Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców

 736 opinii w tym 452 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Nowy Świat 26/2
33-100 Tarnów

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 15:30

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Kurs powstał w 1994 roku.Od początku działalności naszym priorytetem jest wysoka jakość świadczonych usług oraz zadowolenie klientów.W ciągu tych kilkunastu lat po odbyciu szkolenia w naszym ośrodku prawo jazdy uzyskało kilka tysięcy osób.Zdobyte w tym okresie doświadczenie zawodowe pomaga nam w jeszcze lepszym przygotowaniu kandydatów na kierowców.Instruktorzy zatrudnieni w ośrodku to nie tylko świetnie wykwalifikowani specjaliści ,ale również osoby bardzo cierpliwe,miłe i kulturalne.Niezmiernie istotnym jest,że godziny pracy dostosowane są do potrzeb kursantów /7-21/
Zajęcia teoretyczne odbywają się w kilkuosobowych grupach,co pozwala na indywidualne podejście do każdej szkolonej osoby.Obejmują wszystkie zagadnienia przewidziane w programie szkolenia kandydatów na kierowców,szczegółowy opis manewrów oraz sytuacji,z którymi kursanci jako przyszli kierowcy mogą spotkać się na drodze.
Indywidualne podejście do kursantów oraz profesjonalizm świadczonych usług sprawiają,że kolejnymi klientami są najczęściej osoby,którym nasi kursanci polecili ośrodek:
Kurs zapewnia wysoko cenione przez kursantów:
- profesjonalną kadrę instruktorów wykładowców
- bogate wyposażenie w pomoce dydaktyczne
- nowoczesne klimatyzowane samochody Skoda Fabia III
- przyjazną atmosferę szkolenia

MY SIĘ NIE CHWALIMY ! MY SZKOLIMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2750 zł

codziennie

ul. Nowy Świat 26/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Pakiet 10 godzin dodatkowych- 900zł

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patryk k ......i ip: 46.112.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy pełen profesjonalizm i inwidualnie podejście do klienta

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jowita Kasprzyk

Jowita Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco Polecam szkołę Auto-Kurs !! Zajęcia teoretyczne oraz praktyczne są dobrze zorganizowane i prowadzone w przeee miłej atmosferze! Instruktorzy są mega cierpliwi i pomocni, jeśli jest potrzeba to tłumaczą co trzeba nawet kilka razy! A pani z biura jest bardzo miła i zawsze pomoze!! ja zdałam egzamin za 2gim razem!! Serdecznie polecam P. Taraszkę, Mariolę i Marcina to dzięki nim zdałam tak szybko i nie boję się jeździć!! Jeszcze raz polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria O ...... ip: 89.234.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę Auto-kurs. Instruktorzy są profesjonalni i cierpliwi, co naprawdę pomaga w opanowaniu techniki jazdy samochodem. Zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne są dobrze zorganizowane oraz prowadzone w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie oraz wkładają całe serducho w swoją pracę. Wybór instruktorów jest duży, ale ja jak najbardziej polecam Pana Taraszkę, z którym miałam przyjemność jeździć!!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Krystian K ...... ip: 89.234.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki dodatkowym godzinom, które wykupiłem, zdałem egzamin za 1 razem. Instruktor p. Marek jest bardzo miły, profesjonalny i cierpliwy oraz potrafi dobrze przekazać wiedzę. Polecam, bo naprawdę warto :)

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja G .... ip: 37.30.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Auto Kurs. Zajęcia teoretyczne praktyczne przeprowadzane w bardzo miłej atmosferze i można wiele z nich wynieść. Jazdy z Panią Mariolą to także była sama przyjemność. Oba egzaminy zdane za 1 razem.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Angelika S ..p ip: 89.234.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie szkołe Auto Kurs, oba egzaminy zdane za 1 razem! Polecam również instruktora Pana Taraszke, który ma super podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera.

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B ...k ip: 80.49.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie szkołę jazdy Auto kurs. Wszystko zdane za pierwszym razem. Szczególnie polecam instruktora Pana Marcina super podejście do kursanta, wyrozumiały i spokojny a także sympatyczny. Bardzo dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Fudyma

Kacper Fudyma
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy Autokurs to doskonałe miejsce do nauki prowadzenia samochodu. Ich profesjonalni instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali, co sprawia, że nauka jest przyjemna i skuteczna. Świetnie przygotowują do egzaminu praktycznego, a atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna i wspierająca dla uczniów. Polecam serdecznie!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz ......b ip: 188.147.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre podejście do kursanta

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maia Twardzik

Maia Twardzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy AutoKurs ❤️ Ani trochę nie żałuję, że wybrałam tą szkołę. Pełen profesjonalizm, ciekawe wykłady z których wiele można wynieść, a także najlepszy instruktor- pan Tomasz, który nauczył mnie wszystkiego od A do Z. Cierpliwy, wyrozumiały, doskonale zna trasy egzaminacyjne, dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie państwowym i zdałam wszystko za 1 razem. Aż szkoda, że tak szybko to minęło.

Odpowiedź:

BARDZO DZIĘKUJEMY!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Kiełbasa

Kinga Kiełbasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić Auto Kurs ♥ Bardzo dobrze przekazana wiedza zarówno teoretyczna, jak i praktyczna; cudowna, luźna, ale profesjonalna atmosfera. Organizacja na najwyższym poziomie, a Pan Marek - najlepszy instruktor pod słońcem! Cierpliwy, wyrozumiały, właściwy człowiek na właściwym miejscu i z fantastycznym poczuciem humoru, nauka jazdy z Panem Markiem to praktycznie sama przyjemność, aż po zdaniu egzaminu chciałoby się znów wsiąść do Lki. Oba egzaminy zdane za 1 razem :) Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariola S ... ip: 82.132.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!!!! Pan Marek przygotował mnie do egzaminu na najwyższym poziomie! Pełen profesjonalizm polecam z całego serca????

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daria Migda

Daria Migda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Mariola super instruktorka. Super atmosfera na wykładach oraz jazdach. Zdałam za pierwszym razem bez problemu. Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sebastian s ....a ip: 178.159.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy Autokurs to doskonałe miejsce do nauki prowadzenia samochodu. Ich profesjonalni instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali, co sprawia, że nauka jest przyjemna i skuteczna. Świetnie przygotowują do egzaminu praktycznego, a atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna i wspierająca dla uczniów. Polecam serdecznie!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jarosław J .......i ip: 176.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłem kurs przez bardzo długi okres czasu - przez sprawy osobiste oraz pracę - jednak udało mi się zdać zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem. Bardzo polecam jazdy u Pani Marioli, bardzo wyrozumiała i kompetentna osoba. Jazdy to była przyjemność, ale także zwracano mi uwagę na istotne rzeczy oraz na czym mam się skupić podczas egzaminu praktycznego. Dokupiłem 6 h doszkalających także, aby na spokojnie jeszcze dopracować technikę przed egzaminem.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ..a ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super instruktorzy, bardzo dobrze przekazywana wiedza. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Nauczyłem się bardzo dużo i zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Polecam gorąco :)

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Fudyma

Oskar Fudyma
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna i luźna atmosfera z zachowaniem profesjonalizmu. Panu Taraszce należą się wielkie podziękowania za przygotowanie mnie do egzaminu państwowego który udało się zdać za pierwszym razem. Polecam z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Izabela P ........a ip: 89.64.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca ten ośrodek, cały kurs który odbyłam przebiegł w miłej atmosferze, bez zbędnego stresu zarówno podczas jazd, jak i przed egzaminem. Pan Marek Kociara jest instruktorem z powołania, bardzo miły, spokojny, wyrozumiały człowiek przy którym jazda jest przyjemna, nauka przebiegała płynnie. Pana Marka cechuje duża wiedza odnośnie tras egzaminacyjnych, nic nie zaskoczyło mnie na egzaminie praktycznym, zdałam bez problemu za 1 podejściem. Polecam ośrodek Auto-kurs, nie trzeba sie długo zastanawiać nad wyborem bo ten jest najlepszy.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Wadoń

Karolina Wadoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek Auto-Kurs. Atmosfera wyśmienita, ale i pełen profesjonalizm. Wykłady w przyjemny sposób prowadzone. Zapisywanie się na jazdy zawsze bez żadnych problemów. Co do instruktora to Pan Marek Kociara jest świetnym wyborem. Spokojny, cierpliwy i bardzo dobrze wytłumaczy oraz kontakt bezproblemowy. Polecam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Krystian Z ...r ip: 80.49.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole jazdy bardzo miła atmosfera jeździłem z panem taraszka super pan bardzo polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Nowak

Nikola Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek szkoleniowy auto kurs! Atmosfera, jaka tam panuje jest bardzo przyjemna. Pani z biura zawsze jest pogodnie nastawiona do klienta, jak i odpowie nam na wszystkie nasze pytanie. Wybór instruktorów jazdy jest duży, ale najbardziej polecam Pana Marka, z którym miałam przyjemność jeździć. Pan Marek jest osobą podchodzącą do kursanta z profesjonalizmem, również jest osobą cierpliwą, ale też z poczuciem humoru. Mogę powiedzieć, że jazdy z Panem Markiem były bardzo dobrym wyborem i każdemu mogę go polecić

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna W ......... ip: 89.234.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminów i bardzo przyjazna atmosfera,szczególnie polecam pana Marka, świetny instruktor Szczerze polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Klaudia M ........k ip: 217.117.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdałam za pierwszym razem, polecam z całego serca jazdy z Panią Mariolą

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Drwal

Natalia Drwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!! Profesjonalne podejście i świetne przygotowanie do egzaminów. Pani Dagmara jest bardzo miła i pomaga wszystko załatwić. Na instruktora polecam pana Jerzego Taraszkę, jest cierpliwy, wyrozumiały i wszystko świetnie tłumaczy. Nauka przebiegała bez stresu w przyjaznej atmosferze :))

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K ........ ip: 89.234.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i pomocna obsługa, dobre podejście instruktora do kursanta. Polecam Pana Jerzego Taraszkę oraz całą szkołę nauki jazdy "Auto-Kurs"

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Taźbirek

Katarzyna Taźbirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! ❤️ Z całego serca polecam tą szkołę jazdy, profesjonalne przygotowanie do egzaminów i bardzo przyjazna atmosfera. Pani Dagmara bardzo miła i pomocna, wszystko bezproblemowo załatwione.Bardzo gorąco polecam na instruktora pana Jerzego Taraszke, który wszystko szczegółowo wyjaśnia i wspaniale przygotowuje, jest bardzo wyrozumiały, profesjonalny jak i zabawny, dzięki czemu jazdy bardzo szybko mijają. Najlepszy instruktor-lepszego nie mogłam sobie wymarzyć. Polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Garncarz

Karolina Garncarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera a równocześnie profesjonalne przygotowanie do egzaminów, wszystko zdane za 1 razem. Bardzo dobry kontakt z kursantem, zero problemów z dogadaniem się, zawsze można liczyć na pomoc. Serdecznie polecam Panią Mariolkę jako instruktora - dobrze uczy i fajnie się z nią jeździ :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina N ...k ip: 80.48.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie, zdane za 1

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Tomaszek

Mateusz Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła obsługa i duża cierpliwość do kursantów polecam Pana Marka świetny instruktor

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna M ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie!❤️ Miła atmosfera I bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Z całego serca polecam najlepszego instruktora Pana Jerzego Taraszke☺️

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak