Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców

 738 opinii w tym 453 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Nowy Świat 26/2
33-100 Tarnów

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 07:30

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Kurs powstał w 1994 roku.Od początku działalności naszym priorytetem jest wysoka jakość świadczonych usług oraz zadowolenie klientów.W ciągu tych kilkunastu lat po odbyciu szkolenia w naszym ośrodku prawo jazdy uzyskało kilka tysięcy osób.Zdobyte w tym okresie doświadczenie zawodowe pomaga nam w jeszcze lepszym przygotowaniu kandydatów na kierowców.Instruktorzy zatrudnieni w ośrodku to nie tylko świetnie wykwalifikowani specjaliści ,ale również osoby bardzo cierpliwe,miłe i kulturalne.Niezmiernie istotnym jest,że godziny pracy dostosowane są do potrzeb kursantów /7-21/
Zajęcia teoretyczne odbywają się w kilkuosobowych grupach,co pozwala na indywidualne podejście do każdej szkolonej osoby.Obejmują wszystkie zagadnienia przewidziane w programie szkolenia kandydatów na kierowców,szczegółowy opis manewrów oraz sytuacji,z którymi kursanci jako przyszli kierowcy mogą spotkać się na drodze.
Indywidualne podejście do kursantów oraz profesjonalizm świadczonych usług sprawiają,że kolejnymi klientami są najczęściej osoby,którym nasi kursanci polecili ośrodek:
Kurs zapewnia wysoko cenione przez kursantów:
- profesjonalną kadrę instruktorów wykładowców
- bogate wyposażenie w pomoce dydaktyczne
- nowoczesne klimatyzowane samochody Skoda Fabia III
- przyjazną atmosferę szkolenia

MY SIĘ NIE CHWALIMY ! MY SZKOLIMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2750 zł

codziennie

ul. Nowy Świat 26/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Pakiet 10 godzin dodatkowych- 900zł

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Gabrysia Cierpich

Gabrysia Cierpich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę nauki jazdy Auto Kurs. Profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Pani Dagmara (sekretarka)bardzo miła i pomocna osoba. Jeśli chodzi o instruktora to polecam Pana Jerzego Taraszkę. Lepszego instruktora nie można sobie wymarzyć☺️

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzanna Mucha

Zuzanna Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam super atmosfera, bardzo miły i pomocny instruktor. Drugi raz również bym się zdecydowała tutaj robić kurs.❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcelina Pabian

Marcelina Pabian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super ludzie i obsługa☺️

Odpowiedź:

Dziękujemy! ♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra ......c ip: 37.47.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super obsługa w biurze, żadnych problemów z dogadaniem się, instruktorzy naprawdę dobrze szkołą beż zbędnych rzeczy. Jestem przekonana że to najlepszy ośrodek w Tarnowie.

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktor B .....o ip: 37.47.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła, dobrze przygotowują, Pani Mariolka to anioł, jak się zapisywać na kurs to tylko do niej!!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Motyka

Dawid Motyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo dobrze przygotowujący kurs

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Szczepanska

Karolina Szczepanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!♥️ Wspaniali instruktorzy i dobra atmosfera. Wybór był oczywisty, polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Czyżowicz

Konrad Czyżowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Najlepszy instruktor Pan Jerzy Taraszka bardzo wyrozumiały i profesjonalny. Miła atmosfera na jazdach jak i wykładach. Polecam bardzo serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Oślizło

Oliwia Oślizło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła w Tarnowie!! szczególnie polecam pana Marka Kociare, dzięki któremu nauka jazdy przebiegła w sympatycznej atmosferze i dużo z niej wyniosłam. lepiej trafić się nie da

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Kuta

Kuba Kuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sławomir B ....j ip: 46.112.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Istruktorzy mają świetne nastawnie do kursantów. Na kazdą lekcjie szedłem dobrym nastawieniem

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kamila K ...k ip: 178.43.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie Polecam OSK Auto-Kurs, jest to szkoła z prawdziwego zdarzenia, trafiłam najlepiej jak mogłam. Pani z biura przemiła i bardzo pomocna. Grafik jazd idealnie dostosowany do indywidualnych potrzeb. Szczególnie polecam instruktora Pana Marka Kociarę, instruktor z powołania, pełen cierpliwości i zaangażowania. Dzięki miłej atmosferze chętnie przychodziłam na kolejne jazdy i dużo z nich wynosiłam. Serdecznie polecam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz T ......a ip: 89.234.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, miła atmosfera, profesjonalne podejście, oraz świetne przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika K ... ip: 78.30.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Najlepsza instruktorka Pani Mariola, pełen profesjonalizm i wyrozumiałość. Polecam serdecznie! Monika

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

u ........................m ip: 185.235.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktorzy uprzejmi, pomocni, tak samo pani w sekretariacie, jeśli trafi się na dobry moment czas oczekiwania na pierwsze jazdy lub pomiędzy nimi jest krótki

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

PAWEŁ N ....A ip: 5.173.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola godna polecenia. Teoria zaliczona online, bez koniecznosci dojezdzania na wyklady. Polecam pana Jerzego, konkretny, rzeczowy i punktualny. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja J ........ ip: 94.254.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajni wykładowcy i instruktorzy, przyjemna atmosfera. Dzięki profesjonalnemu podejściu można się dużo nauczyć i zdać egzaminy bez problemu (:

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna P ....n ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ośrodek nauki jazdy AutoKurs. Instruktorzy cierpliwi i z miłym podejściem do kursanta :)

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub S ..........i ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie. Luźna atmosfera, naprawdę atrakcyjna cena, jazdy odbywają się na nowych modelach skody takich samych jak w MORDzie, na wykłady warto iść, łatwość w ustalaniu godzin jazd. Szczególnie polecam Pana Marka i Pawła, z ich dużą pomocą zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem! :D

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja O ..z ip: 37.47.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, egzamin zdany za pierwszym ❤️ Polecam:)

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kuca

Marcin Kuca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna i rzetelna nauka teoretyczna i praktyczna bardzo mili i profesjonalni szczególnie polecam pana Jerzego Taraszke

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper B ....t ip: 95.174.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam Polecam z całego serca ! Zdane za pierwszym , wszyscy instruktorzy bardzo dobrze uczą ! Cierpliwi i wyrozumiali. Jeśli chcecie zdać prawko za pierwszym to polecam szkole Auto Kurs !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Amelia S ..... ip: 89.234.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę oraz instruktora pana Jerzego

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał k .....a ip: 5.173.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cała obsługa jak i instruktorzy na wysokim poziomie, miła atmosfera polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian Gadecki

Adrian Gadecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia - doświadczeni instruktorzy, elastyczny harmonogram jazd oraz praktyczna wiedza przekazywana podczas jazd. Polecam serdecznie!

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Starzyk

Natalia Starzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu na wysokim poziomie, dobre podejście do kursantów, przyjazna atmosfera Zdecydowanie mogę polecić !

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Teresa F .........a ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super wytłumaczone, indywidualnych podejście do kursanta i ogrom cierpliwości. Zdane za pierwszym razem, polecam ogromnie!

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Igor J .....z ip: 37.47.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Jazdy w 100% godna polecenia. Świetna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, duże doświadczenie i wiedza instruktorów, samochody przyjemne w jeździe, elastyczność godzin jazdy, a to tylko kilka z wielu zalet.

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kajpust

Marcin Kajpust
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie, świetne podejście do kursanta i super atmosfera. Bardzo polecam Pana Jerzego Taraszke

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Kawa

Daria Kawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, profesjonalne i miłe podejście,dobra atmosfera oraz dostosowanie się do kursanta. Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu.

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak