Liczba odwiedzin: 6669 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła DRIVER

  69 opinii w tym 58 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Kasia Maciaszczyk

Kasia Maciaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam kurs w tej szkole. Zajęcia z teorii były prowadzone w bardzo przystępny sposób. Dzięki wykwalifikowanej instruktorce udało mi się zdać egzamin teoretyczny za pierwszym razem. Atmosfera na jazdach w dużej mierze zależy od instruktora. Najlepszą opcją są jazdy z p. Stasiem. To instruktor z pasją wykorzystujący każdą możliwą minutę i okazję do przećwiczenia jakiegokolwiek manewru lub nauczenia nowego. Wiele mówi o egzaminie, o miejscach, w których często popełnia się błędy na egzaminie. O drugim instruktorze nie można powiedzieć zbyt wiele dobrego. To sympatyczny człowiek, ale ma ważniejsze sprawy na głowie podczas jazd niż kursant (mam na myśli np telefon). Większość jazd w moim przypadku odbyła się na zasadzie "po prostu jedź". Nie uczyłam się niczego nowego. Obsługa w biurze jest pełna profesjonalizmu. Jazdy umawiane są na bliskie terminy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2018

Jakub Paluszkiewicz

Jakub Paluszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są bardzo spokojni, można z nimi otwarcie porozmawiać w trakcie jazd. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.07.2018

Katarzyna Mokrzycka

Katarzyna Mokrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria przedstawiona w ciekawy I interesujący sposób.P.Agnieszka mega pozytywna instruktorka,świetnie przygotowująca przyszłych kierowców zarowno w teorii jak I w praktyce.To samo mogę napisać o p.Stasiu I p.Bartku.Instruktor, p.[...],osoba nie mająca pojęcia o metodyce nauczania,skupiony na swoich osobistych sprawach podczas jazdy z kursantem.Wychodzący z założenia,że "ty to już powinnaś wiedzieć".Nie mający cierpliwości do ludzi,którzy się boją,są niepewni manewrów.Na placu najlepiej,bo najszybciej...nauczyć rękawa na tzw.blondynkę lub downa,po co się skupić na kursancie Jeśli mu kursant "nie podchodzi",to za twoimi plecami dzwoni do innych instruktorów ,by się z nim zamienili,by z tobą już nie jeździć...bez komentarza.Ja straciłam przez tego pana 15 h mioich pieniędzy I czasu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2018

Piotrek Wilenczyc

Piotrek Wilenczyc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, bardzo pomocni. Cały kurs przebiegał bardzo sprawnie. Sympatyczni pracownicy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.06.2018

Wiktoria Kalęba

Wiktoria Kalęba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2018

Julia Kaczmarek

Julia Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać! Miła atmosfera, rzeczowi instruktorzy, porady na egzamin i przyszłą jazdę. Wszystko tak jak być powinno :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2018

Aleksandra Janiszewska

Aleksandra Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej na plus, duże zainteresowanie ze strony instruktorów i przy odrobinie własnego wysiłku spokojnie można zdać za pierwszym zarówno teorie jak u praktykę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2017

Kamil Kraska

Kamil Kraska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony dzięki tej auto szkole zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2017

Mariusz Marczewski

Mariusz Marczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo miła obsługa i atmosfera na zajęciach . Sympatyczni instruktorzy. Elastyczne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2017

Andzia Jóźwik

Andzia Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta. Bardzo miła atmosfera podczas zajęć teoretycznych jak i podczas jazd . Instruktorzy z b. dużą kulturą osobistą .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2017

Marcin Gruszecki

Marcin Gruszecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo uprzejmi instruktorzy, sekretarka tak samo, polecam 10/10. Wydawałoby się, że się nie nauczę, a tu proszę pod okiem specjalistów jak ręką odjął.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.10.2017

Mikołaj Skubisz

Mikołaj Skubisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy w bardzo solidny sposób przygotowują go egzaminu i starają się jak najbardziej bezstresowo nauczyć jazdy samochodem. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i nie żałuję wyboru szkoły.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2017

Paula Gołek

Paula Gołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo wyrozumieli, bardzo dobrze uczą jeździć, po 30 godzinach jazd nabywa się pełne umiejętności bez żadnej praktyki przed zapisaniem na kurs Obsługa bardzo miła :) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2017

Szymon Jankowski

Szymon Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywne podejście instruktora / auto szkoły do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2017

Dawid Błocisz

Dawid Błocisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem zadowolony.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2017

Dominika Kasztelan

Dominika Kasztelan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, ciekawie poprowadzona teoria, mili instruktorzy i wszystko dobrze zorganizowane. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B96

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.06.2017

Renata Sujecka

Renata Sujecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

rewelacyjna auto szkoła super atmosfera mili instruktorzy :) polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.06.2017

Daniel Kaźmierski

Daniel Kaźmierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i optymistyczne podejscie.do klientów.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2017

Karolina Rogalska

Karolina Rogalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła obsługa oraz profesjonalne podejście do klienta. Odbywałam w szkole Driver jazdy doszkalające po których zdałam egzamin za pierwszym razem. Szczerze polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2017

Magda Fibor

Magda Fibor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkola! Polecam serdecznie kazdemu kto chce zdac prawo jazdy za pierwszym razem:)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.06.2017

Aleksandra Slotwinska

Aleksandra Slotwinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% szkołę jazdy Driver!! Profesjonalni instruktorzy, miła obsługa w biurze. Ludzie pracujący w szkole bardzo konkretni! Gdybym miała wybrać po raz kolejny szkołę jazdy na pewno byłaby to SZKOŁA JAZDY DRIVER !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2017

Kuba Widawski

Kuba Widawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu państwowego, instruktorzy byli wyrozumiali i cierpliwi. Wykłady przeprowadzone na spokojnie i z dużą dawką poczucia humoru, dzięki których dużo zapamiętałem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.06.2017

Sebastian Kubiak

Sebastian Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, instruktorzy byli bardzo cierpliwi i wyrozumiali atmosfera na wykładach była przyjemna i prowadzona na luzie, egzaminy wewnętrzne zdałem bez problemu czego zasługą było dobre przygotowanie przez auto-szkołę DRIVER. Cena za kurs jest nieporównywalnie niższa niż u konkurencyjnych szkół Serdecznie polecam auto-szkołę DRIVER wszystkim którzy chcą ukończyć kurs szybko, tanio i bez zbędnego stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2017

Jakub Orczykowski

Jakub Orczykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra cena kursu, sprawnie przeprowadzona część teoretyczna i godziny jazd dopasowywane pod kursanta. zdecydowanie na PLUS :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2017

Michał Pabin

Michał Pabin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu odbytego w auto szkole. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2017

Przemysław Sobczyk

Przemysław Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili porządni i kompetentni. Ogólne podejście do kursanta bardzo dobre, brak komplikacji. Ogólnie polecam tą Auto Szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2016

Wiktor Mroczek

Wiktor Mroczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie bardzo polecam tę szkołę jazdy która bardzo dobrze mnie przygotowała do egzaminu państwowego na prawo jazdy kategorii B. dzięki czemu zdałem egzamin za pierwszym razem . Jestem również zadowolony z obsługi i w samej auto szkole jak i z instruktorów których bardzo pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2016

Kamil Kapusta

Kamil Kapusta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, mili instruktorzy, dobra cena, fajne zajęcia teoretyczne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2016

Marta Kowalska

Marta Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.05.2016

Weronika Olczak

Weronika Olczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy naprawdę warta polecenia.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak