Liczba odwiedzin: 1552 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  (24 opinie w tym 21 zaufanych)
Rezerwuj kurs
24 Opinii
Suma opinii (24)
  • Bardzo dobry24 (100%)
  • Dobry 0
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o 2drive

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Norbert Delimat

Norbert Delimat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2019

Patrycja Mieńciel

Patrycja Mieńciel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Warto przyjechać nawet z drugiego końca Polski ;) Szczególne podziękowania dla srogiego , ale mega cierpliwego Andrzeja , który mial niezły orzech do zgryzienia , aby wytrzymać tyle godzin z tak oporną kursantką jak ja ;) i dla Krzyśka , który nauczył mnie co to chilloutowe siedzenie za kierownicą. Jeśli ktokolwiek z moich znajomych , będzie uważał , że kurs prawa jazdy nie jest na jego możliwości , natychmiast polecę wasz ośrodek szkolenia . Jesteście najlepsi ! Wszystkie prośby odnośnie grafiku zajęć uwzględnione , a instruktorzy dostępni nawet w sobotę z samego rana . Widać mega zaangażowanie i świetne podejście do kursantów. Po prostu fachowcy z powołaniem . Przy was nie ma mowy o jakimkolwiek stresie . Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie. Andrzej jest cały w skowronkach a Krzysiek na łopatkach :) pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2019

Igor Rydzyk

Igor Rydzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2019

Krystian Polar

Krystian Polar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 2driva spoko instruktorzy miła atmosfera szybka nauka .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mega dziękówa. Szerokiej drogi ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2019

Ilona Wietecha

Ilona Wietecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę 2drive ze względu na przyjazną atmosferę i profesjonalne podejście instruktorów, którzy przygotowywują kursantów nie tylko do egzaminu, ale również do inteligentnej jazdy po egzaminach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Artur Ziębka

Artur Ziębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę ze względu na interesujące wykłady, cierpliwych instruktorów i sympatyczną atmosferę. Dzięki 2drive czuję się odpowiednio przygotowany do egzaminu, zarówno pod względem teoretycznym, jak i praktycznym. Jeszcze raz polecam wszystkim rozpoczynającym swoją przygodę z jazdą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Aleksandra Piotrowska

Aleksandra Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wyrozumiali, sympatyczna atmosfera, wykłady prowadzone w przystępny sposób, terminy jazd dostosowane do indywidualnych potrzeb. Serdecznie polecam pod każdym względem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Jakub Szmyd

Jakub Szmyd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było genialnie, gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki, super było Cię gościć. Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Sabina M ....k ip: 193.192.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy, profesjonalne podejście, a za razem bardzo swobodne- miła atmosfera, dogodne godziny zajęć. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za dobre słowo :) byliśmy zaszczyceni Twoją obecnością :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Paulina Czaja

Paulina Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera , z wykładów można bardzo dużo się nauczyć a także instruktorzy bardzo dobrze tłumacząc i uczą :) Najlepsza szkoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie. Włożyłaś w to szkolenie dużo "dobrej roboty" - mamy z tego mega satysfakcję :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.02.2019

Ela Szopa

Ela Szopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Ciekawe wykłady, instruktorzy potrafią wytłumaczyć jak jeździć inteligentnie. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Ewelina Hajduk

Ewelina Hajduk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w miescie! Bardzo dobrzy instruktorzy, wszystko wytlumaczone w 100%. Mila atmosfera i bardzo duzo cierpliwosci do kursanta. Egzamin zdany za 1 razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo za wybór naszej szkoły. Szerokiej drogi wysyłamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Wiktoria Gierlicka

Wiktoria Gierlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, dobre podejście do kursanta. Przyjazna atmosfera. Jazdy w dogodnych godzinach. Polecam, egzamin zdany na pierwszym ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2018

Agata Żychowska

Agata Żychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu, bardzo polecam!!! :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2018

Klaudia G .......a ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam każdemu ! Super instruktorzy, ze świetnym podejściem ???? zdane za pierwszym dzięki wspaniałemu przygotowaniu ✔????nie ma się do czego przyczepić ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Ula Pilat

Ula Pilat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę. Jest swietna atmosfera, można swobodnie porozmawiać i oczywiście instruktorzy najlepsi :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2018

Aga Gierlach

Aga Gierlach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam! Instruktorzy mają cierpliwość, nigdy nie krzyczą, umieją wytłumaczyć. Dzięki tej szkole nauczylam sie dobrze jeździć i nie boję sie wsiadac do auta. Egzamin tez poszedl za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje raz jeszcze i dzięki za opinię. Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze :)
ps nie trudno nas dogonić ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Katarzyna Mielczarek

Katarzyna Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, przefajni instruktorzy, którzy na prawdę świetnie uczą, atmosfera bardzo ciepła, indywidualne podejście do każdego, niezwykła elastyczność wzgledem czasu kursanta, a jednoczesne trzymanie sie idealnie wyznaczonych godzin, a ponadto profesjonalne podejście do egzaminu, które skutkuje zdaniem za 1 razem bezbłędnie :-) ponadto jesli ktoś myśli, że teoria jest nudna to nie tutaj :-) Rownież dużym plusem jest to, że jest to mała szkoła gdzie nie ma "przerobu" kursantów ☺ Jakbym miała jeszcze raz zdawać to na pewno tutaj!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za dobre słowo :-) Gratulacje raz jeszcze i szerokiej drogi. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Wiktoria Cichoń

Wiktoria Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej , instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do jazdy, można swobodnie z nimi porozmawiać i dużo nauczyć! Panuje bardzo miła atmosfera! POLECAM :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinie. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.08.2018

Izabela Wilk

Izabela Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady w tej szkole są bardzo interesujące, przeprowadzone w ciekawy i humorystyczny sposób; super atmosfera; cierpliwi i profesjonalni instruktorzy; bardzo dobry stan pojazdów oraz indywidualne podejście do kursanta. Szkoła oferuje również bardzo pomocne aplikacje do rozwiązywania testów przed egzaminem teoretycznym. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i życzymy szerokiej drogi.
ps. Kawka u nas w biurze zawsze dostępna :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2018

Ewa Gxjxa

Ewa Gxjxa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu tą szkołę jazdy miła atmosfera, super wykład i oczywiscie profesjonalni instruktorzy(The Best),ktorzy wszystko spokojnie i cierpliwie tłumaczą . Pozdrawiam I Dziekuje :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hej dzięki wielkie za opinię. Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2018

Wiktoria Munia

Wiktoria Munia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ok :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Klaudia W .......z ip: 37.248.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dzięki wielkie za opinię. Pozdrawiam Krzysiek 2drive szkoła jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2018

Patryk Smuga

Patryk Smuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dba o swoich kursantów, przyjemne zajęcia zarówno praktyczne jak i teoretyczne. Zdałem za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie za opinię. Pozdrawiam Krzysiek 2drive szkoła jazdy