OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy

 776 opinii w tym 523 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy
ul. Nowowiejskiego 6
42-200 Częstochowa

Opis

PROWADZIMY KURSY NAUKI JAZDY NA KATEGORIE : AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D, oraz KWALIFIKACJE ZAWODOWE.
Zasady, którymi kierujemy się przy szkoleniu kierowców to jakość i bezpieczeństwo. W pełni, na maxa wykorzystujemy czas nauki, za który płaci nasz klient. Nasze wykłady są starannie przygotowane i przemyślane w taki sposób, aby przekazać przyszłemu kierowcy wymagane informacje w możliwie ciekawej formie. Zajęcia prowadzimy w przyjaznej atmosferze.Omawiamy przykłady zdarzeń, które miały miejsce na drodze. Staramy się nie przekazywać tylko suchej treści przepisów ruchu drogowego, ale nakłaniać naszych uczniów do myślenia i zachowania zdrowego rozsądku w sytuacjach przez te przepisy określonych niejednoznacznie. Zajęcia prowadzone w ten sposób pozwalają na wydatne zwiększenie naszego bezpieczeństwa na drodze.
DOWOLNY ROZKŁAD ZAJĘĆ KURSU NA PRAWO JAZDY TO NASZ ATUT
Szkoła i obowiązki zawodowe nie przeszkodzą Państwu w zrobieniu prawa jazdy. Dostosowujemy się do oczekiwań naszych klientów. Nasi instruktorzy są do dyspozycji od poniedziałku do niedzieli.

ZAJĘCIA NAUKI JAZDY PROWADZIMY W INDYWIDUALNYM TOKU OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ. 8 - 18 oraz w SOBOTY W GODZ. 9 - 14 W/G WYBORU DOKONYWANEGO PRZEZ KURSANTA. KURSANT SAM WYBIERA TERMIN ROZPOCZĘCIA KURSU I SPOSÓB UCZĘSZCZANIA ILOŚĆ GODZIN,DNI (Dowolny rozkład zajęć).

W NASZYM OSRODKU SZKOLENIA KIEROWCÓW JEST MOŻLIWOŚĆ CZASOWEGO WSTRZYMANIA KURSU (np. przerwa wakacyjna,dłuższy wyjazd) I POWROTU W CELU DOKOŃCZENIA W DOGODNYM MOMENCIE
Dbając o najwyższy poziom szkolenia zapewniamy:

profesjonalne i uczciwe podejście do naszych klientów
wysokie kwalifikacje i duże doświadczenie naszych instruktorów
duże prawdopodobieństwo, że zdasz za pierwszym razem - nasz ośrodek ma bardzo wysoką zdawalność
bezpłatne udostępnienie zarówno tradycyjnych jak i multimedialnych pomocy dydaktycznych
bezpłatne konsultacje zagadnień związanych z przepisami o ruchu drogowym
egzamin wewnętrzny w cenie kursu
możliwość rozłożenia ceny kursu na dowolną ilość nieoprocentowanych rat
możliwość jazdy z wybranym instruktorem

UWAGA !!! NA ŻYCZENIE KURSANTA MOŻLIWOŚĆ ZMIANY INSTRUKTORA W TRAKCIE SZKOLENIA
Egzamin państwowy nie będzie zaskoczeniem!
W cenie kursu przeprowadzamy egzamin wewnętrzny, którego przebieg jest identyczny z przebiegiem egzaminu państwowego. Dokładnie przygotowujemy naszych kursantów do tego najważniejszego momentu, będącego zwieńczeniem wspólnych wysiłków.

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW W CZĘSTOCHOWIE
ZNIŻKI NA NAUKĘ JAZDY DLA UCZNIÓW I STUDENTÓW
PROWADZIMY KURSY NAUKI JAZDY NA KAT:
AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D,
KWALIFIKACJE ZAWODOWE
DOGODNE TERMINY NAUKI JAZDY W CZĘSTOCHOWIE
DOWOLNY ROZKŁAD ZAJĘĆ TO NASZ ATUT
RATY NA NAUKĘ JAZDY

PROMOCJA!!!

W ramach szkolenia podstawowego dla kandydatów na kierowców kat. AM, A1, A2, A B, B+E, C, C+E, D

oferujemy możliwość odbycia jazdy próbnej po placu manewrowym WORD w Częstochowie

- dzięki temu poznacie teren ośrodka egzaminowania

oraz ograniczycie stres przed egzaminem państwowym!!!

ZAPRASZAMY!!



UWAGA! WAŻNA INFORMACJA DLA KURSANTÓW!

KONKURS !!! "Prawko dla znajomych"

Przygotowujesz się do egzaminu na prawo jazdy kat. B w OSK FORMAT ?

Poleć nasz ośrodek znajomym, a odbędziecie w nim kurs ZA DARMO !!!

Konkurs dla osób odbywających kurs w OSK FORMAT.

1. Przyprowadź na kurs prawa jazdy kat. B do OSK Format znajomego.
2. Wypełnij kupon konkursowy, który otrzymasz od nas.
3. Pozostaw wypełniony kupon :)
4. Konkurs trwa do 31.12.2013 r.

Więcej informacji pod nr tel. 34 3243548 lub w siedzibie firmy

przy ul. Nowowiejskiego 6 w Częstochowie.

Nagrody :

Zwrot kosztów kursu prawa jazdy kat. B dla Ciebie i Twojego Znajomego,

3 nawigacje samochodowe,

10 atlasów samochodowych.

ZAPRASZAMY!

Konkurs organizowany przy współpracy z SPH CREDO.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

codziennie

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na teren WORD na egzamin wewnętrzny

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

850 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift) + 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha TW 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2 po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

850 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

600 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Romet Ogar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1200 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Citroen Jumpy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Jimny)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
pierwsze podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4000 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240) + 25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault SFR)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault SFR)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sylwia Ocińska

Sylwia Ocińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super polecam P.Rafal rewelacyjnie umie wytłumaczyć miły sympatyczny polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Wójcik

Damian Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin B+E zdany za pierwszym razem. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Piernikarski

Daniel Piernikarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ośrodek szkoleniowy kierowców FORMAT!!!JA JEŹDZIŁEM z panem Michałem lakomy bardzo dobry instruktarz od strony pana Michała egzamin zakończył się wynikiem oczywiście pozytywnym.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Kluza

Ania Kluza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Format. Dobra atmosfera i bardzo mili ludzie. Lekcje z teorii są ciekawe. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam instruktora Pana Dariusza Radziejewskiego, 30 godzin minęło bardzo szybko i w przyjaznej atmosferze. Pan Darek dokładnie wszystko wytłumaczy ze spokojem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Marcin

Marcin Marcin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Dobra szkoła miło i bez problemowo załatwione dodatkowe godziny. Osobiście polecam Panią Angelikę ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tobiasz Błoński

Tobiasz Błoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Dobre przygotowanie na teorie w postaci wykładów. Bardzo mili instruktorzy, szczególnie polecam Pana Dariusza Radziejewskiego, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem. Naprawdę warto.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Gorajek

Julia Gorajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Organizacyjnie wszystko jest w jak najlepszym porządku. System jaki tam działa jest przemyślany i dostosowany do kursanta. Z wykładów można wynieść dużą wiedzę, szczególnie jeśli są prowadzone przez miłe i kompetentne osoby, a po każdym wykładzie są testy do rozwiązania co dodatkowo utrwala wiedzę. W kwestii teoretycznej bez wątpienia szkoła przygotuje do egzaminu bardzo dobrze. Jeśli chodzi o aspekt praktyczny miałam niezmierną przyjemność jeździć z Panem Dariuszem Radziejewskim i szczerze polecam instruktora! Miły, uprzejmy, a co najważniejsze cierpliwy i wszystko na spokojnie wytłumaczy, więc jazda samochodem i zasady ruchu drogowego szybko wejdą w pamięć. Jeszcze raz bardzo polecam i egzamin zdany za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Kałmuk

Kuba Kałmuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole nauki jazdy FORMAT. Egzamin B jak i B+E zdany za pierwszym podejściem dzięki instruktorowi Michał Łakomy.Jeszcze raz bardzo Polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Adamus

Jakub Adamus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo fajne pozytywne podejście i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów polecam z całego serduszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Długosz

Natalia Długosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Osobiście jestem bardzo zadowolona, że wybrałam akurat Format. Już na początku panie w biurze były bardzo miłe i wszystko mi wytłumaczyły. Na lekcjach teoretycznych trudno było się nudzić. Każda lekcja była poprowadzona w ciekawy sposób. A na jazdach dzięki Pani Angelice te 30 godzin upłynęło mi strasznie szybko, a nauczyłam się sporo. Dzięki Angelice nauczyłam się zauważać błędy w swojej jeździe i się poprawiać. POLECAM

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Misiewicz

Kuba Misiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Angelika Stępień, bardzo miła, wszystko jasno wytłumaczone. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Kokoszka

Paulina Kokoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę format :)wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia ,teoria zdana za pierwszym a na zajęcia praktyczne z całego serca polecam instruktora Dariusza Radziejewskiego ,który wprowadza miłą atmosferę podczas jazd i wszystko na spokojnie dobrze wytłumaczy dzięki czemu na jazdy chodzi się z przyjemnością a nie przymusu jest to z pewnością instruktor godny polecenia :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Irmina Domanska

Irmina Domanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! W biurze miła i profesjonalna obsługa. Wszystko dostosowane do klienta. Instruktor, Pan Rafał: miły, cierpliwy, wszystko na spokojnie tłumaczył, dyspozycyjny - jednym słowem profesjonalista. Oba egzaminy zdałam za pierwszym razem. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Caban

Oskar Caban
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super wykładowcy bardzo dobrze i ze szczegółami wszystko wytłumaczą, instruktor Marek Wachowicz bardzo polecam przejeździłem z Markiem całą Częstochowę wiec na egzaminie nic nie mogło mnie zaskoczyć czułem się bardzo dobrze przygotowany i podszedłem do egzaminu bez stresowo. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Kluska

Patryk Kluska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podeście do kursantów, świetna atmosfera. Teoria prowadzona na wysokim poziomie i w miłej atmosferze. Dziękuje panu Markowi za przygotowanie do egzaminu. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Kobiałka

Sebastian Kobiałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła prawa jazdy. Według mnie najlepsza instruktorka Pani Andżelika Stępień (lepszego nie znajdziecie). Instruktorka z powołania. Wad: zero. Zalety: dobrze wyjaśnia rzeczy, profesjonalizm, potrafi uspokoić kursanta nawet bardzo stresujących sytuacjach i ma poczucie humoru. Wystarczy się słuchać pani i wszystko idzie z górki☺. Polecam gorąco. I życzę innym takich samych sukcesów co ja dostałem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariola Makowiec

Mariola Makowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, super kadra,bardzo miła atmosfera.Rafał dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Klimczak

Michał Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Częstochowie, super obsługa i instruktorzy. Profesjonalne podejście. Potrafią naprawdę nauczyć i przygotować pod egzamin. Mogę polecić każdemu ♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Kuliś

Karolina Kuliś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam Pana Dariusza Radziejewskiego.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Kotusiewicz

Kacper Kotusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła, polecam p. Dariusza Radziejewskiego

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Lizurej

Eryk Lizurej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! wykłady jak i praktyka w bardzo miłej atmosferze, aż chciało się na nie chodzić. Dziękuje panu Rafałowi za świetne przygotowanie do egzaminu, instruktor godny polecenia. Miły, bardzo wyrozumiały, cierpliwy i profesjonalny! Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Iga Chęcińska

Iga Chęcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. Profesjonalne podejście do kursanta. Naprawdę gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Kluczniak

Roksana Kluczniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Gorąco polecam każdemu! Miła atmosfera, wszyscy doskonale tłumaczą i służą pomocą w każdej sytuacji. Zajęcia teoretyczne prowadzone ciekawie i zrozumiale. Zajecia praktyczne bardzo mnie zaskoczyły bo trafiłam na doskonałego w tym co robi Pana Wojtka który bardzo dobrze tłumaczy i zawsze wspiera, nie można przy nim się poddać! Mogę z całego serca polecić szkołę FORMAT!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Durka

Ela Durka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła nauki jazdy mogę każdemu polecić w biurze bardzo miła obsługa Panie oddające otuchy zawsze z humorem Pani Aneta super prowadzi lekcje ale najwięcej mogę zawdzięcza Panu instruktorów i Wojtkowi który był dla mnie bardzo cierpliwy choć nie raz mógł zwatpic ale razem daliśmy radę przejść przez cały kurs bardzo dużo mnie nauczył i jestem mu bardzo wdzięczna chce rzadko można zobaczyć u niego uśmiech na twarzy ale do samego końca mnie wspierał i za to mu bardzo dziękuję i mogę z czystym sercem powiedzieć zdalam jeszcze raz dziękuję całej obsłudze Formatu i polecam każdemu ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Posak

Piotr Posak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie. Panie z biura służa zawsze pomocą, wytłumaczą krok po kroku jak wygląda cały kurs. Moim instruktorem był Pan Wojciech Gintner i uważam, że zostałem przygotowany do egzaminu w sposób idealny. Bardzo profesionalne podejście do kursanta. Naprawdę gorąco polecam!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damin Ko

Damin Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam! Do szkoły OSK Format trafiłem z polecenia znajomego i nie żałuję! Przygotowywałem się do egzaminu na kat. "A". Moim instruktorem był Pan Piotr Puchała i uważam, że zostałem przygotowany do egzaminu w sposób idealny, co pozwoliło mi zdać egzamin za PIERWSZYM razem. Cena kursu, stan techniczny motocykli, super atmosfera i atrakcyjna cena to najważniejsze zalety tej szkoły. Gorąco polecam i pozdrawiam Damian :)).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Mazur

Michał Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Mega miła atmosfera. Profesjonalne podejście do kursanta. Dziękuje w szczególności panu Piotrowi Puchale za świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wieczorek

Mateusz Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo profesjonalnie Pan Piotr Puchała instruktor z powołania nie mogłem lepiej trafić jeszcze raz gorąco polecam Format

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Krawczyk

Kuba Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni prowadzący na teorii , moim instuktorem na praktyce był Dariusz Radziejewski , świetnie przygotował mnie do egazminu !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Szuniewicz

Paulina Szuniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Genialna szkoła, przyjemna atmosfera na wykładach, bardzo mili i wyrozumiali instruktorzy. Każdy może dopasować grafik do swojego planu dnia. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do każdego kursanta. Co prawda u mnie praktyka zdana za drugim, ale niestety, parująca maseczka to moja zmora ???? za drugim razem lepiej się przygotowałam. Polecam serdecznie! ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak