Liczba odwiedzin: 3323 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  110 opinii w tym 98 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2020

Kuba Frużyński

Kuba Frużyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalni instruktorzy którzy mają świetne podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.09.2020

Weronika Penar

Weronika Penar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kadra, przyjazna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, wykłady prowadzone w ciekawy sposób. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2020

Alicja Michna

Alicja Michna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam 2DRIVE, miła atmosfera i fajni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.09.2020

Iga Sawaryn

Iga Sawaryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna kadra, super atmosfera, porządne przygotowanie do egzaminu. Zdecydowanie polecam, najlepsza oferta w Krośnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.09.2020

Kamil Nawrocki

Kamil Nawrocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam 2Drive. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, świetne podejście do kursanta, duża elastyczność i wykłady prowadzone w ciekawy sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2020

Jagoda Szajna

Jagoda Szajna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wiele się tu nauczyłam , świetni instruktorzy którzy wszystko potrafili wyjaśnić , nawet najgłupsze pytania. Po zakończeniu kursu czuje się pewnie siedząc za kierownicą .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2020

Paula Wszołek

Paula Wszołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursanta na medal i świetne przygotowanie do różnych sytuacji na drogach. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2020

Małgorzata Kandefer

Małgorzata Kandefer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profejonalne podejście do kursanta. Merytoryczne szkolenie. Elastyczne terminy. Profesjonalni i mili instruktorzy. Zdecydowanie polecam. Chociaż mam już ponad 30 lat. Instruktor Pan Przemek bardzo cierpliwy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2020

Anna Materniak

Anna Materniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Ciekawe wykłady w miłej atmosferze. Dobre auta i super instruktorzy. Wiedzą kiedy trzeba pochwalić , ale też i słowa krytyki są potrzebne aby wiedzieć nad czym trzeba popracować. Polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2020

Przemysław Korona

Przemysław Korona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybkie i profesjonalne szkolenie w krótkim czasie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2020

Kaja Puchalska

Kaja Puchalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, ciekawe wykłady, indywidualne podejście do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.08.2020

Ania Górniak

Ania Górniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście. Naprawdę polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2020

Kamil Kobak

Kamil Kobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni instruktorzy, super atmosfera na jazdach i na wykładach. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Tomek Pelczar

Tomek Pelczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła nauki jazdy, przede wszystkim miła atmosfera, bardzo profesjonalna kadra, duża dyspozycyjność instruktorów. Polecam Serdecznie !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2020

Andrzej Smołkowicz

Andrzej Smołkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i fajna atmosfera, szybki przebieg kursu, profesjonalne podejście do kursanta. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2020

Patryk Zadr

Patryk Zadr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo fajna szkoła. Wykłady z panem Rafałem ciekawe i szło się pośmiać, instruktor Przemek bardzo fajny, dobrze uczyl i bylo o czym pogadać i się uśmiać. Wszędzie mili ludzie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2020

Ola Gałuszka

Ola Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na jazdach jak i wykładach. Instruktorzy są mili i cierpliwi, wiedzą nad czym trzeba popracować. Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2020

Diana Gałuszka

Diana Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na wykładach i na jazdach, bardzo mili instruktorzy!!! Polecam serdecznie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2020

Mateusz Marszał

Mateusz Marszał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, cierpliwość i zrozumienie w stosunku do kursanta, Instruktorzy bardzo pozytywni, zaangażowani, z wielka pasją i dużymi pokładami cierpliwości , profesjonalne podejście, imponująca wiedza i doświadczenie instruktorów,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.07.2020

Ela Krzysik

Ela Krzysik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca 2drive Świetni instruktorzy z ogromnym doświadczeniem, fantastyczna atmosfera. Godziny jazd dostosowane do kursanta. Popełniane błędy szczegółowo analizowane. Pozdrowienia i uściski dla instruktorów Krzysztofa i Jacka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.07.2020

Klaudia Ząbik

Klaudia Ząbik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega atmosfera i mili prowadzący kurs teori jak I jazdy. Polecam z całego serca!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.07.2020

Kacper Wójcicki

Kacper Wójcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, imponujaca wiedza i doswiadczenie instruktorow, polecam najmocniej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2020

Weronika Staroń

Weronika Staroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, cierpliwość i zrozumienie w stosunku do kursanta, dużym plusem jest możliwość jazdy po większym mieście. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2020

Paulina Świątek

Paulina Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza w mieście! Elastyczne godzinki jazd w super atmosferze ???? Instruktorzy bardzo pozytywi, zaangażowani, z wielka pasją i dużymi pokładami cierpliwości ???? Ogromny plus za możliwość jazdy na autostradzie jak i po wiekszych miastach- taki wypad naprawdę otwiera oczy i doskonali dotychczasową jazde ???? Polecam z całego serca! ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2020

Izabela Paszek

Izabela Paszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę przyznać, że jest to najlepsza szkoła jazdy w Krośnie! Dużym zaskoczeniem były dla mnie zajęcia teoretyczne, na których żaden kursant nie doznał nudy! Podczas zajęć praktycznych każda godzina była wykorzystana na 100%. Instruktorzy byli mili, zawsze pomagali i doradzali. Dużym plusem był wjazd na autostradę i do Rzeszowa, gdzie kursant miał szansę nabycia nowych umiejętności :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2020

Ernest Barnat

Ernest Barnat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotowują. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2020

Aleksandra Uliasz

Aleksandra Uliasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem podchodzą do zajęć praktycznych jak i teoretycznych. Spędzony czas jazdami L-ką w miłej atmosferze, bez stresu ułatwił mi lepsze zapamiętywanie i szybsze uczenie się dobrej jazdy. Serdecznie polecam tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo, to był świetnie (i owocnie rzecz jasna) spędzony czas. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2020

Witek Józefczyk

Witek Józefczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z wybrania 2drive. Uczą nie tylko jak zdać egzamin ale również jak być dobrym kierowcą. Wyjazdy na autostradę i do innych miast wiele uczą. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.06.2020

Izabela Uram

Izabela Uram
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Indywidualne podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy I miła atmosfera!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2020

Filip Kamiński

Filip Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

2Drive mocno różni się od innych szkół, tak jak mówi ich hasło, uczą "inteligentnej jazdy". Przed jazdą trzeba oczywiście przejść szkolenie teoretyczne. Byłem nastawiony do tego sceptycznie, bo wyobrażałem sobie siedzenie godzinami przed rzutnikiem i słuchanie lektora. Na szczęście bardzo się myliłem. Wykłady w 2Drive są bardzo interesujące i prowadzone z pasją. Wykładający uzupełniają wiedzę mnóstwem przykładów z życia oraz powiązanymi z tematem historiami. Ponadto, jeśli ktoś ma bardzo ograniczony czas, można wybrać kurs weekendowy, który da się ukończyć nawet w trzy dni. Po wykładach zaczynamy jazdy. Instruktorzy są bardzo przyjaźni i mili. W samochodzie zawsze panuje dobra atmosfera. Uczą technikami nie tylko do zdania egzaminu, ale także do późniejszej jazdy. Mają swoje metody, aby zapamiętać najtrudniejsze miejsca, bądź wyeliminować błędy. Oferują wiele atrakcyjnych opcji, które trudno znaleźć w innych szkołach jak nauka wyprzedzania przy pomocy drugiej L-ki, jazda po dużym mieście oraz jazda po autostradzie. Grafik jest bardzo elastyczny i zawsze starają się go dobrze dostosować. Wszystkie te elementy sprawiają, że według mnie jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Krośnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dzięki bardzo