu, ale u tego Pana wykupilam jazdy doszkalajace i po 8 latach nie jezdzenia w koncu mam odwage jezdzic. Pomogl mi zrozumiec wszystko i przedewszystkim nie podnosi glosu, a bardzo dobrze tlumaczy. Dzieki temu Panu moje zycie jest duzo latwiejsze i mam wiecej czasu dla siebie:) Polecam kazdemu, kto chce zostac kierowca:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anika W ..t ip: 78.8.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, cena. Bardzo zrozumiałe wykłady. Pani Michał wyrozumiały i punktualny. Polecam kurs prawa jazdy kat B u p. Michała

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

KASKA W ...A ip: 78.8.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo, wyrozumiałość i jasność przekazu podczas kursu skutkowało zdanym egzaminem za pierwszym razem. Wszystkim polecam kurs i szkołę jazdy z panem Michałem Winiarski.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ....a ip: 188.146.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli cenisz sobie profesjonalizm, zaangażowanie i miła atmosferę to naprawdę warto. Bardzo dobry instruktor. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a af. ip: 88.199.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mialem okazje jezdzic z tym instrukorem. Cale szkolenie bylo rewelacyjne. Swietne podejscie do kursanta. Zdane za 1 :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak