Liczba odwiedzin: 3720 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  156 opinii w tym 136 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2021

Liliana Bieryło

Liliana Bieryło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Rzetelne przygotowanie do egzaminu oraz do jazdy w życiu codziennym, co jest bardzo ważne. Świetne podjeście instruktorów do kursanta, super atmosfera! Na jazdę idziesz bez stresu, a później nie możesz się doczekać kolejnej!Otrzymujesz wiele cennych rad. Możliwość jazdy na autostrade świetna sprawa, większe doświadczenie zdobyte. Elastyczny grafik, dzięki któremu możesz pogodzić jazdy ze szkołą czy pracą. Cały zespół 2DRIVE to bardzo pozytywni, uśmiechnięci ludzie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2021

Joanna Gazda

Joanna Gazda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta! Możliwość jazdy na autostradzie, co daje możliwość szybkiej jazdy! Inteligentna nauka jazdy! Super instruktorzy, zabawki ale i poważni w sytuacji na drodze. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2021

Karolina Kasprzyk

Karolina Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, super prowadzone wykłady i zajęcia praktyczne, rewelacyjni instruktorzy oraz świetne przygotowanie do egzaminu i jazdy w codziennym życiu !!!! Gorąco polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2021

Wiki Świętnicka

Wiki Świętnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Krośnie, profesjonalne podejście do kursanta i bardzo miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2021

Karolina Foremny

Karolina Foremny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu,świetna atmosfera,super instruktorzy. Polecam jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.01.2021

Patrycja Woźniak

Patrycja Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę nauki jazdy 2drive, za świetne przygotowanie do egzaminów, miłą atmosferę oraz za pełne profesjonalizmu podejście do kursantów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2021

Szymon Zadylak

Szymon Zadylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie jak i instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2021

Katarzyna Majewska

Katarzyna Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy w OSK 2Drive są doświadczeni oraz potrafią podejść indywidualnie do kursanta. Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne przebiegały w miłej atmosferze :D ogromnym plusem jest to, że instruktorzy starają się uspokoić poddenerwowanych przyszłych kierowców i rozmawiają z nimi jak z dobrym znajomym jednocześnie zachowując profesjonalizm. Uczą nie tylko pod kątem zdania egzaminu, ale także do jazdy w późniejszym czasie :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2021

Basia Augustyn

Basia Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, świetna atmosfera na jazdach, mobilne aplikacje do nauki, testów, zapisywania się jazdy (dopasowanie lekcji do szkoły, czasu pracy itp) oraz doświadczeni instruktorzy którzy na "każdego znajdą sposób" :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.12.2020

Dorota Filar

Dorota Filar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedna z najlepszych szkół. Bardzo miła atmosfera, szybko się uczysz, instruktorzy dają ci bardzo dużo cennych rad gdzie napewno zdasz egzamin za pierwszym razem. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2020

Weronika Szot

Weronika Szot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę 2drive, świetna atmosfera, ciekawe wykłady, profesjonalne podejście do kursanta oraz elastyczne godziny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2020

Grzegorz Mielech

Grzegorz Mielech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajne i przyjemnie przygotowanie miła atmosfera, perfekcja

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2020

Apolonia Węgrzyn

Apolonia Węgrzyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Świetna szkoła jazdy. Perfekcyjne oraz indywidualne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm ☺

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Patrycja Węgrzyn

Patrycja Węgrzyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do nauki jazdy w Krośnie!! Świetne przygotowanie do egzaminu, profesjonalni i zawsze punktualni instruktorzy. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2020

Krystian Strzępek

Krystian Strzępek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Krośnie miła atmosfera uczą jeździć nie tylko do egzaminu ale też do jeżdżenia po egzaminie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2020

Karolina Buczyńska

Karolina Buczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola w Krosnie, instruktorzy pelen profesjonalzim. POLECAM SERDECZNIE

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2020

Basia Guzik

Basia Guzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów, ciekawe wykłady i wspaniałe przygotowanie do egzaminu

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2020

Piotrek Filip

Piotrek Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Krośnie i okolicy. Instruktorzy mają świetne podejście do kursanta, zawsze są punktualni i wykonują swoją pracę w najlepszy możliwy sposób. Obsługa w biurze jest znakomita. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2020

Jakub Saletnik

Jakub Saletnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście instruktora do kursanta, wykłady w miłej atmosferze, elastyczność terminów. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2020

Miłosz Bobusia

Miłosz Bobusia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu i super atmosfera. Polecam serdecznie !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2020

Katarzyna Wójcik

Katarzyna Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła w okolicy! świetne przygotowanie do egzaminu, jak i do codziennej jazdy w przyszłości! mój instruktor to złoty człowiek, okazał mi najwięcej cierpliwości na świecie! wszystkie zajęcia bez problemu mogłam pogodzić z pracą! polecam nawet tym troszkę starszym, którzy chcą nauczyć się inteligentnie jeździć ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.11.2020

Kinga Wereszczak

Kinga Wereszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Tomek Gierlach

Tomek Gierlach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie kursantów, super kadra i bardzo miła atmosfera. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2020

Kuba Wierdak

Kuba Wierdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Krośnie, świetna atmosfera, super obsługa biura a przede wszystkim znakomite przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2020

Dominik Błaż

Dominik Błaż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie kursanta do egzaminu. Miła atmosfera. Instruktorzy mają fajne podejście do kursanta. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2020

Justyna Krygowska

Justyna Krygowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta, godziny jazd ustalane są pod kursanta, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i dalszej jazdy samochodem. Świetnym doświadczeniem jest jazda na autostradzie! Bardzo polecam 2drive!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.11.2020

Wiktor Jodłowski

Wiktor Jodłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu I super atmosfera, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.11.2020

Agnieszka Bargiel

Agnieszka Bargiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta, zajęcia praktyczne są tak ustawiane, aby nie kolidowały z innymi rzeczami np. z pracą. Super atmosfera podczas nauki jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2020

Julita Kluk

Julita Kluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam! super obsługa, bardzo dobre podejście do kursanta. Wyjatkowa nauka jazdy w naszych okolicach !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2020

Marlena Dżoń

Marlena Dżoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak