Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 211 opinii w tym 150 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 09:00

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Rafał Kołodziej

Rafał Kołodziej

Marcin Kirylak

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wojciech Fojcik

Piotr Zdziebłowski

Piotr Zdziebłowski

Paweł Moskwa

Paweł Moskwa

Wojciech Kurak

Wojciech Kurak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

12.12.2022

ul. Raciborska 22, Kurs EXPRESOWY! Wykłady od poniedziałku do soboty (pon-pt godz. 16.00, sb godz 9.00)

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ Wykłady w 5 dni!! Po wykładach część teoretyczna.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie


kat. A po A2, Tylko praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Sławek

Kuba Sławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten osk.W mojej opinii Pan Amadeusz wymaga więcej niż egzamimator,a przy tym jest bardzo cierpliwy.Dzieki temu ,że ćwiczyłem trudniejsze parkowania ruszanie na stromych wzniesieniach to zdanie egzaminu praktycznego jest zwykłą formalnością. Duży plus za to że jazdy odbywały się w dogodnych terminach .Z całą pewnością pan Amadeusz to instruktor z powołania :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuza Mrówczyńska

Zuza Mrówczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam instruktora Amadeusza za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, cierpliwość, wyrozumiałość i przyjemną atmosferę☺️!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Panek

Bartek Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Piotra, jazdy z nim odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze i co ważniejsze perfekcyjnie przygotowały mnie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mar Ta

Mar Ta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek KURSOR, szczególnie instruktora Wojtka Kuraka. Bardzo dobrze przygotował mnie nie tylko na egzamin (wlącznie z wizytą na placu WORD i możliwością wykonania tam kilku prob manewrow egzaminacyjnych), ale też do samodzielnego kierowania autem. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze oraz w dogodnych dla mnie terminach, za co bardzo dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Wieczorek

Kamil Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Piotra. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze i dobrze przygotował mnie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kaźmierczak

Julia Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, wysoka kultura osobista ,ostoja spokoju, cierpliwość, opanowanie to cechy Pana Piotra Zdziebłowskiego , instruktora z pasją, który z dużą skutecznością potrafi przygotować kursanta do egzaminu. Jeszcze raz wielkie dzięki !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Myszkier

Maciej Myszkier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście Pana Radosława, super atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartosz Mikosz

Bartosz Mikosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście Pana Amadeusza do kursanta i dobra atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hania Grobosz

Hania Grobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera podczas jazd oraz w szkółce. Pan Radek świetnie wszystko wytłumaczył, i z całego serca polecam każdemu Pana Radka.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Gaszka

Kacper Gaszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów, nie wyobrażam sobie pójścia do innej szkółki. Prawo jazdy zdane w 2 miesiące. Bardzo polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Traczyk

Kasia Traczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po 11 latach i niezbyt dobrych przeżyciach spróbowałam podejść do prawa jazdy jeszcze raz. Całkiem na spontanie weszłam do Kursora i wykupiłam kurs. Wszystko profesjonalnie i w miłej atmosferze. Jeżeli szukacie cierpliwego,wyrozumiałego i oddanego swojej pracy ale i wymagającego instruktora polecam Amadeusza. Myślałam że nie ma szans na zdanie przeze mnie egzaminu a udało się za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Miszczyk

Tomasz Miszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu przyjemna atmosfera. Z całego serca polecam Pana instruktora Radosława Grabowskiego pełen profesjonalizm połączony z świetna atmosfera !!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Wojaczek

Kacper Wojaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od pierwszych chwil w biurze, gdy się zapisywałem na kurs czuć było profesjonalizm i przyjemną atmosferę. Panie w biurze zawsze pomocne i zawsze uśmiechnięte. Miałem szczęście trafić na Pana Radka jako instruktora, złoty człowiek, polecam każdemu. Nauczył mnie przede wszystkim jeździć, a zdać egzamin przy okazji. Dodatkowo 30 godzin spędzonych z nim upłynęło w przyjemnej atmosferze żartów i ciekawych rozmów. Słowem polecam tę szkołę każdemu, kto chce się nauczyć jeździć w sposób profesjonalny, a jednocześnie w przyjemnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Pieczka

Tomasz Pieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niezmiernie cieszę się ze zdałem, nauka i jazdy sprawiły mi wielkie wsparcie i przyjemność.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Owczorz

Klaudia Owczorz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy Kursor. Super wykłady, miła obsługa biura

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Pompa

Marta Pompa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy "Kursor". Panie pracujące w biurze przemiłe i bardzo pomocne. Ciekawe i sprawnie przeprowadzone wykłady. Z całego serca polecam instruktora Wojciecha Kuraka, bardzo dobra atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu jak i późniejszej jazdy, widać ogrom posiadanej wiedzy i powołanie do pracy jako instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kuczera

Wiktoria Kuczera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Panie w biurze bardzo sympatyczne z uśmiechem . Na zajęciach z teorii było bardzo dobrze na wszystkie pytania otrzymałam odpowiedzi jazdy z Amadeuszem były przyjemne. dobra atmosfera , cierpliwy , potrafi dobrze tłumaczyć techniki jazdy polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andrzej Wielebny

Andrzej Wielebny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy „Kursor”. Wykłady zostały przeprowadzone w sposób rzetelny, prowadząca skrupulatnie odpowiadała na zadawane przez kursantów pytania. Część teoretyczna, była przeprowadzona w ciekawy sposób, tak aby kursanci nie zasnęli w trakcie wykładów. Jeśli chodzi o instruktora, nie mogłam wybrać lepszego, serdecznie polecam Pana Piotra, który ze spokojem podchodzi do kursanta. Świetnie tłumaczy, szybko koryguje błędy oraz uczy pełnej samodzielności w aucie. Nigdy nie miałam problemu z dostosowaniem jazd do mojego kalendarza, Pan Piotr zawsze potrafił się dostosować. Człowiek z pasją do nauczania i ogromem cierpliwości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Bieńkowski

Michał Bieńkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła oraz instruktor Amadeusz Nosiadek bardzo dobrze przygotowali do bezproblemowego zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Pieczka

Łukasz Pieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kursor został polecony przez kolegę i opłaciło się spróbować. Szkole kursor bardzo polecam. Bardzo dziękuje Panu Piotrowi za nauczanie, egzaminy zostały zaliczone za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Piechoczek

Justyna Piechoczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z nauki u Pana Piotra, który jest cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem. Jazdy odbywały się w miłej i bezstresowej atmosferze. Pan Piotr świetnie przekazuje wiedzę oraz przygotowuje do egzaminu. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Biedrzycka

Katarzyna Biedrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cenię sobie OSK KURSOR za bardzo dobre podejście do kursanta ,dobrze zorganizowane wykłady i świetnych instruktorów. W szczególności polecam pana Piotra Zdziebłowskiego. Pan Piotr jest cudownym, cierpliwym i wyrozumiałym instruktorem. Cechuje Go ogromny profesjonalizm oraz wspaniałe, indywidualne podejście do kursanta. Jest On człowiekiem o "gołębim sercu" i nauczycielem z powołania :) Jazda z panem Piotrem to czysta przyjemność owocująca zdanym egzaminem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Walczak

Ewa Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła ! Mimo braku wiary we własne możliwości mój instruktor PIOTR ŹDZIEBŁOWSKI, najlepszy !!!, wierzył we mnie i wspierał na każdym etapie kursu!!! Pełny profesjonalizm, spokój, opanowanie, dla osoby stresującej się wszystkim taki instruktor to skarb !!! Polecam tę szkołę i najważniejsze, polecam naukę z Panem Piotrem!!! Jeszcze raz dziękuję !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Juszczak

Bartek Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Kursor Rozsądne ceny miła obsługa polecam również pana Radosława Grabowskiego ma bardzo dobre podejście do uczniów jak i do jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Barbara

Joanna Barbara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy KURSOR. Z całego serca polecam instruktora Amadeusza, ma bardzo dobre podejście do kursanta i cierpliwość do opornych. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY JAKĄ ZNAM!!! DZIĘKUJĘ! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Wallach

Amelia Wallach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Ogromne podziękowania dla pana Wojciecha Kuraka za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! Polecam z całego serca!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Brodowska

Kinga Brodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Amadeusz rewelacyjny instruktor. Cierpliwy, bardzo sympatyczny, świetnie przekazuje wiedzę w zakresie techniki jazdy. Pełne wsparcie i wyrozumiałość przez cały okres trwania kursu. Prawko zdane . Bardzo dziękuję i polecam wszystkim w szczególności Pana Amadeusza.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Pierchała

Maja Pierchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej trafiłam! Miałam przyjemność jeździć z Panem Amadeuszem, który wszystko dobrze tłumaczył, był bardzo cierpliwy i panowała miła atmosfera podczas jazd. Serdecznie polecam :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Rejrat

Agnieszka Rejrat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Kursor . Począwszy od pań w biurze, panią wykładająca teorię a przede wszystkim mojego instruktora Piotra Zdziebłowskiego. Chodź nie miał ze mną kolorowo to był bardzo cierpliwy, wspierający, przekazał mi swoją wiedzę jak najlepiej potrafił co skutkowało tym, że zdałam za pierwszym razem . Dziękuję Piotrek jesteś The Best !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Adamowicz

Emilia Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołe OSK Kursor. Profesjonalne podejście do kursanta. Trafiłam na naprawdę świetnego i doświadczonego instruktora - Pana Amadeusza, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i wszystko na spokojnie wytłumaczył. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, wybrałabym bez zastanowienia Pana Amadeusza - lepszego instruktora nie ma:) Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak