Chojnów Nauka Jazdy Michał Winiarski

 85 opinii w tym 47 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Chojnów Nauka Jazdy Michał Winiarski
ul. Biała 150
59-225 Chojnów

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Zdobywanie umiejętności jazdy samochodem często wiąże się z dużym stresem. Mamy świadomość, że odpowiednie podejście, spokój i cierpliwość, mają podczas nauki ogromne znaczenie. Dlatego staramy się stworzyć dogodne i komfortowe warunki dla kursantów, uwzględniając indywidulane preferencje czy dostosowując tempo nauki. Zależy nam, aby każdy czuł się pewnie za kierownicą, a co najważniejsze poruszał się samochodem zgodnie z przepisami o ruchu drogowym. Bezpieczeństwo stawiamy na pierwszym miejscu. Nie zapominamy również jak ważna jest przyjemność z jazdy, dlatego staramy się uczyć naszych klientów czerpać z tego satysfakcję. .
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

po zebraniu grupy

ul. Reja 8, ## WRZESIEŃ , PAŹDZIERNIK 2024 ##

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500e, Hyundai i20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3700 zł

codziennie

ul. Biała 150

WIĘCEJ Skrzynia automatyczna . Szkolenie jest prowadzone na aucie elektrycznym Fiat 500e

kat. B, Tylko praktyka

Ekspresowy

4200 zł

codziennie

ul. Biała 150

WIĘCEJ Kurs Express - wymagana jest pełna dyspozycyjność oraz zdany państwowy egzamin teoretyczny

kat. B, Tylko praktyka

Weekendowy

3800 zł

codziennie

ul. Biała 150

WIĘCEJ Kurs weekendowy - praktyka odbywa się w weekendy. Wymagany zdany z wynikiem pozytywnym egzamin teoretyczny.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Dla osób które miały szkolenie podstawowego w naszym ośrodku

Dla osób z POZA OŚRODKA 1h = 120 zł

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Joanna Flaga

Joanna Flaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Profesjonalne Podejście Prawo jazdy Zdane za Pierwszym Razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Podhajna

Ewelina Podhajna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Polecam!!! Bardzo cierpliwy instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Mazurkiewicz

Justyna Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Przyjazna atmosfera, bardzo cenne uwagi. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Knopp

Sebastian Knopp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Mazurkiewicz

Gosia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne oraz indywidualne podejście. Podczas lekcji nie ma niepotrzebnego stresu, czy też nerwowej atmosfery. Pan Michał od początku dba o komfort podczas jazd oraz czujnie wylapuje wszystkie błędy lub obawy kursanta. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Chadała

Magdalena Chadała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, indywidualne podejście i świetnie przekazana wiedza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kornelia Bielak

Kornelia Bielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niezwykła Cierpliwość, polecam serdecznie !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia B ......n ip: 157.25.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Najlepsza szkoła jazdy w okolicy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej H ....a ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Michał to człowiek wprost stworzony do tej pracy, spokojne podejście do kursanta, tłumaczenie wszystkiego od podstaw i ogromna wiedza sprawia że jest to instruktor idealny.Po nauce jazdy u tego Pana stres to zupełnie obce słowo. Gorąco polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jowita Lewandowska

Jowita Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, instruktor przesympatyczny i cierpliwy co tu dużo pisać najlepszy. Michał bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminów nie potrzebnie się stresowalam. Polecam każdemu????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Mamczarek

Kacper Mamczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwy i doświadczony instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Anioł

Michał Anioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

*Sumienne przygotowanie do egzaminów. *Elastyczność, jeżeli chodzi o ustalanie terminu zajęć. *Miła, pozytywna atmosfera. Nie będę wymieniał kolejnych, pozytywnych cech jakie gromadzą mi się na język. Powiem krótko, Pan Michał charakteryzuje się cierpliwością oraz stara się nastawić optymistycznie kursantów do kolejnych lat spędzonych za kierownicą. Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz S ...... ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kozak szkoła jazdy polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid H .......... ip: 83.26.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!!! Super atmosfera, pełen profesjonalizm, zawsze można w dogodnym czasie umówić się na jazdę, nie ma lepszego instruktora! Polecam każdemu!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arek Wieleżew

Arek Wieleżew
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera przekładają się na idealne przygotowanie do egzaminu, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wychowałek

Natalia Wychowałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super atmosfera, najlepsza szkoła jazdy, lepiej trafić nie można, polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Władysz

Karolina Władysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor na świece???? pełen profesjonalizm i przy tym bardzo przyjazna atmosfera. Kursant przygotowany na 100%, polecam z całego serca❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Kobylański

Michał Kobylański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie kursanta do egzaminu w przyjemnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Żaneta Sambor

Żaneta Sambor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy! Cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Przygotowanie do egzaminu pod każdym względem na najwyższym poziomie. Nauka jazdy była czystą przyjemnością, dzięki czemu egzamin okazał się nie być taki straszny ;) Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anita Smoleń

Anita Smoleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, dobra organizacja czasu, a jazdy z Panem Michałem Winiarskim to czysta przyjemność! Prawko zdane za pierwszym razem- każdemu polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka ........ ip: 83.26.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pięć gwiazdek to za mało! Nauka jazdy Michał Winiarski to jedyny słuszny wybór przy wyborze szkoły. Przyjazna atmosfera, a instruktor potrafi nauczyć jeździć każdego, nawet nawet najbardziej odpornego kursanta. Na każdego znajdzie sposób :) polecam w 100%!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jola D .....z ip: 78.131.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy ! Jestem zadowolona w 100% ! Bardzo miła atmosfera . Interesujące wykłady ! Pan instruktor bardzo cierpliwy . Gorąco polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Pawel W ........i ip: 83.26.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajecia przebiegaly w bardzo przyjemny sposob. Pan Michal bardzo dobrze wszystko tlumaczyl, a takze byl bardzo cierpliwy, co w moim przypadku bylo bardzo pomocne. Mozna bylo z nim porozmawiac w trakcie jazd, wiec sama nauka byla dosyc ciekawa, a nie monotonna jazda. Jak dla mnie najlepszy instruktor jaki moze byc.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta G .....r ip: 31.2.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacyjny instruktor,super atmosfera dzięki Michałowi jestem kierowcą polecam każdemu kto chce zostać kierowcą.Dziękuje jeszcze raz.......

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika G ......a ip: 37.47.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor! Wszystkiego nauczył od samych podstaw, bardzo cierpliwy i wyrozumiały, w dodatku z poczuciem humoru dzięki czemu kurs przebiegł w bardzo przyjemnej atmosferze. Polecam wszystkim właśnie te naukę jazdy, lepiej nie da się trafić!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna P .......a ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor jakiego można sobie wymarzyc! :) bardzo cierpliwy, wszystko doskonale tlumaczy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia C ...... ip: 157.25.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najcierpliwszy instruktor! Zawsze znajdzie czas dla kursanta. Wszystko na 5 !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia C ...... ip: 157.25.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najcierpliwszy instruktor! Zawsze znajdzie czas dla kursanta. Wszystko na 5 !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek D ......s ip: 83.22.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pozytywnie nastawiony do kursanta, zero stresu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna S ....k ip: 83.22.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy na 5. Instruktor kompetentny, wyrozumialy a przede wszystkim skuteczny. Indywidualnie podchodzi do kazdego kursanta i uczy od podstaw. Bardzo cierpliwy a nauka i jazdy daja wielkie rezultaty. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak