Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka

 284 opinie w tym 210 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka
al. Racławickie 4/6
20-028 Lublin

Kontakt

Opis

OSK Uniwersytet Jazdy oferuje kursy na prawo jazdy kat. B oraz jazdy doszkalające.
Kadra instruktorska posiada najwyższe kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie.
Jesteśmy szkołą z powołania!
Dzięki nam nie tylko zdasz egzamin na prawo jazdy, ale również nie będziesz się bał poruszać po drodze własnym samochodem. Naszym celem jest sumienne i rzetelne przygotowanie przyszłych kierowców na wszelkie sytuacje, jakie mogą się przydarzyć na drogach.
Dla zainteresowanych mamy również możliwość wynajęcia placu w Word Lublin :)

Zapraszamy do naszego biura - al. Racławickie 4/6
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Łukasz Czajka

Łukasz Czajka

Kinga Łukaszuk

Kinga Łukaszuk

Dariusz Pszuk

Dariusz Pszuk

Łukasz Dudziak

Łukasz Dudziak

Cezary Kowalski

Cezary Kowalski

Łukasz Wolski

Łukasz Wolski

Tomasz Morawski

Tomasz Morawski

Dawid Mendykowski

Dawid Mendykowski

Marcin Czerw

Marcin Czerw

Waldemar Kucharski

Waldemar Kucharski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

11.10.2021

al. Racławickie 4/6, Badania lekarskie przed kursem odbędą się 27.09.

WIĘCEJ Cena:
2400zł-studenci/uczniowie
2500zł-pozostali

W cenie kursu:
BADANIA LEKARSKIE,
30 godzin (po 45 min) szkolenia teoretycznego (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) szkolenia praktycznego (Hyundai i20),
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny,
materiały dydaktyczne.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Skrzynia manualna / automatyczna.

Jazdy doszkalające:
65 zł/h- Kursanci OSK
70 zł/h -Kursanci spoza OSK

Jazdy doszkalające pakiet:
600 zł/10h- Kursanci OSK
650 zł/10h- Kursanci spoza OSK

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kacper ..... ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy bezproblemowa. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Dzięki zgranej ekipie wszystko przebiega jak nalezy. Na jazdach miła atmosfera oraz pełen profesjonalizm ze strony instruktora. Instruktor zawsze przećwiczy z nami wszystkie aspekty aż będziemy je umieli śpiewająco nigdy nie zrezygnuje i nie będzie miał dość. Szczególnie polecam instruktora Łukasza.W

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika P ...a ip: 83.26.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Uniwersytet Jazdy! Atmosfera jest przecudowna, osobiście nie mogłam uczestniczyć w wykładach stacjonarnie i uzyskałam naprawdę ogromną życzliwość oraz pomoc od dziewczyn z biura. Instruktor nauczył mnie wszystkiego jak należy, a przede wszystkim był wyrozumiały i nie denerwował się kiedy popełniałam błędy (jak to często bywa w innych szkołach jazdy). Z czystym sumieniem polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł F ...t ip: 83.9.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Łatwy kontakt z biurem w celu uzgadniania terminów jazd, dobry stan techniczny pojazdów i świetne podejście Instruktora Tomka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka K ......k ip: 5.173.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie umiem sobie wyobrazić lepszej szkoły jazdy - jestem na maxa zadowolona i wdzięczna za wszystko czego się nauczyłam :) Od początku do końca czułam się zaopiekowana w każdym możliwym aspekcie. Dziewczyny w biurze przesympatyczne, wszystko zawsze dokładnie tłumaczą. Zero problemów z rozpisywaniem jazd. Bardzo indywidualne podejście - mimo wielu kursantów, każdy zawsze był zorientowany w mojej sytuacji. Jazdy przebiegały zawsze w miłej atmosferze, bez presji, ze zrozumieniem - szczególnie polecam Łukasza D. - świetny instruktor! Zdane za pierwszym :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Milena T ...... ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorka super podejście, przykłada wagę do zadań dzięki czemu zdałam. Również panie w recepcji bardzo miłe, atmosfera jak w domu. Wszystkie sprawy bardzo łatwo załatwić. Nie mam żadnych zastrzeżeń

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria S ...........a ip: 89.64.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! W tej szkole bez problemu można dopasować godziny do studiów lub swojej pracy. Tutaj znajdują się kompetentni instruktorzy, którzy nauczą prawidłowej jazdy. Dziewczyny zawsze pomocne i życzliwe. Moim instruktorem był Cezary, którego serdecznie polecam. Egzamin zdany za pierwszym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lea O .......a ip: 83.26.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przyjazna atmosfera, jazdy z p. Cezarym i z p. Łukaszem D. pozwoliły pokonać strach przed prowadzeniem samochodu, egzamin zdany!! Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria .....k ip: 83.31.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, profesjonalne podejście, życzliwa atmosfera. Dziewczyny przemiłe, żadnych problemów w ustalaniu jazd. Nauka z Panem Darkiem to sama przyjemność. Rady i wskazówki przydadzą się nie tylko na egzamin, ale tez na przyszłość To był dobry wybór:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta P ..........a ip: 185.18.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Dziewczyny z biura są przemiłe i bardzo pomocne. W razie potrzeba nie ma żadnych problemów ze zmianami w grafiku, zawsze pomagają wszystko dobrze dopasować. Wykłady bardzo ciekawe i nie rozwleczone. Z instruktorów polecam Kingę - świetnie tłumaczy i atmosfera w samochodzie jest tak dobra że szkoda z niego wychodzić. Cała szkółka działa bardzo profesjonalnie. Polecam z całego serca!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gregorio J ........ ip: 46.215.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Osk uniwersytet jazdy Lublin bardzo dziękuję za pomoc przed egzaminem i za rady. Polecam gorąco wiele doświadczenia oraz wsparcia ze strony instruktorów i pomoc biura w ustalaniu godzin

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna G .......a ip: 46.204.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole panuje świetna atmosfera. Wszyscy są życzliwi i służą pomocą. Dziewczyny z biura odwalają kawał dobrej roboty, nie było mowy o sytuacji, żeby coś zostało zaniedbane. Nauczyłam się prowadzić od strony praktycznej i życiowej, a nie tylko pod egzamin. Szczególnie polecam instruktora Dawida. Bardzo dobrze wspominam jazdy i naukę z nim. Dzięki temu wszystkiemu zdałam za pierwszym. Polecam każdemu tą szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Maciej L ..... ip: 77.253.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Dużo bardzo wartościowych rad od instruktorów, bardzo pomocna obsługa klienta. Terminy jazd zawsze można dogadać bez problemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 89.64.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Stwierdzam, że Uniwersytet Jazdy to był najlepszy wybór. W szkole panuje miła i rodzinna atmosfera. Dziewczyny w biurze są przemiłe, zawsze służą pomocą. Bez żadnego problemu można ustalić dogodne godziny jazd. Zajęcia z teorii były konkretne i ciekawie przeprowadzone. Jazdy przebiegały w miłej i luźnej atmosferze. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Szczególnie polecam Łukasza W. oraz pana Darka, którzy bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu państwowego. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K .....z ip: 5.173.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Hubert F ........ ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Zdane za pierwszym razem. Dużo bardzo wartościowych rad od instruktorów, bardzo pomocna obsługa klienta. Terminy zawsze można dogadać bez problemu. Wszystko super nic dodać.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina J .......a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przemiła atmosfera w biurze i na wykładach. Swój sukces zawdzięczam Panu Cezaremu, pod którego okiem uczyłam się i popełniałam błędy, które były mi bardzo jasno tłumaczone. Dzięki temu zdałam za pierwszym razem! Bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Tetiana C .......o ip: 188.127.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Łukasz W. to naprawdę super instruktor . Wszystko tłumaczy dokładnie i na spokojnie. Cierpliwy, z checią odpowiada na każde pytanie. Jazda z nim to sama przyjemność i naprawdę szczerze polecam. Bardzo dziękuję za szybkie i bezstresowe przygotowanie mnie do egzaminu państwowego :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna B ....m ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Atmosfera jest bardzo przyjemna, zawsze da się ze wszystkimi dogadać nawet przy natłoku zajęć na studiach dziewczyny z biura mocno się gimnastykowaly w szukaniu terminów i nigdy nie było żadnego problemu. Instruktorzy są na bardzo wysokim poziomie i naprawdę widać że lubią robić to co robią co sprawia że jazdy są czysta przyjemnością. Polecam serdecznie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Beata B ...r ip: 77.115.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie! Dziewczyny z biura mega pomocne,miłe i zawsze dopasują jazdy do potrzeb kursanta. Pan Marcin-człowiek ze stoickim spokojem,profesjonalne i indywidualne podejście. Po złych doświadczeniach w innej szkole,w tej odzyskałam pewność siebie i zostałam kierowcą! Jako przyszły geodeta mogę stwierdzić,że szkoła dopracowana co do milimetra!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Robert G ....l ip: 212.182.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam OSK Uniwersytet Jazdy! Miałem przyjemność uczestniczyć w jazdach doszkalających z instruktorem Dawidem. Uważam, że jest to świetny instruktor, którego każdemu polecam! Jazdy były przyjemnością, nawet wtedy, gdy wkradał się stres i pewne błędy. Jazdy z Dawidem oceniam bardzo dobrze - nawet wtedy, gdy pojawiały się błędy, Instruktor na bieżąco wyjaśniał wszystkie wątpliwości i korygował ewentualne błędy. Gratuluję anielskiej cierpliwości :D Cieszy mnie to, że każda jazda odbywała się jedną trasą. Dzięki temu, mogłem uczyć się w wielu różnych sytuacjach, a nie jednym, takim samym schemacie. Dziękuję bardzo dziewczynom z biura za ich zaangażowanie i elastyczność - zmiana godzin zajęć nigdy nie była problemem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip G ....w ip: 89.230.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sprawna organizacja, super atmosfera dzięki której jeszcze przyjemniej przygotowywało mi się do egzaminów państwowych. Bardzo dobrze pracowało mi się z panem Darkiem. Szczerze mogę polecić robienie kursu w Uniwersytecie :)))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ....k ip: 89.64.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Śmiało stwierdzam, że Uniwersytet Jazdy to był najlepszy wybór pod słońcem. W szkole jest luźna i rodzinna atmosfera. Zero stresu. Panie z biura bardzo pomocne i życzliwe. Swoboda w ustalaniu terminów jazd. Zajęcia z teorii były świetnie poprowadzone. Merytorycznie i bez nudy. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, bez stresu. Instruktorzy zaangażowani w 100%. Zdałam za pierwszym razem ;) Szczególnie polecam jazdy z Kingą i Łukaszem D., za którymi zwyczajnie będę tęsknić <3 Daję 5 gwiazdek, ale gdybym mogła dałabym 10!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub D ........i ip: 89.66.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę. Luźna atmosfera, bardzo dobry i łatwy kontakt z dziewczynami z biura. Ciekawe, nieprzynudzające wykłady. Duża swoboda jeśli chodzi o dopasowanie grafiku jazd. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Gratuluję cierpliwości instruktorowi. Kilka lat się zabierałem do zrobienia prawa jazdy, zdecydowanie nie żałuję i myślę że w bardzo dużej mierze to szkoła przyczyniła się do tego ze poszło szybciej i łatwiej niż się spodziewałem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia W ...........a ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili ludzie, którzy chętnie wszystko wytłumaczą a także pomogą. Naprawde miła atmosfera, serdecznie polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper W .....k ip: 178.235.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam, kurs przebiegł w na wysokim poziomie co sprawiło, że egzamin państwowy został zdany za pierwszym razem. Kontakt z biurem łatwy i przyjemny. Jak najbardziej Polecam Uniwersytet Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela W .....o ip: 194.28.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję za przygotowanie! Super szkoła polecam Łukasz Cz. bardzo dobry instruktor potrafi naprawdę przycisnąć aby nauczyć się jak najwięcej i zdać za pierwszym podejściem!❤️ W biurze przyjemna atmosfera, dziewczyny zawsze pomogą oraz mają świetne podejście do kurantów. Oczywiście zdane za pierwszym!❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra P ......k ip: 89.64.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sympatyczna atmosfera, z instruktorów bardzo dobrze jeździło mi się z Łukaszem Czajką. Dziewczyny w biurze są przemiłe, kontakt i ustalanie jazd były bezproblemowe. Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę :))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia M ....a ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na 5 gwiazdek nie inaczej, super podejście do kursanta i atmosfera zarówno na jazdach jak i w biurze u dziewczyn. Jeździłam z Dawidem, który umie i pożartować i upomnieć jeśli coś idzie źle. Mały minusik to częste wizyty na stacjach i w piekarni, co zabierało trochę czasu. Podsumowując mega super, zdane za pierwszym!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Dominika K ...... ip: 82.160.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Bardzo miła atmosfera na wykładach jak i podczas jazd. Panie w biurze bardzo sympatyczne i pomocne❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Kamil D ....l ip: 176.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Uniwersytet jazdy z uwagi na to, że dzięki im pomocy po długiej przerwie w prowadzeniu pojazdu udało mi się zdać ZA PIERWSZYM RAZEM! Przygotowali mnie do egzaminu perfekcyjnie, instruktorzy są bardzo mili i wypracowują każde nawet najdrobniejsze szczegóły jakie mogą się przydać na egzaminie jak i jeździe tak zwanej na codzien! Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie moja skromną opinią

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak