Liczba odwiedzin: 9597 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Centrum Nauka Jazdy

  86 opinii w tym 45 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-150

  • Olsztyn
  • Kurs kat. B
-150PLN
1900 1750PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Rafał Parciak

Rafał Parciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ten ośrodek. Niezwykle sympatyczni i kompetentni ludzie. W szczególności polecam instruktora kat. C, pana Darka i CE pana Mirka. Dopełnieniem wszystkiego jest pani Martyna z Wilczyńskiego. Niezwykle pomocna i przemiła osoba. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Nie zawiedziecie się!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :) życzymy szerokiej drogi! i trzymamy kciuki za pozytywny wynik z egzaminu kwalifikacyjnego :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2020

Patryk Kiełczewski

Patryk Kiełczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam elegancka szkoła i pozdrawiam Pana Łukasza najlepszy instruktor ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy serdecznie! Szerokiej drogi! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2020

Tomasz Tymiński

Tomasz Tymiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich mam 49 lat zajęcia praktyczne miałem z Radkiem .s.Pomimo to że przejechałem parę milionów kilometrów potrafił mi wytknąć błędy i profesjonalnie przygotować do egzaminu wspaniały fachowiec polecam pełna profeska .chcę wspomnieć jeszcze o instruktorze marianie który był ze mną na egzaminie .wesoły człowiek który potrafił podpowiedzieć parę istotnych szczegółów odnośnie egzaminu pełny profesjonalizm i poczucie humoru.robiłem także kwalifikację wstępną przyspieszoną za którą odpowiedzialna była pani Martyna.o .PRZEMIŁA MŁODA DZIEWCZYNA zawsze pomocna i kompetentna .pozdrawiam cały ośrodek szkolenia i zapraszam wszystkich do korzystania z usług tego ośrodka pozdrawiam TOMASZ .T.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie! Cieszymy się, że szkolenie w naszym ośrodku spełniło Pana oczekiwania ;) Życzymy szerokiej drogi i pomyślności w pokonywaniu kolejnych kilometrów :) Pozdrawiamy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Galina Kupchyk

Galina Kupchyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę że trafiłam do Centrum Nauki jazdy na kurs! Skończyłam kwalifikacje wstępną , kurs kat D -jestem bardzo zadowolona!!! Instruktorzy -są najlepsi na świecie ! Wszystkie egzaminy pozaliczane od pierwszego podejścia ! Wielkie podziękowania wszystkim kto pracuje w Centrum Nauka Jazdy! Pozdrawiam . Galina Kupchik

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy! i dziękujemy :) życzymy szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Julia Godlewska

Julia Godlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł szybko i bez komplikacji, Pan Łukasz idealnie przygotował mnie na wszystko co może spotkać mnie na drodze, cena jak najbardziej adekwatna do oczekiwań! Wszystko zdane za 1 razem, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy! I dziękujemy w imieniu Łukasza :) Do zobaczenia na drodze ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Tomasz Dąbrowski

Tomasz Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na bardzo wysokim poziomie , miła obsługa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Natalia Palczewska

Natalia Palczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera, instruktor bez zarzutów, profesjonalizm instruktora. Wszystko na spokojnie wytłumaczone.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2018

Aleksandra Falendysz

Aleksandra Falendysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy. Pan Łukasz nauczył mnie jazdy od podstaw. Korygowal moje bledy,wszystko na spokojnie tłumaczył. Bezstresowa i przyjazna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2018

Justyna Achramowicz

Justyna Achramowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Warto skorzystać. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2018

Krystian Wołejko

Krystian Wołejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem w tracie robienia C i C+E i jeszcze zrobie tu A. Ogólnie mówiąc polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.03.2018

Justyna Bukowska

Justyna Bukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera, profesjonalizm, punktualność, bezstresowa nauka teoretyczna i praktyczna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2018

Rafał Domjan

Rafał Domjan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły klimat , sympatyczna obsada .polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2018

Kinga Stefaniak

Kinga Stefaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem mega zadowolona pani Martyna zawsze uśmiechnięta i pomocna. Zawsze odpowie na każde pytanie. Dodatkowo moje obawy to na jakiego trafię instruktora otóż okazało się że strach ma wielkie oczy P.Wojtek okazał się człowiekiem spokojnym, zawsze wszystko tłumaczył, korygowal błędy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jest nam bardzo miło! Dziękujemy ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2018

Weronika Gruba

Weronika Gruba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2018

Jacek Stachnik

Jacek Stachnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Najlepsza szkoła w Olsztynie! Kursy szybko i sprawnie prowadzone.Jestem bardzo zadowolony! Zdecydowałem się na dojazdy z Mrągowa na kursy i warto było bo 3 kursy zdałem za 1 razem! Pozdrawiam obsługę biura i wszystkich pracowników! POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Klaudia Ciechanowicz

Klaudia Ciechanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

6 lat temu uzyskałam uprawnienia na kat.B1. Kurs robiłam w innej Szkole Nauki Jazdy, nie w Centrum. Gdy przyszedł czas na podjęcie decyzji, wiedziałam, ze muszę się poważnie zastanowić. Nie byłam zadowolona z poprzedniego instruktora, tym bardziej, chciałam wybrać lepiej. Czytałam opinie, pytałam znajomych. Tak trafiłam do biura na Jarotach. Pani Martyna udzieliła mi wszystkich informacji i już następnego dnia miałam pierwsze jazdy z Panem Radkiem. Lepszego Instruktora nie mogłam sobie wymarzyć. Nie krzyczał, tłumaczył wszystko na spokojnie, korygował moje błędy, ba... nauczył mnie redukcji biegów, a także hamowania silnikiem i to już na pierwszych jazdach. Atmosfera na kazdej z jazd była na 5+. A największym plusem dla mnie było to, że noga mi nie zadrżała ani razu. Podczas kursu na B1 z innym Instruktorem, zawsze drżała. Dzisiaj (29.01.2018) miałam swój Egzamin Państwowy, pierwsze podejście i oczywiście zdane :) a to wszystko w wiekszości zawdzięczam Panu Radkowi, to on mnie wszystkiego nauczył. Ja mam w tym swój mniejszy wkład, w końcu ktoś musiał pojechac :D W maju wracam na C+E i też do Pana Radka. A każdemu kto sie zastanawia, polecam z ręka na sercu <3 Prawo Jazdy w Centrum, to gwarancja sukcesu :) jestem tego żywym przykładem. A Pani Martyna pomocna i zawsze uśmiechnięta, jest idealnym dopełnieniem i razem z Panem Radkiem, tworzą świetną Markę :) Polecam jeszcze raz <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Klaudio! Życzymy szerokiej drogi i czekamy na Panią z kolejnym kursem!
P.S przy Pani trudno się smucić! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.11.2017

Agata Krystosik

Agata Krystosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super instruktor Radek , polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2017

Monika Lesińska

Monika Lesińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

atmosfera bardzo dobra, instruktor cierpliwy ;) dobre przygotowanie, nie miałam problemy żeby zdać za pierwszym razem . Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2017

Damian Maczuga

Damian Maczuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność mieć kurs z Panem Radkiem, bardzo dobry instruktor, zawsze pokazywał wszystko od początku do końca, czułem się przy nim bezpiecznie podczas jazd w mieście, zawsze mogłem przełożyć zajęcia, gdyż instruktor zawsze starał się dopasować jak najlepiej dla mnie. To nie pierwszy raz jak zdawałem egzamin po kursie w tej szkole jazdy, znowu udało się za pierwszym razem. Polecam dla wszystkich, jak i tych początkujących ale również dla bardziej doświadczonych kierowców.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2017

Kamil Jakubiak

Kamil Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia! Egzamin zdany za pierwszym razem :) Instruktor Radek super podejście do kursanta, potrafi nauczyć od podstaw, wszystko jasno wytłumaczy. Pani w biurze bardzo miła i pomocna. Polecam w 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2017

Sabina Długozima

Sabina Długozima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po pierwsze, potrafią się dostosować do Ciebie kiedy masz mało czasu. Po drugie, sprawdzają Twoją widzę więc nie wyjedziesz na miasto czy egzamin bez przekonania że naprawdę potrafisz. Po trzecie świetne autko z 2016 roku które dobrze się prowadzi. Po czwarte i najważniejsze- nie uczą Cię tylko jak zdać egzamin, ale tez jak jeździć po kursie :) Zdałam za pierwszym razem, w piątek odebrałam prawko i już zrobiłam pierwsze 150 km. Bez problemu sobie radzę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2017

Magoo Ch

Magoo Ch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Panie na recepcji zawsze uśmiechnięte i pomocne. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze. Można zaparzyć sobie herbatę lub kawę. Moim instruktorem był pan Radek - ostoja spokoju. Dzięki niemu uwierzyłam, że każdy może nauczyć się prowadzić samochód. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2017

Anna Jędrzejewska

Anna Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady ciekawe ,jazda z instruktorem sama przyjemność ...Miałam przyjemność jeździć z Radkiem ,bardzo cierpliwy ,miły,pomocny,mino młodego wieku bardzo dobrze przygotowany do pracy jako instruktor .DZIĘKUJĘ za wszystko .EGZAMIN ZDANY !!!!Na pewno polecę waszą szkołę znajomym .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aniu, serdecznie dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy zdanego egzaminu- z pani zaangażowaniem i chęcią nauki to była sama przyjemność. Pozdrawiamy Zespół Centrum :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2016

Emil Biernat

Emil Biernat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy z jaką kiedy Kolwiek miałem styczność dla młodych kierowców idealna Obecnie kursuje sie u Radka jeszcze nigdy nie miałem tak luźnej i za razem profesjonalnej nauki Polecam 10/10 a co do instruktora 12/10 ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pan Emil to kursant godny pochwały wszystkie kategorie AM, A2 i B zdane za pierwszym razem :) Dziękujemy za dobre słowo, zapraszamy na kolejne kursy. Pozdrawiamy Zespół Centrum

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2016

Mateusz Konopka

Mateusz Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem dwie kategorię za pierwszym razem :) Znajomi też pozdawali za pierwszym dzięki tej szkole. L-Centrum jest godne polecenia :) Przy wyrabianiu kolejnych kategorii wybór również padnie na L-Centrum ze względu na dobre traktowanie uczniów i profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy :-) Do zobaczenia :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2016

Magdalena Sznitko

Magdalena Sznitko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jako kursantka jak najbardziej mogę polecić tą szkołę każdej osobie, która chce ukończyć kurs w przyjemnej atmosferze, a później zdać egzamin państwowy, który zja zdałam za pierwszym razem. Instruktor (Kamil Mańkowski) godny polecenia, dobrze wyszkolony i przekazujący swoją wiedzę kursantom przy bezstresowej jeździe. Panią w biurze także trzeba pochwalić za życzliwość i udzielenie wszelkich wskazówek. W mojej opinii naprawdę bardzo dobra szkoła, polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2016

Monika Ładosz

Monika Ładosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko perfekcyjnie i szkoła jak i instruktor. Fantastczne podejście i pomoc do kursantów :) polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2016

Roksana Studniak

Roksana Studniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Centrum! Świetny instruktor, bardzo cierpliwy i pomocny. Panie w biurze też pomocne i sympatyczne. Gdybym miała jeszcze raz wybierać szkołę jazdy na pewno zdecydowałabym się na tą samą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, jest nam niezmiernie miło. Dzięki takim opiniom będziemy starać się jeszcze bardziej!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2016

Filip Gruszczyński

Filip Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Świetny instruktor (Radek), świetna muzyka podczas jazdy. Możliwość robienia teorii przez internet. Zdałem wszystko za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2015

Radosław Szarniak

Radosław Szarniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Centrum odbywałem kurs kat. C, C+E, D, Kwalifikację wstępną przyśpieszoną KAT C, Kwalifikację uzupełniającą kat D, kurs ADR, kurs instruktora nauki jazdy KAT A oraz kurs wózków widłowych. Jestem bardzo zadowolony z podejścia instruktorów, trenerów. Profesjonalizm - to za mało, by określić podejście osób pracujących do klienta/kursanta. P. Instruktorzy profesjonalni - nie spóźniają się na zajęcia, odpowiadają na każde nurtujące Cię pytanie. Atmosfera panująca w biurze, na zajęciach, oraz w pojeździe bardzo miła, przyjazna. Na pewno tu wrócę na kolejne kursy! Polecam w 100 % !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak