Szkoła Jazdy Luzik

 1320 opinii w tym 1097 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Luzik
ul. Warszawska 4
25-306 Kielce

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 12:00

Kontakt

Opis

SZKOLIMY TAKŻE NA AUTOMACIE!

Witaj w jednej z najlepszych szkół jazdy w Kielcach. 1 MIEJSCEW RANKINGU ZDAWALNOŚCI WPIERWSZYM PÓŁROCZU 2014 ROKU W KIELCACH! 1 MIEJSCEW RANKINGU ZDAWALNOŚCI W 2013 ROKUW WOJEWÓDZTWIE ŚWIĘTOKRZYSKIM! 2 MIEJSCEW RANKINGU ZDAWALNOŚCI W 2012W KIELCACH!- pomagamy w załatwianiu wszystkich formalności - w Starostwie lub Urzędzie Miasta,- badania lekarskie na miejscu lub dowozimy do gabinetu,- najlepsi instruktorzy z długoletnim doświadczeniem,- zajmujemy się tylko nauką jazdy, - nie palimy papierosów ale palacze nam nie przeszkadzają,- każdego kursanta traktujemy indywidualnie bo każdy ma inne predyspozycje,- doskonale znamy wymagania egzaminatorów WORD-u,- podczas kursu kładziemy nacisk na jazdę trasami egzaminacyjnymi i nie tylko,- dojazd do kursanta na terenie Kielc,- nasze biuro znajduje się w centrum – dobry dojazd,- świetnie wyposażona sala dydaktyczna,- nasze samochody kupione w salonie – full wypas m. in. szklane dachy,- plac manewrowy najbliżej WORD-u,- możliwość wyboru instruktora np.: tylko kobieta,- atrakcyjna cena kursu (płatność w dowolnych ratach także u instruktorów),- nie mamy ukrytych opłat,- w cenie kursu: komplet podręczników + płyta CD z najnowszą bazą pytań,- każdy egzamin wewnętrzny,- kurs pierwszej pomocy, - kawa, herbata.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Popołudniowy, Manualna skrzynia

2700 zł

22.04.2024

ul. Warszawska 4

WIĘCEJ KURS KAT. B z 2700 !
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

kat. A2, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

kat. A1, Wykłady i praktyka

2200 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2700 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (automatyczna skrzynia biegów)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

1400 zł

codziennie

ul. Warszawska 4

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kacper B ......i ip: 77.65.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Arek w świetny sposób uczy jeździć, a i wykłady prowadzi rzeczowo, ciekawie i dokładnie pod egzamin teoretyczny. Polecam z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ilona T ............... ip: 91.225.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę Luzik . Miła i super instruktorka Pani Mariola Jaros. Zdane za pierwszym :)

Odpowiedź:

????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub G ....k ip: 77.65.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła jazdy pozdrawiam

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Mariusz K ....... ip: 81.166.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profeska to co można powiedzieć. Polecam bez dwóch zdań

Odpowiedź:

Dziękuję ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna K ....... ip: 185.151.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Kielcach.super atmosfera Teoria zdana za 1 razem praktyka za 2 Super instruktorka Pani Mariola

Odpowiedź:

Dziękuję ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Amelka A ......k ip: 93.159.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkole jazdy, bardzo luźna atmosfera na jazdach jak i na wykładach. Profesjonalne podejście do kursanta, jazda z panem Mirkiem to czysta przyjemność

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gracjan T .....c ip: 31.11.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Jazdy Luzik zasługuje na moje gorące polecenie. Profesjonalni instruktorzy, przyjazna atmosfera i skuteczna nauka sprawiły, że zdobycie prawa jazdy stało się dla mnie łatwe i przyjemne. Dzięki elastycznym godzinom zajęć udało mi się łatwo dostosować naukę do mojego grafiku. Gorąco polecam tę szkołę każdemu, kto szuka skutecznej i przyjaznej nauki jazdy!

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak

Ewa K .....h ip: 213.77.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Na kursie jak i jazdach miła atmosfera. Instruktorzy pełni profesjonalizmu. Nauka bez stresu a z przyjemnością.

