Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców

 553 opinie w tym 347 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Nowy Świat 26/2
33-100 Tarnów

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Kurs powstał w 1994 roku.Od początku działalności naszym priorytetem jest wysoka jakość świadczonych usług oraz zadowolenie klientów.W ciągu tych kilkunastu lat po odbyciu szkolenia w naszym ośrodku prawo jazdy uzyskało kilka tysięcy osób.Zdobyte w tym okresie doświadczenie zawodowe pomaga nam w jeszcze lepszym przygotowaniu kandydatów na kierowców.Instruktorzy zatrudnieni w ośrodku to nie tylko świetnie wykwalifikowani specjaliści ,ale również osoby bardzo cierpliwe,miłe i kulturalne.Niezmiernie istotnym jest,że godziny pracy dostosowane są do potrzeb kursantów /7-21/
Zajęcia teoretyczne odbywają się w kilkuosobowych grupach,co pozwala na indywidualne podejście do każdej szkolonej osoby.Obejmują wszystkie zagadnienia przewidziane w programie szkolenia kandydatów na kierowców,szczegółowy opis manewrów oraz sytuacji,z którymi kursanci jako przyszli kierowcy mogą spotkać się na drodze.
Indywidualne podejście do kursantów oraz profesjonalizm świadczonych usług sprawiają,że kolejnymi klientami są najczęściej osoby,którym nasi kursanci polecili ośrodek:
Kurs zapewnia wysoko cenione przez kursantów:
- profesjonalną kadrę instruktorów wykładowców
- bogate wyposażenie w pomoce dydaktyczne
- nowoczesne klimatyzowane samochody Skoda Fabia III
- przyjazną atmosferę szkolenia

MY SIĘ NIE CHWALIMY ! MY SZKOLIMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Nowy Świat 26/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia S Sus ip: 178.159.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam zarówno ośrodek, jak i przede wszystkim Pana J. Taraszkę jako instruktora. Cierpliwie i kompetentnie odpowiadał na wszystkie pytania i rozwiewał wątpliwości - zawsze, jak coś sprawiało mi mniejsze lub większe problemy, to później kilkukrotnie była szansa na przećwiczenie danej rzeczy, co zaowocowało u mnie większą pewnością podczas jazdy oraz bezpieczeństwem i przede wszystkim udowodniło, że "prawko" da się ogarnąć :) zaletą są też dość elastyczne godziny jazd i teoria online, a pod kątem samego egzaminu - wielokrotne ćwiczenie manewrów, jeżdżenie po najczęstszych trasach egzaminacyjnych oraz wsparcie i dobre słowo przed samymi wizytami w MORD-ie, co zdecydowanie pomogło zdać za pierwszym razem i teorię, i praktykę :) a przede wszystkim sprawiło, że czuję się za kierownicą komfortowo i swobodnie. Na pewno będę dobrze wspominać i polecać!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata S .....r ip: 89.234.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Pana Taraszkę wspaniały instruktor, wszystko cierpliwie i miło wytłumaczy. Dzięki Niemu zdałam za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arkadiusz Motyka

Arkadiusz Motyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, dzięki niej zdałem wszystko za 1 razem, bardzo dużo wyniosłem z jazdy u Pana Jurka Taraszka Bardzo polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Piotr Barnaś

Piotr Barnaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w całym Tarnowie! Miła atmosfera, wygodne terminy a także bezstresowe jazdy. W szczególności polecam instruktora Pana Marka Kociarę, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego. Bardzo polecam szkołę jazdy Auto-Kurs :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub R ..........i ip: 85.28.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Auto-Kurs. W szczególności polecam Pana instruktora Marka Kociare który ma ogromną cierpliwość do kursantów! Kurs jest idealnie przygotowany pod zdanie egzaminu państwowego!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Wróbel

Julia Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, bardzo cierpliwi i sympatyczni instruktorzy, którzy umieją dobrze przekazać wiedzę. Szczególnie polecam pana Marka Kociarę, który mimo moich błędów zawsze ze spokojem wszystko dokładnie wytłumaczył :) Doskonałe przygotowanie do egzaminu, jazdy przyjemne i bezstresowe. Bardzo polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miłosz Jakubowski

Miłosz Jakubowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, pan Taraszka jest świetnym wykładowcą jak i instruktorem, również pan Marek Kociara i reszta. Bardzo polecam jeśli ktoś ma chęci a umiejętności nauczą kompetentni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Wielgus

Dominik Wielgus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam ośrodek A w szczególności pana Jerzego taraszke :) Bardzo dobre przygotowanie do jazdy i co najważniejsze anielska cierpliwość! Polecam każdemu kto chce być dobrym kierowcą :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartek K ..a ip: 89.234.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szczególnie pana Jerzego Taraszke oraz panią z biura gdzie można było wszystko załatwić bez problemu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Piotrek Baran

Piotrek Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę godna polecenia. Instruktorzy mili cierpliwi i wyrozumiali. Bardzo miła atmosfera i atrakcyjna cena, najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Jarmuła

Anna Jarmuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Auto-Kurs :) instruktor Pan Jerzy Taraszka odznacza się ogromnym pokładem cierpliwości, wiedzy i zaangażowania w szkolenie przyszłych kierowców.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Dembinski

Kacper Dembinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkoły

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Pyzdek

Michał Pyzdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, miła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy, szczególnie polecam Pana Marka Kociarę, super przygotował mnie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Karol M .....k ip: 37.47.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szybko sprawnie i bez nerwów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Dumańska

Gabrysia Dumańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę oraz instruktora Pana Marka Kociarę. Przyjemne zajęcia i efektywna nauka, bo zdane za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Armatys

Beata Armatys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całym sercem polecam ośrodek:) trafiłam z polecenia i sama też po odbytym kursie jak najbardziej polecam. Moim instruktorem byl pan Marek Kociara, i sadze ze na nikogo lepszego nie mogłam trafić! Pełen profesjonalizm ,cierpliwość i zawsze widoczna chęć przekazywania wiedzy to na prwno cos co go cechuje. Zawsze super miła atmosfera. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem:) z całego serca polecam❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Molo

Patrycja Molo
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Wykłady prowadzone były w bardzo ciekawy sposób oraz w miłej atmosferze. Jeśli chodzi o jazdy z całego serca polecam Panią Madzię. Bardzo sympatyczna, cierpliwa i profesjonalna osoba. Zero stresu i najlepsze przygotowanie do egzaminu. Wszystkie jazdy z Panią były czystą przyjemnością. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem! Polecam!????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mateusz D ......k ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Pełny luz, skupienie i zaangażowanie Pana Marcina pomogły mi w tym bardzo, polecam Auto-Kurs.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Ocłoń

Szymon Ocłoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy i mili instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Płachta

Dominik Płachta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, kompetentne osoby i dogodne terminy. W szczególności polecam instruktorkę Panią Magdę - świetnie przygotowała mnie do egzaminu, ma nieskończone pokłady cierpliwości i jest na prawdę empatyczną osobą. Jazdy z Nią były czystą przyjemnością. Warte uwagi są również oferowane przez szkołę wykłady online, które w moim odczuciu są bardzo ciekawe, a przede wszystkim wygodne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Ciurej

Szymon Ciurej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam. Świetna atmosfera przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie dużo rad i wskazówek które pozwoliły przygotować się dobrze do egzaminu. Pan Marek super instruktor i pani Bernadka bardzo miła osoba.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Klonowicz

Kuba Klonowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek, Pan instruktor Marek wszystko bardzo fajnie tłumaczy, na jazdach się nie nudziłem również bardzo miła i pomocna pani w biurze, wszystko zdane za 1 razem, Każdemu polecam auto kurs!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Pocica

Bartek Pocica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie.Świetna atmosfera i wgl ekstra. Pan Marek bardzo dobry instruktor,polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Mierzwa

Magda Mierzwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ta szkole. Świetna atmosfera. Podziękowania dla super instruktora Pana Marka za przygotowanie do egzaminu. Super kontakt z biurem. Teoria i praktyka zdane za 1 razem. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bruno Zalewski

Bruno Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy ze świetną atmosferą. Pani z biura jest bardzo miłą i pomocną osobą. Wykłady były przyjemne i ciekawe. Miałem przyjemność odbywać jazdy z najlepszą instruktorką pod słońcem jaką jest Pani Madzia, na spokojnie i bez stresu potrafi wszystko wytłumaczyć oraz można z nią porozmawiać na każdy temat. Serdecznie polecam ten ośrodek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kaśka Kurek

Kaśka Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam świetna szkoła nauki jazdy. Kontakt z biurem bezproblemowy wszystko załatwione od razu.Bardzo miła atmosfera i porządne przygotowanie do egzaminu. Pan Jerzy Taraszka jest profesjonslnym, cierpliwym, miłym instruktorem który rzetelnie przekazuje swoją wiedzę. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Radzikowska

Martyna Radzikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera na jazdach, dużo wyrozumiałości ze strony życzliwego instruktora - Pana Marka. Świetne przygotowanie i wiele cennych rad, dzięki którym zdanie praktyki byłoby niemożliwe. Trasa na egzaminie taka sama jak na jazdach, co zdecydowanie zmniejszyło poziom stresu. Godziny jazd dopasowane pod kursanta. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, więc na pewno będę polecać tą szkołę wszystkim znajomym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Michoń

Łukasz Michoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super pan instruktor z którym miałem okazję jeździć - Pan Jurek, oraz super pani Bernadka z biura. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Bartosz B .........i ip: 31.0.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, Pani Magda świetnie przygotowała mnie do egzaminu a na jazdach panowała miła i przyjazna atmosfera, bardzo polecam !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna N .......c ip: 89.230.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super pan instruktor z którym miałam okazję jeździć - Pan Marek. Nie znam cierpliwszego człowieka :) jazdy i godziny dopasowane do kursanta. Super kontakt z biurem. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak