Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR (21)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Marlena Szlezinger

Marlena Szlezinger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę. Z czystym sercem polecam p.Piotra bardzo spokojny, cierpliwy i wyrozumiały instruktor.Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu który zdałam za pierwszym razem. Jeśli zaczynać kurs to tylko z Piotrem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Wiktoria Suda

Wiktoria Suda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2019

Sylwia Sz

Sylwia Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim instruktora Pana Piotra! Wspaniały, spokojny, życzliwy człowiek. Dzięki niemu zdawałam ze spokojem i z uśmiechem na twarzy! :) Wszyscy tacy powinni być. Dziękuję Panie Piotrze- Sylwia Szymaniuk

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.06.2019

Anna Błaszkiewicz

Anna Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim ten ośrodek, a szczególnie instruktora Piotra Ź. Cierpliwie znosił moje pomyłki i świetnie przygotował mnie do egzaminu... oraz, przede wszystkim, do jazdy po odebraniu prawa jazdy. Wiem, że dzięki temu nie będę się bała siąść sama za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.05.2019

Justyna Marczak

Justyna Marczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem i z pełnym zadowoleniem polecam tę szkołę:) Dzięki niej, a dokładniej dzięki jej NAJLEPSZEMU instruktorowi Piotrowi:))) jestem dziś samodzielnym kierowcom. Piotr to przede wszystkim odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dziękuję za jego podejście, ogromną cierpliwość, a sposób przekazania wiedzy praktycznej i teoretycznej zaowocował zdaniem egzaminu;) Jeśli przyszli kandydaci zastanawiają się do jakiej szkoły, to bezkonkurencyjnie tylko KURSOR :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Angelika Wojtek

Angelika Wojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzieki cierpliwości instruktora Piotra i jego podejściu egzamin pozytywnie zakonczylam za pierwszym razem. Miła atmosfera, i podejście do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Ania Las

Ania Las
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na właściwym miejscu. Odpowiednie podejście do tematyki teoretycznej. Swobodna atmosfera, która nie powstrzymywała przed zadawaniem pytań. Co do instruktora - mogłabym pisać bardzo wiele, ale napiszę jedynie - że po zakończeniu kursu, zdaniu egzaminu czuję się przygotowana na spokojnie do samodzielnej jazdy. Więcej już chyba nie trzeba :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Daria Jonderko

Daria Jonderko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Piotra Ź. , spokojny i cierpliwy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.05.2019

Krzysztof Es

Krzysztof Es
Opinia zweryfikowana przez Facebook

5 gwiazdek dla instruktora Radosława Grabowskiego, bardzo dobrze tłumaczy, zero nerwów, ogólnie bardzo przyjemny, miły i przede wszystkim punktualny. Bez niczego polecam go każdemu i daje poważnie 10/10 jeśli chodzi o ocenę jego osoby. Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Kamil W ........i ip: 193.93.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Od rozpoczęcia kursu, wystarczy dwa miesiące (jak ma się czas), żeby odebrać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Żanetta Król

Żanetta Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam,dla mnie najlepsza szkoła jazdy ,pani instruktor Justyna nauczyła mnie jeździć !!! -dziękuję.Pan Piotr psychicznie przygotował mnie do egzaminu -Dziekuje!!! zdałam za pierwszym razem.Polecam OSK Kursor dla niewierzących w siebie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Remigiusz M .......k ip: 88.156.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę. Zdane za pierwszym. Profesjonalni instruktorzy, a szczególnie polecam Pana Piotra.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2019

Natalia Pustelny

Natalia Pustelny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drodzy przyszli kierowcy!!!! Zdecydowanie polecam OSK Kursor. Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera! Chapeau bas! Wielkie uznanie i podziękowanie dla przesympatycznego instruktora Pana Piotra Ź. Cierpliwe, fachowe i indywidualne podejście, ponadto doskonała umiejętność przekazywania wiedzy-mistrzostwo!!! Dzięki niemu niemożliwe stało się możliwym: jestem kierowcą! ;) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, mówią same za siebie :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się bardzo ,że jest pani zadowolona :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.04.2019

Paulina Panfiłow

Paulina Panfiłow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Te 5 gwiazdek należy się dla Pana Piotra. Szczególnie podobało mi się jego spokojne podejście do kursantów (czego nie mogę powiedzieć o moim pierwszym instruktorze). Zawsze dbał o to aby każdy z jego kursantów miał jazdy jak najczęściej. Pełen profesjonalizm z jego strony!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2019

Wioleta G .....a ip: 5.184.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę, zwłaszcza instruktora Pana Radka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2019

Paulina Popczyk

Paulina Popczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę i instruktora Pana Radka, bardzo przyjemne jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo nas cieszy taka opinia:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Asia Góra

Asia Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Miła atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Jazdy z Piotrkiem to sama przyjemność! Pełen profesjonalizm i cierpliwość, która zaowocowała zdaniem egzaminu za pierwszym razem :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Tomasz Zimończyk

Tomasz Zimończyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, szczególnie instruktora Pana Marka. Ekspresowa teoria i bardzo przyjemne jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Artur Socha

Artur Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Całkowicie profesjonalne podejście do tematu. Instruktor ani razu nie podniósł głosu podczas wszystkich godzin kursu. Każdą sytuację problematyczną na drodze na spokojnie zanalizował ze mną i wyjaśnił wszystko opierając na przykładach. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Szedłem na egzamin ze świadomością, że nic mnie nie zaskoczy. W cenie miałem nawet świetną mowę motywacyjną od instruktora ;) Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Elżbieta W .........a ip: 88.156.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm! Najlepszy OSK w Rybniku!Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Michał Z .....k ip: 188.146.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy sa świetni, dobrze uczą, sa przekonywujący i znają sie na tym co robią, wiedzą jak podejść do kursanta, strasnzie miła obsługa biura, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Dawid Mańka

Dawid Mańka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Tomasz Marciniak

Tomasz Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdawałem kat. B i A2. Z obu instruktorów jestem bardzo zadowolony. Wrócę do Kursora zdać kat. A

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Klaudia Czernij

Klaudia Czernij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek i najlepszy instruktor Pan Piotr ;) Egzamin zdany za pierwszym ! Polecam ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Paulina Falkowska

Paulina Falkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor Pan Piotrek Ź. Profesjonalne podejście, łatwość w umówieniu terminu i dodatkowo super przeprowadzone jazdy. Egzamin zdałam za pierwszym razem, mimo, że wcześniej nigdy nie siedziałam za kierownicą. Pan instruktor uczy nie tylko typowo pod egzamin, ale tak, że po otrzymaniu prawa jazdy nie bałam się sama siąść za kółkiem. Polecam serdecznie szkołę i instruktora :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo nam miło :) Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Krzyś Jaworski

Krzyś Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Rybniku! Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)