OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 181 opinii w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

17.03.2021

ul. Batorego 24/7, Zapraszamy na kurs prawa jazdy kat -B. Począte 17.02.2021 godz.17.00 w sali OSK RESORT ul. Batorego 24/7. Szkolimy szybko i profesjonalnie czego efektem jest najwyższa w mieście zdawalność egzaminów państwowych. W roku 2019 średnia zdawalność egzaminów praktycznych na kat - B w OSK - RESORT wyniosła 64.70%. Na wykłady i zajęcia praktyczne prosimy przychodzić w maseczkach i rękawiczkach:)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

1850 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina K ........ ip: 37.248.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła!! Miałam tylko 2 godziny jazd doszkalających, ale bardzo mi pomogły, ponieważ w końcu mogłam zdać egzamin. Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalna nauka. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Julia R ....k ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid G ....... ip: 5.173.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy o środek nauki jazdy w mieście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Amelia P ............ ip: 188.146.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam, szybkie i przyjemne wykłady, a przede wszystkim świetni instruktorzy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia P ........a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie polecam Resort. Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Szczególnie jestem wdzięczna Panu Darkowi, który jest niesamowicie cierpliwym instruktorem z powołania:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M .....` ip: 83.4.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Olga G ....s ip: 93.105.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Roksana K ......k ip: 93.190.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Bogusz P ......i ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia kierowców Resort. Po kilku jazdach doszkających czułem się doskonale przygotowany do egzaminu. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, sympatyczni, znający się na rzeczy i w zrozumiały sposób przekazujący swoją wiedzę na temat poprawnej jazdy autem. Zasłużone 5 gwiazdek!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna L .......a ip: 37.225.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam. W Szkole Jazdy Resort miałam tylko jazdy doszkalające, jednak to dzięki nim udało mi się zdać egzamin praktyczny. W szczególności polecam Pana Mariusza - profesjonalizm, anielska cierpliwość i wyrozumiałość. Jazdy odbywały się w przemiłej i bezstresowej atmosferze, a jednocześnie były bardzo efektywne. Przez kilka godzin nauczyłam się więcej niż w innej szkole przez cały kurs :). Polecam z całego serca i dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela P .......... ip: 188.146.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy i atmosfera, dzięki temu egzamin zakończony pomyślnie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata B ......k ip: 91.214.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdałam po wykupieniu kilku godzin jazd doszkalających u Pana Mariusza i każdemu szczerze polecam każdemu iść do Resort na cały kurs. Uczą nie tylko pod zdanie egzaminu, ale również pod jazdę samodzielną juz po zdobyciu uprawnień. Manewrów nie uczą na "sposób" jak to ma miejsce w większości szkół (po czym potem sa problemy i na egzaminie i w jeździe miejskiej), ale na obserwację otoczenia w lusterkach i przez szyby co bardzo eliminuje ryzyko popełnienia błedu. Indywidualne podejscie do każdego kursanta i ćwiczenie tego z czym ma najwiekszy problem do skutku, eliminowanie popełnianych błędów na bieżąco i przede wszystkim całkowicie bezstresowa atmosfera. Duży plus za dostosowanie się czasowo pod kursanta i jego egzamin.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata J ........a ip: 31.60.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Wielkie podziękowania dla Pana Wiesława i Mariusza! Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, z dużą dozą cierpliwości i profesjonalizmu. Panowie dawali cenne wskazówki i wyczerpująco odpowiadali na moje pytania. Dzięki jazdom z Panami zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał D ..a ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w okolicy. Wszystko dokładnie i rzetelnie wyjaśnione. Każdy element jazdy krok po kroku omówiony. Dla mnie nie ma lepszej szkoły nauki jazdy niż Resort. Wszystkim przyszłym kursantom gorąco polecam ☺☺☺

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..a ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Pana Karwata. Mega pomocny i cierpliwy. Super wskazówki przed egzaminem i skuteczne rady na opanowanie stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna J ...k ip: 188.147.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła,świetni i bardzo cierpliwi instruktorzy,po 10 latach przerwy(zrobiony był kurs,ale niestety poddałam się i nie ukończyłam -w innej szkole),teraz w Resorcie udało się zdać za 2 razem,bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę i z całego serca polecam tą szkołę!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil B ........i ip: 5.173.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam bardzo profesjonalne podejście i lajtowa atmosfera zero stresu, po 18tu latach przerwy wykupiłem 9 godzin jazdy, zdałem za 2 razem bo za pierwszym popełniłem książkowy błąd że stresu. Bardzo polecam Kamil

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta P ..k ip: 91.214.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek szkoleniowy, instruktor cierpliwy i na spokojnie wszystko wytłumaczy. Zdałam za pierwszym !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid M ..... ip: 31.11.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne jazdy,dobra atmosfera i fachowość !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna B ..s ip: 91.214.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, instruktorzy są bardzo cierpliwi i dokładni, super przygotowanie do egzaminu państwowego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina K .........a ip: 195.167.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Super atmosfera, instruktor z powołania - wiedza przekazywalna w jasny klarowny sposób. Zdane za 3 razem tylko i wyłącznie przez stres ;)))))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna A ..........k ip: 83.26.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Resort. Zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem, dzięki miłemu instruktorowi, który się nie denerwował i zawsze wszystko dokładnie tłumaczył.

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela K .......k ip: 93.105.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, poszłam na kurs nie wiedząc nic na temat obsługi samochodu, a instruktorzy w miłej atmosferze i z dużą cierpliwością nauczyli mnie prowadzić i sprawili, że chętnie będę wsiadać za kierownicę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ....z ip: 109.196.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła spełniła wszystkie moje oczekiwania, bardzo dobra atmosfera i dobry kontakt z instruktorami. Godziny jazd zawsze dostosowane do wolnego czasu kursanta. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotrek Kruszona

Piotrek Kruszona
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 13.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera a przy tym profesjonalne podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Ślewiczko

Klaudia Ślewiczko
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 29.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktorów, bardzo miła nauka i atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna D ......... ip: 83.24.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ten ośrodek i instruktorów, którzy spokojnie i cierpliwie przygotowują do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Alexandra O ..... ip: 5.173.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku nieudanych wcześniej próbach podchodzenia do egzaminu, zapisałam się ( z polecenia) do tej szkoły w Skierniewicach. Super instruktorzy cierpliwi i bardzo profesjonalni. Nauczą każdego poprawienie poruszać się na drodze, jasno tłumaczą wiec jeżeli chcecie zdać prawo jazdy to tylko w szkole resort.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria K ......k ip: 94.254.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, doświadczeni instruktorzy, zdałam za pierwszym razem teorie i praktykę wiec serdecznie polecam

Odpowiedź:

Miło było poznać taką ciekawą osobowość???? gratulujemy zdania egzaminu za 1 razem. Powodzenia i szerokiej drogi!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna Z ........z ip: 188.146.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy jakich można sobie wymarzyć-profesjonalne w pełni podejście, bardzo sympatyczni, konkretni w przekazywaniu wiedzy. Bez spotykanego w innych szkołach nauki jazdy zarozumialstwa. Super.Będę polecać wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak