Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR (32)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Kamil B ...s ip: 188.146.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam tą szkole, a Pan instruktor Radek najlepszy z możliwych. Cały kurs została przeprowadzony w jak najlepszej atmosferze. Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2020

Kasia Górny

Kasia Górny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę, szczególnie Pana Radka Grabowskiego, który posiada bardzo dużą cierpliwość wobec kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Patrycja Korfel

Patrycja Korfel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam każdemu szkołę nauki jazdy Kursor a w szczególności Pana instruktora Radka Grabowskiego, który jest instruktorem z powołania. Zawsze punktualny, uśmiechnięty i bardzo cierpliwy. Bardzo dobrze tłumaczy i daje wiele cennych wskazówek. Nie uczy tylko po to, aby zdać egzamin, ale przede wszystkim żeby umieć jeździć Atmosfera na jazdach zawsze świetna, było bardzo wesoło. Oczywiście egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Pozdrawiam Patrycja

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2020

Damian Frater

Damian Frater
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szerdecznie polecam, miła atmosfera o wszystko można dopytać świetny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.07.2020

Szymon P ....a ip: 83.10.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor naprawdę z powołania, wie jak pokazać i wytłumaczyć, egzaminy wewnętrzne w moim przypadku z dnia na dzień co bardzo mi odpowiadało.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Michał K ....k ip: 46.134.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam tą szkołę! Wykładów dobrze się słuchało, pani sekretarka przemiła, a Pan Piotr bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć pozornie trudne rzeczy a jazdy z nim to sama przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Małgorzata S .......k ip: 188.137.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę, szczególnie pana Radka. Świetna atmosfera, dużo przydatnych wskazówek, duży plus za punktualność i oczywiście cierpliwość wobec kursanta ;) Dobre przygotowanie do egzaminu i ogólnie dalszej jazdy - zdane za pierwszym razem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2020

Kinga Rostowska

Kinga Rostowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czego serca polecam szkole jazdy Kursor. A szczególnie instruktora Pana Radosława Grabowskiego. Za niezapomnianą atmosferę podczas jazd, puntualność i cierpliwość. Przed rozpoczęciem kursu bardzo bałam się jazdy samochodem a stres działał nam mnie jak blokada. Dzięki Panu Radku cały strach udało się zwalczyć i zdałam bezbłędnie. Nie tylko zdałam egzamin ale również nauczyłam się jeździć. Pozdrawiam i ściskam Kinga

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Rafał Gurbisz

Rafał Gurbisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę, a w szczególności pana Radka. Dobre przygotowanie do egzaminu, świetna atmosfera i dużo wskazówek. Z reguły dużo terminów na jazdy, które były zresztą bardzo szybko przeprowadzone. Wszystko zdane za pierwszym razem - polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Julia Oleś

Julia Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK Kursor, a zwłaszcza jego najlepszego instruktora Radosława Grabowskiego, który świetnie tłumaczy, ma super podejście do każdego kursanta, dodaje pewności siebie, zawsze jest punktualny, bardzo cierpliwy i mogłabym tak wiele jeszcze wymieniać... To dzięki Panu Radkowi z łatwością nauczyłam się wszystkiego i zdałam za pierwszym razem, zaczynając od samego zera. Nauka w tej szkole to naprawdę przyjemność! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Błażej Woźniak

Błażej Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaka może być . Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Wojtek Michalik

Wojtek Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, wykłady przygotowują bardzo dobrze przed pierwszymi jazdami, a Pan instruktor Radek najlepszy z możliwych, uczy jeździć a nie tylko zdać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2019

Joanna Tarnowska

Joanna Tarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, a szczególnie instruktora Piotra Zdziebłowskiego. Piotr, to świetny pedagog, podchodzący do kursantów indywidualnie, prowadzi jazdy tak, że od początku zamiast stresu można poczuć radość z jazdy. Daje kursantom pewność siebie. Zdane za pierwszym razem !!!! Plus za współpracę z panem Markiem !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2019

Martyna Bannert

Martyna Bannert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności jej najlepszego instruktora Pana Piotrka Zdziebłowskiego za przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Dziękuję za wszystkie cenne wskazówki, ogromna cierpliwość , wyrozumiałość i fajna atmosferę. Dzięki Panu zdane za 1 razem, mimo że nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Marta Pikul

Marta Pikul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten ośrodek, a szczególnie instruktora Pana Piotra Z. za naukę panowania nad stresem i spokój.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Marlena Szlezinger

Marlena Szlezinger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę. Z czystym sercem polecam p.Piotra bardzo spokojny, cierpliwy i wyrozumiały instruktor.Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu który zdałam za pierwszym razem. Jeśli zaczynać kurs to tylko z Piotrem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Wiktoria Suda

Wiktoria Suda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2019

Sylwia Sz

Sylwia Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim instruktora Pana Piotra! Wspaniały, spokojny, życzliwy człowiek. Dzięki niemu zdawałam ze spokojem i z uśmiechem na twarzy! :) Wszyscy tacy powinni być. Dziękuję Panie Piotrze- Sylwia Szymaniuk

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.06.2019

Anna Błaszkiewicz

Anna Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim ten ośrodek, a szczególnie instruktora Piotra Ź. Cierpliwie znosił moje pomyłki i świetnie przygotował mnie do egzaminu... oraz, przede wszystkim, do jazdy po odebraniu prawa jazdy. Wiem, że dzięki temu nie będę się bała siąść sama za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.05.2019

Justyna Marczak

Justyna Marczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem i z pełnym zadowoleniem polecam tę szkołę:) Dzięki niej, a dokładniej dzięki jej NAJLEPSZEMU instruktorowi Piotrowi:))) jestem dziś samodzielnym kierowcom. Piotr to przede wszystkim odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dziękuję za jego podejście, ogromną cierpliwość, a sposób przekazania wiedzy praktycznej i teoretycznej zaowocował zdaniem egzaminu;) Jeśli przyszli kandydaci zastanawiają się do jakiej szkoły, to bezkonkurencyjnie tylko KURSOR :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Angelika Wojtek

Angelika Wojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzieki cierpliwości instruktora Piotra i jego podejściu egzamin pozytywnie zakonczylam za pierwszym razem. Miła atmosfera, i podejście do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Ania Las

Ania Las
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na właściwym miejscu. Odpowiednie podejście do tematyki teoretycznej. Swobodna atmosfera, która nie powstrzymywała przed zadawaniem pytań. Co do instruktora - mogłabym pisać bardzo wiele, ale napiszę jedynie - że po zakończeniu kursu, zdaniu egzaminu czuję się przygotowana na spokojnie do samodzielnej jazdy. Więcej już chyba nie trzeba :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Daria Jonderko

Daria Jonderko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Piotra Ź. , spokojny i cierpliwy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.05.2019

Krzysztof Es

Krzysztof Es
Opinia zweryfikowana przez Facebook

5 gwiazdek dla instruktora Radosława Grabowskiego, bardzo dobrze tłumaczy, zero nerwów, ogólnie bardzo przyjemny, miły i przede wszystkim punktualny. Bez niczego polecam go każdemu i daje poważnie 10/10 jeśli chodzi o ocenę jego osoby. Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Kamil W ........i ip: 193.93.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Od rozpoczęcia kursu, wystarczy dwa miesiące (jak ma się czas), żeby odebrać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Żanetta Król

Żanetta Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam,dla mnie najlepsza szkoła jazdy ,pani instruktor Justyna nauczyła mnie jeździć !!! -dziękuję.Pan Piotr psychicznie przygotował mnie do egzaminu -Dziekuje!!! zdałam za pierwszym razem.Polecam OSK Kursor dla niewierzących w siebie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Remigiusz M .......k ip: 88.156.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę. Zdane za pierwszym. Profesjonalni instruktorzy, a szczególnie polecam Pana Piotra.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2019

Natalia Pustelny

Natalia Pustelny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drodzy przyszli kierowcy!!!! Zdecydowanie polecam OSK Kursor. Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera! Chapeau bas! Wielkie uznanie i podziękowanie dla przesympatycznego instruktora Pana Piotra Ź. Cierpliwe, fachowe i indywidualne podejście, ponadto doskonała umiejętność przekazywania wiedzy-mistrzostwo!!! Dzięki niemu niemożliwe stało się możliwym: jestem kierowcą! ;) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, mówią same za siebie :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się bardzo ,że jest pani zadowolona :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.04.2019

Paulina Panfiłow

Paulina Panfiłow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Te 5 gwiazdek należy się dla Pana Piotra. Szczególnie podobało mi się jego spokojne podejście do kursantów (czego nie mogę powiedzieć o moim pierwszym instruktorze). Zawsze dbał o to aby każdy z jego kursantów miał jazdy jak najczęściej. Pełen profesjonalizm z jego strony!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2019

Wioleta G .....a ip: 5.184.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę, zwłaszcza instruktora Pana Radka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)