Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 184 opinie w tym 132 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Rafał Kołodziej

Rafał Kołodziej

Marcin Kirylak

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wojciech Fojcik

Piotr Zdziebłowski

Piotr Zdziebłowski

Paweł Moskwa

Paweł Moskwa

Wojciech Kurak

Wojciech Kurak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ Wykłady w 5 dni!! Po wykładach część teoretyczna.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie


Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał Bieńkowski

Michał Bieńkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła oraz instruktor Amadeusz Nosiadek bardzo dobrze przygotowali do bezproblemowego zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Pieczka

Łukasz Pieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kursor został polecony przez kolegę i opłaciło się spróbować. Szkole kursor bardzo polecam. Bardzo dziękuje Panu Piotrowi za nauczanie, egzaminy zostały zaliczone za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Piechoczek

Justyna Piechoczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z nauki u Pana Piotra, który jest cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem. Jazdy odbywały się w miłej i bezstresowej atmosferze. Pan Piotr świetnie przekazuje wiedzę oraz przygotowuje do egzaminu. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Biedrzycka

Katarzyna Biedrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cenię sobie OSK KURSOR za bardzo dobre podejście do kursanta ,dobrze zorganizowane wykłady i świetnych instruktorów. W szczególności polecam pana Piotra Zdziebłowskiego. Pan Piotr jest cudownym, cierpliwym i wyrozumiałym instruktorem. Cechuje Go ogromny profesjonalizm oraz wspaniałe, indywidualne podejście do kursanta. Jest On człowiekiem o "gołębim sercu" i nauczycielem z powołania :) Jazda z panem Piotrem to czysta przyjemność owocująca zdanym egzaminem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Walczak

Ewa Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła ! Mimo braku wiary we własne możliwości mój instruktor PIOTR ŹDZIEBŁOWSKI, najlepszy !!!, wierzył we mnie i wspierał na każdym etapie kursu!!! Pełny profesjonalizm, spokój, opanowanie, dla osoby stresującej się wszystkim taki instruktor to skarb !!! Polecam tę szkołę i najważniejsze, polecam naukę z Panem Piotrem!!! Jeszcze raz dziękuję !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Juszczak

Bartek Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Kursor Rozsądne ceny miła obsługa polecam również pana Radosława Grabowskiego ma bardzo dobre podejście do uczniów jak i do jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Barbara

Joanna Barbara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy KURSOR. Z całego serca polecam instruktora Amadeusza, ma bardzo dobre podejście do kursanta i cierpliwość do opornych. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY JAKĄ ZNAM!!! DZIĘKUJĘ! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Wallach

Amelia Wallach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Ogromne podziękowania dla pana Wojciecha Kuraka za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! Polecam z całego serca!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Brodowska

Kinga Brodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Amadeusz rewelacyjny instruktor. Cierpliwy, bardzo sympatyczny, świetnie przekazuje wiedzę w zakresie techniki jazdy. Pełne wsparcie i wyrozumiałość przez cały okres trwania kursu. Prawko zdane . Bardzo dziękuję i polecam wszystkim w szczególności Pana Amadeusza.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Pierchała

Maja Pierchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej trafiłam! Miałam przyjemność jeździć z Panem Amadeuszem, który wszystko dobrze tłumaczył, był bardzo cierpliwy i panowała miła atmosfera podczas jazd. Serdecznie polecam :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Rejrat

Agnieszka Rejrat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Kursor . Począwszy od pań w biurze, panią wykładająca teorię a przede wszystkim mojego instruktora Piotra Zdziebłowskiego. Chodź nie miał ze mną kolorowo to był bardzo cierpliwy, wspierający, przekazał mi swoją wiedzę jak najlepiej potrafił co skutkowało tym, że zdałam za pierwszym razem . Dziękuję Piotrek jesteś The Best !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Adamowicz

Emilia Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołe OSK Kursor. Profesjonalne podejście do kursanta. Trafiłam na naprawdę świetnego i doświadczonego instruktora - Pana Amadeusza, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i wszystko na spokojnie wytłumaczył. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, wybrałabym bez zastanowienia Pana Amadeusza - lepszego instruktora nie ma:) Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mirek Hasa

Mirek Hasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. Pozdrawiam mojego instruktora Piotra i dziękuję za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. Pozdrawiam Mirek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Miera

Wiktoria Miera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK KURSOR oraz instruktora Amadeusza Nosiadka, z którym miałam okazję przejeździć 30h. Wspaniały człowiek, który zna się na rzeczy. Dokładnie tłumaczy i zwraca uwagę nawet na najmniejsze błędy - za co ogromny plus. Na jazdach panowała przyjemna atmosfera, bez stresu. Cały kurs, począwszy od teorii po praktykę przebiegł szybko i sprawnie. Polecam każdemu OSK KURSOR za profesjonalne podejście do kursantów ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymoteusz Bursa

Tymoteusz Bursa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkółka z widocznym zaangażowaniem, Pan Radek dobrze wie co robi i ma dokładnie takie podejście do kursanta jakiego oczekuje się od dobrego instruktora. Dużo cierpliwości, uwagi i wskazówek pozwoliło mi na zdanie egzaminów bez problemu a zainteresowanie wynikami trwało aż do momentu zdania. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że polecam kursora w 100%.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Parciak

Kamila Parciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście i spokój z jakim Pan Piotr podchodzi do ludzi jest na wagę złota. Trafne porady, miła atmosfera i przede wszystkim wiara w kursanta. Z całą pewnością były to moje najlepsze godziny za kółkiem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Szweda

Kacper Szweda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Rachwał

Jakub Rachwał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję bardzo OSK Kursor - instruktorowi Amadeuszowi za rzetelne I skrupulatne przygotowanie do egzaminu, który udało mi się zdać za pierwszym razem. Amadeusz to instruktor, u którego widać bardzo duże doświadczenie w wykonywanym zawodzie. Zwraca uwagę na masę detali, które mają niebagatelne znaczenie w ogólnym obrazie kursanta jako późniejszego kierowcy. Uczy mądrej i dobrej jazdy. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Bernat

Aleksandra Bernat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! A w szczególności tana Radka, to dzięki niemu zdałam bo we mnie uwierzył!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Choroba

Adam Choroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy z Amadeuszem Nosiadkiem, super instruktor nic dodać nic ująć ???? Podczas jazd panowała luźna i przyjemna atmosfera. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu egzamin zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Smyczek

Dominik Smyczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

TYLKO I WYŁĄCZNIE INSTRUKTOR AMADEUSZ NOSIADEK! Najlepsze podejście nawet do opornego ucznia. Bardzo duża wiedza, spokój, cierpliwość i umiejętność przekazania wiedzy. Z egzaminem nie było problemów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Natalia Olejak

Natalia Olejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Radosława Grabowskiego. Świetnie mnie nauczył, dzięki czemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym. Poza tym był to naprawdę cudownie spędzony czas !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Błaszkiewicz

Angelika Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z instruktorem Amadeuszem Nosiadkiem. Indywidualne podejście oraz profesjonalizm. Najlepszy inatruktor!!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię . Szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Bosy

Daniel Bosy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłem wcześniej w innej szkole na prawo jazdy i z czystym sumieniem mogę polecić Kursora, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Nie wspominając już o świetnej atmosferze w trakcie jazd, którą zapewnia instruktor Radek Grabowski. Jeżeli ktoś sądzi, że nie nadaje się do jazdy samochodem to po jazdach w tej szkole szczególnie z Panem Radkiem, zmieni zdanie. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alicja Hanusek

Alicja Hanusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam jazdy z instruktorem Amadeuszem Nosiadkiem. Dzięki jego indywidualnemu podejściu oraz profesjonalizmie zdałam za pierwszym razem! Podczas jazd panowała miła i bezstresowa atmosfera przez co czułam się bardzo komfortowo za kółkiem. Udzielane cenne wskazówki sprawiały, że wszelakie manewry wykonałam bez najmniejszych problemów. Jeszcze raz polecam instruktora Amadeusza, który jest najlepszy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natan Jop

Natan Jop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera. Świetne podejście do kursanta. Polecam z całego serca pana Piotra.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Wypych

Kasia Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Radoslaw Grabowski najlepszy na swiecie.Serdecznie dziękuję za jazdy dodatkowe na ktorych nauczylam sie wiecej niz podczas calego kursu. Polecam te szkołę jazdy no i oczywiście super instruktora Radka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Kuźnik

Marta Kuźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy z Panem Radkiem. Po 3 godzinach jazd doszkalających udało mi się z pozytywnym rezultatem ukończyć egzamin państwowy. Bardzo miła atmosfera podczas jazd, wiele przydatnych wskazówek. Wszystko na ogromny plus.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Swajda

Julia Swajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Świetne podejście do kursanta i dużo pozytywnej energii. Polecam każdemu kto się zastanawia nad wyborem tej szkoły jazdy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Forajter

Mateusz Forajter
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od początku do końca równie miła co profesjonalna atmosfera. Kurs odbywał się w atrakcyjnych godzinach i co najważniejsze nie był nudny. Serdecznie polecam pana Radka jako instruktora, bardzo konkretny styl nauczania który zalapie każdy największymi zaletami są cierpliwość, profesjonalizm jak i również poczucie humoru które wiele razy poprawiło mi samopoczucie na drodze jak i poza nią.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak