Campus. Dąbrowska M.

 428 opinii w tym 329 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Campus. Dąbrowska M.
ul. Dworcowa 20 lok. 84
10-436 Olsztyn

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkolimy w kategorii:

B - z manualną skrzynią biegów, 

B - z automatyczną skrzynią biegów, 

B+E,

 B96, 

A , A2, A1. 

Dlaczego my:- mamy najwyższą zdawalność co roku, 2021 rok - 60,92, 2017 rok - 73,33% ; 2016 rok - 64,5%- jesteśmy elastyczni - wykłady i jazdy są w różnych godzinach, po prostu dostosowujemy się do Twoich możliwości czasowych- egzamin wewnętrzny - zdajesz ile razy chcesz i to za darmo- materiały edukacyjne - dostajesz za darmo- samochody - zawsze sprawne i jeździsz wszystkimi. Nie przyzwyczajasz się do jednego- ratownik medyczny - w cenie kursu- płatność za kurs - nie ma problemu, mogą być nieoprocentowane raty- instruktorzy - świetni, znający się na swojej robocie- promocje - sprawdź na stronie www. campus.olsztyn.pl czy możesz z nich skorzystać

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu na pierwszy egzamin

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu na pierwszy egzamin

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu na pierwszy egzamin


kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd KIA Rio
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
Możliwość podstawienia samochodu na egzamin panstwowy

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Automat

3500 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ KURS NA AUTOMACIE:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy (150 zł)

kat. B, Wykłady i praktyka

Weekendowy, Manualna skrzynia, Raty własne

3700 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ Kurs weekendowy - zajęcia odbywają się w weekendy sobotnio - niedzielne.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd KIA Rio
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
Możliwe podstawienie samochodu na egzamin panstwowy

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ Kurs ekspresowy - zajęcia codziennie indywidualnie dopasowane do kursanta.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd KIA Rio
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
Możliwe podstawienie samochodu na egzamin panstwowy

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3100 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin (po 60 min) jazd KIA Rio
egzamin wewnętrzny praktyka
Możliwe podstawienie samochodu na egzamin państwowy

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

6250 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ Przy zapisie na dwie kategorie wliczony rabat 100 zł.

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

6250 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ Przy zapisie na dwie kategorie wliczony w cenę rabat 100 zł

kat. B+E, Tylko praktyka

1800 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ wjazd na plac egzaminacyjny gratis w ramach kursu, możliwość podstawienia zestawu na egzamin za dodatkową opłatą 150 zł

kat. B96, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

150 zł

codziennie

ul. Dworcowa 20 lok. 84

WIĘCEJ Jazdy przygotowcze do egzaminu państwowego

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Adrian Krupiński

Adrian Krupiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Nawet jeżeli nie interesujesz się motoryzacją, a jazda samochodem jest ci obca to w tej szkole nauczą Cię wszystkiego od A-Z będąc przy tym bardzo cierpliwym oraz miłym. Instruktorzy doskonale wyszkoleni do swojej pracy przygotują cię nie tylko do zdania egzaminu państwowego ale i do codziennej jazdy samochodem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Olesinski

Patryk Olesinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe Campus. Zostałem bardzo dobrze przygotowany do Egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Strepikowski

Paweł Strepikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem i miłą atmosferą. Dzięki niej zdałem egzamin za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Kowalewski

Kuba Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jak i instruktorzy. Pan Sławek jak i Pani Gosia mają idealne podejście do ucznia gdyż dopasowują godziny indywidualnie do osoby jak i nauka na której można się nauczyć wiele przydatnych rzeczy i przygotować się nie tylko do egzaminu ale i do jazdy samemu po zdanym egzaminie co jest ogromnym plusem dla mnie. Polecam każdemu kto chce zdać bez stresu egzamin praktyczny.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia K ........a ip: 79.191.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Szlaga

Aleksandra Szlaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Przyjazna atmosfera, profesjonalne podejście. Idąc na egzamin wiedziałam czego mogę się spodziewać i że instruktorzy Campus trzymają za mnie kciuki.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pola Podgórska

Pola Podgórska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam. Pani Małgosia cudowna osoba zapewnia super organizacje i miłą atmosferę jednak nie zapomina o mobilizacji swoich podopiecznych.Grafik jazd jak i wykładów dostosowywane są do kursanta. Wykłady prowadzone w bardzo ciekawy sposób, wiele można wynieść. Naprawdę super ludzie ,idealne przygotowanie do egzaminu juz od pierwszych spotkań.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

julia b ............c ip: 31.0.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni instruktorzy, miła atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Polecam serdecznie wszystko zdane za 1 razem!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jędrzej Kamil

Jędrzej Kamil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, super ludzie. Dziękuję że na Was trafiłem, jedno podejście i jest zdane. Polecam wszystkim, jeżeli kiedyś będę robił inną kategorię to tylko z nimi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Zakrzewska

Wiktoria Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu i instruktorzy wyrozumiali. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksy Lisowski

Aleksy Lisowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, instruktorzy są bardzo wyrozumiali i świetnie potrafią przekazywać wiedzę. Bardzo polecam ;)

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioleta S ..........a ip: 88.156.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę Campus polecam całym swoim serduszkiem. Godziny jazd dopasowane do kursanta idealnie. Jazdy z p.Gosią , z p.Sławkiem jak i z p.Mirkiem przebiegały w super atmosferze , przygotowanie zarówno do jazdy jak i do samego egzaminu oceniam na 5. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Wytłumaczone wszytko tak jak powinno być. Gdybym miała wybierać na nowo szkołę jazdy ponownie wybrałabym Campus. To ile radości okazują przy zdaniu egzaminu , aż przerosło moją radość :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwka Dudkiewicz

Oliwka Dudkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ! Instruktorzy byli niezwykle profesjonalni , tworzyli sympatyczna atmosferę . Wszystko zostało mi jasno wyjaśnione . Grafik jazd był zawsze dopasowany do mojego planu tygodnia . Co najważniejsze , teoria oraz praktyka zdana za pierwszym razem !!! Wszystkim gorąco polecam , nie pożałujecie .

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Karolak

Piotr Karolak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem wraz z moją dziewczyną. Wspaniała atmosfera od początku wykładów aż do końca praktyk. Cudowni ludzie którzy świetnie przygotują Ciebie pod egzamin ale też do jazdy na codzień. Pani Małgosia, Pan Sławek i Pan Mirek to trio cierpliwe i pozytywnie nastawione które świetnie nauczy Cię smigać po mieście i również poza nim. Każdy zwróci Ci na coś innego uwagę by na egzaminie żaden egzaminator nie mógł się do Ciebie o cokolwiek przeczepić. Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Niebrzydowski

Tomasz Niebrzydowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfara i instruktorzy. Zdane za pierwszym. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Wioleta P .......... ip: 188.146.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Wszystko od początku do końca przebiegało tak, bym nie czula się zestresowana( zaczynałam kurs pod koniec ciąży). Cały kurs był dostosowany do stanu w jakim się znajdowałam. W momencie gdy wyjeździłam godziny miałam możliwość dokupienia dodatkowych by czuć się pewniej za kierownicą. Rozłożenie na raty spłaty kursu również uważam za bardzo pomocne. A atmosfera- niech każdy oceni sam- jak dla mnie bomba. Ogólnie jestem mega zadowolona i w końcu spełniona. Dziekuje Wam, Pani Małgosiu i Panie Sławku.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa D ........a ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Pani Gosia i Pan Sławek to bardzo profesjonalni instruktorzy, cierpliwie tłumaczą każdy manewr i wszelkie niejasności z teorii. Podczas jazd bacznie obserwują poczynania kursanta. Dzięki nim teoria zdana za 1 razem i praktyka również, oba bezbłędnie. Polecam za dodatkową opłatą wypożyczyć ze szkoły auto, nieco zmniejszyło to stres :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Wojno

Krzysztof Wojno
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę, atmosfera na jazdach jest zawsze pozytywna. Instruktorzy posiadają oraz przekazują wiele wiedzy. Zdane za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B ....k ip: 5.184.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i bardzo dobzi instruktorzy. Zdane za pierwszym Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Milena D ........a ip: 188.146.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serducha polecam szkołę "Campus". Zarówno Pan Sławek jak i Pani Małgosia to profesjonalni instruktorzy. Pełne oraz indywidualne zaangażowanie w każdą lekcję. Przygotowali mnie świetnie do egzaminu, ale przede wszystkim do późniejszej samodzielnej jazdy. Nauka w tej szkole to czysta przyjemność i ogrom wskazówek na przyszłość. Milena D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Fedusio

Patrycja Fedusio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. POLECAM :) :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Niewiadomska

Agata Niewiadomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam Szkołę Campus dla każdego (w każdym wieku!), komu zależy na efektywnym przygotowaniu do egzaminu (i mniejszego stresu na samym egzaminie :) Właśnie odebrałam prawko :) Pani Małgosia i Pan Sławek - WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Kaczmarczyk

Tomasz Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję za pomoc panu Sławkowi,zna się rzeczy i polecam szkole jazdy campus, wytłumaczono mi dokładnie najważniejsze rzeczy i dano wskazówki jak dla mnie 5/5 dzięki nim zdałem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Mackiewicz

Łukasz Mackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serducha polecam bo dla tej Szkoły, dla tych Państwa nie ma rzeczy niemożliwych :) Ja z takiego polecenia skorzystałem i stal się CUD - tak mnie wyszkolono, ze już czekam na odbiór prawa jazdy! Przede wszystkim chciałbym podziękować Panu Sławkowi i pani Gosi za wszystkie wskazówki, za wskazywanie błędów ale tez tego co je powodowało. Na egzamin byłem tak przygotowany, ze nie zaskoczyło mnie zupełnie nic, wszystko bylo wielokrotnie cwiczone az do skutku. Dodatkowo, nie bylo zadnych problemow z dostosowaniem sie do moich godzin pracy - Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Lewandowska

Gosia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

cudownie cierpliwi i z ogromną wiedzą, Pani Małgosia i Pan Sławek to prawdziwe perełki jeśli chodzi o instruktorów w Olsztynie, dokładnie wszystko tłumaczą, jak trzeba to pochwalą a jak nie trzeba to w świetny sposób wytłumaczą gdzie błąd, dużo dają ostatnie jazdy w formie egzaminu, baaaaaaardzo polecam, nawet takiego antysamochodowca jak ja zdołali przygotować do egzaminu a to nie lada wyczyn!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michal W ...s ip: 213.158.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Otrzymałem wszystkie przydatne porady i pomoc zarówno w kwestii zdania egzaminu, jak i poprawnej jazdy na co dzień. Dostałem również wsparcie przed egzaminem i sposoby na pokonanie stresu. Serdecznie polecam wszystkim, którzy myślą, że nie dadzą rady, ponieważ profesjonalni instruktorzy (Pan Sławek i Pani Małgosia) ze szkoły Campus potrafią doskonale wyczuć czego się obawiamy i wytłumaczyć co zrobić, żeby przezwyciężyć lęki, jak również zwracać uwagę na istotne błędy podczas jazdy. To była moja druga szkoła jazdy i dzięki szkole Campus udało mi się wreszcie zdać egzamin. Wszystkim serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hela Jurecka

Hela Jurecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko i przyjemnie :) W samochodzie miła atmosfera, zero napięcia czy niepotrzebnego stresu. Instruktorzy są wyrozumiali, a poświęcony czas z pewnością nie jest stracony. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Yuliia Kravtsova

Yuliia Kravtsova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona i wzdzięczna Pani Małgosi i Panu Sławkowi za wyrozumialość i cierpliwość i przede wszystkim za dobre przygotowanie. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hania Szczucińska

Hania Szczucińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym podejściem! Przyjemna atmosfera, cierpliwi instruktorzy i przede wszystkim świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Agata Olejniczak Krystek

Wojtek Agata Olejniczak Krystek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła miła atmosfera . Pani Gosia i Pan Sławek bardzo cierpliwi i wyrozumiali . Świetne przygotowanie do egzaminu . Cieszę się że trafiłam do tej szkoły polecam gorąco

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak