OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy

 776 opinii w tym 523 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy
ul. Nowowiejskiego 6
42-200 Częstochowa

Opis

PROWADZIMY KURSY NAUKI JAZDY NA KATEGORIE : AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D, oraz KWALIFIKACJE ZAWODOWE.
Zasady, którymi kierujemy się przy szkoleniu kierowców to jakość i bezpieczeństwo. W pełni, na maxa wykorzystujemy czas nauki, za który płaci nasz klient. Nasze wykłady są starannie przygotowane i przemyślane w taki sposób, aby przekazać przyszłemu kierowcy wymagane informacje w możliwie ciekawej formie. Zajęcia prowadzimy w przyjaznej atmosferze.Omawiamy przykłady zdarzeń, które miały miejsce na drodze. Staramy się nie przekazywać tylko suchej treści przepisów ruchu drogowego, ale nakłaniać naszych uczniów do myślenia i zachowania zdrowego rozsądku w sytuacjach przez te przepisy określonych niejednoznacznie. Zajęcia prowadzone w ten sposób pozwalają na wydatne zwiększenie naszego bezpieczeństwa na drodze.
DOWOLNY ROZKŁAD ZAJĘĆ KURSU NA PRAWO JAZDY TO NASZ ATUT
Szkoła i obowiązki zawodowe nie przeszkodzą Państwu w zrobieniu prawa jazdy. Dostosowujemy się do oczekiwań naszych klientów. Nasi instruktorzy są do dyspozycji od poniedziałku do niedzieli.

ZAJĘCIA NAUKI JAZDY PROWADZIMY W INDYWIDUALNYM TOKU OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ. 8 - 18 oraz w SOBOTY W GODZ. 9 - 14 W/G WYBORU DOKONYWANEGO PRZEZ KURSANTA. KURSANT SAM WYBIERA TERMIN ROZPOCZĘCIA KURSU I SPOSÓB UCZĘSZCZANIA ILOŚĆ GODZIN,DNI (Dowolny rozkład zajęć).

W NASZYM OSRODKU SZKOLENIA KIEROWCÓW JEST MOŻLIWOŚĆ CZASOWEGO WSTRZYMANIA KURSU (np. przerwa wakacyjna,dłuższy wyjazd) I POWROTU W CELU DOKOŃCZENIA W DOGODNYM MOMENCIE
Dbając o najwyższy poziom szkolenia zapewniamy:

profesjonalne i uczciwe podejście do naszych klientów
wysokie kwalifikacje i duże doświadczenie naszych instruktorów
duże prawdopodobieństwo, że zdasz za pierwszym razem - nasz ośrodek ma bardzo wysoką zdawalność
bezpłatne udostępnienie zarówno tradycyjnych jak i multimedialnych pomocy dydaktycznych
bezpłatne konsultacje zagadnień związanych z przepisami o ruchu drogowym
egzamin wewnętrzny w cenie kursu
możliwość rozłożenia ceny kursu na dowolną ilość nieoprocentowanych rat
możliwość jazdy z wybranym instruktorem

UWAGA !!! NA ŻYCZENIE KURSANTA MOŻLIWOŚĆ ZMIANY INSTRUKTORA W TRAKCIE SZKOLENIA
Egzamin państwowy nie będzie zaskoczeniem!
W cenie kursu przeprowadzamy egzamin wewnętrzny, którego przebieg jest identyczny z przebiegiem egzaminu państwowego. Dokładnie przygotowujemy naszych kursantów do tego najważniejszego momentu, będącego zwieńczeniem wspólnych wysiłków.

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW W CZĘSTOCHOWIE
ZNIŻKI NA NAUKĘ JAZDY DLA UCZNIÓW I STUDENTÓW
PROWADZIMY KURSY NAUKI JAZDY NA KAT:
AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D,
KWALIFIKACJE ZAWODOWE
DOGODNE TERMINY NAUKI JAZDY W CZĘSTOCHOWIE
DOWOLNY ROZKŁAD ZAJĘĆ TO NASZ ATUT
RATY NA NAUKĘ JAZDY

PROMOCJA!!!

W ramach szkolenia podstawowego dla kandydatów na kierowców kat. AM, A1, A2, A B, B+E, C, C+E, D

oferujemy możliwość odbycia jazdy próbnej po placu manewrowym WORD w Częstochowie

- dzięki temu poznacie teren ośrodka egzaminowania

oraz ograniczycie stres przed egzaminem państwowym!!!

ZAPRASZAMY!!



UWAGA! WAŻNA INFORMACJA DLA KURSANTÓW!

KONKURS !!! "Prawko dla znajomych"

Przygotowujesz się do egzaminu na prawo jazdy kat. B w OSK FORMAT ?

Poleć nasz ośrodek znajomym, a odbędziecie w nim kurs ZA DARMO !!!

Konkurs dla osób odbywających kurs w OSK FORMAT.

1. Przyprowadź na kurs prawa jazdy kat. B do OSK Format znajomego.
2. Wypełnij kupon konkursowy, który otrzymasz od nas.
3. Pozostaw wypełniony kupon :)
4. Konkurs trwa do 31.12.2013 r.

Więcej informacji pod nr tel. 34 3243548 lub w siedzibie firmy

przy ul. Nowowiejskiego 6 w Częstochowie.

Nagrody :

Zwrot kosztów kursu prawa jazdy kat. B dla Ciebie i Twojego Znajomego,

3 nawigacje samochodowe,

10 atlasów samochodowych.

ZAPRASZAMY!

Konkurs organizowany przy współpracy z SPH CREDO.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

codziennie

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na teren WORD na egzamin wewnętrzny

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

850 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift) + 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha TW 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2 po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

850 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

600 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Romet Ogar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1200 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Citroen Jumpy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Jimny)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
pierwsze podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4000 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240) + 25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault SFR)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault SFR)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daniel P .....l ip: 46.253.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Częstochowie. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam! Naprawdę miła atmosfera i profesjonalizm.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik H ..y ip: 185.41.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Rafała, zrozumiale tłumaczony kurs, wszystko w miłej atmosferze

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marysia T ...j ip: 178.43.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy format. Dobra atmosfera na zajęciach z teorii jak i na zajęciach praktycznych. Polecam instruktora Pana Rafała. Bardzo cierpliwy, miły, uprzejmy, wszystko na spokojnie wytłumaczy i pomoże. Polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Aleksandra P .......z ip: 185.55.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła! Dobrze tłumaczona teoria i miła atmosfera sprawiły że czas wykładów szybko mijał. Podczas jazd z p. Angeliką stopień trudności był dostosowany do umiejętności ale odpowiednio wyważony, by przed egzaminem nawet trudne sytuacje nie paraliżowały strachem. Pani Angelika ze spokojem potrafi wszystko wytłumaczyć a przy tym jej rady zapadają w pamięć. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Miłosz K ..a ip: 185.234.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy FORMAT. Polecam Pana Marka bardzo dobry instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper R ........ ip: 85.190.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Bardzo ciekawe i treściwe wykłady. Polecam Pana Darka jest cierpliwym i dobrym instruktorem z którym miło i pracowicie spędza się czas. Zdałem dzięki niemu za 1 razem bez problemów. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konrad S ........ ip: 185.234.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła. Polecam Pana Marka, bardzo dobry instruktor.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stanisław C ....s ip: 185.238.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę FORMAT. Jazdy minęły szybko i bezstresowo. Jeżeli ktoś szuka instruktora z dużym spokojem i cierpliwością do kursantów to Pani Angelika jest idealna w tej roli.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł R Rak ip: 109.95.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy FORMAT. Szczególnie polecam naukę u p. Rafała i p. Andżeliki posiadają bardzo luźne i zarazem bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Każda godzina wyjeżdżona w miłej atmosferze. Dzięki pracy z nimi nic nie zaskoczyło mnie na egzaminie i wystarczyło jedno podejście ze bym mógł cieszyć się z pozytywnego wyniku. POLECAM !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał M ..........k ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem. Polecam Panią Angelikę, bardzo cierpliwa i kompetentna.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dariusz T .........i ip: 212.87.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, zdałem egzamin na kategorie B+E przy pierwszym podejściu tak samo jak moja dziewczyna która zdawała na B. Fachowe podejście do człowieka, bardzo miły instruktor Pan Michał Łakomy, świetny człowiek który naprawdę potrafi nauczyć jazdy po drogach publicznych, posiada sporą wiedzę i ma super podejście do kursanta. Pozdrawiam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S ......j ip: 83.22.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta od pierwszego do ostatniego dnia kursu. Począwszy od pomocy przy załatwianiu dokumentów, przez kurs teoretyczny po część praktyczną. Wszystkie wątpliwości wyjaśniane na bieżąco, szczegółowo omawiane przepisy drogowe, bardzo dobre przygotowanie teoretyczne, po którym jazda z instruktorem to czysta przyjemność. Nie było żadnych problemów z dostosowaniem zajęć teoretycznych do grafiku pracy. Polecam pana Rafała, który swoim podejściem potrafi człowieka odstresować.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Dominika M ..... ip: 31.178.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Zarówno wykłady, jak i jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze. Wszystko zostało dokładnie i profesjonalnie objaśnione. Jazdy z panem Darkiem to czysta przyjemność. Egzamin zdany za pierwszym razem ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Damian N ...k ip: 83.22.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole jazdy Format. Wszystko tłumaczone bardzo przejrzyście, bardzo mili instruktorzy, miła atmosfera w biurze, wszystko na najwyższym poziomie pod przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna K ....... ip: 31.42.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Miła atmosfera i profesjonalizm. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata D .....a ip: 83.26.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin M .....k ip: 195.43.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 100% tą szkołę. Pan Piotr Puchała najlepszy instruktor - egzamin zdany za pierwszym razem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kajetan S ..c ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bez cienia wątpliwości wykłady są ciekawe pomagają w zrozumieniu tematu do teorii. Za instruktora miałem Pana Rafała, który jest człowiekiem wielce spokojnym ponieważ gdy gasł mi 5 raz z rzędu samochód nigdy się nie zdenerwował, tlumaczącym na różne sposoby aż wkońcu dotrze jednymi słowy złota rączka jak chodzi o nauczanie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K .....a ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po wielu latach życia w przekonaniu, że prawo jazdy jest czymś ponad moje możliwości, zdecydowałam się zawalczyć i pokonać własna słabość. Zapisałam się na kurs i to była najlepsza decyzja, która mogłam podjąć ! ❤️ Sama szkoła, atmosfera tam panująca, przemiła i serdeczna obsługa Pani Jowitki i Pani Kasi, ogromna wiedza i chęć przekazania jej przez wspaniałych nauczycieli części teoretycznej - duży ukłon w stronę Pana Michała i Pani Anetki ❤️Za ogrom cierpliwości, cennych rad i niezapomnianą, pełną dobrego humoru część praktyczna szkolenia chce podziękować Panu Michałowi - wspaniały, mega profesjonalny a w dodatku świetny człowiek ! Jest Pan the best ! ☺️Ps. Podziękowania również dla Pana Darka - zawsze elegancki, miły i skory do pomocy! Pozdrawiam cała ekipę i jeśli szkoła jazdy - to tylko ta! Z czystym sumieniem polecam i wielkie DZIĘKUJE dla Formatu za zdany egzamin i to za pierwszym razem ! ❤️ Karolina.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian D ....... ip: 193.106.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%, bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, instruktorzy tłumaczą wszystko i są do dyspozycji kursanta w każdym momencie. Miła atmosfera i bardzo profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena S .....k ip: 94.254.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z calego serca ! Przemila atmosfera i super podejscie do kursantow :) Dziekuje Panie Anecie za super wytlomaczenie bledow ! :) Bede polecac Format dalej ! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr R .......k ip: 185.234.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika K ...r ip: 5.184.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaka znam:) Wszystko perfekcyjne:) Polecam bardzo:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Żyła

Michał Żyła
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 26.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% czułem się idealnie przygotowany do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid K ......k ip: 185.234.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały proces szkolenia przebiegł bez najmniejszych problemów, świetne przygotowanie do części teoretycznej jak i praktycznej. Rzetelne oraz profesjonalne podejście instruktora w stosunku do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Jureczko

Anna Jureczko
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 11.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę szczerze polecam! Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze, materiał niezbędny do zdania egzaminów wykładamy w przystępny i zrozumiały sposób, zarówno terminy zajęć teoretycznych, jak i praktycznych dostosowane są do kursanta, switne przygotowanie praktyczne przez instruktora Pana Dariusza Radziejewskiego, z czystym sumieniem każdemu polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika R ...k ip: 91.234.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie! Przyjazna atmosfera na zajęciach teoretycznych i na jazdach, polecam w szczególności insteuktora pana Marka Wachowicza, który jasno tłumaczy i świetnie przygotowuje do egazminu. Teoria i praktyka zdane za 1 razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia W ...........a ip: 178.238.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ośrodek szkoleniowy Format. Kurs teoretyczny prowadzany jest na bardzo wysokim poziomie. Lekcje są przeprowadzane w miłej atmosferze i podczas nich opowiadane są ciekawe anegdoty, które pomagają zapamiętać dany temat. Przygotowanie praktyczne również przeprowadzane bardzo profesjonalnie w przemiłej atmosferze. Dzięki szkoleniom czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magda J .......a ip: 188.146.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera na teorii, elastyczne godziny dzięki czemu nie da się żadnej opuścić, świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego przez Pana Darka, aż szkoda było kończyć cały kurs, z czystym sumieniem polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna C .....k ip: 185.55.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona, zdałam dziś egzamin za 1 razem. Najlepszy instruktor Pan Darek Radziejewski, super atmosfera na jazdach. Jest to osoba na bardzo wysokim poziomie, idealnie przygotowuje do egzaminu. Bardzo polecam ten wybór szkoły i instruktora, gwarantuje nikt nie pożałuje !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak