Szkoła Kierowców Turbo

 168 opinii w tym 118 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Kierowców Turbo
ul. Pryncypalna 171
93-373 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła Kierowców TURBO powstała w 2007. 

Nasze doświadczenie poparte jest wieloletnim szkoleniem na terenie innych miast. Od tego czasu wyszkoliliśmy ponad 10000 motocyklistów, które po zdaniu egzaminu wyruszyli na drogi.

Nasza Szkoła znajduje się w Pabianicach i w Łodzi. Lokal składa się z biura, klimatyzowanej multimedialnej sali wykładowej i sali do ćwiczeń. Posiadamy również plac manewrowy identyczny z placem egzaminacyjnym, a jazdy prowadzone są na takich motocyklach, na jakich zdaje się egzamin.

Plac dla motocyklistów od 2021r. znajduje się w Łodzi na ul.Pryncypalnej 171.

OD PAŹDZIERNIKA 2021r. również SZKOLENIA I JAZDY KATEGORII B będzie można rozpoczynać w Łodzi w bezpośrednim sąsiedztwie tras egzaminacyjnych.

Centrum Edukacji Turbo posiada certyfikat Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001.


???? Subskrybuj http://youtube.com/SzkołaKierowcówTurbo?sub_confirmation=1

????Oficjalna strona http://turbo.auto.pl

???? Media społecznościowe:???? Facebook http://facebook.com/TurboPabianice

????Instagram http://instagram.com/turbo.motocykle????

????Kontakt turbo.auto.pl@gmail.com

????Swoje klipy do pokazania wysyłamy na turbo.auto.pl@gmail.com

????Materiały szkoleniowe:

????Arkusz egzaminu praktycznego http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVU9EZOOTwcdMI6k3IEHSRI

????Egzamin wewnętrzny http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiWPBY47zWjncx1su9t31QAP

????Manewry parkowania http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiUFS1rPr9h5P45-55Ew2Pnd

????Manewry zawracania http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiUS0LoOA3Lwxzwo6ngR4ztL

????Teoria dla motocyklistów http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVQ-nseeA5pWyyepXr66so-

????Szkolenie motocyklowe na torze http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVPpUwR3GvWhixholo_f4bK

????Szkolenie kategorii C,C+E,D http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiW8ZoD_Y9c2NE1_FL6hTm-w 

????Trasy egzaminacyjne C,C+E,D http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiWwyjeClj0AhWgRSJCWEBVq

????Ronda - fakty i mity ludowe http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiV0Vkc06rxARhbY7tFRhSlI 

????Nie czekaj tylko zapisz się - kontakt do NAS:

➡️ 733 907 707

➡️ 504 222 585

#SzkołaKierowcówTurbo #NaukaJazdy #PrawoJazdy

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Zamkowa 3 lok. 5, 95-200 Pabianice

tel: 733907707

Pabianice

Instruktorzy

Robert Chmielewski

Robert Chmielewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

2000 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171, 8-22

+1 inny termin
WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.
Kurs korzystny(jazdy od poniedziałku do piątku 6-16)inne warianty podane na www.turbo.auto.pl na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ Standardowy kurs kategorii B :
• zajęcia teoretyczne – 30 godzin lekcyjnych (45min.)
• jazdy – 30 godzin (60min.)
• kurs pierwszej pomocy
• firmowe materiały do nauki, w tym program OSK TURBO
• jazdy samochodami Hyundai i20, Volkswagen UP,Kia Rio
• egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny wliczony w cenę.
Kontakt do NAS:
➡️733 907 707

kat. B, E-learning i praktyka

2600 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ Standardowy kurs kategorii B :
• zajęcia teoretyczne – 30 godzin lekcyjnych (45min.)
• jazdy – 30 godzin (60min.)
• kurs pierwszej pomocy
• firmowe materiały do nauki, w tym program OSK TURBO
• jazdy samochodami Hyundai i20, Volkswagen UP,Kia Rio
• egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny wliczony w cenę.
Kontakt do NAS:
➡️733 907 707

kat. A1, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. A2, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. AM, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. A po A1, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

kat. A po A2, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

kat. A2 po A1, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A po A1

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

kategoria A po A2

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

kategoria A2 po A1

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kamil Rosiak

Kamil Rosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Pabianicach. Przygotowuje nie tylko do zdania egzaminu ale przede wszystkim uczy jeździć.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Leszczyńska

Anna Leszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gdyby nie ta auto szkoła nie wiem czy tak szybko udało mi się zdać. Super podejście, cierpliwość.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oli Kur

Oli Kur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo przyjemnie polecam

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Poczta

Kuba Poczta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam świetnę przygotowanie egzamin zdany bez problemu

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Rzepkowski

Tomasz Rzepkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kursie w innym OSK miałem nadal problem z zadaniami na placu. 2 razy oblałem egzamin praktyczny na ósemce. Wiele osób w moim otoczeniu ciągle powtarzało jedno i to samo: "Zapisz się do Turbo, tam cię nauczą". I kiedy doświadczyłem metod nauczania instruktorów tutaj, okazało się, że potrafię więcej niż mi się wydaje. Instruktorzy skorygowali moją jazdę i już na pierwszej godzinie jazd doszkalających, radziłem sobie z zadaniami bez większych problemów. Po 2 godzinach nie potrącałem już żadnych pachołków. Rady były dawane w taki sposób, żebym krok po kroku zrozumiał, co robię źle, co mam robić inaczej itd. Metodycznie i cierpliwie, bez nerwów czy nieporozumień. Dodatkową zaletą jest, że szkoła organizuje wypady na plac WORD Łódź, gdzie pod okiem instruktora możesz obyć się z miejscem, w którym będziesz zdawał egzamin. To dodaje ogromnej pewności siebie. Opisując OSK Turbo nie da się nie wspomnieć o Robercie. Robert ma kanał na YT (wiele cennych porad i materiałów) i jest prawdziwym instruktorem z powołania. Widać, że to uwielbia, to jego pasja. Zauważa najmniejsze błędy i na bierząco je koryguje, żebyś nie nabył złych nawyków. Jednocześnie uczy nie tylko jak zdać, ale też jak bezpiecznie jechać po drogach. Od wyjazdu na miasto doradza jak jechać, jak się ustawiać, na co zwracać uwagę, żeby zadbać o swoje bezpieczeństwo na drodze. Do tego jest bardzo sympatyczny i możesz sobie z nim porozmawiać o motocyklach, przepisach i nie tylko. Z umawianiem terminów nie było żadnych problemów. W siedzibie Turbo w Pabianicach, zapytałem o kontakt, a potem od wiadomości do wiadomości miałem umówione jazdy. W razie zmian byłem o nich informowany odpowiednio wcześniej. Jazdy zawsze odbywały się punktualnie, nie było skracania. Gdybym miał jeszcze raz iść na kurs, wybrałbym Turbo. Wtedy nie musiałbym mieć jazd doszkalających. Nie ma lepszej szkoły jazdy na kat. A w okolicy. LwG!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Golański

Adam Golański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam auto-szkole Turbo Pabianice. Lepiej nie mogłem wybrać. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dzięki ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jasio Niewiadomski

Jasio Niewiadomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W Turbo wykupiłem jazdy doszkalające po kursie w innym OSK. Już po kilku minutach obserwacji, Robert był w stanie ocenić błędy w mojej jeździe i pokierować na właściwy tor. Cisnął tak długo, aż zacząłem łapać jak właściwie ogarnąć zadania. Wszystko wyjaśnione jak krowie na granicy.

Odpowiedź:

Dzięki i gratulacje????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartłomiej Rodawski

Bartłomiej Rodawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkolenie w TURBO to nie tylko przygotowanie do egzaminu, ale przede wszystkim świetne lekcje jazdy na motocyklu. Jestem pewny, ze to nie nie koniec działań z Turbo. Parę pomysłów już mamy!!!!

Odpowiedź:

Dzięki ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Prokopiak

Przemek Prokopiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Turbo, profesjonalne podejście do kursanta, ogromna wiedza instruktorow którzy potrafią swoją wiedzę przekazać. Robiłem u nich kategorię B i A, obie zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam

Odpowiedź:

Dziękuje ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zbigniew Roszewski

Zbigniew Roszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robert to instruktor z pasją, który nie tylko przygotuje cię do zdania egzaminu ale nauczy jak jeździć poprawnie motocyklem abyś nie zrobił krzywdy sobie lub komuś innemu. Indywidualne podejście, korekcja błędów na bieżąco, celne rady i uwagi. Czuć, że szkoła Turbo się troszczy o kursanta na każdym kroku. Dziękuje za nieocenioną pomoc w zdobyciu wymarzonego prawa jazdy kategorii A. LWG !

Odpowiedź:

Dziękuje????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kowalski

Mateusz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, nauka na najwyższym poziomie. Dzięki super instruktorom zdałem za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękuje ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Błaszczyk

Mariusz Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Swietna szkola, po 2,5roku przerwy w kursie Robert przygotowal mnie do egzaminu w 4h. Luzna atmosfera i ogrom wiedzy ktora przekazuje prosto, precyzyjnie i przystepnie to sprawdzony sposob na zdanie prawka, albo co wazniejsze na pozniejsza bezpieczna jazde. Goraco polecam.

Odpowiedź:

Dzięki :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Klimczak

Bartosz Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor z powołania! Dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu. Pan Robert i Pan Sebastian nie uczą jak zdać egzamin ale jak prawidłowo zachować się na drodze w każdej sytuacji . Dziękuję za ogrom wiedzy, wsparcie, wspaniałe podejście do ucznia, którego brakuje instruktorom. Najlepsza szkoła jazdy! Polecam z calego serca!Jeszcze raz Bardzo wam dziękuję za pomoc w spełnieniu marzenia ! ???? https://www.facebook.com/OSK.TURBO.Pabianice.Robert.Chmielewski

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Tokarski

Paweł Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję Robert za poświęcony czas,za cierpliwość, za wszystkie wyczerpujące wyjaśnienia.Jesteś stworzony do nauki jazdy.Właściwy człowiek na właściwym miejscu.Polecam szkołę kierowców Turbo.Egzamin zdany za pierwszym razem!!!

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Wojtczak

Mateusz Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Bardzo sprawne i konkretne rady przy dodatkowych naukach do egzaminu.

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agrypina Milniczenko

Agrypina Milniczenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę się wyrazić tylko w superlatywach-ogromna wiedza i praktyka, profesjonalne przygotowanie do zajęć, serdeczne podejście do kursantów. Konstruktywna krytyka i praca nad błędami,by szybko móc przejść od przełamania strachu przez większą pewność do swoich umiejętności do doskonalenia techniki jazdy. Przed kursem nie jeździłam motocyklem jako kierowca, a zdałam za pierwszym podejściem.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystyna Wańczyk

Krystyna Wańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam egzamin na kategorię A za pierwszym razem. Dziękuję Panu Robertowi za indywidualne podejście, bezcenne wskazówki, okazaną cierpliwość. Nie straszny jest mi ruch drogowy - przed kursem był to dla mnie duży kłopot. Serdecznie polecam wszystkim Szkołe Kierowców Turbo. Po kursie u Pana Roberta egzamin to tylko formalność.

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Pawlukowska-Kotlarz

Ewa Pawlukowska-Kotlarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam egzamin praktyczny w Szczecinie na kat. A za pierwszym razem. Nigdy przed kursem nie prowadziłam motocykla, stąd wiara w moje umiejętności opanowania motocykla w przepisowe 20 godzin była oczywiście żadna. Mój mąż, z którym też razem robiłam kurs, znalazł na Youtubie filmiki instruktażowe Pana Roberta ze Szkoły Kierowców Turbo, które w kółko oglądałam, jeden po drugim, raz za razem. Plac, plac, plac! Wszystko okazało się być bardzo proste! Wszystko, co zobaczyłam i usłyszałam na nagraniach ułożyło mi się w głowie i naprawdę potrafiłam wykorzystać to, co Pan Robert przekazuje, w praktyce. Wszyscy wokół, łącznie ze mną samą, byli pozytywnie zaskoczeni że tak dobrze sobie radzę, ale ja i mąż wiemy, że gdyby nie wielka praca, którą Pan Robert robi, gdyby nie to, że z taką pasją dzieli się On swoim doświadczeniem z takimi laikami, jak choćby ja, to z całą pewnością na moim egzaminie nie byłoby wcale tak różowo. Dlatego właśnie to, co Pan Robert robi jest tak ważne, potrzebne i bezcenne! Wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z motocyklem polecam kanał Szkoła Kierowców Turbo. Ewa

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyinstruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Łucja Ślusarz

Łucja Ślusarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu. Otrzymałam tu wiele praktycznych rad, a co najważniejsze nauka nie opierała się tylko i wyłącznie na wykonywaniu zadań egzaminacyjnych

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alan Nowak

Alan Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam ! Pan Robert z Turbo sprawił, ze egzamin to była tylko formalność. Swoją narzeczona również tutaj wysyłam na kurs :)

Odpowiedź:

Dziękuję????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wieczorek

Mateusz Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Takiego podejścia i zaangażowania ze strony instruktora jeszcze nie spotkałem ! Pan Robert uczy przede wszystkim jazdy na motocyklu, a nie, jak to najczęściej bywa ”jak zdać egzamin”. Z czystym sumieniem polecam każdemu ! Gwarancja zadowolenia i zdanego egzaminu !!!!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Wlazło

Adrian Wlazło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę, profesjonalne szkolenie, zostałem bardzo dobrze przygotowany do jazdy na drodze, wszystkie wskazówki przydały mi się na egzaminie, bardzo ważna była dodatkowa godzina przed samym egzaminem który zdałem za pierwszym razem ????

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Lenica

Krzysztof Lenica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkolenie nie koncentruje się jedynie na nauce zadań egzaminacyjnych, ale na praktycznym wykorzystaniu zdobytych umiejętności. Instruktorzy zwracają uwagę na detale, które w dalszej części kursu procentują. Jazda staje się łatwa i przyjemna.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Jamróz

Krystian Jamróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam wszystkim chętnym zdobycia nowych uprawnień. Prowadzący to motocyklista z pasją który swoją bogatą wiedzą zrobi z ciebie prawdziwego kierowcę. Gorąco polecam !

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
AmEla Ga

AmEla Ga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs na kat. A w tej szkole to najlepszy wybór dla Ciebie i twojego pasażera. Zaczynałem od zera, a instruktorzy z gościa 40+ są wstanie zrobić świadomego i sprawnego uczestnika ruchu, który nie tylko może zdać za pierwszym podejściem (to skutek uboczny profesjonalnego szkolenia) ale również bezpiecznie porusza się w ruchu z członkiem rodziny na plecach. Pełna profeska, dopracowane i sprawdzone podejście potwierdzone obecnością współkursantów z całego województwa, a nawet z poza niego. Dzięki Panowie Sylwek

Odpowiedź:

Dzięki ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Hubert Galant

Hubert Galant
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! Szczególnie podobało mi się indywidualne podejście do kursanta oraz dodatkowe ćwiczenia pozwalające na doskonalenie zadań, które sprawiały mi trudność.

Odpowiedź:

Dziękuje ????

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dawid Jacoń

Dawid Jacoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony, dobrze przygotowany. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękuję????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Kowalska

Maria Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera i instruktorzy, którzy w świetny i skuteczny sposób przekazują swoją wiedzę

Odpowiedź:

Dziękuję????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Stefanek

Joanna Stefanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę jazdy w tej szkole. Instruktorzy pan Robert i pan Piotrek super podejście do kursanta. Polecam Turbo w 100 %.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kaja Biszczak

Kaja Biszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Podejście do kursanta super. Najlepsi instruktorzy świata a najlepsi z najlepszych Pan Robert i Pani Marzena normalnie petardy. Z czystym sumieniem polecam Szkole Kierowców Turbo

Odpowiedź:

Dzięki :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak