OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 239 opinii w tym 153 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

Kontakt

Opis

Wieloletnie doświadczenie instruktorów oraz duża wiedza gwarantuje najwyższy poziom szkolenia oraz bardzo wysoką zdawalność. Dzięki determinacji kursantów i naszej pracy włożonej w szkolenie adeptów na prawo jazdy w 2021 roku znów osiągnęliśmy najlepszy wynik w zdawalności na kat - B w mieście. Dostosowujemy godziny jazd do możliwości czasowych naszych kursantów. Atutem Ośrodka Szkolenia Kierowców RESORT jest indywidualne podejście do każdego kursanta, możliwość zrobienia kursu w bardzo krótkim czasie oraz płatność w ratach. Terminy zajęć teoretycznych ustalane są na pierwszym spotkaniu. Najczęściej są to spotkania codziennie co skutkuje skróceniem czasu trwania kursu. Oferujemy skuteczne jazdy uzupełniające



Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

1950 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

2400 zł

2500 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Warunkiem skorzystania z promocji jest wykupienie z góry co najmniej 20 godzin jazd dodatkowych

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz Zaręba

Mateusz Zaręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Prusinowski

Maks Prusinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są bardzo mili i wyrozumiali . Przekazują wiedzę jak najlepiej tylko mogą .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Piątkowski

Michał Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm polecam szkołe każdemu ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Lewandowska

Zuzia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjaźni instruktorzy ze świetnym podejściem, serdecznie polecam ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikolina Stoczynska

Nikolina Stoczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!!!! Bardzo miła atmosfera, wspaniali instruktorzy. Chciałbym podziękować Panu Marcinowi oraz Panu Kamilowi za miło spędzony czas i solidne przygotowanie do egzaminu. Gorąco polecam szkołę OSK RESORT????????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Węgrzynowicz

Oliwia Węgrzynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Wszyscy instruktorzy mili, wyrozumiali i profesjonalni. Przygotowują do egzaminu perfekcyjnie tłumacząc wszystko na spokojnie oraz zwracając uwagę na szczegóły. Dziękuję szczególnie panu Darkowi za tak dobre przygotowanie! Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Wronka

Agata Wronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Doświadczeni instruktorzy, którzy mają świetne podejście do kursanta. Miła i przyjazna atmosfera podczas jazdy. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Panak Jakubiak

Justyna Panak Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo szkołe !!!super podejście do kursanta instruktorzy mili bardzo dobrze tłumacza a w szczególności pan Mariusz Z bardzo dobrze i szczegółowo tłumaczy wszystkie błędy i jest bardzo cierpliwy !!!polecam dobre przygotowanie do egzaminu w ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Wójcik

Jakub Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę, super instruktorzy i bardzo miła atmosfera i jeszcze raz polecam:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Krawczyk

Weronika Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazne podejscie szkoły do kursanta, pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu, przez co nie było najmniejszego problemu w zdaniu za 1 razem. Instruktorzy zwracają uwagę na każdy szczegół i dążą do perfekcji w jeździe kursanta. Szczegolnie Pan Mariusz Z. - bardzo cierpliwy, instruktor z powołania, który świetnie przygotowuje do egzaminu. 10/10 :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Karnowska

Kinga Karnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!! miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam jazdy z Panem Marcinem i Panem Kamilem

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Honorata Półtoraczyk

Honorata Półtoraczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy !!! Wspaniali instruktorzy, przemiła atmosfera, solidne przygotowanie do egzaminu !!! Chciałabym podziękować wszystkim instruktorom szkoły Resort za miło spędzony czas. Szczególne podziękowania dla Pana Kamila, który jest instruktorem z powołania. Punktualny, cierpliwy, miły, sympatyczny i zawsze udziela wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania. Polecam w 100% !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gośka Ceroń

Gośka Ceroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beata Konarzewska

Beata Konarzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Skierniewicach, przyjemna atmosfera, a przede wszystkim cierpliwi i przemili instruktorzy, którzy bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu! Całym sercem gorąco polecam!!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kinga Bożym

Kinga Bożym
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Skierniewicach! Cudowna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, którzy zdecydowanie nauczą jeździć samochodem, nie tylko zdać egzamin. Umawianie się na jazdy zawsze było bezproblemowe, kurs zakończony w krótkim czasie. Szczególnie polecam Pana Kamila, niezwykle cierpliwy i doświadczony instruktor, dzięki któremu zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Majka

Mikołaj Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, dobrzy, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy. Bezproblemowe umawianie godzin jazd. Szczególne podziękowania dla pana Kamila za przedstawienie podstaw oraz pana Mariusza N za doszlifowanie umiejętności. Z pewnością będę miło wspominać ten czas.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Smolarek

Aleksandra Smolarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! Bardzo przyjazna atmosfera przy tym profesjonalizm. Indywidualne podejście do kursanta, bezproblemowe ustawienie godzin jazdy z uwzględnieniem zajętości. Szczególne podziękowania dla Pana M. Naguszewskiego, za przygotowanie oraz duże wsparcie przed egzaminem, które pomogło w osiągnięciu wyniku pozytywnego!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Jacek Maciejak

