Liczba odwiedzin: 38472 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW P.U. Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy

  698 opinii w tym 470 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2019

Jakub Kaczmarek

Jakub Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Format !11

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.11.2019

Kacper Kukułka

Kacper Kukułka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria bardzo przyjemna. Często mozna się pośmiać dzięki czemu łatwiej przyswaja się wiedzę. Jazdy z Dariuszem Radziejewskim rownież były super. Zostalem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu. Zdalem za 4 razem ale wszystkie te bledy byly spowodowane raczej moją głupotą. Bardzo polecam ten ośrodek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Rafał Szmaciarski

Rafał Szmaciarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła serdecznie polecam,instruktorzy potrafią nauczyć tak że egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2019

Kamil Kielan

Kamil Kielan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Format! Zdane za pierwszym razem, samochód w automacie. Dziękuję Pani Anecie za bardzo udane i ciekawe wykłady na które warto przychodzić a także Panom Sławomirowi i Panu Michałowi - za wyrozumiałość i cierpliwość! :) Jeśli nie czujecie „bluesa” do manula to automat jest idealnym rozwiązaniem! Ci Panowie na pewno Wam pomogą i nauczą jak zdać egzamin! Pozdrawiam także całe biuro OSK Format! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Natalia Rotter

Natalia Rotter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Format. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w miłej atmosferze oraz w ciekawy i przystępny sposób. Serdecznie polecam najlepszego instruktora Pana Dariusza Radziejewskiego, który z pełnym profesjonalizmem podchodzi do kursanta. Sprawia, że na jazdy chodzi się z czystą przyjemnością. Pan instruktor jest niezwykle spokojny, odpowiada cierpliwie nawet na infantylne pytania, a co najważniejsze przekazuje ogromną wiedzę, znakomicie przygotowując nie tylko do zdania egzaminu, ale również do późniejszej bezpiecznej jazdy. Nie można wymarzyć sobie lepszego instruktora. Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.08.2019

Natalia Górecka

Natalia Górecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalizm wykładowców oraz instruktorów. Rozkład zajęć teoretycznych i praktycznych w pełni dostosowany do kursanta. Instruktor Pan Dariusz Radziejewski bardzo spokojny i opanowany, zero nerwów, dokładnie wyjaśniał zagadnienia i zawsze mogłam dopytać o wszytsko w razie potrzeby:) polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Julia Trojak

Julia Trojak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko i profesjonalnie, instruktor miły i wyrozumiały, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2019

Sandra Imiłowska

Sandra Imiłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna organizacja, atmosfera i przede wszystkim, godne polecenia, przygotowanie do egzaminu !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2019

Karolina Kaleta

Karolina Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, widać, że to zgrany zespół. Wszystkie terminy zajęć teoretycznych i praktycznych są dopasowane do kursanta. Instruktorzy są mili i pomocni. Bardzo serdecznie polecam wszystkim, uczestnictwo w kursie prowadzonym przez szkołę Format pozwoliło mi zadać wszystko za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.07.2019

Asia Ciura

Asia Ciura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Utytułowany profesjonalizm, doskonałe przygotowanie do egzaminów, doświadczeni instruktorzy, elastyczne godziny zajęć, przemiła i sympatyczna kadra oraz świetna atmosfera. Cieszę się, że miałam możliwość całego przygotowania w OSK FORMAT dzięki przystosowanemu samochodowi do moich potrzeb. Serdecznie polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2019

Magda Jabłońska

Magda Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na teorii, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego przez instruktora Darka Radziejewskiego, z czystym sumieniem polecam każdemu!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2019

Michał Kozak

Michał Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2019

Ania Krakowska

Ania Krakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała, przemiła kadra szkoląca, super atmosfera, idealne przygotowanie do egzaminów. Instruktor najlepszy na jakiego mogłam trafić, potrafi przekazać swoją wiedzę i pokazać jak czerpać radość z prowadzenia. Bardzo serdecznie polecam! ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Edyta Cierniak

Edyta Cierniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas teorii, małe grupy, elastyczność. Jazdy pierwsza klasa mój instruktor wspaniały człowiek, odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Marta Olszewska

Marta Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, przyjemne wykłady, jazdy, na które chodzi się z czystą przyjemnością! Pełen profesjonalizm i doskonałe przygotowanie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.04.2019

Eliza Nitecka

Eliza Nitecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i profesjonalne przygotowanie. Bardzo dobre przygotowanie praktyczne przez pana Darka Radziejewskiego. Gorąco polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Krzysiek Kowalik

Krzysiek Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze zostałem przygotowany do egzaminu przez pana Darka Radziejewskiego

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.04.2019

Mikołaj Szombara

Mikołaj Szombara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora pana Darka Radziejowskiego bardzo dobrze naucza, ma nieziemską cierpliwość oraz jest super atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Malgorzata Cieslinska-skrzypczak

Malgorzata Cieslinska-skrzypczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam trafić do lepszego ośrodka szkoleniowe jakim jest Format Osoby tam pracujące są fantastyczne i bardzo pomocne. Muszę powiedzieć ze to odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach. Bardzo dziękuję Michałowi i Sławkowi za świetne przygotowanie mnie do egzaminu. Uczenie się jazdy z wami to przyjemność. Wielkie podziękowanie również dla Kasi i Jowity za pomoc i zaangażowanie w załatwianiu formalności czas z wami spędzony chętnie bym powtórzyła . Polecam z całego serca Ośrodek Szkoleniowy FORMAT .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2019

Marcin Wewióra

Marcin Wewióra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu przyszłemu kierowcy właśnie tę szkołę. Pan Darek Radziejewski jest niezwykle wyrozumiałą i cierpliwą osobą, świetnie tłumaczy, przygotowania do egzaminu były dla mnie przyjemnością. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Kuba Sabat

Kuba Sabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam!!! :) Świetna atmosfera zarówno podczas wykładów jak i jazd. Instruktor Darek Radziejewski swietnie przygotował mnie do egzaminu. Nic tylko przychodzić do Formatu :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Katarzyna Janik

Katarzyna Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, szkoła godna polecenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Iza Badora

Iza Badora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera jak w rodzinie, na wykłady chodzilam z przyjemnością, bardzo mili ludzie z cudownym podejściem no i oczywiście pan Dariusz Radziejewski cudowny instruktor, polecam z calego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2019

Klaudia Iłczyk

Klaudia Iłczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Jakub Księżarek

Jakub Księżarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Częstochowie, godna polecenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2019

Radek Gorzałka

Radek Gorzałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! Najlepsi instruktorzy, pełen profesjonalizm :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2019

Jakub Góralczyk

Jakub Góralczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta firme nauka jazdy Jest mila atmosfera mily pan instruktor polecam pana Marka Wachowicza do jest dobry intruktor bardzo duzo mnie na uczyl caly czas chodzie na prywatne jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2018

Asia Witucka

Asia Witucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor (Marek Wachowicz), super wykładowcy teorii, przemiła atmosfera i świetna nauka do egzaminu :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2018

Miłosz Dudek

Miłosz Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór Formatu był super decyzją, fajne lekcje teoretyczne, szybko zdany egzamin wewnętrzny i zewnętrzny. Instruktor bardzo dobrze i dokładnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego przez co zdałem za pierwszym. Polecam wszystkim !!!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2018

Paulina Nowak

Paulina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie! Polecam każdemu kto chce być dobrze przygotowanym do egzaminu i bycia kierowcą.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak