Liczba odwiedzin: 1276 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  (14 opinii w tym 12 zaufanych)
14 Opinii
Suma opinii (14)
  • Bardzo dobry14 (100%)
  • Dobry 0
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o 2drive

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.02.2019

Ela Szopa

Ela Szopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Ciekawe wykłady, instruktorzy potrafią wytłumaczyć jak jeździć inteligentnie. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Ewelina Hajduk

Ewelina Hajduk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w miescie! Bardzo dobrzy instruktorzy, wszystko wytlumaczone w 100%. Mila atmosfera i bardzo duzo cierpliwosci do kursanta. Egzamin zdany za 1 razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo za wybór naszej szkoły. Szerokiej drogi wysyłamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Wiktoria Gierlicka

Wiktoria Gierlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, dobre podejście do kursanta. Przyjazna atmosfera. Jazdy w dogodnych godzinach. Polecam, egzamin zdany na pierwszym ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2018

Agata Żychowska

Agata Żychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu, bardzo polecam!!! :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2018

Klaudia G .......a ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam każdemu ! Super instruktorzy, ze świetnym podejściem ???? zdane za pierwszym dzięki wspaniałemu przygotowaniu ✔????nie ma się do czego przyczepić ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Ula Pilat

Ula Pilat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę. Jest swietna atmosfera, można swobodnie porozmawiać i oczywiście instruktorzy najlepsi :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2018

Aga Gierlach

Aga Gierlach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam! Instruktorzy mają cierpliwość, nigdy nie krzyczą, umieją wytłumaczyć. Dzięki tej szkole nauczylam sie dobrze jeździć i nie boję sie wsiadac do auta. Egzamin tez poszedl za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje raz jeszcze i dzięki za opinię. Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze :)
ps nie trudno nas dogonić ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Katarzyna Mielczarek

Katarzyna Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, przefajni instruktorzy, którzy na prawdę świetnie uczą, atmosfera bardzo ciepła, indywidualne podejście do każdego, niezwykła elastyczność wzgledem czasu kursanta, a jednoczesne trzymanie sie idealnie wyznaczonych godzin, a ponadto profesjonalne podejście do egzaminu, które skutkuje zdaniem za 1 razem bezbłędnie :-) ponadto jesli ktoś myśli, że teoria jest nudna to nie tutaj :-) Rownież dużym plusem jest to, że jest to mała szkoła gdzie nie ma "przerobu" kursantów ☺ Jakbym miała jeszcze raz zdawać to na pewno tutaj!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za dobre słowo :-) Gratulacje raz jeszcze i szerokiej drogi. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Wiktoria Cichoń

Wiktoria Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej , instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do jazdy, można swobodnie z nimi porozmawiać i dużo nauczyć! Panuje bardzo miła atmosfera! POLECAM :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinie. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.08.2018

Izabela Wilk

Izabela Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady w tej szkole są bardzo interesujące, przeprowadzone w ciekawy i humorystyczny sposób; super atmosfera; cierpliwi i profesjonalni instruktorzy; bardzo dobry stan pojazdów oraz indywidualne podejście do kursanta. Szkoła oferuje również bardzo pomocne aplikacje do rozwiązywania testów przed egzaminem teoretycznym. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i życzymy szerokiej drogi.
ps. Kawka u nas w biurze zawsze dostępna :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2018

Ewa Gxjxa

Ewa Gxjxa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu tą szkołę jazdy miła atmosfera, super wykład i oczywiscie profesjonalni instruktorzy(The Best),ktorzy wszystko spokojnie i cierpliwie tłumaczą . Pozdrawiam I Dziekuje :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hej dzięki wielkie za opinię. Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2018

Wiktoria Munia

Wiktoria Munia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ok :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Klaudia W .......z ip: 37.248.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dzięki wielkie za opinię. Pozdrawiam Krzysiek 2drive szkoła jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2018

Patryk Smuga

Patryk Smuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dba o swoich kursantów, przyjemne zajęcia zarówno praktyczne jak i teoretyczne. Zdałem za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie za opinię. Pozdrawiam Krzysiek 2drive szkoła jazdy