Jacek Maciejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam rozpoczęcie kursu w tej szkole z uwagi na profesjonalnych instruktorów, którzy w spokojnej atmosferze potrafią wytłumaczyć najbardziej zawiłe problemy podczas jazd. Szkoła dostosowuje się bez problemu do godzin odpowiadających kursantowi. Najbardziej polecam Pana Kamila, który jest prawdziwym instruktorem z powołania!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Bożena Cząstkiewicz

Bożena Cząstkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady odbyte profesjonalnie i w miłej atmosferze :) z całego serca polecam instruktora Kamila. Konkretny, rzeczowy ale przede wszystkim cierpliwy i miły. Cudowny człowiek dzięki któremu nauczyłam się jeździć i zdałam egzamin za pierwszym razem. Upragnione prawko zdobyłam w ciągu 3 miesięcy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Romek Draziu

Romek Draziu
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać. Wykłady rzeczowe. Wykładowca bardzo dobrze tłumaczy i powtarza jeśli się czegoś nie rozumie. Instruktorzy bardzo mili . profesjonalni, cierpliwi i wyrozumiali ,można sobie z nimi pożartować. Dokładnie wytłumaczą co i jak. Jeśli nawet nie uda się za pierwszym razem manewr to ćwiczycie aż do skutku. W szczególności polecam Pana Mariusza i Dariusza. Instruktorzy z powołania. Dzięki nim mimo , że nie zbyt ze mnie był ogarnięty uczeń to zdałem za 1 razem. Także wszystkim przyszłym kursantom polecam szkołę nauki jazdy Resort z całego serca. Nie bać się na egzaminie, robić swoje a na pewno się uda. Pozdrawiam R.D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Kuś

Aleksandra Kuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Wszystkim bardzo serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Boryna

Weronika Boryna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim co chcą zacząć kurs! Jazdy z Panem Kamilem odbywały się w miłej atmosferze, bezstresowo, na każde zadane pytanie dostawałam wyczerpującą odpowiedź. Egzaminy praktyczny zdany bez problemu za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Boryna

Weronika Boryna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po skończonym kursie mogę powiedzieć same pozytywy! Jazdy z Panem Kamilem w miłej atmosferze, bezstresowe z inwidualnym podejściem do kursanta a odpowiedzi na zadane pytania wyczerpujące nie było sytuacji gdzie byłyby niedomówienia. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bez problemu. Bardzo miło będę wspominać kurs jak i polecać wszystkim znajomym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Zawadzka

Karolina Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołkę oceniam bardzo pozytywnie. Jazdy z Panem Kamilem odbywały się w bardzo przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Poleciłam instruktora i kurs w resorcie wszystkim moim koleżankom, które również są zachwycone, co myślę że jest najlepszą rekomendacją. Instruktorzy z pasją, bardzo przyjaźni, zaangażowani w swoją pracę. Mimo że zdałam już kurs wiem, że będzie brakować mi jazd w resorcie. Czas kursu będe wspominać ciepło i z sentymentem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Kucharska

Anna Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam!!! Indywidualne podejście do kursanta Mila atmosfera Mnóstwo wiedzy Umiejętność jej przekazania To wszystko na najwyższym poziomie ???????? Szczególne podziękowania dla Pana Kamila,nie pozostawił pytania bez wyczerpującej odpowiedzi ???? Jeżeli chcesz rzetelnie być przygotowanym(przygotowaną) do jazdy -ta szkoła jest odpowiednim miejscem !!!!!!???????????????????????? Pozdrawiam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Czubik

Anna Czubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM bardzo serdecznie.Indywidualne podejście do klijenta,termin jazd można ustalać pod klijenta.Super atmosfera,bardzo dobrze przekazana wiedza teori na wykładch Kierownicy mili super przekazuja wiedze .Specjalny ukłon w stronę instruktora Darka z którym jezdziłam od poczarku do końca.Wszystko jasno wytłumaczył,nawet jeżeli trzeba było powtarzać.Dziękuje,Ďziękuje to był strzał w dziesiatkę z wyborem szkoły.Resort polecam wszytkim w 100%%????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Warchoł

Kasia Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej POLECAM. Super podejście do kursantów, ciekawe wykłady, pełen profesjonalizm. Pan instruktor Darek bardzo umiejętnie przekazuje wiedzę. Niezwykle cierpliwy i sympatyczny. Dzięki jego naukom zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Żmudzki

Kacper Żmudzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szybko i sprawnie na dodatek super atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Główka

Aleksandra Główka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca Resort!!! Bardzo przyjemna atmosfera, zero stresu. Instruktorzy wyrozumiali, chcą kursantowi przekazać jak najwięcej cennych rad. Osobiście jeździłam z Panem Kamilem i serdecznie polecam, cierpliwy, a jazdy z nim będę na pewno miło wspominać :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Matusiak

Patrycja Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Solidne przygotowanie i profesjonalizm! Dzięki przygotowaniu udało się zdać prawo jazdy!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak