2drive

 327 opinii w tym 268 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

2drive
ul. Kolejowa 29
38-400 Krosno

Opis

Witamy Cię w 2drive.
.
Oferujemy nową jakość szkolenia w Krośnie.

Przygotowaliśmy dla Ciebie specjalny autorski program szkolenia. Dzięki niemu Twoja nauka jest bardziej efektywna, a umiejętności potrzebne do samodzielnego prowadzenia auta zdobywasz szybciej.

Szkolimy w nowoczesny sposób - wykorzystując najnowsze metody min. autorską aplikację wspomagającą zrozumienie i zapamiętanie nietypowych miejsc, w których będziesz na egzaminie.
Pracujemy z kamerami video - Twój egzamin też będzie nagrywany, warto się z tym obyć wcześniej.

Kadra instruktorów to ludzie z pasją. Twoje umiejętności i wynik na egzaminie to dla nich wyzwanie i priorytet. Koniecznie musisz to sprawdzić :)

Wiesz jakie auta są na egzaminie w WORD Krosno? Nie musisz - zadbaliśmy o to dla Ciebie i mamy takie same - nowe Kia Rio. Przecież łatwiej będzie Ci zdać takim autem jakim się uczysz. U nas masz to załatwione :)

Mamy dla Ciebie jeszcze więcej, ale to już musisz sprawdzić osobiście :)

Zapraszamy, jesteśmy dla Ciebie otwarci od poniedziałku do piątku od 12:30 do 15:30:)
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

codziennie

ul. Kolejowa 29

WIĘCEJ Przed rozpoczęciem kursu należy wykonać badania lekarskie - w tym celu prosimy o kontakt na numer 530 925 913 umówimy dogodny termin oraz przekażemy wszystkie dodatkowe informacje dotyczące kursu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio) + 1 godzina (60 min) jazdy gratis
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac manewrowy WORD Krosno przed egzaminem

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2090 zł

ul. Kolejowa 29

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
kurs pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac manewrowy WORD Krosno przed egzaminem

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2390 zł

ul. Kolejowa 29

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio) + 3 godziny (60 min) jazd gratis
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac manewrowy WORD Krosno przed egzaminem
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina M .......a ip: 31.0.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy maja indywidualne podejście do kursanta. Wykłady są bardzo ciekawe. Wszystko przebiega w super atmosferze, bardzo polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Puz

Maria Puz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę powiedzieć z ręką na sercu że drugi raz bez wahania wybrałabym tą szkołę nauki jazdy. Wyjazd na autostradę i motopark do Krakowa, który jest organizowany naprawdę dał mi dużą pewność siebie za kółkiem. Instruktorzy są niesamowicie wyrozumiali, cierpliwi i pomocni, a przede wszystkim umieją bardzo dobrze przekazać swoją wiedzę. Szczególnie Pan Rafał, który był moim instruktorem prowadzącym. Niesamowicie jestem mu wdzięczna bo jazda z nim to była czysta przyjemność!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Moniką S .....o ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Eryk W ...... ip: 176.96.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Jagiełło

Sebastian Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco atmosfera na jazdach była super, z tego miejsca pozdrawiam Panią Madzię sama przyjemność z jazdy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Sanocka

Ola Sanocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, na jazdy chodzi się z uśmiechem na twarzy. Ciekawie prowadzone wykłady i profesjonalni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krystian z ..... ip: 185.252.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera podczas kursu, profesjonalni instruktorzy, dziękuję Panu Krzyśkowi za przygotowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Witalis

Wojtek Witalis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Krośnie, wykłady bardzo ciekawe, na jazdach wszystko wyjaśnione perfekcyjnie a także bardzo dużo dający wyjazd na autostradę. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Przemek Staszkiewicz

Przemek Staszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemnie się chodziło na lekcje i jeździło na lekcjach, instruktorzy klasa, dziękuje Pani Magdzie za główne przygotowanie :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Blicharczyk

Weronika Blicharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu z całego serca! Niesamowite podejście do kursanta, super atmosfera, skutkujące metody nauczania i efektywnie poprawiający się styl jazdy, 30h mina w domowej atmosferze nawet nie wiadomo kiedy, już jestem zdecydowana w 100% że wracam do nich na kat. A

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Rucka

Patrycja Rucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam 2drive, miła atmosfera, świetne i indywidualne podejście do kursanta♥️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Bukowska

Kinga Bukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy 2Drive. Świetne indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera oraz super instruktorzy. ????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Świątek

Magdalena Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Krośnie. Wykłady są bardzo ciekawie prowadzone. Każdy instruktor indywidualnie podchodzi do kursanta, wszyscy są cierpliwi i z poczuciem humoru, dzięki czemu jazdy nie były w ogóle stresujące. Polecam serdecznie i pozdrawiam wszystkich instruktorów, a w szczególności Rafała ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Glazer

Konrad Glazer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, każda godzina to była czysta przyjemność. Wyniosłem dużo wiedzy teoretycznej ale również i praktycznej. Polecam z całego serca

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Piotr Kuna

Piotr Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, szczególnie Rafała !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Filip Korab

Filip Korab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Batycki

Wiktor Batycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, mili instruktorzy, można się bardzo łatwo i przyjemnie nauczyć jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karina Kielar

Karina Kielar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy 2drive, super instruktorzy, indywidualne podejście do kursantów, bardzo miła atmosfera POLECAM!❤️❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Zapała

Damian Zapała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy, ogarnięci instruktorzy szczegolnie Pan Maciek z którym miałem przyjemność się uczyć ale również pan Rafał, Przemek i cała ekipa pozdrawiam panowie i życzę sukcesów!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Kowalczyk

Łukasz Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Kielar

Zuzanna Kielar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo wyrozumiali, pomocni, cierpliwi. Atmosfera cudowna, indywidualne podejście do kursanta. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip Z ....c ip: 79.191.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Sanocka

Oliwia Sanocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, instruktorzy świetni. Szkoła nie uczy stricte do egzaminu ale tez do jazdy w codziennym życiu. Świetnie spędzony czas polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Mnich

Mikołaj Mnich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam najlepszą szkoła w okolicy super instruktorzy ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Jaszczuk

Mateusz Jaszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, niebagatelni instruktorzy, wysoki poziom komfortu jak i czystości podczas jazdy, pomocni i niezwykle wyrozumiali ludzie. Ponad to szkoła ma do zaoferowania wiele więcej jak na przykład motopark lub jedyną w swoim rodzaju okazję do pokręcenia kierownicą w siedzibie dowodzeniowej. Bardz miło wspominam naukę jazdy. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Marszałek

Karolina Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna atmosfera, świetni instruktorzy. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Liana

Martyna Liana
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, wykłady i jazdy przeprowadzone w miłej, luźnej atmosferze z prostym zrozumiałym przekazem, jazdy przeprowadzone profesjonalnie dla każdego kursanta z inwidualnym podejściem!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Krasowska

Kamila Krasowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, wyróżnia się swoją innowacyjnością i profesjonalizmem. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Gajewski

Mateusz Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam !!!! Atmosfera podczas jazd, jak i nauki teorii była bardzo milutka. Instruktorzy świetnie przygotowują kursantów nie tylko pod względem egzaminu, ale też względem jazdy w życiu codziennym. Szkoła oferuje także możliwość wyjazdu na autostradę czy też skorzystania z symulatora zderzeń i symulatora dachowania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper Z ..... ip: 178.212.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam 2Drive! Instruktorzy są mili,serdeczni I bardzo profesjonalnie przekazują swoją wiedzę. Szczególnie polecam instruktora Panią Magdalenę Kuczware! Potrafi dotrzeć do kursanta, jazda mija w miłej atmosferze, potrafi się śmiać .Ale kiedy trzeba, na poważnie potrafi wytłumaczyć co robimy źle. Miałem z nią wszystkie jazdy i czuje się w 100% przygotowany do egzaminów państwowych. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak