Liczba odwiedzin: 18817 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Campus. Dąbrowska M.

  344 opinie w tym 269 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Wojtek Godek

Wojtek Godek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nawet świetna naprawdę mili instruktorzy terminy są ustalane jak pasuje kursantowi a także świetna nauka bardzo dokładna i przygotowanie jest idealne pod egzamin Bardzo polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Maksymilian Wagner

Maksymilian Wagner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, godziny jazd są elastyczne i zależne od kursantów a instruktorzy mają nastawienie polegające na zdaniu egzaminu przez ucznia zamiast hurtowo przerzucenia go na egzamin aby musiał ponownie brać jazdy i go powtarzać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Adrian Nowak

Adrian Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła sposób nauczania jest przyjemny i zrozumiały polecam każdemu. Zdane prawo jazdy po ich nauce to formalność

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Michalina Burczyńska

Michalina Burczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę!! Wykłady interesujące, bez klepania formułek. Pani Gosia (właścicielka) przesympatyczna z energią i darem nauczania. Instruktorzy podchodzą bardzo profesjonalnie do kursantów (nie zakładają makaronu na uszy), potrafią ze spokojem wszystkiego nauczyć. Dzięki temu zdałam egzaminy za pierwszym razem! Pozdrawiam Michalina

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.10.2019

Małgośka Bukowska

Małgośka Bukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła, której instruktorzy dokonują cudów, naprawdę! Rzetelne, indywidualne podejście do każdego kursanta; dostosowanie godzin jazdy do potrzeb i możliwości. To znakomite rozwiązanie również dla osób spoza Olsztyna. Instruktorzy ze znakomitym przygotowaniem nie tylko merytoryczno-pedagogicznym, ale i (co równie ważne) psychologicznym. Polecam naukę jazdy z Campusem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2019

Filip Zakrzewski

Filip Zakrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, fajne nauczanie bez nudnych wykładów ze sposobem na nawet odpornego kursanta, oraz elastyczne godziny na umawianie jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2019

Ewa Franaszek

Ewa Franaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim. przyjazna atmosfera bez stresowa nauka i dużo uśmiechu.Profesjonalni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2019

Dominik Lewczyński

Dominik Lewczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę, ponieważ jest ona extra, pracują w niej ludzie, którzy potrafią pięknie nauczyć i przygotować do egzaminu. Instruktorzy są bardzo mili i pomocni i wyrozumiali i widać że to są ludzi, którym zależy by każdy mógł zdobyć swoje wymarzone prawo jazdy. Atmosfera do nauki jest idealna i przyjemna. Godziny są elastyczne, więc każdy znajdzie swój czas na kurs. Ogólnie bardzo dobra szkoła i polecam każdemu. :) :) :) :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2019

Katarzyna Goździewska

Katarzyna Goździewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie szkółki która przykłada dużą uwagę do waszej nauki to szczerze polecam, miła załoga, zawsze można się dogadać co do godzin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2019

Piotrek Wu

Piotrek Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę mogę polecić ta szkołę super miła atmosfera na wykładach grafik dostosowany do ucznia, samochody nowe zwinne. pozdrawiam Pana Mirka najlepszego instruktora w szkółce .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2019

Filip Kr

Filip Kr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, świetnie dostosowany grafik do kursanta. Polecam z całego serduszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Sebastian Wojciechowski

Sebastian Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia . Wykłady i jazdy dopasowane do kursanta . Świetna atmosfera . Instruktorzy z powołania . Teoria i praktyka zdana za pierwszym . Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2019

Klaudia Tetmer

Klaudia Tetmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie kursanta, bardzo miła atmosfera, wykładowcy i instruktorzy świetnie nastawieni do kursantów, polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Jarosław Orłowski

Jarosław Orłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2019

Patrycja Folga

Patrycja Folga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę!!! Miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do kursanta. Wykłady oraz godziny jazd układane pod kursanta. Teorię oraz praktykę zdałam ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2019

Elżbieta Guzowska

Elżbieta Guzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkołę. Instruktorzy z powołania. Bardzo ciekawe wykłady. Teoria zdana za pierwszym razem na 100 %. Egzamin praktyczny za drugim podejściem :) gorące podziękowania dla Pani Małgosi i Pana Sławka. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2019

Sylwia Lotarska

Sylwia Lotarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy przeprowadzony w bardzo dobry i ciekawy sposób. W miłej i przyjaznej atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2019

Michał Makarczyk

Michał Makarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady dobrzy instruktorzy dogodna lokalizacja dla osób spoza Olsztyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2019

Łukasz Fąk

Łukasz Fąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wykłady oraz jazdy dopasowane do kursantów i zapewnione materiały do nauki. Polecam, teoria wewnętrzna zdana za pierwszym razem na 74 punkty.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2019

Aleksandra Osmala

Aleksandra Osmala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczni instruktorzy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2019

Kamil Kowalczyk

Kamil Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego i praktycznego polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Olga Grochowalska

Olga Grochowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkołę! Wszystko jest bardzo dopasowane pod kursanta, godziny wykładów i jazd. Instruktorzy bardzo sympatyczni, cierpliwi, nie ma presji i stresu w czasie jazdy. Zawsze pomogą, odpowiedzą na pytania, doradzą. Przede wszystkim szkoła uczy bezpiecznej, poprawnej jazdy, a nie tylko byle zdać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2018

Kamil Knap

Kamil Knap
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.11.2018

Damian Szrajber

Damian Szrajber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2018

Weronika Krejner

Weronika Krejner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, ciekawe kursy.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.10.2018

Ania Thomalla

Ania Thomalla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Bardzo dobra atmosfera. Niestresujace jazdy , mili i cierpliwi instruktorzy . * Przygotowanie na najwyższym poziomie Polecam : ))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.10.2018

Michał Olejnik

Michał Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, polecam .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2018

Kuba Bialuk

Kuba Bialuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera , mili instruktorzy polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2018

Piotrek Frontczak

Piotrek Frontczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy z fachowym podejsciem do nauki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2018

Alicja Eljasiak

Alicja Eljasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna atmosfera, organizacja grafiku na daby tydzień co bardzo ułatwia sprawę osobom z poza miasta no i oczywiście cierpliwi instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak