OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 181 opinii w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

17.03.2021

ul. Batorego 24/7, Zapraszamy na kurs prawa jazdy kat -B. Począte 17.02.2021 godz.17.00 w sali OSK RESORT ul. Batorego 24/7. Szkolimy szybko i profesjonalnie czego efektem jest najwyższa w mieście zdawalność egzaminów państwowych. W roku 2019 średnia zdawalność egzaminów praktycznych na kat - B w OSK - RESORT wyniosła 64.70%. Na wykłady i zajęcia praktyczne prosimy przychodzić w maseczkach i rękawiczkach:)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

1850 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Erni Erni

Erni Erni
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurczę szkoła ogólnie sama w sobie dobra...wykładowca Pan Karwat na luzie podchodził do wykładów i potrafił Dobrze wytłumaczyć..he a instruktor pan Darek no z nim jazdy były poprostu idealne mimo tego że przed kursami dużo jeździłem i miałem już swoje nawyki co do prowadzenia auta i całego ruchu drogowego to on na spokojnie pomógł mi skorygować wcześniej wspomniane nawyki co zagwarantowało zdanie państwowego egzaminu za pierwszym razem... Szczerze jak miałbym robić jeszcze raz prawko to śmiało walił bym do nich????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Szpineta

Julia Szpineta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

2 godziny jazd doszkalający g przed egzaminem wystarczyły, żeby zdać egzamin praktyczny :) Żałuję tylko, że nie znalazłam tej szkoły wcześniej, bo na pewno wykonałabym tu pełny kurs. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali, spokojnie tłumaczą. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Grublewski

Szymon Grublewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę, przyjazna atmosfera, dużo uśmiechu na twarzach wykładowców jak i instruktorów. Instruktorzy przyjeżdżają na czas. Jestem pozytywnie zaskoczony, napewno polecę Resort moim znajomym. Będę bardzo miło wspominać moją naukę w tej szkole. Polecam każdemu :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Koza

Ania Koza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy były bardzo przyjemne i pomogły mi przed egzaminem. Instruktorzy byli mili i otwarci. Nie było problemów z ustaleniem godzin a kiedy coś mi wypadło albo miałam problem z dotarciem na jazdy od razu starano się naprawić ten problem. Na jazdach panowała miła atmosfera. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kuśmierczyk

Kasia Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam :) Najlepsza szkoła, super atmosfera, dobrzy instruktorzy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Piotr Grycz

Piotr Grycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor, miły pogodny. Dobrze tłumaczy. Dzięki wam zdałem za pierwszym razem, pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Popowski

Mateusz Popowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Mili, wyrozumiali oraz profesjonalni instruktorzy, cały kurs przebiegł bez żadnych problemów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Pająk

Mateusz Pająk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła fajna atmosfera Fajni instruktorowie Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Julia Więcek

Julia Więcek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Wiktoria Pejska

Wiktoria Pejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Karalus

Ewa Karalus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie Polecam!! Sympatyczni instruktorzy, bardzo komunikatywni, z łatwością przekazują wiedzę kursantom, lekcje w atrakcyjnej cenie, egzamin zdany bez mrugnięcia okiem ;) Bardzo dziękuję za poświęcony czas i cierpliwość, jeszcze raz gorąco polecam ;) Pozdrawiam Ewa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Grzegorska

Klaudia Grzegorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Wiesława i Pana Mariusza! Świetni profesjonaliści widać ze Chcą przekazać jak najwiecej cennych wskazówek, dzięki nim zdałam ten egzamin! Przemiła atmosfera, zero stresu po prostu rewelacja ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Olga Gulbas

Olga Gulbas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciek Woziwosiński

Maciek Woziwosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Anyszewska

Julia Anyszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkółkę, super przygotowanie do egzaminu! Szybki kurs, elastyczne godziny, miła atmosfera! Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anita Sołtysiak

Anita Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, konkretni i zaangażowani instruktorzy. Motywują i wspierają kursanta. Każda godzina jazd polepsza umiejętności, gdzie w wielu szkołach godziny mijają na zasadzie "wyjeżdżenia".

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Konrad Rymarczyk

Konrad Rymarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Kuś

Kuba Kuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo wyrozumiali i mili instruktorzy i dobra cena, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Czerwinski

Piotr Czerwinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny instruktor, przyjazne podejście

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Maciejewski

Szymon Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instryktorzy fajna atmosfera :) konretna szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Ksiezarczyk

Monika Ksiezarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna Szkoła Nauki jazdy! Podejście do kursanta rewelacyjne.,na luzie mila atmosfera, oraz dokładne tłumaczenie szkoleniowe i przygotowywacze do egzaminów. Naprawdę polecam z całego serca i dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Bibik

Michał Bibik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Dąbrowska

Dominika Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą szkołę, bardzo dobre przygotowanie, wspaniała atmosfera, instruktorzy przemili, cierpliwi!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Kosiorek

Oliwia Kosiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, miła atmosfera oraz świetne przygotowanie do egzaminu i jazdy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marysia Wojewoda

Marysia Wojewoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam zrobienie kursu właśnie w tej szkole. Super podejście instruktorów, bardzo dobre przygotowanie zarówno do egzaminu, jak również prawdziwej jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daria Brzozowska

Daria Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła Polecam z czystym sumieniem wszystko dokładnie wytlumaczą pokażą i przede wszystkim nauczą jak trzeba warto do tej szkoły jazdy iść !! dzięki tej szkole zdałam za pierwszym!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Pietrzyk

Agnieszka Pietrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkółę RESORT. Profesjonalne podejście do kursanta, przemiła atmosfera, dzięki której jazdy, jak i wykłady będą mijać lepiej. Sam kurs trwa naprawdę krótko! Polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Hyła

Ola Hyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy RESORT. Wspaniali instruktorzy, przy których nie da się czuć stresu, a w dodatku profesjonalne podejście do nauki jazdy w przemiłej atmosferze. POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Synajewska

Asia Synajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, luźna atmosfera, a jednocześnie profesjonalne podejście. Instruktorzy przesympatyczni, świetnie przygotowują do egzaminu, naprawdę polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Izabella Drążkiewicz

Izabella Drążkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili panowie instruktorzy z poczuciem humoru, dodatkowo podchodzący profesjonalnie do kursanta, dzięki czemu atmosfera podczas jazd była bardzo miła, przyjemna i bez stresu. Polecam gorąco szkołę RESORT z całego serca! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak