OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 278 opinii w tym 177 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Wieloletnie doświadczenie instruktorów oraz duża wiedza gwarantuje najwyższy poziom szkolenia oraz bardzo wysoką zdawalność. Dzięki determinacji kursantów i naszej pracy włożonej w szkolenie adeptów na prawo jazdy w 2021 roku znów osiągnęliśmy najlepszy wynik w zdawalności na kat - B w mieście. Dostosowujemy godziny jazd do możliwości czasowych naszych kursantów. Atutem Ośrodka Szkolenia Kierowców RESORT jest indywidualne podejście do każdego kursanta, możliwość zrobienia kursu w bardzo krótkim czasie oraz płatność w ratach. Terminy zajęć teoretycznych ustalane są na pierwszym spotkaniu. Najczęściej są to spotkania codziennie co skutkuje skróceniem czasu trwania kursu. Oferujemy skuteczne jazdy uzupełniające



Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

2600 zł

2700 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Rozszerzony

2600 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

1950 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Warunkiem skorzystania z promocji jest wykupienie z góry co najmniej 10 godzin jazd dodatkowych

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Fryderyk F .... ip: 37.47.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

bardzo profesjonalne podejście instruktora. Przez 5h nauczył mnie całych tras egzaminacyjnych

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja M ........a ip: 37.47.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera, dobre podejście, cierpliwość i profesjonalne przygotowanie, polecam serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jagoda S .....n ip: 91.214.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kompetentni i cierpliwi instruktorzy, którzy wprowadzają przyjazną atmosferę. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, gdyż zostanie się w niej przygotowanym na 101% oraz zda się za pierwszym razem, dokładnie tak jak ja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz P ....... ip: 77.255.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Bardzo polecam tę szkołę, świetni instruktorzy, miła atmosfera oraz super podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia S .....a ip: 37.225.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, świetni instruktorzy oraz fajna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja K .........a ip: 31.61.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła która uczy jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do tej szkoły. Polecam Instruktora Pana Darka

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Gabriela S ....... ip: 104.28.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek, super instruktorzy, bardzo dobra i sprawna nauka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga K ..... ip: 93.190.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowali mnie do prawa jazdy, bardzo dobry wybór!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamila K .......... ip: 89.151.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper R .......k ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, ogólnie bezproblemowy kurs

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Julia M .......z ip: 185.183.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście instruktora do kursanta, brak problemu z umawianiem na jazdy. Polecam <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia O .....a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

świetna atmosfera, bardzo profesjonalne przygotowanie, mnóstwo przydatnych wskazówek i indywidualne, cierpliwe podejście. Dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Malwina C ......... ip: 46.204.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna autoszkola, pomimo nerwow i stresu egzamin praktyczny zdany za 2 razem- z czego pierwszy z własnej winy. Super podejście, przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm !!!! Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia K ........ ip: 77.255.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Izabela G ...... ip: 109.196.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna K ........ ip: 91.214.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła i przygotowanie do egzaminu. Dzięki instruktorom zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ania S ...a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, polecam każdemu, kto chce bezproblemowo zdać egzaminy :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia D ....g ip: 31.61.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady przeprowadzone super, miło i nie nudne jak większość może sobie wyobrazić. Instruktorzy maja profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z osoba. Wszystko wyjaśniane i tłumaczone bardzo jasno i przejrzyście. Każde pytanie do instruktora równa się z dokładnym wyjaśnieniem na dany temat. Atmosfera bardzo miła i nie stresująca. Przygotowanie do egzaminu bez żadnego stresu czy nerwów. Będę tą szkole polecać z całego serca każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna W .....k ip: 104.28.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ekstra szkoła, super podejście do kursantów. Na jazdach naprawdę można się dużo nauczyć, na plus lokalizacja i dojazd do wskazanego punktu. Bardzo polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia R .......a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Miła atmosfera, profesjonalne podejście instruktorów i konstruktywne uwagi, które są niezwykle pomocne. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta K ....a ip: 31.61.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Ogromną zaletą jest szybki czas trwania kursu. Profesjonalni oraz cierpliwi instruktorzy dbają o każdy szczegół I solidne wyjaśnienie. Podziękowania dla Pana Marcina i Pana Kamila za miło spędzony czas oraz przygotowanie do jazdy w każdych warunkach :D Polecam każdemu ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kacper D ....n ip: 91.239.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, bardzo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia S .......k ip: 37.248.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście szkoły do kursanta, instruktorzy są bardzo życzliwi, łatwo nawiązują kontakt i bardzo przyjemnie się z nimi jeździ. Dzięki świetnej nauce zdołałam zdać egzamin za pierwszym razem bez żadnych problemów! Polecam serdecznie:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia R ........a ip: 83.6.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam gorąco szkołę OSK Resort. Profesjonalne nauczanie i cierpliwość, co jest bardzo potrzebne dla kursantów. Szczególnie polecam p.Kamila, który jest zaangażowany w swoją pracę i potrafi przekazać wiedzę. Jest to instruktor z powołania !!! Po roku przerwy od jazd, znalazłam tę szkołę i uważam, że jest to najlepsza auto szkoła w Skierniewicach! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Wspaniale miejsce, dobrze zainwestowane pieniądze i czas ! OSK Resort to drzwi do lepszego jutra ! Będę polecać tą szkołę. Będę wspominać z uśmiechem czas, który poświęciłam na jazdach. ☺️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia P ........z ip: 109.231.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ogromnie polecam Pana Kamila. Super instruktor, przede wszystkim bardzo luźny, ale także zaangażowany, cierpliwy i wyrozumiały. Jazdy były pełne śmiechu, ale także dobrych wskazówek, dzięki czemu nie byłam ani spięta, ani przerażona. Myślę, też że bez pomocy Pana Kamila mogłabym mieć problem ze zdaniem egzaminu praktycznego, a ostatecznie udało mi się za pierwszym razem. Bardzo serdecznie polecam, a także pozdrawiam. Klaudia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam T ....n ip: 37.225.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy przyjazna kursantowi, egzamin zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna J ....y ip: 31.0.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po różnych złych doświadczeniach z innymi szkołami w Skierniewicach, trafiłam Resort. Wykupiłam jazdy doszkalające, które bardzo dużo mi dały. Miałam poczucie, że wreszcie trafiłam na odpowiednią szkołę. Bezproblemowy kontakt z właścicielem i bardzo dobrzy instruktorzy. Pan Kamil przygotował mnie odpowiednio do egzaminu. Bardzo polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K ........ ip: 37.225.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!kurs przebieg bezproblemowo, w miłej atmosferze. Wszystko rzeczowo wyjaśnione i omówione.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela I ...t ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra atmosfera na jazdach doszkalających, instruktorzy super, wszystko tłumaczą tak jak należy. Dzięki tej szkole udało mi się zdać egzamin z wynikiem pozytywnym.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Pola J ..........a ip: 5.173.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zapisałam się na same jazdy doszkalające z powodu długiej przerwy w prowadzeniu samochodem. Jeździłam z dwoma instruktorami i udało mi się zdać za pierwszym podejściem. Bardzo serdecznie polecam tę szkółkę każdemu:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak