Liczba odwiedzin: 9831 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek szkolenia kierowców. Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

  133 opinie w tym 89 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2020

Klaudia Okoniewska

Klaudia Okoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Resort nie bez przyczyny szczyci się pierwszym miejscem zdawalności i przygotowania do jazdy ! Panowie przemili , da się pośmiać , pożartować ale wszystko z umiarem gdyż chcą i potrafią nauczyć nas jazdy i przygotować do egzaminu. Ja osobiście myślałam, ze kompletnie się do tego nie nadaje, dokupiłam godziny doszkalające i Panowie działają cuda ! Zdałam za drugim razem dzięki ich uwagom, skupieniu i zwracaniu uwagi na szczegóły ! Będę wszystkim polecała i przechwalała ta szkole i tych instruktorów !! Polecam najmocniej jeszcze raz ! ❤️❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Mikołaj Wieprzkowicz

Mikołaj Wieprzkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Patrycja Hymka

Patrycja Hymka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor na najwyższym poziomie, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, a także podczas jazd podchodził do mnie wyrozumiale i z cierpliwością. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Zuzanna Adamiec

Zuzanna Adamiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cierpliwi, atmosfera świetna i zdałam za pierwszym razem! Polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2020

Mikołaj Karwat

Mikołaj Karwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Resort. Fajna atmosfera, jeździłem z wieloma instruktorami, zdałem z pierwszym razem. Pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Julia Dziąg

Julia Dziąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła i instruktorzy :) Zdałam za pierwszym i polecam z całego serducha!! ☺️

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Michał Rudkowski

Michał Rudkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnia szkoła i instruktorzy Bardzo polecam Zdałem za pierwszym :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Agata Rutkowska

Agata Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, krótki czas trwania kursu, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, bezstresowa jazda. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Julia Chadaj

Julia Chadaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Marta Kocemba

Marta Kocemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł szybko i bez żadnych problemów. Profesjonalne podejście Pana Zaradnego podczas jazd. Miła, bezstresowa atmosfera. Polecam serdecznie. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Jakub Rosiński

Jakub Rosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Skierniewicach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Marysia Kulesza

Marysia Kulesza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

prosfesjonalne i indynwiduwalne podejście, dyspozycyjni i cierpliwi instruktorzy, miła atmosfera. Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Julia Zdun

Julia Zdun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, elastyczność instruktorów i krótki czas realizacji kursu, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2019

Julia Adamiec

Julia Adamiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy "Resort", naprawde świetna atmosfera, zero stresu i naprawdę bardzo dobrze uczą. Jak ktoś sie przykłada to na egzaminie pozostaje mu tylko opanować stres,a egzamin to juz sama formalność.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.10.2019

Natalia Chadamik

Natalia Chadamik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!!! Profesjonalne i indywidualne podejście. Instruktorzy bardzo sympatyczni, cierpliwi i co najważniejsze - potrafią w prosty sposób przekazać swoją wiedzę i umiejętności.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2019

Asia Siedlecka

Asia Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po niedoszkoleniu w innej szkole jazdy,nieudanych próbach egzaminacyjnych odpuściłam sobie prawo jazdy na długi czas bo stwierdziłam,że się do tego nie nadaję,ale trafiając na tę szkołę jazdy -sugerowałam się najlepszą opinią-zdawalnością za 1 razem. Na jazdy doszkalające umawiałam się z Panem Karwatem,miło wspominam te jazdy,wymagający,perfekcyjność to drugie imię tego instruktora :D jeśli nie udawał mi się jakiś manewer powtarzaliśmy go do skutku, dzięki temu przestałam się bać,czuję się pewnie za kierownicą, zdałam egzamin bezbłędnie za 1 razem ! Pozdrawiam również Pana Mariusza Z. z którym miałam okazję parę godzin jeździć-bardzo spokojny człowiek,jazda nie była stresująca :) Polecam z całego serca ! Najlepsza szkoła jazdy to fakt a nie żadna ściema :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2019

Anna Siedlecka

Anna Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygodę z prawem jazdy rozpocząłam około półtora roku temu, zniechęcona porażkami przerwałam kurs w innej szkole. Ostatnio postanowiłam znów zawalczyć o uprawnienia kierowcy. Poszukując nowej szkoły nauki jazdy kierowałam się jedynie opiniami zamieszczonymi w internecie i tak trafiłam do Resortu. Początkowo bałam się, że będzie to nietrafiony wybór, nikt z moich znajomych nie chodził tam na kurs, ale moje obawy okazały się całkowicie niesłuszne. Szczerze żałuję jednego, że nie słyszałam wcześniej o tej szkole i nie skończyłam w niej całego kursu, a napewno oszczędziłabym sobie wiele stresu. Po ok. 20 godzinach w Resort mogłam się cieszyć wynikiem pozytywnym. Naprawdę bardzo kompetentni instruktorzy, którzy znają się na swoim fachu, potrafią odpowiednio dotrzeć do kursanta i zbudować u niego pewność siebie za kółkiem. Nawet najbardziej zestresowny kursant zapomni o swoich objawach i zacznie cieszyć się jazdą samochodem. Spędziłam czas w tej szkole w naprawdę dobrej atmosferze, instruktorzy zawsze puntktualni, przygotowani pomogli mi odświeżyć zasady drogowe, jak i nauczyli techniki jazdy a przede wszystkim pomogli zrozumieć że pozytywne nastawienie znaczy bardzo dużo. Pragne wspomnieć o jeszcze jednej kwestii, jeśli miałam jazdy z innym instruktorem niż zazwyczaj ten zawsze bym poinformowany z jaki manewrem mam problem i które skrzyżowanie nie jest do końca zrozumiałe i na bieżąco, do skutku je cwiczylam. Gorąco polecam tę szkole!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Aleksandra Brzezińska

Aleksandra Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiedni ludzie na właściwym miejscu sprawiają że nauka jest przyjemna, bezstresowa i skuteczna. Szkoła godna polecenia! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.08.2019

Sylwia Jasińska

Sylwia Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Skończyłam kiepski kurs w innym mieście, więc potrzebowałam ponad 20 godzin, żeby dobrze jeździć. Szukając szkoły, wzięłam pod uwagę dwie szkoły z największą liczbą pozytywnych opinii. I tylko tę szkołę mogę bardzo polecić . Wszyscy insruktorzy godni polecenia, duża kultura osobista, cierpliwość A co najważniejsze umiejętność nauczenia nawet tych trudniejszych przypadków. Osobiście najlepiej jeździło mi się z szefem. Dziękuję

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.08.2019

Wioleta Połajdowicz

Wioleta Połajdowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs robilam w innej szkole i zaluje ze od razu nie zapisałam sie do Resort. Mialam 2 godziny jazd z panem W. Karwat z ktorych dowiedzialam sie wiecej niz przez caly moj kurs .Bardzo mily instruktor, wszystko do uzgodnienia. Podczas jazd wytłumaczone na biezaca błedy, oraz kierowanie dalsza jazda tak aby moc wykorzystac zdobyta wiedze i ja zastosowac. Serdeczne Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Przemek Wiórkiewicz

Przemek Wiórkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie czuje się dobrze nauczony sztuki prowadzenia samochodu. Będę świetnie wspominać swoje jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2019

Katarzyna Vogl

Katarzyna Vogl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 10 latach od ukończenia kursu wystarczyło tylko 12 dodatkowych godzin jazd i egzamin zaliczony za pierwszym razem ! Z czystym sumieniem polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Ada Gędek

Ada Gędek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy, naprawdę szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Emil Pędziwiatr

Emil Pędziwiatr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywnie nastawieni instruktorzy Do dogadania się w każdej kwestii

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Karolina Kłosińska

Karolina Kłosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na jazdy doszkalające umówiłam się z p. Naguszewskim. Kurs robiłam w innym miejscu i mam porównanie co do nauki jazdy przez Pana Mariusza. :) wytłumaczył mi jak mam robić łuk co bardzo kiepsko mi wychodziło i się udało! Zdałam za pierwszym razem. Jazdy wspominam bardzo miło ale i konkretnie, jak coś było źle to było to nakreślone i wytłumaczone co robić by wykonać manewr prawidłowo. Nigdy się też nie zdażyła jakaś nieprzyjemna sytuacja, czy tez żadne krzyki miejsca nie miały. Intrusktor traktuje Ciebie poważnie i z respektem. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Julia Antos

Julia Antos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów do kursanta, miła atmosfera, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2019

Zuzka Małek

Zuzka Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka skuteczna ale bezstresowa, instruktorzy cierpliwi I sympatyczni, terminy jazd i teorii zawsze do ustalenia, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2019

Sylwia Kosowska

Sylwia Kosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Bardzo sympatyczni instruktorzy i miła atmosfera :) Po jazdach doszkalających zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Nina Gruchała

Nina Gruchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Maja Główka

Maja Główka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić tę szkołę. Cały kurs minął mi błyskawicznie, a egzamin zakończył się sukcesem! Podziękowania kieruję do całego personelu, ale szczególnie do Pana Wiesława Karwata, bo to dzięki niemu jazdy okazały się przyjemnością, pomimo początkowego stresu i braku umiejętności.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak