Szkoła Kierowców Turbo

 168 opinii w tym 118 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Kierowców Turbo
ul. Pryncypalna 171
93-373 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła Kierowców TURBO powstała w 2007. 

Nasze doświadczenie poparte jest wieloletnim szkoleniem na terenie innych miast. Od tego czasu wyszkoliliśmy ponad 10000 motocyklistów, które po zdaniu egzaminu wyruszyli na drogi.

Nasza Szkoła znajduje się w Pabianicach i w Łodzi. Lokal składa się z biura, klimatyzowanej multimedialnej sali wykładowej i sali do ćwiczeń. Posiadamy również plac manewrowy identyczny z placem egzaminacyjnym, a jazdy prowadzone są na takich motocyklach, na jakich zdaje się egzamin.

Plac dla motocyklistów od 2021r. znajduje się w Łodzi na ul.Pryncypalnej 171.

OD PAŹDZIERNIKA 2021r. również SZKOLENIA I JAZDY KATEGORII B będzie można rozpoczynać w Łodzi w bezpośrednim sąsiedztwie tras egzaminacyjnych.

Centrum Edukacji Turbo posiada certyfikat Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001.


???? Subskrybuj http://youtube.com/SzkołaKierowcówTurbo?sub_confirmation=1

????Oficjalna strona http://turbo.auto.pl

???? Media społecznościowe:???? Facebook http://facebook.com/TurboPabianice

????Instagram http://instagram.com/turbo.motocykle????

????Kontakt turbo.auto.pl@gmail.com

????Swoje klipy do pokazania wysyłamy na turbo.auto.pl@gmail.com

????Materiały szkoleniowe:

????Arkusz egzaminu praktycznego http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVU9EZOOTwcdMI6k3IEHSRI

????Egzamin wewnętrzny http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiWPBY47zWjncx1su9t31QAP

????Manewry parkowania http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiUFS1rPr9h5P45-55Ew2Pnd

????Manewry zawracania http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiUS0LoOA3Lwxzwo6ngR4ztL

????Teoria dla motocyklistów http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVQ-nseeA5pWyyepXr66so-

????Szkolenie motocyklowe na torze http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVPpUwR3GvWhixholo_f4bK

????Szkolenie kategorii C,C+E,D http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiW8ZoD_Y9c2NE1_FL6hTm-w 

????Trasy egzaminacyjne C,C+E,D http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiWwyjeClj0AhWgRSJCWEBVq

????Ronda - fakty i mity ludowe http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiV0Vkc06rxARhbY7tFRhSlI 

????Nie czekaj tylko zapisz się - kontakt do NAS:

➡️ 733 907 707

➡️ 504 222 585

#SzkołaKierowcówTurbo #NaukaJazdy #PrawoJazdy

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Zamkowa 3 lok. 5, 95-200 Pabianice

tel: 733907707

Pabianice

Instruktorzy

Robert Chmielewski

Robert Chmielewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

2000 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171, 8-22

+1 inny termin
WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.
Kurs korzystny(jazdy od poniedziałku do piątku 6-16)inne warianty podane na www.turbo.auto.pl na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ Standardowy kurs kategorii B :
• zajęcia teoretyczne – 30 godzin lekcyjnych (45min.)
• jazdy – 30 godzin (60min.)
• kurs pierwszej pomocy
• firmowe materiały do nauki, w tym program OSK TURBO
• jazdy samochodami Hyundai i20, Volkswagen UP,Kia Rio
• egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny wliczony w cenę.
Kontakt do NAS:
➡️733 907 707

kat. B, E-learning i praktyka

2600 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ Standardowy kurs kategorii B :
• zajęcia teoretyczne – 30 godzin lekcyjnych (45min.)
• jazdy – 30 godzin (60min.)
• kurs pierwszej pomocy
• firmowe materiały do nauki, w tym program OSK TURBO
• jazdy samochodami Hyundai i20, Volkswagen UP,Kia Rio
• egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny wliczony w cenę.
Kontakt do NAS:
➡️733 907 707

kat. A1, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. A2, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. AM, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. A po A1, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

kat. A po A2, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

kat. A2 po A1, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A po A1

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

kategoria A po A2

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

kategoria A2 po A1

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patryk K ...a ip: 176.241.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do kursanta, pomagają przezwyciężać problemy które się pojawiły przy jeździe. Polecam, zdane za #1 razem mimo trudnych warunków (ujemna temperatura i padający śnieg) !!!!!!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sebastian K ...k ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Beata, Robert jeszcze raz dziękuje. Tutaj nauczycie się nie tylko zdać egzamin ale także bezpiecznej jazdy oraz odpowiedniej eksploatacji auta. Polecam w 100%

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz D ...... ip: 37.225.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Doskonała organizacja szkolenia teoretycznego i praktycznego. Punktualność i terminowość to kolejny argument przemawiający za tą szkołą. Świetny kontakt - smsy czy telefony w późnych godzinach nie stanowią problemu. Warto wspomnieć o instruktorze, który poza szeroką wiedzą z zakresu prawa ruchu drogowego, techniki jazdy na motocyklu, czy elementach takich jak bezpieczeństwo posiada kompetencje dydaktyczne. To wszystko pozwoliło bardzo sprawnie odbyć cały kurs i zaliczyć egzamin wynikiem pozytywnym. Chylę czoło przed instruktorem Emilem i dziękuję. Szkołę zdecydowanie polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil S ......o ip: 5.173.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tej szkole nauczą Cię nie tylko jak zdać egzamin ale też i dobrych nawyków motocyklisty tak aby poruszać się bezpiecznie po drogach. Przeprowadzi jak dziecko za rączkę przez zawiłe skrzyżowania na Retkini i rozwieje wszelkie wątpliwości co do przepisów ruchu drogowego. Na YouTube mają pełno filmików z jazd i egzaminów więc można (i warto) uczyć się w domu. Jazdy miałem w Łodzi ale egzamin z przyczyn zewnętrznych w Piotrkowie (polecam, łatwiej się tam odnaleźć na skrzyżowaniach) i zdałem mimo stresu za pierwszym podejściem. Polecam szkołę Turbo Pabianice :)

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Beata P ....u ip: 31.183.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Słuchajcie powiem tak, jeśli szukacie szkoły jazdy która nauczy Was poprawnej i bezpiecznej jazdy na motocyklu - nie tylko zaliczenia egzaminu, to nie widzę innej opcji niż Turbo. Sama szukałam autoszkoly jakiś czas ponieważ ze względu na to że jeździłam pojemnością 125 już parę lat, oraz samochodem to miałam duże wymagania jeśli chodzi o kurs. Szukałam osoby która nie będzie uczyć mnie podstaw jakich jest ruszanie bo to już miałam, czy samego przygotowania do egzaminu a kogoś przy kim będę mogła skorygować swoje złe nawyki a trochę się ich nazbierało, odczarować swoje traumy w związku z wcześniejszą jazdą na własną rękę. Zależało mi też na poprawie bezpieczeństwa podczas ruchu miejskiego. Przy wyborze zasugerowałam się opiniami na Facebooku na grupie motocyklistów łódzkich gdzie większą część osób pisała jednogłośnie " jak kategoria A to tylko do Roberta", potem był mały research owej auto szkoły i w końcu zdecydowałam się zapisać na kurs. To że egzamin zdany wynikiem pozytywnym to było oczywiste ale ważniejszym kryterium dla mnie było to że czułam się pewniej siedząc na motocyklu lub wykonując różne manewry, teraz już rozumiem czemu motocyklista skręca a patrzy się w bok a nie przed siebie :D. Robert do upadłego upominał mnie w moich złych nawykach przy np. Pozycji na motocyklu, prawidłowym hamowaniu, redukcji z między gazem, pracy ze wzrokiem, przewidywania sytuacji kolizyjnych na drodze itp dzięki czemu siedząc na motocyklu ważącym 3.5 raza więcej odemnie czułam się po prostu pewnie. Robert daje masę cennych wskazówek, skupia się na szczegółach które po pewnym czasie okazują się być bardzo przydatne i ratujące wynik egzaminu jak np. uważne obserwowanie warunkowej strzałki na sygnalizacji przy przejeździe!. Robert to człowiek z pasją i doświadczony motocyklista który jak tylko spojrzy na Twoją jazdę i pozycję na motocyklu to od razu będzie wiedział co trzeba poprawić i nad czym popracować aby było lepiej. Serio polecam z całego serca i jeśli czytasz ten komentarz to mam nadzieję że tak jak mi pomogły komentarze innych tak Tobie pomoże mój przy wyborze auto szkoły :)

Odpowiedź:

Dziękuję????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B ....r ip: 193.106.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy robiłem prawo jazdy kat A i chce zaznaczyć ze to była moja pierwsza przygoda z motocyklem. Instruktorzy Robert i Sebastian bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy przede wszystkim nie uczą tylko jak zdać egzamin ale szczególny nacisk kładą na prawidłowa technikę jazdy. Dowodem tego jest zdany za pierwszym razem egzamin. Naprawdę polecam wybrać Auto Szkole Turbo. Michał

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina F .........a ip: 31.0.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Robert, Sebastian i Emil to instruktorzy z ogromem wiedzy! Bardzo pomocni i elastyczni w sprawach organizacyjnych. Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia kierowców !!!☺️☺️

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna M ......... ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam. Trafiłam do Pana Roberta po kursie i niezdanym egzaminie w innej szkole i to był strzał w 10. Mozna powiedzieć, że uczyłam się na nowo - pozycji na motocyklu, dosiadu, pracy wzrokiem... zamiast robić wszystko na czuja, często siłując się z motocyklem, nauczyłam się poprawnej techniki, a jazda stała się przyjemnością. Przyjazna atmosfera, wsparcie i profesjonalne doszkolenie sprawiły, że na egzamin poszłam pewna i skoncentrowana na zadaniu, bez pustki w głowie, a z solidnymi podstawami, dzięki którym zdałam :) Bardzo dziękuję i do zobaczenia na jazdach doszkalajacych w nowym sezonie, już na swoim motocyklu :)

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadywysoka cena,

Kacper G ..d ip: 31.182.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Robert bardzo kontaktowa osoba, jazdy przebiegły sprawnie i pozwoliły zwrócić uwagę na nieprawidłowości w technice jazdy nabyte wcześniej !!!!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz K ......i ip: 95.175.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra szkoła, na kat.A polecam jak najbardziej.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna G ....... ip: 31.183.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Robert świetnie mnie przygotował. Zdałam na A za pierwszym podejściem. Miła atmosfera, fachowa obsługa. Z niczym nie było problemu. O co poprosiłam—wszystko było ogarnięte jak należy. Pozdrawiam i polecam!!! ????

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dorian S .........i ip: 95.41.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Napewno nauczą cię dobrze techniki jazdy. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marzena J ...k ip: 94.254.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i profesjonalni instruktorzy. Ogromne podziękowania dla pana Roberta, to nauczyciel z powołania, uczy przede wszystkim jak dobrze jeździć a przy okazji jak zdać. Warto było dojeżdżać na lekcje 120km!!! Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata M ...........m ip: 31.182.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Turbo Roberta Chmielewskiego. Indywidualne podejście, skupienie się na błędach i wyćwiczenie doskonałej pozycji na motocyklu. Podejście do egzaminu było przyjemnością po tak dobrym przygotowaniu.

Odpowiedź:

Dziekuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz M ..... ip: 46.204.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam Szkołę Jazdy Turbo. Robert jest pasjonatem który z zaangażowaniem przekazuje wiedzę na temat techniki jazdy oraz przede wszystkim bezpieczeństwa poruszania się na drodze. Dzięki Robert!!!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Radosław C ......... ip: 31.4.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście, super przekaz. Pan Robert wie o czym mówi, a nie tylko suchy przekaz. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz O ......i ip: 188.146.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Na kłopoty Turbo Pabianice dziękuje za czas i profesjonalizm …. Uczą odrazu techniki jazdy a nie jak zdać egzamin dlatego wchodząc do WORD czujesz pewność i wiesz po co tam jesteś …. By zdać Kat A ????????????

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek S ...n ip: 31.182.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz H .... ip: 31.183.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Świetnie prowadzony kurs. Bardzo dużo się nauczyłem, a zaczynałem od zera. Teraz pewnie czuje się jeżdżąc po mieście.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mariusz B ......k ip: 31.182.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo praktyczne szkolenie, nie tylko pod kątem samego egzaminu ( to tylko formalność ;)) ale przede wszystkim prowadzenia i techniki jazdy motocyklem . Uczy zachowania i pewności w ruchu miejskim, w ramach kodeksu strategii ulicznej. Gorąco POLECAM!!!

Odpowiedź:

Dziękuję????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Leonard S ..........i ip: 83.26.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam 65 lat dzisiaj zdałem egzamin na kat.A Zdałem dzięki profesjonalnemu nauczaniu nie tylko w celu zaliczenia egzaminu a przede wszystkim bezpiecznej jazdy. Polecam

Odpowiedź:

Dziękuję????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K ........a ip: 5.173.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Tata miał jazdy doszkalające i jest zachwycony! Pierwszy raz miał do czynienia z instruktorem tak cierpliwym, z polowania, z którym nauczył się znacznie więcej niż na pierwszym kursie. Nie popełnijcie tego błędu i idźcie od razu tam! Oczywiście zdane od razu !!!!!!Pozdrawiamy Pana Roberta!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr G ........i ip: 188.146.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta polecam

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin G .....k ip: 31.183.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam! Moja dziewczyna szkoliła się tam na kat. A. Szkoła, która uczyć jak jeździć motocyklem a nie tylko jak zdać egzamin. Właściciel z pasją i wielką wiedzą. Sam korzystałem z jego doświadczenia, którym się chętnie dzieli, podczas jazd doskonalących na Torze Łódź oraz torze w Starym Kisielinie.

Odpowiedź:

Dzięki :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Antoni O ....e ip: 31.0.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre, indywidualne podejście do każdego kursanta. Duża wiedza na temat techniki jazdy na motocyklu.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Waldemar G ...k ip: 5.173.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs kat A w Turbo. Emil i Robert nauczą Cię jak prawidłowo i bezpiecznie jeździć na motocyklu. Podpowiedzą kilka technicznych punktów, które decydują podczas egzaminacyjnegi stresu o tym czy sie zda czy zasili kolejny raz konto WORD. Poświęcaja czas i uwagę kursantowi ! Gorąco polecam po zdaniu za 1 razem egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Artur .....a ip: 94.254.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam serdecznie wszystkich przyszłych motocyklistów którzy myślą o wyborze i szukają dobrej szkoły nauki jazdy!Do szkoły Turbo i instruktora Roberta trafiłem po tym gdy po ukończeniu w innej moto szkole szkolenia podstawowego oraz przystąpieniu do egzaminu państwowego uświadomiłem sobie że oni kompletnie mnie nieprzygotowali do jazdy na motocyklu!Gdy pierwszy raz spotkałem instruktora Robert po 5 minutach gdy kazał mi wsiąść na Moto i zarobieniu (ósemki) zawołał mnie i powiedział(Zaczynamy od początku) i w tedy zobaczyłem co to znaczy prawdziwe szkolenie! Robert to fachowiec w pełnej klasie i pasjonat Moto. Super kontaktowa osoba z ogromną wiedzą. Jeśli chcecie nauczycz się jeździć na Moto i bez żadnego stresu zdać egzamin to tylko Szkoła Turbo i Robert! Ja właśnie dziś po doszkolenie u Roberta zdałem egzamin. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim Szkołę Turbo nie będziecie żałować swojej decyzji! Pozdrawiam cię Robert serdecznie Artur????????

Odpowiedź:

Dziękuję i oczywiście pozdrawiam oraz czekam na kolejny etap twojego szkolenia jazdy po zakrętach ale to już na torze :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bolek M ........i ip: 31.182.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z profesjonalnym podejściem do kursanta, dzieli się swoim doświadczeniem motocyklisty. Motocykl trzymają nogi, dwa palce na klamki, Robert zrobi z ciebie motocyklistę. Bolek

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

a ....z ip: 104.28.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Duża wiedza teoretyczna jak i praktyczna, świetna atmosfera podczas zajęć, bez problemu zdane za pierwszym Szczerze polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta B ....k ip: 83.29.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ;)

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak