Liczba odwiedzin: 2004 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  (39 opinii w tym 34 zaufane)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2019

Julia Pawelska

Julia Pawelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super! Profesjonalni instruktorzy elastyczny wybór godzin lekcji jazdy Bardzo fajnie mi sie tam uczyło Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, miło było :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2019

Natalia Kania

Natalia Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi instruktorzy, bardzo dobre wskazówki odnośnie różnych manewrów i dogodne godziny jazd. Wyjazd do Rzeszowa super!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2019

Mateusz Borek

Mateusz Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.07.2019

Alicja Gąsior

Alicja Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Zajęcia prowadzone są w sposób ciekawy i urozmaicony, instruktorzy spokojnie wszystko tłumaczą. A co najważniejsze godziny wykładów i jazd dopasowane są do kursantów!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Arek Borek

Arek Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Dominika Murdzek

Dominika Murdzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i podczas jazd. Serdecznie polecam i zapraszam do zapisu. Warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Zuzanna Madejska

Zuzanna Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalni instruktorzy, świetna atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2019

Kacper Kruczalak

Kacper Kruczalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dogodne godziny jazdy, Fajna atmosfera, możliwość zrobienia badań na miejscu. Polecam bardzo fajna szkoła.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2019

Mikołaj Kruczalak

Mikołaj Kruczalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

dobra, kameralna szkoła jazdy, bardzo mili instruktorzy, dogodne godziny jazd, organizują jazdy też poza krosno, do Rzeszowa i na autostrady. Do tego można zrobić badania lekarskie u nich na miejscu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.05.2019

Malgorzata Solecka

Malgorzata Solecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam ta szkole jazdy. Podczas kursu panuje bardzo mila atmosfera. Instruktorzy sa profesjonalistami ktorzy potrafia nauczyc wszystko to co potrzebne do zdania egzaminu. Moj egzamin zdany we wtorek. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.04.2019

Jakub Raus

Jakub Raus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna nauka jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.04.2019

Klaudia Skiba

Klaudia Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem ???? instruktorzy zabawni, wytłumaczą wszystko krok po kroku, po kursie czuje sie pewnie i nie musze obawiać sie egzaminu ????????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.04.2019

Kinga Żur

Kinga Żur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Indywidualne podejście do kursanta, dogodne godziny zajęć i super instruktorzy!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Norbert Delimat

Norbert Delimat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2019

Patrycja Mieńciel

Patrycja Mieńciel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Warto przyjechać nawet z drugiego końca Polski ;) Szczególne podziękowania dla srogiego , ale mega cierpliwego Andrzeja , który mial niezły orzech do zgryzienia , aby wytrzymać tyle godzin z tak oporną kursantką jak ja ;) i dla Krzyśka , który nauczył mnie co to chilloutowe siedzenie za kierownicą. Jeśli ktokolwiek z moich znajomych , będzie uważał , że kurs prawa jazdy nie jest na jego możliwości , natychmiast polecę wasz ośrodek szkolenia . Jesteście najlepsi ! Wszystkie prośby odnośnie grafiku zajęć uwzględnione , a instruktorzy dostępni nawet w sobotę z samego rana . Widać mega zaangażowanie i świetne podejście do kursantów. Po prostu fachowcy z powołaniem . Przy was nie ma mowy o jakimkolwiek stresie . Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie. Andrzej jest cały w skowronkach a Krzysiek na łopatkach :) pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2019

Igor Rydzyk

Igor Rydzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2019

Krystian Polar

Krystian Polar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 2driva spoko instruktorzy miła atmosfera szybka nauka .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mega dziękówa. Szerokiej drogi ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2019

Ilona Wietecha

Ilona Wietecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę 2drive ze względu na przyjazną atmosferę i profesjonalne podejście instruktorów, którzy przygotowywują kursantów nie tylko do egzaminu, ale również do inteligentnej jazdy po egzaminach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Artur Ziębka

Artur Ziębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę ze względu na interesujące wykłady, cierpliwych instruktorów i sympatyczną atmosferę. Dzięki 2drive czuję się odpowiednio przygotowany do egzaminu, zarówno pod względem teoretycznym, jak i praktycznym. Jeszcze raz polecam wszystkim rozpoczynającym swoją przygodę z jazdą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Aleksandra Piotrowska

Aleksandra Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wyrozumiali, sympatyczna atmosfera, wykłady prowadzone w przystępny sposób, terminy jazd dostosowane do indywidualnych potrzeb. Serdecznie polecam pod każdym względem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Jakub Szmyd

Jakub Szmyd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było genialnie, gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki, super było Cię gościć. Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Paulina Czaja

Paulina Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera , z wykładów można bardzo dużo się nauczyć a także instruktorzy bardzo dobrze tłumacząc i uczą :) Najlepsza szkoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie. Włożyłaś w to szkolenie dużo "dobrej roboty" - mamy z tego mega satysfakcję :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.02.2019

Ela Szopa

Ela Szopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Ciekawe wykłady, instruktorzy potrafią wytłumaczyć jak jeździć inteligentnie. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Ewelina Hajduk

Ewelina Hajduk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w miescie! Bardzo dobrzy instruktorzy, wszystko wytlumaczone w 100%. Mila atmosfera i bardzo duzo cierpliwosci do kursanta. Egzamin zdany za 1 razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo za wybór naszej szkoły. Szerokiej drogi wysyłamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Wiktoria Gierlicka

Wiktoria Gierlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, dobre podejście do kursanta. Przyjazna atmosfera. Jazdy w dogodnych godzinach. Polecam, egzamin zdany na pierwszym ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2018

Agata Żychowska

Agata Żychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu, bardzo polecam!!! :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Ula Pilat

Ula Pilat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę. Jest swietna atmosfera, można swobodnie porozmawiać i oczywiście instruktorzy najlepsi :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2018

Aga Gierlach

Aga Gierlach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam! Instruktorzy mają cierpliwość, nigdy nie krzyczą, umieją wytłumaczyć. Dzięki tej szkole nauczylam sie dobrze jeździć i nie boję sie wsiadac do auta. Egzamin tez poszedl za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje raz jeszcze i dzięki za opinię. Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze :)
ps nie trudno nas dogonić ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Katarzyna Mielczarek

Katarzyna Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, przefajni instruktorzy, którzy na prawdę świetnie uczą, atmosfera bardzo ciepła, indywidualne podejście do każdego, niezwykła elastyczność wzgledem czasu kursanta, a jednoczesne trzymanie sie idealnie wyznaczonych godzin, a ponadto profesjonalne podejście do egzaminu, które skutkuje zdaniem za 1 razem bezbłędnie :-) ponadto jesli ktoś myśli, że teoria jest nudna to nie tutaj :-) Rownież dużym plusem jest to, że jest to mała szkoła gdzie nie ma "przerobu" kursantów ☺ Jakbym miała jeszcze raz zdawać to na pewno tutaj!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za dobre słowo :-) Gratulacje raz jeszcze i szerokiej drogi. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Wiktoria Cichoń

Wiktoria Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej , instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do jazdy, można swobodnie z nimi porozmawiać i dużo nauczyć! Panuje bardzo miła atmosfera! POLECAM :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinie. Pozdrawiamy