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Seweryn K .... ip: 46.134.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper l ......i ip: 188.146.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Jarosław Ozga na naprawdę wysokim poziomie umie barfzo dobrze wyszkolić i nauczyć dobrze przygotowywał mnie do egzaminu, zdane za pierwszym, szkoła jazdy luzik najlepsza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia B .......... ip: 83.24.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Luzik oraz instruktora Pana Piotra. Świetny człowiek, przede wszystkim bardzo cierpliwy. Na jazdach panowała przyjazna atmosfera. Z całego serca polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia C ........... ip: 185.151.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Luzik. Jeździłam z Panem Piotrem, który świetnie przygotował mnie do egzaminu. W czasie jazd zawsze panowała dobra atmosfera, a instruktor wykazywał się ogromną cierpliwością, wyrozumiałością i pełnym profesjonalizmem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja P .......k ip: 164.127.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Luzik. Szkoła godna polecenia. Jeździłam z Panem Piotrem, który jest bardzo profesjonalnym instruktorem i bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego. Instruktor bardzo cierpliwy, wyrozumiały, uśmiechnięty i sympatyczny. Wykłady były bardzo interesujące a jazdy były bezstresowe. Świetna atmosfera!

Odpowiedź:

Dziękujemy ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam S ..a ip: 79.184.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy bardzo polecam. Atmosfera bardzo przyjemna. Jeździłem z Panem Piotrkiem. Instruktor bardzo cierpliwy, świetna atmosfera, wszystko jasno tłumaczone i egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria P .. ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Luzik. Atmosfera bardzo przyjemna, zarówno na wykładach, jak i na jazdach z bardzo wyrozumiałym instruktorem- Marcinem Świstek. Serdecznie polecam każdemu- nawet się nie zastanawiajcie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bei B ...... ip: 5.173.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z Piotrkiem, najlepszy instruktor! Wszystko wytłumaczone bardzo dobrze i dokładnie. Bardzo go polecam! Doświadczony i profesjonalny instruktor!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Gabriela S .......a ip: 5.173.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, super atmosfera zarówno na jazdach jak i wykładach, Pan Arkadiusz the best - przygotowanie na najwyższym poziomie, wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. POLECAM !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika K ........j ip: 79.184.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy ,,Luzik", zarówno wykłady, jak i jazdy z bardzo cierpliwym i wyrozumiałym instruktorem - Marcinem Świstek, przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze. Instruktor podczas jazd zwracał uwagę na różne szczegóły, co pomogło mi w najlepszym stopniu przygotować się do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Amelia M ....a ip: 89.64.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Luzik. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie w sympatycznej atmosferze, podobnie jak jazdy z instruktorem Marcinem Świstkiem, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

i ..p ip: 5.184.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko dobrze i cierpliwie wytłumaczone. Zdane za pierwszym razem dzięki panu Marcinowi. Polecam ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena K .....k ip: 146.75.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Jeździłam z Panem Piotrkiem, który idealnie przygotował mnie do egzaminu i zdałam za 1 razem! Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikola M ...r ip: 46.134.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Luzik! Kurs teoretyczny został przeprowadzony sprawnie i w miłej atmosferze. Dzięki świetnemu, spokojnemu podejściu do kursanta pana Piotra, jego doświadczeniu i wielu cennym wskazówkom udało mi się zdać egzamin praktyczny za 1 razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Antoni W ......k ip: 31.0.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Luzik a przede wszystkim Pana Piotra! Jazdy z Panem Piotrem super przygotowały mnie do egzaminu praktycznego w WORDZIE.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia W ...... ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, Pan Piotr super przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena B ....p ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Luzik! Wykłady bardzo dobrze przygotowujące. Instruktor Piotr Biernat, który z sercem, z dużym zaangażowaniem i ogromną cierpliwością przygotował mnie do egzaminu, który dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! Zero stresu, fantastyczna atmosfera❣️Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie i polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia ......k ip: 89.151.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B78

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkole jazdy Luzik! Zdane za pierwszym razem dzięki Pani Marioli, która jest po prostu najwspanialsza ❤️ Super atmosfera podczas jazd, ale tez ogromne doświadczenie i cierpliwość ze strony Pani instruktor ☺️ Jak najbardziej polecanko!

Odpowiedź:

dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia O ........ ip: 45.159.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Luzik! Jeździłam z instruktorem Piotrkiem i bardzo go polecam. Doświadczony i profesjonalny instruktor. Ma super podejście do kursanta, dużo cierpliwości i wyrozumienia, atmosfera na jazdach oraz wykładach była bardzo przyjemna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk P ...s ip: 45.159.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra i rzetelna szkoła jazdy. Instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą i przygotowują do jazdy . Dzięki nim zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Bardzo polecam szkołę jazdy Luzik.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maksym R ...a ip: 31.0.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy LUZIK. Zdałem za pierwszym!! Z czystym sumieniem polecam instruktora Arka, bo to właśnie dzięki niemu się to wszystko udało! Pozdrawiam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S .....l ip: 31.0.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ta szkołe! Pan Piotrek najlepszy instruktor dokładnie i spokojnie tłumaczy jeździ się z przyjemnością

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak