Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 69 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Piotr Lubszczyk

Rafał Kołodziej

Marek Stęclik

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wiesław Jóźwik

Piotr Zdziebłowski

Wojciech Pawelczyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Mitsubischi Outlander + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Piotr Szczepaniak

Piotr Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, jak najbardziej godny polecenia jest instruktor Pan Radek Grabowski, świetna atmosfera i sprawna nauka ;D, jazdy były samą przyjemnością, 0 stresu i nerwów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Gaborek

Mateusz Gaborek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zachwycony. Sama organizacja to jedno, ale podejście pro ludzkie nie zdaża się tak często i na taką skalę. Sposób przekazywania wiedzy i sukcesywne poszerzanie jej oraz kolejnych doświadczeń idzie w parze z dobrą atmosferą w samochodzie, co tylko sprzyja postępom w nauce i ostatecznemu sukcesowi na egzaminie. Polecam serdecznie wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Duda

Piotr Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

serdecznie polecam Pana Radka Graboskiego, świetny instruktor z idealnym podejśćiem do każdego kursanta

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Tysia Śliwińska

Tysia Śliwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktor Pan Piotr ma świetne podejście do ucznia, ogromne pokłady cierpliwości i spokoju. Potrafi zmotywować ucznia i do samego końca będzie go wspierał. Korzystałam już z różnych szkół nauki jazdy ale to Kursor przygotował mnie do bezpiecznej i samodzielnej jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Jankiewicz

Jarek Jankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!!! Profesjonalne i efektywne podejście dzięki któremu zdałem za pierwszym razem. Z całego serca polecam instruktora pana Radka Grabowskiego, bardzo sympatyczny, miły, cierpliwy po porstu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Jantas

Szymon Jantas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła jazdy rewelacyjna, cena jazd dodatkowych wcale nie za duża w porównaniu do konkurencji. Kurs miałem w OSK Vector (nie polecam wcale, brak profesjonalizmu) ale za to jazda doszkalająca z Panem Radosławem Grabowskim dała efekt zdania egzaminu za pierwszym razem. Bardzo dobre rady od Pana Radka m.in. parkowanie równoległe w ciasnym miejscu, oraz podszlifowanie umiejętności ruszania z hamulca roboczego. Wielkie podziękowania dla Pana Radosława.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiola Bolik

Wiola Bolik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła. Od instruktorów, po wykładowców, aż do Pani pracującej w recepcji. Bardzo atrakcyjna cena względem konkurencji. Pomimo ogromnego strachu przy rozpoczęciu jazd, Pan Radek nie dał mi nawet chwili, żeby się nad nim zastanawiać, zagadując mnie gdy prowadziłam. W końcu zaczęłam czerpać przyjemność z prowadzenia samochodu, zamiast przerażenia wsiadając do niego. Genialna zabawa na jazdach, ciekawe historie i bardzo miłe wspomnienia. Nie wyobrażam sobie przechodzenia tego całego procesu z innym instruktorem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Pilarek

Jakub Pilarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna szkoła jazdy, konkretne wykłady z miłą atmosferą, profesjonalny personel. Bardzo polecam instruktora Pana Radka Grabowskiego, bardzo dobre metody nauczania, sympatyczna osoba, mile spędzony czas.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Rej

Wiktor Rej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, z całego serca mogę polecić instruktora pana Radka Grabowskiego - super uczy, niezwykle cierpliwy i zawsze z poczuciem humoru. Lepszego instruktora nie da się znaleźć.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Asia Mazur

Asia Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, wykłady prowadzone rzetelnie i dokładnie tłumaczone. Dziękuje i polecam serdecznie Pana Radka. Najlepszy instruktor jaki mogł mi się trafić, bardzo miły, dobrze tłumaczy i ma duża cierpliwość. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marek Daniłko

Marek Daniłko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do nauki jazdy miła atmosfera a szczególnie polecam instruktora Wojtka który jest profesjonalny zawsze fajnie tłumaczy jest opanowany i bardzo cierpliwy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Błażewicz

Łukasz Błażewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 2 dni zostałem przygotowany do egzaminu który zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Orfin

Rafał Orfin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ową szkołę jady. Polecam wybrać jazdy z instruktorem Piotrem Z. świetne przygotowanie do egzaminu oraz cierpliwość i odpowiedź na każde pytanie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Kopel

Sebastian Kopel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! W szczególności Instruktora Piotra Z. Indywidualne podejście do człowieka pełny profesjonalizm wsparcie na każdym kroku wszystko na najwyższym poziomie !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arkadiusz Banaś

Arkadiusz Banaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy a przede wszystkim instruktora Pana Piotra Zdziebłowskiego za cierpliwość przygotowanie i pełen profesjonalizm. Jazda z nim to sama przyjemność mimo moich głupich błędów na egzaminach wkońcu udało się dotrzeć do celu. Serdecznie Pozdrawiam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Sibila

Patryk Sibila
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Jeżeli chodzi o instruktora to jestem przekonany, że nie mogłem lepiej trafić. Pan Radek Grabowski to właściwy człowiek na właściwym miejscu. U jego boku zostałem nauczony jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Dzięki jego dobrym radom i nauce bezbłędnie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem! Dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Horny

Radek Horny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Jeśli chodzi o instruktora to ni ma lepszego niż Pan Radek jest bardzo dobrym nauczycielem ale też dobrym ziomkiem z którym idzie porozmawiać o wszystkim. Nie ma rzeczy której podczas jazd nie nauczy i doskonale przygotuje was do egzaminu. Zdane za pierwszym na chillku.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Tomaszewska

Anna Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę, a instruktor Pan Rafał Kołodziej to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Ma podejście do kursanta, łatwość w przekazywaniu wiedzy, spokój i wprowadza przyjazną atmosferę. Jeśli ktokolwiek się jeszcze zastanawia, gdzie pójść na naukę jazdy i do kogo, to już nie ma nad czym :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą opinię. Dużo radości z bycia kierowcą życzymy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Maćczak

Aleksandra Maćczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy. Wreszcie trafiłam na odpowiedniego instruktora- Pana Radka Grabowskiego (bardzo serdecznie pozdrawiam) . Do prawka wróciłam po kilku latach przerwy. Moją największą porażką był plac manewrowy i nieszczęsny łuk oraz ogromny stres, który towarzyszył mi podczas egzaminu. Na szczęście trafiłam na Pana Radka, który na spokojnie wytłumaczył mi jak poprawnie go wykonać oraz dał dużo innych cennych wskazówek. No i się udało - ZDAŁAM i mam mojewymarzone prawko !!!!!

Odpowiedź:

Miło nam czytać takie słowa :) Dużo radości z kierowania samochodem życzymy :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Dombrowska

Monika Dombrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, Pan Piotr ma bardzo fachowe podejście do kursanta, z takim instruktorem żal było kończyć jazdy, miła obsługa biura.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą opinię. Dużo radości z bycia kierowcą życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Górny

Kasia Górny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę, szczególnie Pana Radka Grabowskiego, który posiada bardzo dużą cierpliwość wobec kursantów.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Patrycja Korfel

Patrycja Korfel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam każdemu szkołę nauki jazdy Kursor a w szczególności Pana instruktora Radka Grabowskiego, który jest instruktorem z powołania. Zawsze punktualny, uśmiechnięty i bardzo cierpliwy. Bardzo dobrze tłumaczy i daje wiele cennych wskazówek. Nie uczy tylko po to, aby zdać egzamin, ale przede wszystkim żeby umieć jeździć Atmosfera na jazdach zawsze świetna, było bardzo wesoło. Oczywiście egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Pozdrawiam Patrycja

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Frater

Damian Frater
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szerdecznie polecam, miła atmosfera o wszystko można dopytać świetny instruktor.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Rostowska

Kinga Rostowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czego serca polecam szkole jazdy Kursor. A szczególnie instruktora Pana Radosława Grabowskiego. Za niezapomnianą atmosferę podczas jazd, puntualność i cierpliwość. Przed rozpoczęciem kursu bardzo bałam się jazdy samochodem a stres działał nam mnie jak blokada. Dzięki Panu Radku cały strach udało się zwalczyć i zdałam bezbłędnie. Nie tylko zdałam egzamin ale również nauczyłam się jeździć. Pozdrawiam i ściskam Kinga

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Gurbisz

Rafał Gurbisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę, a w szczególności pana Radka. Dobre przygotowanie do egzaminu, świetna atmosfera i dużo wskazówek. Z reguły dużo terminów na jazdy, które były zresztą bardzo szybko przeprowadzone. Wszystko zdane za pierwszym razem - polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Julia Oleś

Julia Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam OSK Kursor, a zwłaszcza jego najlepszego instruktora Radosława Grabowskiego, który świetnie tłumaczy, ma super podejście do każdego kursanta, dodaje pewności siebie, zawsze jest punktualny, bardzo cierpliwy i mogłabym tak wiele jeszcze wymieniać... To dzięki Panu Radkowi z łatwością nauczyłam się wszystkiego i zdałam za pierwszym razem, zaczynając od samego zera. Nauka w tej szkole to naprawdę przyjemność! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Woźniak

Błażej Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaka może być . Pozdrawiam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Michalik

Wojtek Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, wykłady przygotowują bardzo dobrze przed pierwszymi jazdami, a Pan instruktor Radek najlepszy z możliwych, uczy jeździć a nie tylko zdać.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Tarnowska

Joanna Tarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, a szczególnie instruktora Piotra Zdziebłowskiego. Piotr, to świetny pedagog, podchodzący do kursantów indywidualnie, prowadzi jazdy tak, że od początku zamiast stresu można poczuć radość z jazdy. Daje kursantom pewność siebie. Zdane za pierwszym razem !!!! Plus za współpracę z panem Markiem !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Bannert

Martyna Bannert
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności jej najlepszego instruktora Pana Piotrka Zdziebłowskiego za przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Dziękuję za wszystkie cenne wskazówki, ogromna cierpliwość , wyrozumiałość i fajna atmosferę. Dzięki Panu zdane za 1 razem, mimo że nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą !!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak