Liczba odwiedzin: 2200 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  49 opinii w tym 42 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2019

Julka Wróbel

Julka Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone były w przyswajalny sposób w przyjemnej atmosferze. Przyjaźni instruktorzy podchodzą indywidualnie do kursanta. Godziny jazd nie są stricte ustalone - są elastyczne i co najważniejsze uzgadniane względem dyspozycyjności kursanta. Cenowo rewelacja w porównaniu innymi ośrodkami. Mimo początkowego niezdecydowania na kurs nie żałuję ani trochę! Wybrałam szkołę która pokazała mi na czym polega profesjonalna obsługa samochodu i perfekcyjna jazda. Polecam z całego serducha! ❤????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Zuzanna Kubit

Zuzanna Kubit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo miła atmosfera, instruktorzy spokojni, opanowani, zawsze służą pomocą. Godziny zawsze starają się dopasować do nas, zero stresów zero krzykow, potrafią świetnie wytłumaczyć i mają naprawdę wspaniałe podejście do kursanta. Cena za kurs jest bardzo dobra i do tego jeszcze różne bonusy są świetnym pomysłem, jeśli miałabym wybierać szkołę jeszcze raz to na pewno wybrała bym 2drive ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2019

Arkadiusz Hejnar

Arkadiusz Hejnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, informacje szybko zapadły w pamięci. Jazda z instruktorem też niesamowita sprawa podchodzi na spokojnie, bez nerwów i do każdego z osobna powoli bądź szybciej Cię szkoli zależy jak idzie kurs co jest super opcją. Jazdy to była czysta przyjemność tak samo jak próbne egzaminy gorąco polecam 2Drive;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Natalia Maciejczyk

Natalia Maciejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy, dobra cena za kurs i bardzo dobry pomysł z bonusami!!!!na pewno będę tęsknić za tą szkołą !!!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.09.2019

Ewelina Wygonik

Ewelina Wygonik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy 2drive. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu. Instruktorzy mają fachowe podejście do przekazywania oraz utrwalania wiedzy u kursanta. Tematy realizowane w trakcie wykładów są ciekawe i pozostają w pamięci, co dla mnie jest ogromnym atutem, ponieważ ciężko dziś o wykładowców z „przekazem”. Zajęcia praktyczne realizowane są w taki sposób, aby zmotywować kursanta. Trasy wybierane przez instruktorów zawierały zawsze ciekawe momenty, podczas których kursant może się sprawdzić. Były porażki oraz chwile zwątpienia, gdzie instruktorzy wspierają oraz motywują i wszystko staje się jasne :) Dziękuję i polecam każdej osobie rozważającej podjęcie kursu w szkole nauki jazdy 2drive :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2019

Kacper Zbiegień

Kacper Zbiegień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor prowadzący no miód malina, lepszego instruktora świat nie mógł sobie wymarzyć. Cierpliwość, często chwali, a kiedy popełnisz błąd nie wytyka Ci go tylko spokojnie tłumaczy co zrobiłeś źle i jak to poprawić. Na tę szkołę trafiłem dzięki tej właśnie stronie i nie żałuję, naprawdę warto i cieszę się, że teraz ja mogę polecić 2Drive komuś kompletnie zielonemu w sprawie samochodu. ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.08.2019

Wiktoria Mikulska

Wiktoria Mikulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie cała szkoła jest świetna, wszyscy instruktorzy przykładają się do tego co robią, starają się nauczyć jak najlepiej potrafią i widać to, że im po prostu zależy. Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.08.2019

Mateusz Bajda

Mateusz Bajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy , i ciekawe prowadzanie zajęć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2019

Julia Pawelska

Julia Pawelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super! Profesjonalni instruktorzy elastyczny wybór godzin lekcji jazdy Bardzo fajnie mi sie tam uczyło Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, miło było :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2019

Natalia Kania

Natalia Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi instruktorzy, bardzo dobre wskazówki odnośnie różnych manewrów i dogodne godziny jazd. Wyjazd do Rzeszowa super!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2019

Mateusz Borek

Mateusz Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.07.2019

Alicja Gąsior

Alicja Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Zajęcia prowadzone są w sposób ciekawy i urozmaicony, instruktorzy spokojnie wszystko tłumaczą. A co najważniejsze godziny wykładów i jazd dopasowane są do kursantów!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Arek Borek

Arek Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Dominika Murdzek

Dominika Murdzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i podczas jazd. Serdecznie polecam i zapraszam do zapisu. Warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Zuzanna Madejska

Zuzanna Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalni instruktorzy, świetna atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2019

Kacper Kruczalak

Kacper Kruczalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dogodne godziny jazdy, Fajna atmosfera, możliwość zrobienia badań na miejscu. Polecam bardzo fajna szkoła.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2019

Mikołaj Kruczalak

Mikołaj Kruczalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

dobra, kameralna szkoła jazdy, bardzo mili instruktorzy, dogodne godziny jazd, organizują jazdy też poza krosno, do Rzeszowa i na autostrady. Do tego można zrobić badania lekarskie u nich na miejscu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.05.2019

Malgorzata Solecka

Malgorzata Solecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam ta szkole jazdy. Podczas kursu panuje bardzo mila atmosfera. Instruktorzy sa profesjonalistami ktorzy potrafia nauczyc wszystko to co potrzebne do zdania egzaminu. Moj egzamin zdany we wtorek. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.04.2019

Jakub Raus

Jakub Raus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna nauka jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.04.2019

Klaudia Skiba

Klaudia Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem ???? instruktorzy zabawni, wytłumaczą wszystko krok po kroku, po kursie czuje sie pewnie i nie musze obawiać sie egzaminu ????????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.04.2019

Kinga Żur

Kinga Żur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Indywidualne podejście do kursanta, dogodne godziny zajęć i super instruktorzy!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Norbert Delimat

Norbert Delimat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2019

Patrycja Mieńciel

Patrycja Mieńciel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Warto przyjechać nawet z drugiego końca Polski ;) Szczególne podziękowania dla srogiego , ale mega cierpliwego Andrzeja , który mial niezły orzech do zgryzienia , aby wytrzymać tyle godzin z tak oporną kursantką jak ja ;) i dla Krzyśka , który nauczył mnie co to chilloutowe siedzenie za kierownicą. Jeśli ktokolwiek z moich znajomych , będzie uważał , że kurs prawa jazdy nie jest na jego możliwości , natychmiast polecę wasz ośrodek szkolenia . Jesteście najlepsi ! Wszystkie prośby odnośnie grafiku zajęć uwzględnione , a instruktorzy dostępni nawet w sobotę z samego rana . Widać mega zaangażowanie i świetne podejście do kursantów. Po prostu fachowcy z powołaniem . Przy was nie ma mowy o jakimkolwiek stresie . Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie. Andrzej jest cały w skowronkach a Krzysiek na łopatkach :) pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2019

Igor Rydzyk

Igor Rydzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2019

Krystian Polar

Krystian Polar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 2driva spoko instruktorzy miła atmosfera szybka nauka .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mega dziękówa. Szerokiej drogi ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2019

Ilona Wietecha

Ilona Wietecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę 2drive ze względu na przyjazną atmosferę i profesjonalne podejście instruktorów, którzy przygotowywują kursantów nie tylko do egzaminu, ale również do inteligentnej jazdy po egzaminach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Artur Ziębka

Artur Ziębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę ze względu na interesujące wykłady, cierpliwych instruktorów i sympatyczną atmosferę. Dzięki 2drive czuję się odpowiednio przygotowany do egzaminu, zarówno pod względem teoretycznym, jak i praktycznym. Jeszcze raz polecam wszystkim rozpoczynającym swoją przygodę z jazdą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Aleksandra Piotrowska

Aleksandra Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wyrozumiali, sympatyczna atmosfera, wykłady prowadzone w przystępny sposób, terminy jazd dostosowane do indywidualnych potrzeb. Serdecznie polecam pod każdym względem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Jakub Szmyd

Jakub Szmyd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było genialnie, gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki, super było Cię gościć. Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Paulina Czaja

Paulina Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera , z wykładów można bardzo dużo się nauczyć a także instruktorzy bardzo dobrze tłumacząc i uczą :) Najlepsza szkoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie. Włożyłaś w to szkolenie dużo "dobrej roboty" - mamy z tego mega satysfakcję :)