Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka

 284 opinie w tym 210 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka
al. Racławickie 4/6
20-028 Lublin

Kontakt

Opis

OSK Uniwersytet Jazdy oferuje kursy na prawo jazdy kat. B oraz jazdy doszkalające.
Kadra instruktorska posiada najwyższe kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie.
Jesteśmy szkołą z powołania!
Dzięki nam nie tylko zdasz egzamin na prawo jazdy, ale również nie będziesz się bał poruszać po drodze własnym samochodem. Naszym celem jest sumienne i rzetelne przygotowanie przyszłych kierowców na wszelkie sytuacje, jakie mogą się przydarzyć na drogach.
Dla zainteresowanych mamy również możliwość wynajęcia placu w Word Lublin :)

Zapraszamy do naszego biura - al. Racławickie 4/6
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Łukasz Czajka

Łukasz Czajka

Kinga Łukaszuk

Kinga Łukaszuk

Dariusz Pszuk

Dariusz Pszuk

Łukasz Dudziak

Łukasz Dudziak

Cezary Kowalski

Cezary Kowalski

Łukasz Wolski

Łukasz Wolski

Tomasz Morawski

Tomasz Morawski

Dawid Mendykowski

Dawid Mendykowski

Marcin Czerw

Marcin Czerw

Waldemar Kucharski

Waldemar Kucharski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

11.10.2021

al. Racławickie 4/6, Badania lekarskie przed kursem odbędą się 27.09.

WIĘCEJ Cena:
2400zł-studenci/uczniowie
2500zł-pozostali

W cenie kursu:
BADANIA LEKARSKIE,
30 godzin (po 45 min) szkolenia teoretycznego (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) szkolenia praktycznego (Hyundai i20),
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny,
materiały dydaktyczne.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Skrzynia manualna / automatyczna.

Jazdy doszkalające:
65 zł/h- Kursanci OSK
70 zł/h -Kursanci spoza OSK

Jazdy doszkalające pakiet:
600 zł/10h- Kursanci OSK
650 zł/10h- Kursanci spoza OSK

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Hania Sprawka

Hania Sprawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowne miejsce na rozpoczęcie swojej przygody z samochodem. Serdecznie polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Milena Wójcik

Milena Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na samym początku jak zaczęłam prawo jazdy bardzo się bałam, samochód był dla mnie czarną magią. Bardzo bałam się samochodu, rond, niekiedy byłam naprawę przerażona i wiedziałam że to samochód kieruję mną a nie ja nim. Poszłam na wykłady średnio przekonana, ale po 1 dniu byłam tak zachwycona, teoria trwała bardzo krótko, a można było przyswoić bardzo dużo informacji, Łukasz super tłumaczył i miał mega luźne podejście, dzięki temu łatwiej wszystko wchodziło do głowy, bo opowiadał o tym w tak prosty sposób, że chciało się spróbować praktyki. Grunt to naprawdę poznać jazdę z instruktorem, mnie Łukasz Czajka nauczył podstaw za co bardzo dziękuję, jednak zmieniłam instruktora na Łukasza Wolskiego i jeździło mi się o wiele lepiej ( każdemu będzie pasował inny sposób nauczania, więc najlepiej w razie niedogodności mówić Marcie i Natalii, które swoją drogą są tak świetne, że moim zdaniem są sercem uniwersytetu jazdy) Po zmianie instruktora na Łukasza W nauczyłam się więcej, potem było już coraz lepiej, miałam dłuższą przerwę między egzaminami, ostatnie jazdy miałam z P. Marcinem, konkretny chłop, który umie potrząsnąć aż następnego dnia idzie się z pewnością na zdany egzamin jak w moim przypadku więc varsI polecam z całego serca bo przełamał w części mój strach przed okropnymi ciasnymi uliczkami Lublina ???? Mega polecam również P. Kingę która perfekcyjnie nauczyła mnie łuku i Łukasza D na początkowych jazdach dał mi gaz i nie wleklam się 20km/h ???? Jeśli szukacie super szkoły to bardzo polecam Uniwersytet Jazdy, Marta I Natalia, które pracują w biurze będą twoimi koleżankami i z każdego sukcesu cieszą się tak jak ty sam, super ludzie, polecam ❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Żurawska

Agnieszka Żurawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, świetna atmosfera na wykładach i jazdach. Dziewczyny w biurze przesympatyczne, zawsze można liczyć na ich pomoc. Zero problemów z rozpisywaniem jazd. Przebiegały zawsze w miłej atmosferze, bez presji, ze zrozumieniem - szczególnie polecam Dawida - świetny instruktor! Zdane za pierwszym :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Malec

Adam Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta. Bardzo pomocni ludzie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Ponieważ

Kasia Ponieważ
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, wykłady ciekawe, a dziewczyny w biurze bardzo sympatyczne. Jazdy upływają w przemiłej atmosferze. Szczególnie polecam instruktora Łukasza W., dzięki któremu jazdy były przyjemnością, a stres podczas podczas prowadzenia samochodu zniknął. Zdane za pierwszym ;))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Yana Yankovskaya

Yana Yankovskaya
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym podziękować OSK „Uniwersytet Jazdy” za pomoc w uzyskaniu prawa jazdy kat. B. Dziewczyny w biurze są miłe, odpowiadają na wszystkie możliwe pytania dotyczące kursu. Teoria minęła szybko, wszystko było jasne. Polecam jak najczęściej robić testy egzaminacyjne, moim zdaniem w taki sposób najlepiej można się nauczyć teorii. Jazdy ustalają się szybko i w razie czego wszystko można załatwić, dopasować do pracy/studiów. Jazdy miałam z Łukaszem W., bardzo chciałabym podziękować mu oraz polecić go kandydaturę przyszłym kursantom. Nie wiem jak jest w innych OSK Lublina, ale w „Uniwersytecie Jazdy” trochę mi się nie spodobał jeden moment: np. jazdy masz od 14 do 16. Ale rozpoczynacie jechać nie dokładnie o 14.00, tylko gdzieś o 14.08, i przyjeżdżacie o 15.52. I tak za każdym razem. I tych 10-15 minut jazdy raz tracisz. Wiem, że instruktorzy mają jazdy bez żadnych przerw, i każdy chce zarobić jak najwiecej, ale kiedy masz 15 jazd i całkiem płacisz za nich, wychodzi że brakuje 2-4 godziny, które później miałam dokupić. Byłoby nieźle, gdyby instruktorzy mieli jakieś przerwy pomiędzy jazdami, żeby nie zabierać ten czas u kursantów???? ale nie wiem, może tak jest i w innych szkołach. Chcę również zaznaczyć, że wygodnie było to, że badania lekarskie były w cenie kursu i nie trzeba było zajmować się tym samodzielnie. Egzaminy teoretyczny i praktyczny wewnątrz szkoły wyglądają identyczne państwowym, dzięki czemu w WORDZIE czułam się pewniej i zdałam za pierwszym razem, ale wewnętrzny praktyczny dopiero za szóstym podejściem, ponieważ instruktorzy „sądzili jak najgorsze egzaminatorze”, za co chcę podziękować, ponieważ uzyskałam z tego doświadczenie. Podsumowując, jestem zadowolona, że wybrałam OSK „Uniwersytet Jazdy” i polecam go jak najbardziej!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyskracanie czasu trwania jazd,
Mateusz Środa

Mateusz Środa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, miła atmosfera, mój instruktor Dawid świetnie mnie przygotował nie tylko do egzaminu, ale i do dalszej jazdy. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Zalewski

Bartek Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie. Podejście do kusanta zawsze na luzie i z uśmiechem. Grafik świetnie dopasowywany. A Łukasz D. świetnie sprawdza się w roli instruktora :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Czarnecka

Zuzanna Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, panie z biura bardzo pomocne i miłe. Zarówno jazdy jak i kurs teoretyczny przebiegły w przyjemniej atmosferze i były bardzo dobrze prowadzone.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Tatarczak

Natalia Tatarczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, świetni instruktorzy i bardzo dużo możliwości :)) Egzamin zdany za 1 razem - teoretyczny i praktyczny. Czuje że umiem, o czym świadczą wyniki !! Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lidka Teleszko

Lidka Teleszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie. Atmosfera super.Jazdy można dostosować do swoich potrzeb, także tylko na plus. Polecam instruktora Darka. Jego cenne rady pozwoliły mi zdać egzamin za pierwszym razem ale też przydadzą się w przyszłości :) Podziwiam go za cierpliwość. Jakbym miała wybór z pewnością wybralabym tę szkołę drugi raz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alina Woronowa

Alina Woronowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jakbym miała wybierać po raz drugi, to na pewno znowu wybrałabym "Uniwersytet Jazdy"!!!!Super miłe dziewczyny w biurze, nigdy nie było problemów z planowaniem jazd, wszystko jest robione z myślą o kursantach, a instruktorzy są bardzo mili i cierpliwi, każda jazda to mała przyjemna przygoda!!!! Oddzielne podziękowania dla Pana Tomka za jego cierpliwość i cenne porady!!! Zdane za pierwszym !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Piekoś

Krzysztof Piekoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam "Uniwersytet Jazdy". Profesjonalne podejście do kursantów i sympatyczna atmosfera. Elastyczny grafik, z którym nigdy nie miałem problemów. Serdecznie dziękuję szczególnie Panu Tomkowi, który cierpliwie i wyrozumiale nauczył mnie prowadzić samochód. Dzięki niemu czułem się pewnie za kierownicą podczas egzaminu i zdałem za pierwszym razem. !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Sugier

Karolina Sugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Uniwersytet Jazdy, cieszę się, że wybrałam to miejsce. Bezproblemowy kontakt, dziewczyny w biurze są przemiłe, zawsze służą pomocą, nie ma żadnego problemu z ustaleniem dogodnych godzin jazd. Miła i luźna atmosfera na jazdach, stres od razu znika. Polecam instruktora Cezarego, który cierpliwie wytłumaczy tą samą rzecz nawet kilka razy, odpowie na każde pytanie i zrozumiale wyjaśni popełniane błędy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Puła

Kamil Puła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Uniwersytet Jazdy, w trakcie jazd instruktorzy byli zawsze cierpliwi oraz panowała miła atmosfera, można było się nawet nie raz pośmiać czy to z własnej głupoty czy też z innych uczestników ruchu drogowego. Summa summarum, bezstresowo, na spokojnie i do celu. Natomiast jeśli chodzi o instruktora, którego bym polecił to byłby to Łukasz D., który spełnił swoje zadanie znakomicie dając różne wskazówki i inne protipy - gdyby nie mój głupi błąd to zdałbym za pierwszym razem. Gorąco polecam niniejszy OSK :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Pasternak

Paulina Pasternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe miejsce!! Świetna atmosfera, super ludzie , polecam każdemu. Instruktor Łukasz D. Mega cierpliwy, konkretny, świetny nauczyciel.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Kalicki

Mateusz Kalicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W OSK jest naprawdę miło. Na wykładach oraz jazdach panowała przyjemna atmosfera. Instruktorzy są naprawdę dobrzy w tym co robią i można całkowicie powierzyć im swoją naukę. Moim głównym instruktorem był Marcin, którego szczerze polecam (jazdy są przeprowadzane bez spin, w wesołym klimacie). Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jazdy dla siebie, na pewno nie pożałuje wybierając OSK Uniwersytet Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Pawlak

Julia Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przeniosłam się do Uniwersytetu Jazdy z innego ośrodka i uważam, że była to moja najlepsza decyzja! Atmosfera była cudowna, dostawałam dużo wsparcia - nawet w najgorszych chwilach po rozmowie z instruktorem lub Panią Martą wychodziłam z podniesioną głową. Kontakt ze szkołą szybki i prosty - widać, że szkole bardzo zależy na swoich kursantach :). Jazdy odbywały się w miłej atmosferze. Dzięki nim nauczyłam się nie tylko jeździć zgodnie z przepisami ale również otrzymałam ogromną ilość wiedzy, którą z pewnością wykorzystam na co dzień. Jestem ogromnie wdzięczna mojemu instruktorowi Marcinowi za okazaną cierpliwość i poświęcony mi czas. Dzięki profesjonalnemu podejściu i skutecznym metodom nauki wiem, że nie mam się czego bać. Z całego serca polecam Uniwersytet Jazdy - u nich zdasz z pewnością!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Rembisz

Natalia Rembisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłam przypadkiem beznadziejnym, ale z dużą dozą cierpliwości, wyrozumiałości i ciepła udało się uzyskać pozytywny wynik na egzaminie państwowym. Serdecznie polecam UJ, po zdanym egzaminie nie boję się wsiąść za kierownicę swojego samochodu bez instruktora, czuję się pewnie, bezpiecznie, chociaż w sercu duuużo pokory:) Dziewczyny w sekretariacie są mega miłe, życzliwe, żaden telefon nie pozostał bez odpowiedzi, wszystkie jazdy były cierpliwie ustalane pod codzienne obowiązki. Wielki ukłon w stronę moich dwóch instruktorów: Tomka, który dokonał niemożliwego i nauczył mnie jeździć, nauczył pokory, techniki, oraz Łukasza, który doszlifował moje umiejętności i nauczył tej pewności za kierownicą. Dziękuję wszystkim!!! ????????❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Zaworski

Maciek Zaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Uniwersytet Jazdy! Wykłady w bardzo miłej atmosferze, kontakt z biurem bardzo prosty, zawsze mogłem dogadać odpowiadające mi godziny jazd oraz instruktorzy również nie wywierali presji i prowadzili jazdy w bardzo luźnej i dobrej atmosferze. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Piątek

Anna Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Uniwersytet Jazdy. Kontakt z biurem super. Dziewczyny przeeemiłe, nigdy nie było problemu, zawsze dostosowały jazdy tak, abym to ja była zadowolona. Specjalne ukłony w stronę Dawida z którym miałam przyjemność jeździć ! To jemu zawdzięczam swój sukces. Uważam, że Dawid pomimo młodego wieku, to odpowiednia osoba na właściwym miejscu. Niejeden instruktor mógłby się wiele od niego nauczyć. Profesjonalne podejścia do kursanta, jasno przedstawione zasady panujące na jazdach. Wymagający, ale taki właśnie powinien być instruktor, opanowany, stanowczy a zarazem ze świetnym poczuciem humoru. Nie raz płakałam i to nie z własnych porażek, ale ze śmiechu???? Cierpliwy, wyrozumiały pomimo że potrafiłam zadać to samo pytanie milion razy aż do obrzydzenia (widać było że aż wychodzi z siebie) to zawsze jednak zachował spokój i po raz enty wytłumaczył ???? W chwilach zwątpienia, a takich było wiele, to on we mnie wierzył bardziej niż ja sama... Atmosfera świetna, każde jazdy to miło spędzony czas. Słowami nie da się opisać jak bardzo jestem wdzięczna że tarfiłam na tak cudownych ludzi jak Wy ???? Właściciel powinien być dumny z tak wykwalifikowanej załogi. Wybór Waszej szkoły był bardzo dobrą decyzją ! Dziękuję raz jeszcze ❤️❤️❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Sadowski

Adam Sadowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, zdałem wszystko za pierwszym razem dzięki dobremu przygotowaniu przez instruktora. Pozdrawiam Panie z biura i serdecznie polecam 11/10

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Teresa Orzechowska

Teresa Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Uniwersytet Jazdy! Jeżeli chcesz spędzić miły czas, jednocześnie ucząs się jak być przyszłym dobrym kierowcą, to to jest miejsce dla Ciebie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego ośrodka i z przebiegu całego kursu. Część teoretyczna bardzo ciekawie poprowadzona, w przyjemnej i sprzyjającej nauce atmosferze. Część praktyczna równie przyjemna, z doświadczonymi i kompetentnymi instruktorami. Osobiście mogę polecić instruktora Dawida, ale uważam, że każdy instruktor w tym OSK jest godny polecenia. Cały zespół jest cudowny, tak jak dziewczyny z biura! Zawsze można do nich zadzwonić, jeżeli jest jakiś problem, a one szybko i sprawnie go rozwiążą. Opiekują się każdym kursantem i są ogromnym wsparciem dla każdego! Podczas kursu można przeżyć wspaniały czas, za którym będzie się tęskniło po zdaniu egzaminu! POLECAM KAŻDEMU!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Wolska

Aleksandra Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy, wspaniali i pomocni pracownicy. Cały kurs przebiegał w przyjaznej atmosferze, a instruktor Łukasz D. wykonał świetną pracę przy nauce jazdy oraz dawał cenne wskazówki. Jazdy odbywały się również w miłej atmosferze. Przychodząc do szkoły byłam zestresowana robieniem prawa jazdy oraz bałam się na myśl prowadzenia auta. Dzisiaj ze spokojem wsiadam za kierownicę, a dużą rolę tutaj odegrała właśnie świetna załoga z Uniwersytetu Jazdy :) Będę bardzo miło wspominać ten czas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Grochal

Weronika Grochal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam OSK Uniwersytet Jazdy w Lublinie. Jestem zadowolona z przebiegu całego kursu. Ciekawie i rzetelnie przeprowadzone wykłady. Instruktorzy solidnie i w miłej atmosferze przygotowują młodego kierowcę. Panie z biura bardzo sympatyczne, nie ma najmniejszego problemu z ustalaniem godzin jazd, nawet jeśli jest taka potrzeba z dnia na dzień. Stan samochodów bez zarzutów. Wielu moich znajomych odbyło kurs w tej szkole z wielką przyjemnością, więc w moim przypadku nie mogło być inaczej. Serdecznie polecam, wszystko na plus!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Podgórski

Kamil Podgórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Uniwersytet Jazdy! Cały kurs przebiegł bez problemu. Dziewczyny w biurze bardzo życzliwe i można było z nimi załatwić wszystko bez problemu. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, pan Cezary, który był moim instruktorem był bardzo cierpliwy i tłumaczył wszystko na spokojnie. Jeszcze raz polecam! Pełen profesjonalizm. Zdane oczywiście ZA PIERWSZYM!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuza Gryz

Zuza Gryz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Uniwersytet Jazdy! W szkole super atmosfera, dziewczyny w biurze pomocne, na jazdach zawsze wszystko spokojnie tłumaczone. Jeździłam z Tomkiem i Cezarym, obaj instruktorzy super, bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Super praca, wsparcie i wiara pozwoliły mi na zdanie za 1szym. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiek Martyna

Grzesiek Martyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo przyjemna nauka jazdy, instruktor bardzo zaangażowany i da się fajnie spędzić czas bez żadnej presji i strachu. Obsługa w biurze znakomita miło i sprawnie można się dogadać wszystko szybko i bez problemów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Malinowska

Weronika Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie!! Dziewczyny z bióra zawsze miłe i pomocne. CIekawe wykłady, na których panowała fajna atmosfera, aż szkoda było kończyć. Jazdy to sama przyjemność. Polecam serdecznie p. Cezarego, który ma świetne podejście, jest cierpliwy, profesjonalny, z pewnością wyszkoli każdego na super kierowcę, a także nauczy jak bezpiecznie jeździć w prywatnym życiu. Bardzo polecam tu przyjść, najlepszy wybór!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alina Buchynska

Alina Buchynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Udało się zdać ZA PIERWSZYM ,no bo z instruktorem Marcinem nie mogło być inaczej. Bardzo przyjemna atmosfera i na teorii i na praktyce. Dziewczyny z biura są zawsze uśmiechnięte i podnisą nastrój na cały dzień. No i bardzo dziękuję instruktorowi Marcinu za jego cierpliwość i profesjonalizm, jeźdźiłam bez nerwów i stresów i zawsze z dobrym nastrojem. Chcesz dobrze jeżdźić? - No to lepiej niż w „ Uniwersytet Jazdy” żadna szkoła nie nauczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak