Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 69 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Piotr Lubszczyk

Rafał Kołodziej

Marek Stęclik

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wiesław Jóźwik

Piotr Zdziebłowski

Wojciech Pawelczyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Mitsubischi Outlander + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Olena B .......a ip: 46.204.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Kadra szkoły kompetentna i pomocna! Miałam szczęście jeździć z panem Radosławem Grabowskim - super instruktor!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper .....i ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, super atmosfera w samochodzie. Jazdy z instruktorem Radkiem Grabowskim to nie tylko zwykła nauka jazdy, ale także super przygoda! Polecam pana Radka zarówno osobom nigdy nie jeżdżących autem i tym, którzy mieli już styczność z samochodem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka J ...........j ip: 188.137.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wróciłam do Kursora po 15 latach i uważam że wciąż jesteście najlepsi na rynku, korzystałam z jazd doszkalających u Piotra Zdziebłowskiego, polecam każdemu zarówno tym co siadają za kółko po raz pierwszy jak i tym bardziej doświadczonym ;) Piotr ma ogromne pokłady cierpliwości jest wręcz oazą spokoju i jednocześnie biblioteką wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej. Jazdy zakończyły się oczywiście pełnym sukcesem:D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dydek r ....z ip: 46.205.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Wojtka, cierpliwy i wszystkiego bardzo dobrze mnie nauczył! Po nieudanych próbach na egzaminie zadzwoniłem do Wojtka i wszytko mi tak wyjaśnił że odrazu zdałem! Polecam bardzo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Robert C Cz ip: 188.137.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Dobry Ośrodek, dobrze tłumaczą na wykładach i są świetni instruktorzy. Trafiłem na instruktora który świetnie mi wszystko wytłumaczył, polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Aleksandra S ....a ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Zuzanna P ........a ip: 5.184.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a pan Piotr Zdziebłowski to instruktor z powołania, człowiek z pasją. Bardzo dobrze przekazuje wiedzę, jest spokojny, atmosfera podczas jazd też była bardzo przyjemna. Zdane za pierwszym, dzięki przygotowaniu pana Piotrka!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioleta Z ......k ip: 83.10.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Super wykłady, miła atmosfera.. Jazdy z Panem Radkiem Grabowskim to sama przyjemność.. Miły, sympatyczny super nauczyciel.!!! .. Cierpliwy b. dobrze przygotowuje do egzaminu.. Zdane za pierwszym razem. Z całego serducha DZIEKUJE

Odpowiedź:

Miło nam czytać takie słowa :) Dużo radości z kierowania samochodem życzymy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil B ...s ip: 188.146.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkole, a Pan instruktor Radek najlepszy z możliwych. Cały kurs została przeprowadzony w jak najlepszej atmosferze. Polecam !!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą opinię. Dużo radości z bycia kierowcą życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon P ....a ip: 83.10.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor naprawdę z powołania, wie jak pokazać i wytłumaczyć, egzaminy wewnętrzne w moim przypadku z dnia na dzień co bardzo mi odpowiadało.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą opinię. Dużo radości z bycia kierowcą życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ....k ip: 46.134.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam tą szkołę! Wykładów dobrze się słuchało, pani sekretarka przemiła, a Pan Piotr bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć pozornie trudne rzeczy a jazdy z nim to sama przyjemność.

Odpowiedź:

Miło nam czytać takie słowa :) Dużo radości z kierowania samochodem życzymy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata S .......k ip: 188.137.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, szczególnie pana Radka. Świetna atmosfera, dużo przydatnych wskazówek, duży plus za punktualność i oczywiście cierpliwość wobec kursanta ;) Dobre przygotowanie do egzaminu i ogólnie dalszej jazdy - zdane za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Kamil W ........i ip: 193.93.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Od rozpoczęcia kursu, wystarczy dwa miesiące (jak ma się czas), żeby odebrać prawo jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Remigiusz M .......k ip: 88.156.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę. Zdane za pierwszym. Profesjonalni instruktorzy, a szczególnie polecam Pana Piotra.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioleta G .....a ip: 5.184.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę, zwłaszcza instruktora Pana Radka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta W .........a ip: 88.156.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm! Najlepszy OSK w Rybniku!Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał Z .....k ip: 188.146.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy sa świetni, dobrze uczą, sa przekonywujący i znają sie na tym co robią, wiedzą jak podejść do kursanta, strasnzie miła obsługa biura, polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak