OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 221 opinii w tym 142 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

Kontakt

Opis

Wieloletnie doświadczenie instruktorów oraz duża wiedza gwarantuje najwyższy poziom szkolenia oraz bardzo wysoką zdawalność. Dzięki determinacji kursantów i naszej pracy włożonej w szkolenie adeptów na prawo jazdy w 2020 roku znów osiągnęliśmy najlepszy wynik w zdawalności na kat - B w mieście. Dostosowujemy godziny jazd do możliwości czasowych naszych kursantów. Atutem Ośrodka Szkolenia Kierowców RESORT jest indywidualne podejście do każdego kursanta, możliwość zrobienia kursu w bardzo krótkim czasie oraz płatność w ratach. Terminy zajęć teoretycznych ustalane są na pierwszym spotkaniu. Najczęściej są to spotkania codziennie co skutkuje skróceniem czasu trwania kursu. Oferujemy skuteczne jazdy uzupełniające



Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

09.12.2021

ul. Batorego 24/7, OSTATNI KURS W TYM ROKU W STAREJ CENIE !!!. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

WIĘCEJ OSTATNI KURS W TYM ROKU W STAREJ CENIE !!!
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

1950 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Warunkiem skorzystania z promocji jest wykupienie z góry co najmniej 15 godzin jazd dodatkowych

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oliwia S .......k ip: 37.248.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście szkoły do kursanta, instruktorzy są bardzo życzliwi, łatwo nawiązują kontakt i bardzo przyjemnie się z nimi jeździ. Dzięki świetnej nauce zdołałam zdać egzamin za pierwszym razem bez żadnych problemów! Polecam serdecznie:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia R ........a ip: 83.6.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam gorąco szkołę OSK Resort. Profesjonalne nauczanie i cierpliwość, co jest bardzo potrzebne dla kursantów. Szczególnie polecam p.Kamila, który jest zaangażowany w swoją pracę i potrafi przekazać wiedzę. Jest to instruktor z powołania !!! Po roku przerwy od jazd, znalazłam tę szkołę i uważam, że jest to najlepsza auto szkoła w Skierniewicach! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Wspaniale miejsce, dobrze zainwestowane pieniądze i czas ! OSK Resort to drzwi do lepszego jutra ! Będę polecać tą szkołę. Będę wspominać z uśmiechem czas, który poświęciłam na jazdach. ☺️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia P ........z ip: 109.231.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ogromnie polecam Pana Kamila. Super instruktor, przede wszystkim bardzo luźny, ale także zaangażowany, cierpliwy i wyrozumiały. Jazdy były pełne śmiechu, ale także dobrych wskazówek, dzięki czemu nie byłam ani spięta, ani przerażona. Myślę, też że bez pomocy Pana Kamila mogłabym mieć problem ze zdaniem egzaminu praktycznego, a ostatecznie udało mi się za pierwszym razem. Bardzo serdecznie polecam, a także pozdrawiam. Klaudia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam T ....n ip: 37.225.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy przyjazna kursantowi, egzamin zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna J ....y ip: 31.0.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po różnych złych doświadczeniach z innymi szkołami w Skierniewicach, trafiłam Resort. Wykupiłam jazdy doszkalające, które bardzo dużo mi dały. Miałam poczucie, że wreszcie trafiłam na odpowiednią szkołę. Bezproblemowy kontakt z właścicielem i bardzo dobrzy instruktorzy. Pan Kamil przygotował mnie odpowiednio do egzaminu. Bardzo polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K ........ ip: 37.225.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!kurs przebieg bezproblemowo, w miłej atmosferze. Wszystko rzeczowo wyjaśnione i omówione.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela I ...t ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra atmosfera na jazdach doszkalających, instruktorzy super, wszystko tłumaczą tak jak należy. Dzięki tej szkole udało mi się zdać egzamin z wynikiem pozytywnym.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Pola J ..........a ip: 5.173.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zapisałam się na same jazdy doszkalające z powodu długiej przerwy w prowadzeniu samochodem. Jeździłam z dwoma instruktorami i udało mi się zdać za pierwszym podejściem. Bardzo serdecznie polecam tę szkółkę każdemu:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

b b ip: 188.146.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nikt inny tylko oni

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Marta D .......... ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfera, duży komfort podczas jazdy, indywidualne podejście!! Polecam bardzo serdecznie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Anna P ....a ip: 31.0.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Po poprzedniej szkole jazdy w Skierniewicach nie udawało mi się zdać egzaminu. Dzięki Osk Resort zdałam od razu. Instruktorzy z powołania!!cierpliwi, dają cenne rady i wskazówki:). Jeśli ktoś myśli nad nauką w Skierniewicach to tylko tu:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna B ......k ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam... Najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy... Część praktyczna zdana za pierwszym razem !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna K .... ip: 89.231.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Serdecznie polecam. Profesjonalne podejście. Instruktorzy konkretni, przyjemni i z profesjonalnym podejściem. Dzięki nim udało mi się zdać egzamin ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof K ..c ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie wszystkim, pełen profesjonalizm i dobre podejście do nauczania. Osobiście jeździłem z Panem Mariuszem Z i serdecznie polecam, jazdy to była przyjemność

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina J .....k ip: 37.225.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 200%!!! Bardzo dobrzy instruktorzy, pełen profesjonalizm i bardzo dobra nauka jazdy. Mimo dużego stresu przed egzaminem dzięki dużej wierze w moje umiejętności i przekazania pozytywnego nastawienia udało mi się zdac! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna M ....... ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, profesjonalni i sympatyczni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Konrad N ...k ip: 79.185.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, przyjazna atmosfera, wykłady bardzo dobrze prowadzone, mili ludzie i z b. dobrym podejściem do kursanta. Super przygotowanie do egzaminu. Cenowo też bardzo dobrze. Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Zuzanna D ...........z ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogólnie polecam, instruktorzy mili i z dobrym podejściem. Będę bardzo miło i dobrze wspominać.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Hanna B .......a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, Pan Mariusz Z. bardzo rzetelny. Dobre przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ........ ip: 37.248.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła!! Miałam tylko 2 godziny jazd doszkalających, ale bardzo mi pomogły, ponieważ w końcu mogłam zdać egzamin. Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalna nauka. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Julia R ....k ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid G ....... ip: 5.173.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy o środek nauki jazdy w mieście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Amelia P ............ ip: 188.146.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam, szybkie i przyjemne wykłady, a przede wszystkim świetni instruktorzy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia P ........a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie polecam Resort. Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Szczególnie jestem wdzięczna Panu Darkowi, który jest niesamowicie cierpliwym instruktorem z powołania:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M .....` ip: 83.4.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Olga G ....s ip: 93.105.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Roksana K ......k ip: 93.190.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Bogusz P ......i ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia kierowców Resort. Po kilku jazdach doszkających czułem się doskonale przygotowany do egzaminu. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, sympatyczni, znający się na rzeczy i w zrozumiały sposób przekazujący swoją wiedzę na temat poprawnej jazdy autem. Zasłużone 5 gwiazdek!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna L .......a ip: 37.225.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam. W Szkole Jazdy Resort miałam tylko jazdy doszkalające, jednak to dzięki nim udało mi się zdać egzamin praktyczny. W szczególności polecam Pana Mariusza - profesjonalizm, anielska cierpliwość i wyrozumiałość. Jazdy odbywały się w przemiłej i bezstresowej atmosferze, a jednocześnie były bardzo efektywne. Przez kilka godzin nauczyłam się więcej niż w innej szkole przez cały kurs :). Polecam z całego serca i dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela P .......... ip: 188.146.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy i atmosfera, dzięki temu egzamin zakończony pomyślnie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak