Auto Rak. Rakowski Radosław

 524 opinie w tym 458 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Rak. Rakowski Radosław
ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)
05-200 Wołomin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek), 05-205 Klembów

tel: 505070785

Klembów

Ossów-Kobyłka , 05-200 Kobyłka

tel: 505070785

Kobyłka

ul. Wiśniowa 67 (Pasek), 05-240 Tłuszcz

tel: 505070785

Tłuszcz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne

2850 zł

02.03.2023

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Panda)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paweł Gryglas

Paweł Gryglas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała atmosfera i dobre metody nauczania

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Michal Falkowski

Michal Falkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Lena Szostak

Lena Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Kierylak

Kuba Kierylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą naukę jazdy ponieważ dzięki niej zdałem prawo jazdy super Instruktorzy tam są bardzo mili

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Rosa

Mariusz Rosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam sympatyczni ludzie a co najważniejsze profesjonaliści

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Łucja Koprowska

Łucja Koprowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam !!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miłosz Kozak

Miłosz Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i jazda bez stresu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Lena Sobczak

Lena Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Dobra współpraca, rodzinna atmosfera, miłośnik zwierząt.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nudne wykładyskracanie czasu trwania jazdwysoka cena
Kasia Kocemba

Kasia Kocemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Elżbieta Szulim

Elżbieta Szulim
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1 razem, profesjonalne przygotowanie do egzaminu i indywidualne podejście do każdego kursanta, brak stresującej atmosfery, miły instruktor. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja S ........ ip: 83.31.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdane za 1 razem, bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dorota Kozłowska

Dorota Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Nauka przebiega bezstresowo, profesjonalizm na wysokim poziomie, cierpliwość i poczucie humoru instruktora bezcenne ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja M ..........z ip: 37.30.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki lekcjom doszkalającym wreszcie udało mi się zdać

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Milena Małachowska

Milena Małachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! :D Zdane za pierwszym!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daria Jakubisiak

Daria Jakubisiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przebieg kursu oceniam na pozytywny. Dokupiłam kilka lekcji doszkalających aby podszlifować umiejętności parkowania i poczuć się pewniej w jeździe. Serdecznie polecam gdyż zaprocentowały one zdanym egzaminem praktycznym za pierwszym razem!:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Nowak

Karolina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła super instruktor ! Polecam :))))

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Jagodziński

Paweł Jagodziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grześ Mnich

Grześ Mnich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Budek

Paweł Budek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam, przyjemny kurs w dobrej atmosferze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Orzechowski

Michał Orzechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Będąc byłym już kursantem, uważam, że mogę polecić ten kurs. Porównywać do innych w tym samym przedziale cenowym nie mogę, gdyż byłem jak na razie tylko na tym, ale zdane egzaminy są, więc ocena też.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Ola Bondarczuk

Ola Bondarczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę szkołę! Pan Radek świetnie uczy a atmosfera na jazdach super!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Budek

Bartek Budek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajnie prowadzone jazdy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Rafal Markisz

Rafal Markisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła super instruktor,zdane za pierwszym razem ,polecam najlepsza szkoła w Wołominie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Szymański

Bartosz Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo dobry instruktor, luźna atmosfera, dobrze tłumaczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid J ...... ip: 94.254.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy w sposób spokojny i zrozumiały tłumaczą tematy oraz przeróżne zagadnienia. Atmosfera na zajęciach jest przyjemna. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Ołdak

Adam Ołdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Dymkowski

Piotr Dymkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkolenie na luzie w miłej atmosferze szczerze polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Winnicki

Jakub Winnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

instruktor naprawdę cierpliwy, jak coś nie wychodzi to zawsze można poćwiczyć, powtórzyć sprawnie i prosto wytłumaczy zasady jazdy elastyczne godziny jazdy, wszystko jest do ustalenia, nie ma żadnych problemów, na koniec kursu jeździłem już z przyjemnością oczywiście egzamin zdany, wcześniej można pojeździć z instruktorem nie tylko po okolicy, ale też po Warszawie, Ostrołęce POLECAM

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Gn

Katarzyna Gn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jak najbardziej polecam - instruktor z wieloletnim doświadczeniem, bardzo cierpliwy i świetnie przekazujący wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Krystel

Dominika Krystel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na kurs lepiej trafić nie można. Fantastyczny instruktor z ogromnymi pokładami cierpliwości :D aż szkoda, że to tylko 30 godzin kursu, chociaż tylko 30 starczyło żeby zdać za pierwszym razem. Pozdrawiam i polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak