Szkoła Jazdy Luzik

 1303 opinie w tym 1085 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Luzik
ul. Warszawska 4
25-306 Kielce

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 12:00

Kontakt

Opis

SZKOLIMY TAKŻE NA AUTOMACIE!

Witaj w jednej z najlepszych szkół jazdy w Kielcach. 1 MIEJSCEW RANKINGU ZDAWALNOŚCI WPIERWSZYM PÓŁROCZU 2014 ROKU W KIELCACH! 1 MIEJSCEW RANKINGU ZDAWALNOŚCI W 2013 ROKUW WOJEWÓDZTWIE ŚWIĘTOKRZYSKIM! 2 MIEJSCEW RANKINGU ZDAWALNOŚCI W 2012W KIELCACH!- pomagamy w załatwianiu wszystkich formalności - w Starostwie lub Urzędzie Miasta,- badania lekarskie na miejscu lub dowozimy do gabinetu,- najlepsi instruktorzy z długoletnim doświadczeniem,- zajmujemy się tylko nauką jazdy, - nie palimy papierosów ale palacze nam nie przeszkadzają,- każdego kursanta traktujemy indywidualnie bo każdy ma inne predyspozycje,- doskonale znamy wymagania egzaminatorów WORD-u,- podczas kursu kładziemy nacisk na jazdę trasami egzaminacyjnymi i nie tylko,- dojazd do kursanta na terenie Kielc,- nasze biuro znajduje się w centrum – dobry dojazd,- świetnie wyposażona sala dydaktyczna,- nasze samochody kupione w salonie – full wypas m. in. szklane dachy,- plac manewrowy najbliżej WORD-u,- możliwość wyboru instruktora np.: tylko kobieta,- atrakcyjna cena kursu (płatność w dowolnych ratach także u instruktorów),- nie mamy ukrytych opłat,- w cenie kursu: komplet podręczników + płyta CD z najnowszą bazą pytań,- każdy egzamin wewnętrzny,- kurs pierwszej pomocy, - kawa, herbata.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Popołudniowy, Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

WIĘCEJ KURS KAT. B z 2700 !
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

2300 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

kat. A2, Wykłady i praktyka

2300 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

kat. A1, Wykłady i praktyka

2100 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2700 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (automatyczna skrzynia biegów)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

1100 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra Kozieł

Aleksandra Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, lepiej trafić nie można! Instruktor Hubert to najbardziej wyrozumiały i cierpliwy człowiek na ziemi. Jazdy będę wspominać miło i już tęsknię!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Edyta Suliga

Edyta Suliga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera. Polecam instruktorkę - p.Mariolę i dziękuję za życzliwość i wsparcie w czasie calego kursu.

Odpowiedź:

Dziękuję ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jessica Laskowska

Jessica Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Luzik❤️Pani Mariola- widać że jest to instruktor z powołania, bardzo dobre podejście do uczniów, atmosfera na jazdach super. Aż będzie mi tego brakować POLECAM!

Odpowiedź:

dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Wołoszyn

Wiktoria Wołoszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła , super instruktorzy , spokojne podejście i spokojna atmosfera polecam!!!

Odpowiedź:

dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Zimoch

Ewelina Zimoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Atmosfera nie do opisania gdybym chciała wymieniać długo by zeszło napiszę krótko nigdy nigdzie nie byłam tak miło,życzliwie,ciepło, sercem przyjęta jak w szkole Luzik,a Pani Mariola cudowna ciepła kochana osóbka. Jazdy będę wspominać do końca życia i jednocześnie bardzo tęsknić. Dziękuję za wszystko Polecam z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Stąpór

Klaudia Stąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy luzik oraz instruktora Piotrka, instruktor z ogromną cierpliwością i z powołania. Świetnie przygotował mnie do egzaminu.

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Dawid Giemza

Dawid Giemza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, godna polecenia

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Janus

Klaudia Janus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Luzik. Szkoła godna polecenia! Polecam instruktora Pana Pawła Tkacza profesjonalne podejście, przemiła atmosfera, wszystko jasno tłumaczone, dostosowanie godzin do kursanta, jazdy były bezstresowe i bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem. Lepiej nie mogłam trafić. Będzie mi brakowało czasu spędzonego podczas jazd. Polecam z całego serca ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Peterka

Anna Peterka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w woj. Świętokrzyskim ! Super instruktorzy ,którzy uczą nie dla" pieniędzy " tylko z pasji i żeby przekazać innym swoją wiedzę ,którą mają ogromną . myślą o swoich kursantach nawet w dniach wolnych , czy urlopach . Super atmosfera na jazdach , egzaminach wewnętrznych, typowy LUZIK . Nauka przebiega w bardzo miłej, rodzinnej atmosferze. Polecam każdemu , kto przede wszystkim nie wierzy w swoje możliwości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Brożyna

Alicja Brożyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym serdecznie polecić szkołę jazdy Luzik, a przede wszystkim instruktora Pana Piotra. Na jazdach towarzyszyła nam miła i luźna atmosfera. Bez problemu zdałam prawo jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ada Czyż

Ada Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

serdecznie polecam szkole jazdy Luzik i instruktora Pana Piotra, nauka jazdy z nim to sama przyjemności, podchodzi bardzo profesjonalnie do kursanta, na jazdach panowała bardzo miła atmosfera co dla mnie było ogromnym plusem, przekazał mi dużo wiedzy i przygotował świetnie do egzaminu!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Anita Pindral

Anita Pindral
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ! Na wykładach wszystko rzetelnie wytłumaczone. Pan Arek - świetny instruktor, jazdy bez stresu, wszystko spokojnie wytlumaczy, jeździ w kluczowych miejscach do egzaminu, dobra atmosfera ! POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Iwan

Oliwia Iwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Luzik!! Postanowiłam dokupić sobie kilka godzin, ponieważ miałam kilka miesięcy przerwy - i to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć, bo zdałam od razu. Atmosfera podczas jazd jest mega przyjemna i w ogóle nie ma czegoś takiego jak stres, a podejście instruktorów nawet lepsze. Jeszcze raz polecam

Odpowiedź:

????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Świątek

Wiktoria Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Luzik. Na wykładach fajna atmosfera omówione wszystkie potrzebne informacje. Jazdy z pani Mariolą były super, atmosfera bardzo fajna, przyjemna. Wjeżdżaliśmy w każdą uliczkę która faktycznie była na egzaminie. Będzie bardzo mi brakowało czasu spędzone z Mariolą w samochodzie ❤️

Odpowiedź:

Dziękuję ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jagoda Kusiej

Jagoda Kusiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Luzik. Najlepszy instruktor Hubert!! Profesjonalnie wszystko tłumaczył, wprowadzał pozytywną atmosferę i świetnie przygotował do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Oliwier Olszewski

Oliwier Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkołę jazdy luzik jak i instruktora Pana Pawła dokładnie przygotował mnie do egzaminu i podczas jazd dało się pośmiać i porozmawiać

Odpowiedź:

Dziękujemy ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Węgierek

Natalia Węgierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy godna polecenia . Wspaniała atmostera podczas jazdy Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Egzamin zdany za pierwszym razem na automacie. Polecam instruktorkę Mariola Jaros sympatyczna z profesjonalnym podejściem do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękujemy ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Mojecka

Natalia Mojecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Zdane za pierwszym razem , Polecam Pana Piotra najlepszy instruktor , przemiła atmosfera świetnie przygotował mnie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Sieczkowska

Agnieszka Sieczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkołę jazdy nie miałam większych oczekiwań, jednak bardzo się cieszę, że ostatecznie trafiłam do Luzika. Z polecenia zdecydowałam się na jazdy u Instruktora Huberta i to była naprawdę dobra decyzja. Jazdy przeprowadzane w luźnej, niestresującej atmosferze i mimo licznych błędów ogromna cierpliwość do kursanta. Jazda drogami egzaminacyjnymi oraz wiele kluczowych wskazówek, dzięki którym dużo łatwiej było mi ostatecznie zdać praktyczny egzamin. Wyrozumiałość również pod względem godzin i dobierania terminów jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kajetan Lisowski

Kajetan Lisowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście Pana Piotra, świetnie tłumaczy i wprowadzą przyjazną atmosferę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Kruszczak

Patryk Kruszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność być prowadzonym przez znakomitego instruktora, jakim jest Piotr Biernat. Jego wieloletnie doświadczenie, indywidualne podejście do kursanta, a także pasja, jaką darzy swoją pracę - zaowocowały zdaniem egzaminu za pierwszym razem, więc z czystym sumieniem mogę polecić tego instruktora. Warto zaznaczyć, że szkoła jazdy "Luzik" charakteryzuje się pełnym profesjonalizmem. Zaczynając od wykładów, po obsługę, na jazdach kończąc. Polecam każdemu, kto nastawia się na to, by szybko i skutecznie przyswoić wiedzę dotyczącą jazdy samochodem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Dyk

Szymon Dyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła jazdy bardzo polecam zdane za 1 razem teoria jak i praaktyka. Pozdrawiam instruktora Pana Huberta świetny człowiek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rozalia Kasza

Rozalia Kasza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Jeździłam z Panem Piotrkiem, jest bardzo cierpliwy, wszystko dobrze tłumaczy, nawet kilkukrotnie, bardzo polecam. Zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Klusek

Piotr Klusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Wykłady są prowadzone w sposób ciekawy i zwięzły, a jednocześnie wyczerpujący, dzięki czemu zdanie teorii przy wyborze Luzika nie powinno stanowić najmniejszego problemu. Jazdy z kolei miałem z instruktorką Mariolą i mogę ją z całego serca polecić. Trzeba przyznać, że jest instruktorką z powołania i kocha swój zawód. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze, a w ich trakcie pokazywano kursantowi newralgiczne miejsca, gdzie przeprowadza się egzamin państwowy. Dzięki temu na prawdziwym egzaminie kursant zna już najróżniejsze "pułapki" czyhające na niego. Gdybym miał wybierać ponownie szkołę jazdy, z pewnością byłby to znowu Luzik!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Kaczmarska

Maja Kaczmarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z Piotrkiem, instruktor bardzo cierpliwy, świetna atmosfera, wszystko jasno tłumaczone, zdane za pierwszym. Naprawdę polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Pastuszka

Agata Pastuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy przeprowadzone pod czujnym okiem najlepszego instruktora Piotrka. Miła i swobodna atmosfera na jazdach, wszystko jasno i zrozumiale pokazane i wytłumaczone. Jednym zdaniem: Przygotowanie na najwyższym poziomie! Wszystko zdane za pierwszym razem. Szukasz szkoły jazdy? Tylko Luzik!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Anna

Ania Anna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkola jazdy i najlepsza instruktorka Pani Mariola .Polecam ❤️❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Sabat

Mikołaj Sabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy "Luzik". Jazdy przeprowadzane sprawnie przez najlepszego instruktora Piotrka. Na jazdach bardzo fajna atmosfera, wszystko wytłumaczone bardzo dobrze i dokładnie. Sam instruktor Piotrek bardzo cierpliwy, widać ogromne doświadczenie. Polecam z czystym sumieniem!

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Obara

Katarzyna Obara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Luzik ‼️ Instruktor Piotr Biernat najlepszy na świecie. Jazdy na luzie,ale wszystko dobrze wytłumaczone i przekazane kursantowi. Instruktor cierpliwy i rzeczowy ,ale również miły i sympatyczny. Nauczył mnie jazdy w ciągu 30h, co wydawało mi się niemożliwe,a jednak...Udało się. Dziękuję i polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Duda

Karolina Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy ,,Luzik". Wykłady przeprowadzone profesjonalnie, zwięźle i na temat oraz w milej atmosferze. Elastyczne godziny jazd. Pani Mariola najlepsza instruktorka, bardzo dobrze przygotowywuje do egzaminu, jest cierpliwa, wyrozumiała oraz jest profesjonalna. Podczas jazd zero stresu i fantastyczna atmosfera. Uważam, że to najlepsza szkoła jazdy w Kielcach.

Odpowiedź:

????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak