Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 184 opinie w tym 132 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Rafał Kołodziej

Rafał Kołodziej

Marcin Kirylak

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wojciech Fojcik

Piotr Zdziebłowski

Piotr Zdziebłowski

Paweł Moskwa

Paweł Moskwa

Wojciech Kurak

Wojciech Kurak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ Wykłady w 5 dni!! Po wykładach część teoretyczna.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie


Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria B ........k ip: 5.184.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Piotra. Rewelacyjny instruktor. Świetnie przekazuje wiedzę w zakresie techniki jazdy. Pełne wsparcie i wyrozumiałość przez cały okres trwania kursu. Dla osoby która stresuje się wszystkim Pan Piotr to skarb. Brak oceniania. Prawko zdane, jeszcze raz dziękuję!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka P .........k ip: 87.101.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

KURSOR-Szkoła Jazdy na wysokim poziomie. Sprawy organizacyjne związane z kursem jasno I dokladnie wytłumaczone przez Panie w biurze KURS TEORETYCZNY-był prowadzony przez odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu. Wszystko dokładnie wytłumaczone I przedstawione. JAZDY- zaś prowadzone były w sposób bardzo profesjonalny. Trafił mi się NAJLEPSZY instruktor Kursora. P.Wojciech Kurak.???? Osoba opanowana wyrozumiała mająca dużo cierpliwosci do kursanta Jest doświadczonym instruktorem. Przekazuję swoją wiedzę najlepiej jak potrafi.Atmosfera podczas jazdy bardzo miła i dosłownie zero stresu. Mottem przewodnim Pana Wojtka było NIE ROB KINA ...JEDZIEMY???????????????? Polecam w 100% A egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka P .........k ip: 87.101.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

KURSOR-Szkoła Jazdy na wysokim poziomie. Sprawy organizacyjne związane z kursem jasno I dokladnie wytłumaczone przez Panie w biurze KURS TEORETYCZNY-był prowadzony przez odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu. Wszystko dokładnie wytłumaczone I przedstawione. JAZDY- zaś prowadzone były w sposób bardzo profesjonalny. Trafił mi się NAJLEPSZY instruktor Kursora. P.Wojciech Kurak.???? Osoba opanowana wyrozumiała mająca dużo cierpliwosci do kursanta Jest doświadczonym instruktorem. Przekazuję swoją wiedzę najlepiej jak potrafi.Atmosfera podczas jazdy bardzo miła i dosłownie zero stresu. Mottem przewodnim Pana Wojtka było NIE ROB KINA ...JEDZIEMY???????????????? Polecam w 100% A egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja L ...a ip: 80.238.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kursor to najlepsza Szkoła na jaką mogłam trafić???? pani z biura szybko i sprawnie pomogła mi załatwić potrzebne dokumenty do rozpoczęcia kursu podpowiedziała tez jaki instruktor będzie dla mnie odpowiedni zaproponowała Pana Piotra Zdiebłowskiego który jest bardzo wyrozumiały cierpliwy i zawsze służy pomocą ???? jestem pewna że do samodzielnej jazdy przygotował mnie w 100 %???? Dziekuje wszystkim pracowniką szkoły osk którzy przygotowali mnie do bycia kierowca ???? dzięki wam marzenia się spełniają ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz P .........i ip: 46.148.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłem trafić. Profesjonalne podejście do kursanta wszystkich pracowników szkółki. Jeżeli ktoś zapyta mnie czy polecam Kursora bez zastanowienia odpowiem TAK. Miałem ogromną przyjemność jeździć z instruktorem Radosławem Grabowskim, który świetnie i w prosty sposób potrafi wszystko wytłumaczyć. Atmosfera podczas jazd znakomita, zadając pytanie otrzymywałem konkretną odpowiedz oraz wskazówkę jak zrobić to najlepiej. Pan Radek w kilku słowach ogromne doświadczenie, świetna osoba do rozmowy, punktualność, CIERPLIWOŚĆ (pomimo że wielokrotnie chciałem wyrwać drążek zmiany biegów :) itp. itd ) W 100% mogę polecić KURSORA oraz Pana Radka. Bardzo Panu za wszystko dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika G ...... ip: 46.204.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę. Jazdy z Panem Radkiem to była czysta przyjemność. Wszystko tłumaczone w zrozumiały, przyjemny sposób w przemiłej atmosferze. Wsparcie instruktora aż do zdanego egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B ......k ip: 83.7.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę kursor. Zwłaszcza pana instruktora Piotra z którym cały kurs minął szybko i w miłej atmosferze. Dał mnóstwo cennych wskazówek dzięki czemu udało mi się zdać za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja L .... ip: 91.192.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, indywidualne podejście do kursanta, pełne wsparcie. Cały kurs przebiegł bardzo przyjemnie. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina S ....k ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fajna atmosfera, miałam z Panem Radkiem jazdy doszkalające i serdecznie polecam:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Daniel Z ....k ip: 5.184.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały Kurs przebiegł w bardzo dobrym i profesionalnym podejściu. Mogę śmiało polecić ten Ośrodek a w szczególności Pana Piotra z którym miałem jazdy. Jazda z nim to krótka droga do zdania egzaminu :).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ivan S ........y ip: 83.22.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Kursor. Podczas całego kursu od wykładów z teorii, przez przygotowania z pierwszej pomocy, obsługę w biurze po jazdy praktyczne, spełniała ona moje oczekiwania. Gorąco polecam pana instruktora Piotra Zdziebłowskiego, profesjonalistę z powołania. Jako obcokrajowiec uzyskałem profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego (który zdałem za pierwszym razem) i samego prowadzeniu pojazdu. Podczas jazd czułem się komfortowo, instruktor udzielał mi jasnych i konkretnych informacji na temat prowadzenia pojazdu. Przebiegały one w miłej atmosferze i mogłem dopasować ich czas do mojego harmonogramu. Jestem z tego powodu bardzo wdzięczny! Ivan Strieborny

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz P ......... ip: 46.134.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, kurs przebiegł w bardzo dobrym tempie. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika S ....y ip: 87.207.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy z instruktorem Panem Amadeuszem Nosiadkiem. Cierpliwy, nie krzyczy, jest miły, a przede wszystkim potrafii dobrze nauczyć - i pod egzamin, i pod codzienną jazdę. Nie było dla niego problemem, by dograć się z moim grafikiem. Jeszcze raz polecam OSK Kursor i Pana Amadeusza.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra M ...k ip: 78.31.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor pan Wojciech Kurak !!! Polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię . Szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna R ...o ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dziękuję instruktorów Wojciechowi Kurak za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Cenne wskazówki oraz cierpliwość pana Wojciecha zaowocowały zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam. Katarzyna R

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna s ....a ip: 46.204.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, jazdy z instruktorem Piotrem w przyjemnej, bezstresowej atmosferze, sprawiały przyjemność, do egzaminu czułam się dobrze przygotowana. Dziś odebrałam prawo jazdy. Bardzo dziękuję Piotrowi, Amadeuszowi z którym też miałam godzinę jazd i paniom w biurze za pomoc i miła atmosferę. Bez Was nie odebrałabym dziś prawka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mój syn był na jazdach doszkalających u Pana Piotra Z . Bardzo profesjonalne podejście . I dużo przekazał znaczących informacji które ułatwiło zdanie egzaminu i dołożył mu swoim podejściem więcej wiary w siebie i umiejętności .Gdyż za pierwszym razem nie udało mu się zdać praktyki mimo że był dobrze przygotowany ale czegoś mu zabrakło . I dlatego postanowiliśmy poszukać kogoś kto pomoże mu zdać egzamin . I trafiliśmy właśnie na tego instruktora choć kurs miał w innej szkole jazdy . I to był strzał w 10 :) I na pewno polecam z całego serca tego instruktora i szkołę jazdy Kursor patrząc na podejście tego instruktora . Andrzej

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria P ....r ip: 89.151.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolona z jazd doszkalających u pana Amadeusza Nosiadka. Z takim instruktorem powrót do jazdy po długiej przerwie w prowadzeniu samochodu był totalnie bezstresowy. Dziękuję za cierpliwość i przesympatyczną atmosferę. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika S ...c ip: 46.134.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Amadeusza-bardzo cierpliwy, zwraca uwagę na ważne rzeczy, a jazdy są samą przyjemnością!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Michał M ......z ip: 89.200.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Pan Piotr Zdziebłowski to najlepszy instruktor, pełen profesjonalizm oraz świetna atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper S ........ ip: 91.235.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

zdane za pierwszym razem, Pan Piotr jest super instruktorem -dużo wiedzy przekazanej w fajny sposób, profesjonalizm i dobre podejście do kursanta. polecam:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena G .....k ip: 89.151.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam instruktora pana Piotra Zdziebłowskiego! Potrafi wyciszyć i skierować myśli kursanta na właściwe tory, a to wszystko w spokojnej atmosferze, która tylko sprzyja nauce jazdy i zrozumieniu na czym polega prowadzenie auta. To właściwa osoba na właściwym miejscu, dzięki której w końcu udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila P ...k ip: 79.124.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdeczne podziękowania dla Pana Amadeusza! Bardzo dobry, doświadczony instruktor, który ma dużo cierpliwości i potrafi z łatwością przekazywać wiedzę. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamilla K ...k ip: 5.184.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie chciałam podziękować mojemu instruktorowi panu Wojciechowi Kurakowi, który świetnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego oraz teoretycznego. Dzięki niemu zdałam oba egzaminy za PIERWSZYM RAZEM! Jasno i rzetelnie przekazał mi cała potrzebną wiedzę. Początkowo obawiałam się, czy poradzę sobie w roli kierowcy. Na szczęście spotkałam właśnie tego człowieka, który sprawił, że mój cały stres odszedł w zapomnienie. Atmosfera na kursie była bardzo dobra. Z całego serca polecam ten ośrodek oraz pana Wojciecha Kuraka. Jest to wspaniały człowiek z super podejściem. Nikt nie przekaże wiedzy tak jak on. Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc w nauce!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kaja F .........z ip: 91.192.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam! zdane za pierwszym razem, przyjazna i luźna atmosfera:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria T ....a ip: 85.14.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jak i instruktora Pana Radka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika J ...k ip: 89.64.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jak i Pana Amadeusza Nosiadka - wspaniała atmosfera do nauki, pełne przygotowanie do jazdy i wszystko cierpliwie wytłumaczone. Zdane za pierwszym razem!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

o .....a ip: 188.137.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim jazdy z Panem Amadeuszem Nosiadkiem :) Przed przystąpieniem do kursu miałam duże wątpliwości, czy ktokolwiek będzie w stanie nauczyć mnie jeździć. Jak się okazuje są tacy ludzie, którzy do nawet najbardziej opornym kursantów mają odpowiednie podejście. Cierpliwy, pomocny, z odpowiednim podejściem do zestresowanych osób. Pan Amadeusz jest najlepszym instruktorem na jakiego mogłam trafić. Szczerze polecam! Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj P ...a ip: 188.137.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepszy instruktor, podejście szkoły profesjonalne

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia Z ...n ip: 91.192.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jak i instruktora Pana Piotra, wszystko bardzo dobrze wytłumaczy i przygotuje do egzaminu, atmosfera na jazdach jest bardzo przyjemna! Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak