Akademia Jazdy

 241 opinii w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Jazdy
ul. Podwale 33
43-300 Bielsko-Biała

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Akademia Jazdy to nowoczesny Ośrodek Szkolenia Kierowców oferujący naukę jazdy w zakresie prawa jazdy kategorii B, w którym nauczysz się nie tylko teorii ale przede wszystkim praktycznej jazdy samochodem oraz prawidłowych zachowań na drodze, wykorzystując najnowsze techniki prowadzenia pojazdu.

Zdajemy sobie sprawę z tego, iż początki za kierownicą są bardzo trudne, jak i stresujące, dlatego nasz zespół składa się z doświadczonych instruktorów pasjonujących się motoryzacją ale też potrafiących indywidualnie przekazać zdobytą wiedzę. Skutkuje to bardzo dobrym przygotowaniem do rozpoczęcia przygody z samochodem, a przy okazji bezproblemowym zdaniem Egzaminu Państwowego na Prawo Jazdy.

Musicie również wiedzieć, że cały czas staramy się pogłębiać naszą wiedzę oraz umiejętności uczestnicząc w różnego rodzaju szkoleniach, aby jeszcze lepiej nauczyć Was prawidłowych zachowań za kierownicą.

Jak sami widzicie jesteśmy przygotowany na każdą ewentualność i pewni, że zapewnimy Wam najlepszą opiekę oraz nauczymy wszystkiego co niezbędne do zdobycia upragnionego prawka oraz bezstresowego poruszania się po drodze.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ cena dla uczniów i studentów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Podwale 33

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ Cena kursu dla uczniów i studentów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Podwale 33

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Юрій Пасічник

Юрій Пасічник
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna szkoła, podoba mi się że możesz wybrać godziny jazdy, kiedy masz wolny czas. Studiowałem w instruktorem Kubu wszystko dobrze opowiadam i tłumaczę, a z praktyką nauczysz się jeździć, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym razem, dziękuję bardzo za nauczenie mnie)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wania Kozmenko

Wania Kozmenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jestem bardzo wdzięczny tej szkolę za kurs, szczególnie jestem wdzięczny Arku z którym uczenie się to sama przyjemność

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula K ......k ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Wykłady były prowadzone w ciekawy i zrozumiały sposób. Instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursanta. W szczególności polecam instruktora Kubę, duża cierpliwość, profesjonalizm, mimo mojego przekonania, że nie zdam za szybko, to wszystko udało się za pierwszym razem, bez stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Czarnik

Karolina Czarnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście i przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce. Serdecznie polecam instruktora Kubę który wykazał się ogromną cierpliwością i pomocą. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Kruczek

Mikołaj Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Arka. Dobrze nauczył, egzaminy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kaja K ....s ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły trafiłam z polecenia. Nie zawiodłam się. Serdecznie polecam instruktora Michała, który wykazał się dużą cierpliwością. Doskonale przygotował mnie do egzaminów, dzięki czemu zdałam wszystko za pierwszym razem. Polecam kursantka Kaja!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja Z ....k ip: 83.22.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy i cierpliwe podejście do kursanta. Zdałam egzamin za pierwszym razem, a dzięki spokojnej i przyjaznej atmosferze na moich lekcjach czułam, że byłam dobrze przygotowana do egzaminu. Polecam z całego serca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia b .......... ip: 188.146.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, zdałam egzamin za pierwszym razem, instruktor przekazał mi konkretne informacje i dobrze przygotował do egzaminu. Miła atmosfera i łatwa komunikacja. Zdałam wszystkie egzaminy (wewnętrzne i państwowe) za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kiełbowicz

Julia Kiełbowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Bielsku! Ciekawie prowadzone wykłady, dostęp do łatwej w obsłudze aplikacji z testami i egzaminami, a przede wszystkim super bezstresowa atmosfera podczas jazd. Z całego serca polecam instruktora Michała, który zna się na tym co robi, ma dużo cierpliwości i świetne poczucie humoru, a zarazem dobrze tłumaczy i przygotowuje do egzaminu jak i do codziennej jazdy. Cieszę się, że trafiłam właśnie na to miejsce i polecam każdemu kto chce zacząć swoją przygodę z prawkiem. A sam egzamin zdałam za pierwszym razem! Kursantka Julia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Ania K .......a ip: 46.134.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkołę jazdy zależało mi na profesjonalizmie dobrym podejściu oraz na sprzyjającej, swobodnej atmosferze. Instruktor Michał wspierał mnie i motywował na kazdnym kroku. Mimo licznych błędów które popełniałam zachował anielską cierpliwość i jasno objaśniał każdy z nich bym wiecej ich nie popełniała. Polecam każdemu komu zależy na dobrym oraz pewnym przygotowaniu do egzaminu jak i jazdy w ruchu drogowym. Kursantka Ania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Kaleta

Ewelina Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkołę nauki jazdy kierowałam się głównie podejściem instruktorów do kursantów i nie zawiodłam się tym wyborem. Wykłady były dobrze zorganizowane, a na drodze instruktor Arek wykazał się dużą cierpliwością i wyrozumiałością, jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Znalazł się czas na rozmowy i żarty ale i także na pełne skupienie, tak jak na egzaminie państwowym. Zostałam przygotowana na każdą możliwość na drodze i zdałam oba egzaminy bezbłędnie za pierwszym razem, mimo że byłam trudnym uczniem i jazda samochodem początkowo szła mi bardzo słabo. Jestem zadowolona ze szkoły i polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kurowska

Marta Kurowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku!! Na kursie pełen profesjonalizm. Instruktor Arek to najlepszy instruktor, cierpliwy, spokojny i zawsze można było o czymś ciekawym porozmawiać. Z całego serca polecam Akademię Jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kocoń

Julia Kocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła nauki jazdy, z jaką miałam do czynienia. Kursy prowadzone w miłej i luźnej atmosferze. Podczas jazd miałam przyjemność jeździć z instruktorem Arkiem, który również wykazał się profesjonalizmem, a atmosfera sprawiała, że chciało się przyjść na kolejne jazdy, dzięki czemu cały kurs przebiegał sprawnie i z przyjemnością. To właśnie dzięki wiedzy, która została mi przekazana, zdałam oba egzaminy za pierwszym razem i to BEZBŁĘDNIE! Jestem ogromnie wdzięczna i serdecznie polecam Kursantka Julia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina T .....a ip: 46.204.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam cudowna atmosfera, wykłady super prowadzone do szkoły trafiłam z polecenia i się nie zawiodłam. Instruktor Kuba świetnie przygotował mnie do egzaminu ale i codziennej jazdy i nauczył by nie bać się gazu ;) oba zdane za pierwszym razem. Nie można trafić lepiej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K .....a ip: 94.254.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku!! Atmosfera na kursie super. Został mi przydzielony instruktor Kuba, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do kursanta i świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam z całego serca!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Lamparska

Julia Lamparska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rozpoczęłam kurs końcem marca w tej szkole. Wykłady były bardzo dobrze zorganizowane. Dużym plusem było to, że grupy na wykładach były małe. Wszystko było dobrze wytłumaczone dzięki czemu pytania z testu teoretycznego rozwiązywałam z łatwością i nie sprawiły mi żadnego problemu. Również dostałam dostęp do aplikacji w której rozwiązałam testy w wolnym czasie. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona moim instruktorem Michałem, który przez całą ilość jazd był bardzo wyrozumiały i dawał dużo wsparcia. Trzydzieści godzin wyjeździłam w niecały miesiąc ze względu na dużą ilość dostępnych terminów. W momencie w którym szłam na egzamin nie obawiałam się go ponieważ czułam się bardzo dobrze przygotowana i zdałam za pierwszym razem początkiem czerwca. Dużym plusem są też nowe samochody którymi super się jeździ. Nie było żadnych dodatków kosztów i wszystko było w cenie. Polecam tą szkołę każdemu bo jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam, kursantka Julia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja J .......... ip: 5.173.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera i wspaniale podejście:))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Skrzypczyk

Justyna Skrzypczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Super atmosfera podczas całego kursu. Dzięki cierpliwości i podejściu Arka zostałam świetnie przygotowana do egzaminu państwowego ;). Dobra robota! Dziękuję!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Lidzia Sierek

Lidzia Sierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktorów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Анеиса Яворская

Анеиса Яворская
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna szkoła! Nauczyłam się jeździć od zera :) Wszystkie instruktorzy są super) Na wykładach i jazdach panowała bardzo miła atmosfera)) Moim instruktorem był Pan Arek) Zdałam egzamin z drugiej próby. Polecam serdecznie :) Powodzenia!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Mleczko

Martyna Mleczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Zostałam swietnie przygotowana do egzaminu i zdałam wszystko za 1 razem!:) Bardzo miła atmosfera i podejście do kursanta. Robicie dobrą robotę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper Z ...s ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!!Już od samego początku wzbudzało przogromne wrażenie,pierwsze były wykłady szybko i na temat potem jazdy sama przyjemność jezdzic z Panem Arkiem najlepszy instruktor i człowiek.Szybko i profesjonalnie przekazane wiadomości naprawdę super!!To co słyszałem od niektórych kolegów co się dzieje w innych szkołach to dramat z mojego doświadczenia i wysłuchanych wiadomości od moich kolegów to Serio nie sugerujcie się cena że gdzieś jest taniej,owszem będziesz miał taniej,ale będziesz m.in. śmierdzieć papierosami,nie przygotujesz się w 100% do egzaminu i wiele innych a nie wspomnę o wyzywaniu itp. Moim zdaniem najlepsza szkola w Bielsku już od pierwszego telefonu wszystko wiesz i jesteś pozytywnie nastawiony. Bardzo Polecam!!! Zdane za pierwszym bo jakby inaczej z Panem Arkiem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Zajas

Kacper Zajas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!!Już od samego początku wzbudzało przogromne wrażenie,pierwsze były wykłady szybko i na temat potem jazdy sama przyjemność jezdzic z Panem Arkiem najlepszy instruktor i człowiek.Szybko i profesjonalnie przekazane wiadomości naprawdę super!!To co słyszałem od niektórych kolegów co się dzieje w innych szkołach to dramat z mojego doświadczenia i wysłuchanych wiadomości od moich kolegów to Serio nie sugerujcie się cena że gdzieś jest taniej,owszem będziesz miał taniej,ale będziesz m.in. śmierdzieć papierosami,nie przygotujesz się w 100% do egzaminu i wiele innych a nie wspomnę o wyzywaniu itp. Moim zdaniem najlepsza szkola w Bielsku już od pierwszego telefonu wszystko wiesz i jesteś pozytywnie nastawiony. Bardzo Polecam!!! Zdane za pierwszym bo jakby inaczej z Panem Arkiem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz w ...... ip: 46.204.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kurs robiłem w 2018 roku w Stargardzie, a teraz po 5 latach przyjechałem do Bielska zdawać egzamin. Wykupiłem 4 godziny jazd i Pana Jakuba Górnego żeby poznać Bielsko i wszystko sobie przypomnieć. Super wytłumaczone i pokazane najważniejsze rzeczy i miejsca. Zdałem za drugim razem, dziękuję bardzo i polecam każdemu Dariusz W

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iga Potępa

Iga Potępa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku super atmosfera, dzięki cierpliwości i profesjonalizmowi Kuby zdałam za pierwszym razem czego nigdy nawet nie oczekiwałam. Super podejście do kursanta i dobre tłumaczenie błędów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Дарья Хотенчик

Дарья Хотенчик
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku! Dzięki wykładom z Michałem i jazdom z Kubą czyję się pewnie na drodze. Przygotowali mnie przede wszystkim do jazdy na codzień, a nie tylko pod egzamin, który zdałam bezbłędnie. Mega polecam wszystkim ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Radek Rybarski

Radek Rybarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę jazdy z całego serca, w ciągu 4 sesji nauczyłem się więcej niż podczas 30 godzin w poprzedniej szkole, w trakcie jazd panuje bardzo miła atmosfera, instruktor odpowie na każde pytanie i zawsze doradzi jak robić coś najlepiej. Po jazdach doszkalających egzamin zdany w pierwszym podejściu. Jeszcze raz z całego serca polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julian Joka

Julian Joka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Akademia Jazdy. Wykłady i nauka jazdy prowadzone są w profesjonalny i przystępny dla każdego sposób. Instruktorzy w miłej atmosferze i z dużą cierpliwością pomagali opanować techniki jazdy i teorię dając pewność siebie. Zdanie za pierwszym razem Uważam za ogromny sukces dzięki fajnemu podejściu i dużej wiedzy pana Arka !!!!!Gorąco polecam!!!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Stefaniia K ........a ip: 46.134.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku, super indywidualne podejście do ucznia oraz miła atmosfera! Jestem bardzo wdzięczna Arkowi za naukę (ma nerwy ze stali :))) Bardzo Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Binda

Igor Binda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka w bielsku, nie ma co się oszukiwać. Mega polecam, jeżeli chodzi o stan samochodów 10/10, podejście do kursanta również świetne. Profesjonalne podejście do wszystkiego. Z dałem za 1 razem tylko i wyłącznie zdałem dzięki Michałowi który świetnie tłumaczy błędy które popełniałem na drodze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak