Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka

 484 opinie w tym 329 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka
Al. Racławickie 8/U20
20-037 Lublin

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 09:00

Kontakt

Opis

OSK Uniwersytet Jazdy oferuje kursy na prawo jazdy kat. B oraz jazdy doszkalające. Kadra instruktorska posiada najwyższe kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie. Jesteśmy szkołą z powołania! Dzięki nam nie tylko zdasz egzamin na prawo jazdy, ale również nie będziesz się bał poruszać po drodze własnym samochodem. Naszym celem jest sumienne i rzetelne przygotowanie przyszłych kierowców na wszelkie sytuacje, jakie mogą się przydarzyć na drogach.
Dla zainteresowanych mamy również możliwość wynajęcia placu manewrowego w Word Lublin :)
Zapraszamy do naszego biura - Al. Racławickie 8/U20

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3100 zł

21.03.2024

Al. Racławickie 8/U20, Badania lekarskie przed kursem odbędą się 14.03.2024

WIĘCEJ W cenie kursu:
BADANIA LEKARSKIE,
30 godzin (po 45 min) szkolenia teoretycznego (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) szkolenia praktycznego (Hyundai i20),
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny,
materiały dydaktyczne.

Cena:
3100zł-studenci/uczniowie
3200zł-pozostali

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Skrzynia manualna / automatyczna.

Jazdy doszkalające:
95 zł/h- Kursanci OSK
100 zł/h -Kursanci spoza OSK
900 zł/10h - Kursanci OSK
950 zł/10h - Kursanci spoza OSK

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria K .......a ip: 85.221.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! OSK Uniwersytet Jazdy. Moją instruktorką była Natalia, przesympatyczna i bardzo pomocna osoba. Bardzo dobrze tłumaczyła i też super przygotowała mnie do egzaminu państwowego, jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze, a przed egzaminem otrzymałam ogromne wsparcie. Muszę również wspomnieć o dziewczynach z biura, zawsze miłe i pomocne, robiły wszystko, aby znaleźć dogodne dla mnie godziny. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc w zdobyciu wymarzonego prawa jazdy.❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Roman R ...k ip: 212.182.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy ta jest doskonałym miejscem do nauki jazdy. Oto kilka powodów, dla których uważam ją za wspaniałą: 1. Doświadczona kadra: Instruktorzy w tej szkole są bardzo kompetentni i doświadczeni. Mają umiejętność skutecznej nauki jazdy i przestrzegania przepisów drogowych. 2. Spersonalizowany program nauki: Program nauki jest dostosowany do indywidualnych potrzeb uczniów i obejmuje zarówno część teoretyczną, jak i praktyczną. 3. Elastyczny harmonogram: Szkoła oferuje elastyczny harmonogram lekcji jazdy, co ułatwia naukę dla osób o różnych rozkładach dnia. 4. Nowoczesne wyposażenie: Szkoła dysponuje nowoczesnymi samochodami i materiałami edukacyjnymi, które pomagają w efektywnej nauce. 5. Lokalizacja: Lokalizacja szkoły jest dogodna i łatwo dostępna. W mojej opinii, ta szkoła jazdy to doskonałe miejsce do nauki jazdy. Jestem zadowolony z jakości nauki i obsługi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna W ........ ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane w Wordzie za pierwszym razem wspaniała szkoła polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Alan B ...k ip: 83.5.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cóż mogę napisać, teoria była jak zajęcia w szkole, tylko takie na które przychodzi się z entuzjazmem. Teoria warto podkreślić nie była tylko słuchaniem i pisaniem, branie w niej aktywnego udziału było przyjemnością. Osobiście najbardziej podobał mi się pokaz działania sprzęgła... na przyniesionym przez Łukasza sprzęgle, ale alkogogle też były całkiem całkiem. O atmosferze mógłbym się rozpisywać, ale myślę że słowo *wybitna* świetnie i krótko ją opisze, naprawdę arcyprzyjaźni i pomocni ludzie, nie to co przy kasie w starostwie... I jeszcze dodam że bardzo szanuję zwracanie się na ty do personelu, daje to mega swobodę i pewność w rozmowach. Tyle o teorii a jeśli chodzi o jazdy to powiem tak, każda ich minuta była na wagę złota na egzaminie państwowym. Trasy egzaminacyjne przerobione w 120%, nic mnie nie zaskoczyło, giga plus. Droga do rezultatów była... przemierzona z maksymalną dozwoloną na danym odcinku prędkością, dzięki Natalii, gdyby nie ona to na państwowym chyba bym się poddał

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna D ...k ip: 31.0.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co mogę powiedzieć o tej szkole... Z całego serca polecam ja każdemu, a szczególnie instruktora Waldka, który pomimo licznych moich błedów cierpliwie tłumaczył mi zasady ruchu drogowego w teorii, a następnie w praktyce. Ważne było dla mnie aby mój instruktor nie był sztywny i wykazywał się wielka cierpliwościa, Waldek taki jest. Każde jazdy przebiegały w miłej atmosferze, zawsze słuchałam rad których mi udzielał co zaowocowało wynikiem #zapierwszym razem (pomimo chyba najgorszego egzaminatora jakiego można wylosować). Czas na kursie mijał mi szybko, a wspólne tematy z Waldkiem owocowały uśmiechem na twarzy. Teoria z Łukaszem przebiegała szybko i zawsze wychodziłam z niej zadowolona , co uważam również jako wielki plus. Ogólnie polecam szkołe jak i instrutora z którym miałam przyjemność jeździć ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karol W .. ip: 77.253.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszych warunków do nauki jazdy i zdobycia prawka nie mogłem sobie wyobrazić. Pełen profesjonalizm w przyjaznej atmosferze, zaczynając od dziewczyn z biura, poprzez wykłady teorii i kończąc na zajęciach praktycznych z instruktorką Weroniką.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej B ..... ip: 83.28.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy super, nie żałuję wyboru, zajęcia teoretyczne ciekawe, bardzo przyjemne, i z humorem. Część praktyczną odbywałem z instruktorem Waldkiem, który jest godny polecenia, jazdy w super atmosferze połączone ze sprawnie przekazywaną wiedzą i umiejętnościami, starannością, cierpliwością i szczerą chęcią nauczania. Panie w biurze zawsze bardzo pomocne i miłe, nie ma problemu z umawianiem jazd, wszystko załatwia się szybko i sprawnie. Każdemu zależało żebym był jak najlepiej przygotowany i zdał. Polecam serdecznie szkołę oraz jeszcze raz Pana Waldka, którego pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P .......a ip: 213.134.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie Polecam! Zdane za pierwszym razem ???? P.S. Pani Natalia SUPER INSTRUKTOR !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

weronika j ........k ip: 178.235.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła. szczegółowe zajęcia teoretyczne, jazdy przyjemne. wszystko bardzo dobrze zorganizowane. polecam;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marlena S ........ ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek!! Na wykładach i jazdach panuję miła atmosfera, wykładowca ma indywidualne podejście do każdego kursanta. Dziewczyny w biurze są świetne i zawsze służą pomocą. Moje jazdy odbyłam ze świetnym instruktorem Łukaszem, który ma super podejście do kursantów. Jazdy z Łukaszem zawsze przeprowadzone sa w przemiłej atmosfera a do tego instruktor jest cierpliwy i szczegółowo odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. Zawsze stara się przekazać jak najwięcej wiedzy. Najlepszy ośrodek w Lublinie!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 213.134.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdeczne! Super atmosfera, super instruktorzy. Prawo jazdy zdane za 1 razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika M .........a ip: 78.8.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Jest świetna atmosfera i super podejście do kursanta, a teoria nie była nudna. Jeździłam z instruktorką Weroniką, którą z całego serca polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej K ..c ip: 83.6.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna kadra oraz miła atmosfera w trakcie części teoretycznej jak i praktycznej

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj M ...c ip: 83.6.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna atmosfera jazd i wykładów, zupełnie bezstresowy kurs i merytoryczne podejście do kursanta :) polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Bartek W .....k ip: 188.127.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim! Jazdy z Łukaszem Wolskim to czysta przyjemność, świetne przygotowanie do egzaminu i zdane za pierwszym! i Kontakt z biurem sprawny i w przyjacielskiej atmosferze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian S ............i ip: 46.204.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, profesjonalni instruktorzy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia J ........... ip: 89.66.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Jak zdawać prawo jazdy to tylko z Uniwersytetem Jazdy! Cudowni ludzie, wspaniała atmosfera i indywidualne podejście do każdego. Zdane prawo jazdy za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klara J .... ip: 83.6.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To chyba najlepsza szkola jazdy na ktora moglam trafic! Wiedza teoretyczna byla bardzo dobrze przekazywana a jazdy zostaly wykorzystane w 100%. Jazdy mialam z instruktorka Natalią. Wszystkie bledy byly dokladnie tlumaczone, wyjasniane i dobrowadzane do perfekcji, dzieki czemu nauczylam sie jak poradzic sobie na drodze w kazdych okolicznosciach. Egzamin w wordzie udalo sie zdac za pierwszym razem. W szkole jazdy panuje bardzo komfortowa atmosfera, polecam kazdemu z calego serca!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maks W ........i ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam tę szkołę jazdy. Cały kurs zamknął się w trzech miesiącach. Dobry kontakt z dziewczynami z biura. Wszystko można dogadać i ustalić. Wykłady konkretne i niemęczące. Dobrze zaplanowane. Najlepsze były jednak jazdy - instruktorka Natalia nie tylko wprowadziła super atmosferę, ale także skutecznie nauczyła mnie jeździć. Po każdej jeździe omawialiśmy wszystko co poszło dobrze i co należy zmienić. Co istotne, jeździliśmy we wszystkich niemal warunkach - w śniegu, mgle, deszczu, słońcu, w nocy i za dnia. Przez to przygotowałem się nie tylko do zdania egzaminu, ale też nauczyłem się jak radzić sobie w codziennej jeździe. W wordzie udało się zdać za pierwszym razem, a teraz (co najważniejsze) nie boję się wyjechać na ulice :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Emilia F ......k ip: 185.6.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkolę :) wszyscy bardzo mili, zawsze pomogą i odpowiedzą na wszystkie pytania. :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Natalia S ........a ip: 5.173.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Łukasza :) sama wybrałam ją sugerując się opiniami z internetu i się nie zawiodłam. Profesjonalne a jednocześnie bardzo przyjazne podejście do kursantów. Zajęcia teoretyczne minęły w miłej atmosferze, rzetelna wiedza podparta wieloma doświadczeniami. Można zadawać pytania, porozmawiać na spokojnie jeśli ma się jakieś wątpliwości. Zaczęłam kurs będąc już w ciąży, jazdy szkoliłam u instruktorki Kingi. Miło wspominam, spotkałam się z dużym zrozumieniem, poczuciem humoru, szczerością, co naprawdę sobie ceniłam. Zadawałam sporo pytań, Kinga cierpliwie odpowiadała i tłumaczyła czasem po kilka razy jak było trzeba i na różne sposoby. Jeśli się naprawdę chce, słucha instruktora i stara się wdrażać to co mówi to można wyjść usatysfakcjonowanym, mimo że czasem przyjdzie dzień, w którym może być trudniej. Cały kurs od teorii do ostatniej jazdy naprawdę super, praktyczne rady z teorii przydają się też w praktyce, warto zapamiętywać, zapisywać, po prostu wyciągać jak najwięcej i korzystać. Zdałam egzamin za drugim razem, błędy z pierwszego podejścia i wskazówki egzaminatora pokrywały się z tym co słyszałam od instruktorki, nic mnie nie zaskoczyło, było blisko no ale jednak stres też nie pomaga i nie ma co się spieszyć, za drugim razem już bezbłędnie :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich ze Szkoły Jazdy i dzięki wielkie za wszystko, naprawdę dobra robota! :) Natalia

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna D ......... ip: 5.201.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć, jestem po zdanych egzaminach na prawo jazdy. Za pierwszym razem zdana teoria i jazda w Wordzie! :) "Uniwersytet jazdy" jest świetnym ośrodkiem szkolenia kierowców - stawia na jakość, rzetelność i profesjonalizm. Jestem nauczycielem akademickim pracującym na uczelni - i takiego właśnie "uniwersytetu jazdy" oczekiwałam! Podczas kursu najbardziej ceniłam sobie: 1. Zawsze miły i pomocny kontakt w sekretariacie (Marto, wielkie dzięki!). 2. Wykłady Łukasza, które były nie tylko znakomitym przekrojem wiedzy z przepisów, ale przede wszystkim jasnym przekazem co do wymagań egzaminacyjnych, dobrych nawyków na drodze i podpowiedzi, czego spodziewać się od egzaminatorów Wordu. 3. Zajęcia jazdy z instruktorem Czarkiem Jakubasem - które oceniam jak ekspresowy rozszerzony kurs na dobrego kierowcę. Czarek zna drogę i przepisy jak własną kieszeń. Pojedzie z kursantem we wszystkie "ulubione" miejsca egzaminatorów Wordu. Omawia na bieżąco każdą sytuację na drodze, popełnione błędy, ewentualne zagrożenia i pułapki tj. np. świeżo postawiony znak ograniczenie do 30 z racji robót, czy zmiana ulicy na dwukierunkową z dotychczas jednokierunkowej. Umie dobrze wytłumaczyć i rozrysować omawianą trasę. Czarek świetnie zna się na rzeczy - wszak to nie tylko instruktor ale i też aktywny kierowca trolejbusów. Dodatkowo ceniłam sobie Jego wysoką kulturę osobistą, wysoką inteligencję i świetne poczucie humoru. Umiał też doradzić, czy już jestem gotowa na egzamin, czy jednak potrzebuję jazd doszkalających, żeby wyćwiczyć. A to była niezwykle cenna wskazówka, żeby uniknąć niepotrzebnego stresu. Rzetelność i profesjonalizm w każdym wymiarze. Dzięki Czarku! Całemu gronu z OSK "Uniwersytet jazdy" serdecznie dziękuję. Mój sukces - to Wasz wkład, cierpliwość i praca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej K ....r ip: 91.239.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie z teorii bardzo szerokie i dokładne, instruktorzy znają się na rzeczy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ..........k ip: 83.6.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam! Wykłady prowadzone w ciekawy i przystępny sposób. Same jazdy - genialne. Wszyscy instruktorzy uczą w spójny sposób, więc nie ma problemu z jazdami z innym instruktorem w awaryjnych sytuacjach. Oczywiście my love instruktorka Natalia o złotej cierpliwości i dobrym humorze. Dobry kontakt z biurem i ogólna atmosfera zachęcająca do nauki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila B .......a ip: 176.221.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe!! Dzięki instruktorce czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminów państwowych :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Weronika B ..... ip: 5.173.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry kontakt z biurem (dziewczyny zawsze służą pomocą)wykłady ciekawe i luźna atmosfera podczas nich,indywidualne podejście do każdej osoby np. pod względem grafiku jazd Polecam;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

dominika w ..k ip: 195.136.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy bardzo polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

K .............. ip: 213.134.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam w innym mieście będąc jeszcze w liceum. Wyjeździłam wszystkie jazdy, poszłam na teorię i po 3 próbie po prostu sie poddałam. Po 7 latach (!) stwierdziłam, że nadszedł ten czas, dorosłam do i pora wrócić, zacisnąć zęby i zdać. Poszukałam opinii i wybór był prosty - Uniwersytet Jazdy :) Ważne dla mnie było że teorię można było zrobić weekendowo bo pracuje i godziny jazd są bardzo elastyczne :) Moją instruktorką była Natalia, cudowna dziewczyna, uśmiechnięta, umiejącą wszystko na spokojnie wytłumaczyć, ale też opieprzyć kiedy robiłam totalne głupoty. Wielkie podziękowania należą sie również instruktorom Waldkowi i Weronice, z którymi miałam 3 jazdy i każdy z nich nauczył mnie kilku "sztuczek " żeby było mi łatwiej prowadzić :) A co do egzaminu .. Teorię zadałam za 2 podejściem, a co do praktyki to czułam się świetnie przygotowana i poszłam po swoje! Poszło świetnie i zdałam za 1 razem ! Gdybym jeszcze raz miała zdawać to tylko Uniwersytet Jazdy!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B ....h ip: 31.0.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, przygotowanie na tip top z instruktorką Kingą, bardzo wyrozumiała i kochana kobieta. Wytłumaczy wszystko od a do z, nawet i 50 razy !!!. W biurze cudowna atmosfera, nigdy nie będziecie tam 5min!!! Super sympatyczni ludzie, tak jak i cena, adekwatna do późniejszych umiejętności na drogach. POLECAM❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Magdalena ... ip: 213.134.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Uniwersytet Jazdy. Super atmosfera i bez stresu. Jak były jakieś problemy zawsze mogłam liczyć na pomoc. Ja miałam jazdy z instruktorką Kingą i moim zdaniem bardzo dobrze przygotowuje ❤

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak