Liczba odwiedzin: 2502 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  66 opinii w tym 56 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2020

Ola Bęben

Ola Bęben
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalne podejście. Polecam!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Weronika Kołek

Weronika Kołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do kursanta, jak najbardziej polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Magda Harsze

Magda Harsze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W tej szkole można nauczyć się wszystkiego od zera. Porządne przygotowanie do egzaminu a przy tym przemiła atmosfera. Zero stresu na jazdach a co najważniejsze cierpliwi i wyluzowani instruktorzy:) Śmiało mogę podpisać się pod tym, ze to nauka inteligentnej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Katarzyna Kościółek

Katarzyna Kościółek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Duża cierpliwość, obszerna wiedza, miła atmosfera. Na wykładach nie tylko sucha teoria ale również wiele praktycznych przykładów. Uczą nie tylko jazdy samochodem ale inteligentnej jazdy. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Natalia Dziura

Natalia Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i domowa atmosfera, można szybko i łatwo odbyć kurs na prawo jazdy, instruktorzy są bardzo wyrozumiali i nie robią problemów z ustalaniem godzin ani miejsca jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2019

Wiktoria Folta

Wiktoria Folta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są mili, mają ogromną wiedzę i świetne podejście do kursantów. Uczą wszystkiego od podstawy, odpowiadają na każde pytania i wątpliwości. Lekcje mijają bardzo szybko i są zrozumiałe. Można dopasować dobrze godziny jazd. Świetne przygotowanie do egzaminu. Wielkim plusem jest wyjazd do Rzeszowa i jazda po autostradzie. Polecam! ♥

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2019

Emilia Baczyńska

Emilia Baczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze współpracowało mi się z instruktorami, którzy byli wyrozumiali i cierpliwi :) Dopasowywali się do mojego grafiku i spokojnie mogłam w szybkim czasie ukończyć kurs. Kontaktować mogłam się o każdej porze dnia, zawsze dostałam szybką odpowiedź. Szkoła ma bardzo dobra atmosferę i miło robi się kurs prawa jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2019

Daniel Zajdel

Daniel Zajdel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wiedzą jak podejść do ,,nowego" kierowcy, ogólnie lekcje są dobrze zorganizowane z miłą atmosferą, fajną opcją jest wyjazd po około 25 godzinach na autostradę, ogólnie Polecam każdemu kto chce zacząć naukę prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2019

Angelika Szydło

Angelika Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi, uczący odważnej jazdy "wrzuć tą 5, nie daj sie prosić" ;-). Godziny jazdy dostosowane do mojego grafiku w pracy. Jazda to przyjemność nawet dla tak opornej kursantki jak ja. Polecam z całego serducha.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2019

Ola Janusz

Ola Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła ,profesjonalni i cierpliwi instruktorzy ,ciekawie prowadzone zajęcia i super atmosfera. Szczerze polecam!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2019

Sylwia Janocha

Sylwia Janocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowcy podchodzą do każdego indywidualnie, wykłady nie nudzą i wiele zapamiętuje się z nich, dobra organizacja jazd oraz możliwość ich ustalania z instruktorem. Naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Sonia Kozioł

Sonia Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła 2drive jest jedną z lepszych szkół. Super instruktorzy którzy mają zaufanie do kursantów. Atmosfera nie jest sztywna. Instruktorzy pomagają opanować jazdę autem, dają dużo cennych wskazówek. Z całego serca polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Olga Krzysztyniak

Olga Krzysztyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Instruktorzy dobrze wiedzą, co robią i bardzo chętnie pomagają nauczyć nas prowadzenia. Świetna atmosfera oraz pełny profesjonalizm. Polecam bardzo serdecznie ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.10.2019

Kateryna Kolisnyk

Kateryna Kolisnyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy 2drive. Zajęcia teoretycznie prowadziły się w bardzo dobrej atmosferze. A zajęcia praktyczne to samo przyjemność. Wszystkim będę polecać szkołę jazdy 2drive. Jesteście najlepsi ♥️♥️♥️♥️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2019

Julka Wróbel

Julka Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone były w przyswajalny sposób w przyjemnej atmosferze. Przyjaźni instruktorzy podchodzą indywidualnie do kursanta. Godziny jazd nie są stricte ustalone - są elastyczne i co najważniejsze uzgadniane względem dyspozycyjności kursanta. Cenowo rewelacja w porównaniu innymi ośrodkami. Mimo początkowego niezdecydowania na kurs nie żałuję ani trochę! Wybrałam szkołę która pokazała mi na czym polega profesjonalna obsługa samochodu i perfekcyjna jazda. Polecam z całego serducha! ❤????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Zuzanna Kubit

Zuzanna Kubit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo miła atmosfera, instruktorzy spokojni, opanowani, zawsze służą pomocą. Godziny zawsze starają się dopasować do nas, zero stresów zero krzykow, potrafią świetnie wytłumaczyć i mają naprawdę wspaniałe podejście do kursanta. Cena za kurs jest bardzo dobra i do tego jeszcze różne bonusy są świetnym pomysłem, jeśli miałabym wybierać szkołę jeszcze raz to na pewno wybrała bym 2drive ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2019

Arkadiusz Hejnar

Arkadiusz Hejnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, informacje szybko zapadły w pamięci. Jazda z instruktorem też niesamowita sprawa podchodzi na spokojnie, bez nerwów i do każdego z osobna powoli bądź szybciej Cię szkoli zależy jak idzie kurs co jest super opcją. Jazdy to była czysta przyjemność tak samo jak próbne egzaminy gorąco polecam 2Drive;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Natalia Maciejczyk

Natalia Maciejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy, dobra cena za kurs i bardzo dobry pomysł z bonusami!!!!na pewno będę tęsknić za tą szkołą !!!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.09.2019

Ewelina Wygonik

Ewelina Wygonik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy 2drive. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu. Instruktorzy mają fachowe podejście do przekazywania oraz utrwalania wiedzy u kursanta. Tematy realizowane w trakcie wykładów są ciekawe i pozostają w pamięci, co dla mnie jest ogromnym atutem, ponieważ ciężko dziś o wykładowców z „przekazem”. Zajęcia praktyczne realizowane są w taki sposób, aby zmotywować kursanta. Trasy wybierane przez instruktorów zawierały zawsze ciekawe momenty, podczas których kursant może się sprawdzić. Były porażki oraz chwile zwątpienia, gdzie instruktorzy wspierają oraz motywują i wszystko staje się jasne :) Dziękuję i polecam każdej osobie rozważającej podjęcie kursu w szkole nauki jazdy 2drive :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2019

Kacper Zbiegień

Kacper Zbiegień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor prowadzący no miód malina, lepszego instruktora świat nie mógł sobie wymarzyć. Cierpliwość, często chwali, a kiedy popełnisz błąd nie wytyka Ci go tylko spokojnie tłumaczy co zrobiłeś źle i jak to poprawić. Na tę szkołę trafiłem dzięki tej właśnie stronie i nie żałuję, naprawdę warto i cieszę się, że teraz ja mogę polecić 2Drive komuś kompletnie zielonemu w sprawie samochodu. ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.08.2019

Wiktoria Mikulska

Wiktoria Mikulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie cała szkoła jest świetna, wszyscy instruktorzy przykładają się do tego co robią, starają się nauczyć jak najlepiej potrafią i widać to, że im po prostu zależy. Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.08.2019

Mateusz Bajda

Mateusz Bajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy , i ciekawe prowadzanie zajęć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2019

Julia Pawelska

Julia Pawelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super! Profesjonalni instruktorzy elastyczny wybór godzin lekcji jazdy Bardzo fajnie mi sie tam uczyło Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, miło było :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2019

Natalia Kania

Natalia Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi instruktorzy, bardzo dobre wskazówki odnośnie różnych manewrów i dogodne godziny jazd. Wyjazd do Rzeszowa super!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2019

Mateusz Borek

Mateusz Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.07.2019

Alicja Gąsior

Alicja Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Zajęcia prowadzone są w sposób ciekawy i urozmaicony, instruktorzy spokojnie wszystko tłumaczą. A co najważniejsze godziny wykładów i jazd dopasowane są do kursantów!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Arek Borek

Arek Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Dominika Murdzek

Dominika Murdzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i podczas jazd. Serdecznie polecam i zapraszam do zapisu. Warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Zuzanna Madejska

Zuzanna Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalni instruktorzy, świetna atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2019

Kacper Kruczalak

Kacper Kruczalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dogodne godziny jazdy, Fajna atmosfera, możliwość zrobienia badań na miejscu. Polecam bardzo fajna szkoła.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak