Auto Akademia RobLech

 139 opinii w tym 103 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Akademia RobLech
ul. Wałbrzyska 35, s. 14 (ZSB-E - główne wejście)
58-100 Świdnica

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców „RobLech“, którego właścicielem jest Robert Leszczyński – doświadczony instruktor nauki jazdy na świdnickim rynku działający od roku 2012, to profesjonalna szkoła specjalizująca się w kategorii B. Mamy indywidualne podejście do każdego klienta. Nasza codzienna praca = PASJA. Dzięki nauce jazdy w naszej szkole, nie tylko zdasz prawo jazdy, ale zdobędziesz umiejętności prowadzenia auta. Każdego nauczymy jeździć.  Bez stresu bez krzyku w miłej atmosferze.

Zapraszamy do naszej szkoły.

Auto Akademia RobLech to:

  •  Płatność za kurs możliwa w całości lub w nieoprocentowanych ratach,
  •  Zajęcia praktyczne na aucie z 2020 i 2016 r. - Toyota Yaris 4 (wersja egzaminacyjna) i Toyota Yaris 3 (zdaj na tym aucie),
  •  DARMOWA aplikacja na telefon i komputer "SuperTesty". Materiały do nauki w cenie kursu,
  •  Szkolenie z pierwszej pomocy (zajęcia z ratownikiem medycznym),
  •  Możliwość dowolnego ustalenia terminu zajęć praktycznych,
  •  Zajęcia praktyczne w całym mieście, strefie egzaminacyjnej i na placu manewrowym,
  •  Egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny w cenie kursu
  •  To nie ściema u RobLech-a lipy nie ma!!! Na prawko masz chęć przyjdź na Wałbrzyską 35.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Robert Leszczyński

Robert Leszczyński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Wałbrzyska 35, s. 14 (ZSB-E - główne wejście)

WIĘCEJ W cenie kursu:
✓ 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) profesjonalnych wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
✓ 30 godzin (po 60 min) jazd (Nowa Toyota Yaris)
✓ egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
✓materiały dla kursantów
✓ dla każdego kursanta upominek

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny

2700 zł

ul. Wałbrzyska 35, s. 14 (ZSB-E - główne wejście)

WIĘCEJ Zdaj egzamin teoretyczny w WORD i przyjdź do nas na jazdy.
Szczegóły tel. 665 05 10 10.

W cenie kursu:
✓ 30 godzin (po 60 min) jazd (Nowa Toyota Yaris)
✓ kurs pierwszej pomocy
✓ egzamin wewnętrzny praktyka
✓ dla każdego kursanta upominek

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Wałbrzyska 35, s. 14 (ZSB-E - główne wejście)

WIĘCEJ Promocja na kurs z
KARTĄ DUŻEJ RODZINY

W cenie kursu:
✓ 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) profesjonalnych wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
✓ 30 godzin (po 60 min) jazd (Nowa Toyota Yaris)
✓ egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
✓ materiały dla kursantów
✓ dla każdego kursanta upominek

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

3000 zł

ul. Wałbrzyska 35, s. 14 (ZSB-E - główne wejście)

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY.

W cenie kursu:
✓ materiały do nauki teorii
✓ 30 godzin (po 60 min) jazd (Nowa Toyota Yaris)
✓ egzamin wewnętrzny
✓ dla każdego kursanta upominek

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny

2800 zł

ul. Wałbrzyska 35, s. 14 (ZSB-E - główne wejście)

WIĘCEJ Najlepszy E-learning w mieście!
Sam wybierasz czas i miejsce nauki. Dostępność 24h/7. Możesz rozpocząć kurs od zaraz, nie musisz czekać na zebranie grupy.

W cenie kursu:
✓ e-learning
✓ kurs pierwszej pomocy w sali wykładowej
✓ 30 godzin (po 60 min) jazd (Nowa Toyota Yaris)
✓ egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
✓ dla każdego kursanta upominek

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Masz problem ze zdaniem egzaminu przyjdź do nas. Szkolimy na takim samym aucie jak w egzaminie.
Przy zakupie 1h koszt 100zł
Przy zakupie min 10h koszt 1h/90zł.

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Katarzyna Oktawia

Katarzyna Oktawia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzisiejszy Egzamin zdany oczywiscie za 1 razem najlepsza szkola jazdy w Świdnicy wszystko na luzie i w milej atmosfetze nie moglam wybrac inaczej polecam z calego serca

Odpowiedź:

Super cieszą nas Wasze radości. Niech koła się kręcą

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Uchański

Kuba Uchański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super podejście instruktorów, bardzo dobre przekazanie wiedzy i nauka jazdy, super atmosfera! :)

Odpowiedź:

Kuba super dzięki za opinię niech się kręcą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Lisowska

Natalia Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!super atmosfera i wsparcie oraz profesjonalizm i na jazdach i na wykładach:)Świetna organizacja, bez problemu dopasowany grafik.

Odpowiedź:

Natalia super wynik. Brawoooo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Szymon W ...a ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od poczatku wiedzialem ze wybor tej szkoly to jedna z lepszych decyzji, wyklady przeprowadzone w milej atmosferze, jazdy przynosily coraz wieksze efekty z dnia na dzien, pełna profeska, bardzo sie ciesze ze szkola pozwolila mi zdac pozytywnie egzaminy, bez nich nie byloby to mozliwe <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

szymon m m ip: 185.56.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera na wykładach. Podczas jazd czułem się bezpiecznie i dzięki temu podszedłem pewnie do egzaminu, co pozwoliło mi zdać za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Oruba

Natalia Oruba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto Akademia RobLech! Wsparcie w całym procesie zdobywania prawa jazdy. Świetne przygotowanie do egzaminu, jak i jazdy w prawdziwym życiu. Instruktorzy z wyjątkową cierpliwością, odpowiadali dzielnie na każde zadane pytanie. Zero stresu, na kurs chodzi się z przyjemnością!

Odpowiedź:

Dziękujemy Natalia za piękną opinię.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia O ...a ip: 31.6.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto Akademia RobLech! Wsparcie w całym procesie zdobywania prawa jazdy. Świetne przygotowanie do egzaminu, jak i jazdy w prawdziwym życiu. Instruktorzy z wyjątkową cierpliwością, odpowiadali dzielnie na każde zadane pytanie. Zero stresu, na kurs chodzi się z przyjemnością!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Tomaszewski

Paweł Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Cały kurs został przeprowadzony profesjonalnie.Bardzo fajna atmosfera na jazdach, dużo opowiadania o jeździe itp. Doskonale przygotowanie do egzaminów.

Odpowiedź:

Paweł Wlk dzięki za super opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina G .......... ip: 62.87.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, instruktor bardzo cierpliwy i kompetentny,czułam się przy nim jakbym jeździła z wieloletnim kolegą, wszystko wytłumaczy jeśli trzeba to nawet rozrysuje,instruktor z powołania z fajnym charakterem i indywidualnym podejściem do każdego kursanta.Polecam z całego serca Pana Roberta i jego super szkołę jazdy bo lepszej bym chyba nie znalazła

Odpowiedź:

Pięknie dziękuję za super ocenę. Do zobaczenia na zielonym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Milena Chamera

Milena Chamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Cały kurs został przeprowadzony profesjonalnie. Wykłady z teorii były ciekawe, wypełnione wiedzą i ciekawostkami. Jazdy nie stresowały, a atmosfera była bardzo przyjazna. Widać, że instruktorzy mają powołanie i potrafią dobrze przygotować do egzaminu :D

Odpowiedź:

Pięknie dziękujemy ekipa z RobLech-a

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Grądowa

Natalia Grądowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, zarówno Pan Robert Leszczyński jak i Paweł Niziołek są świetnymi instruktorami co widać po zdanym egzaminie za 1! Zawsze panowała miła atmosfera i elastyczny grafik, co pozwoli na zdanie prawa jazdy każdemu. Wszelkie pytania i wątpliwości dzięki stałemu kontaktowi z instruktorami są szybko rozwiązywane. Zaangażowanie instruktorów dużo większe niż w innych szkołach. Na prawdę bardzo polecam ????

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Ekipa z RobLech-a

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Inglot

Katarzyna Inglot
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Chętnie odpowiada na wszystkie zadane pytania na jazdach jak i wykładach. Bardzo fajna atmosfera na jazdach, dużo opowiadania o jeździe itp. Doskonale przygotowanie do egzaminów, każde zadanie jest doszlifowane do końca i wszystsko tłumaczone. Zero stresów i konfliktów. Bardzo polecam Pana Roberta, świetnie spędzony czas nauki !

Odpowiedź:

Dziękuje za.super opinie. Niech się wiedzie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Borowski

Michał Borowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, całkowicie bezstresowo, bardzo dużo przydatnych wskazówek. Bardzo dobrze dopasowany grafik, ciągły kontakt. Serdecznie polecam!!

Odpowiedź:

Cieszymy się że było ok. Szerokości ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Kunaszowski

Kamil Kunaszowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przyjemne i spokojne jazdy, świetne przygotowania pod egzamin , serdecznie Polecam !!!!

Odpowiedź:

Dziękuję za super opinię. Niech się kręcą ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Tomasz Mikołajek

Tomasz Mikołajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria ciekawie,nie przynudza :) jazdy pełen profesjonalizm i świetna atmosfera, solidne przygotowanie do egzaminu, gorąco polecam

Odpowiedź:

Dziękuje za super opinię

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktor Oskwarek

Wiktor Oskwarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy profesjonalny instruktor luźna atmosfera oraz indywidualne podejście do kursanta i super organizacja polecam każdemu.

Odpowiedź:

Cieszy nas radość naszych kursantów. Pozdrawiam na zielonym.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Aleks Gliwiński

Aleks Gliwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy profesjonalny instruktor luźna atmosfera oraz super organizacja polecam każdemu.

Odpowiedź:

Dzięki za opinię teraz tylko poczekać na prawko i w drogę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Niejadlik

Julia Niejadlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na medal. Wykłady w bardzo przystępnej formie, Pan Robert wytłumaczy ze spokojem każde zagadnienie. Jazdy bez stresu - miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, rzetelnie przekazywana wiedza. Nieocenione wsparcie podczas egzaminu. Z całego serca polecam.

Odpowiedź:

Dzięki za super opinię. Egzamin na medal. Do zobaczenia na zielonym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Grzywa

Wiktoria Grzywa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Robert oprócz cierpliwości posiada również dar do przekazywania wiedzy. Dzięki jazdą w szkole udało mi się zdać egzamin za drugim podejściem! Wcześniej próbowałam swoich sił w innej szkole w innym mieście, byłam przerażona bo po 30 h bałam się wejść do auta. Pan Robert wyleczył mnie ze strachu i zmotywował do pracy czego efektem jest własnie zdany egzamin!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzę super przygody za kółkiem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Norbert Mirga

Norbert Mirga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo auto akademie Roblech . Profesjonalne podejście do kursantów, indywidualne podejście.Przyjemna atmosfera podczas jazd.Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego i teoretycznego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kalina Szmit

Kalina Szmit
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do tej szkoły trafiłam z polecenia znajomych i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Instruktorzy bardzo profesjonalni, cierpliwi i pozytywnie nastawieni. Doskonałe przygotowanie do egzaminów. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dzoana Ly

Dzoana Ly
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli ktoś jeszcze się namyśla z wyborem szkoły jazdy to na Auto Akademi RobLech powinien zakończyć poszukiwania. Pełen profesjonalizm w rzeczowym przekazywaniu wiedzy i indywidualnemu podejściu do kursanta. Miła atmosfera podczas jazdy, elastyczny grafik. Jednym słowem wszystko na PLUS. Polecam z czystym sumieniem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Frankowska

Emilia Frankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu z całego serca. Wykłady bardzo ciekawe, prowadzone z pasją. Pan Robert bardzo cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć i podnieść na duchu. Jazdy zawsze w miłej atmosferze, dzięki czemu udało się zdać egzamin bez stresu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Na zielonym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Mitura

Szymon Mitura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfera w samochodzie. Pan Robert dobrze wie jak przekazać wiedzę a z doświadczenia wiem że spora część instruktorów ma z tym problem. W przypadku Pana Roberta profesjonalizm na najwyższy poziomie

Odpowiedź:

Dziękuję za super opinię

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ..a ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, wspaniała atmosfera i podejście do kursanta, świetne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Olatowski

Grzegorz Olatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, instruktor z powołania, zawsze wszystko wytłumaczy, wyjaśni. Świetne przygotowanie do egzaminu, dzięki czemu przebiegł on bez stresu i nic mnie nie zaskoczyło.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Morawska

Zosia Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor w mieście! Zdecydowanie polecam. Super przygotowanie do egzaminu, Pan Robert cierpliwy, napewno instruktor z powołania!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Papaj

Zuzia Papaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam, nie da się lepiej trafić. Pan Robert zawsze pozytywnie nastawiony i służy pomocą do samego końca- pozytywnego wyniki egzaminu!!!!!!Jak wybierać to tylko Nauka Jazdy RobLech!!!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Lepka

Kinga Lepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor, ktory dodaje skrzydeł. Bardzo bałam sie egzaminu, a dzieki Panu Robertowi okazał sie pestką! Można sie dogadać ze wszystkim spokojnie, ceny atrakcyjne a szkolenie na najwyzszym poziomie. Dodatkowo autko pachnące jeszcze nowością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Majcher

Marta Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w mieście. Instruktor profesjonalny, cierpliwy, z indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Pomimo mojego strachu przed jazdą samochodem, po kursie poczułam się pewnie, a egzamin zdałam bezbłędnie. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak