OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1038 opinii w tym 687 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Borowski

Ewa Madaj

PIETROWSKI SEBASTIAN

SYLWESTER KOWALIK

SZCZYRBA ANITA

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Piotr Brzoska

Piotr Brzoska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co można napisać o Jacku!!! Profesjonalnie, bezpiecznie i bez stresu. Polecam !!! aaa, cena lepsza niż umiarkowana ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Lachowicz

Maciek Lachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejscie do kursanta. Pomagają w ubieganiu się o terminy na egzaminy i z ich późniejszym zdawaniem. Kurs przebiega szybko i sprawnie

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Roksana Wesoły

Roksana Wesoły
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, z tak dużą cierpliwością i spokojem jeszcze się nie spotkałam:D Do egzaminu przygotowanie na najwyższym poziomie o czym świadczy wynik pozytywny za pierwszym podejściem ???? Dziękuję za motywacje ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Langer

Ala Langer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Świetne podejście do kursanta, pełen profesjonalizm. Jazdy prowadzone w miłej atmosferze. Bardzo polecam Pana Rafała, świetny instruktor, ogrom cierpliwości i wsparcia. Gdybym miała wybierać po raz drugi szkołę to na pewno wybrałabym tak samo!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Lachowicz

Gosia Lachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób, a jazdy z instruktorką Alą to sama przyjemność. Ośrodek bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Robert Gajownik

Robert Gajownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Chruszczycki

Damian Chruszczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy spoko:) Jacek i Paweł zarąbiści. Dużo w nich cierpliwości i spokoju:) Pozdrawiam Nemo!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Strzelczyk

Mateusz Strzelczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam miałem przyjemność odbyć kurs kat A w tej szkole Pan Jacek to profesionalny nauczyciel z dużą cierpliwością i wiedzą polecam w 100% tą szkołę pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Оля Зіненко

Оля Зіненко
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę do nauki jazdy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Hoszkiewicz

Łukasz Hoszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria A - świetna atmosfera, świetne ćwiczenia na placu i bezbłędnie przekazana wiedza. Placyk w małym palcu i egzamin państwowy + placyk w ok. 30min POZYTYWNY. Nie zostaje nic tylko polecać, bo zdanie to jedno, ale umiejętność jazdy to drugie - u Jacka dostajecie jedno i drugie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Habzda

Robert Habzda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, swobodne i bezstresowe podejście do kursanta oraz instruktorzy z którymi miło porozmawiać

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcelina Pyka

Marcelina Pyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z calego serca polecam szkołę jazdy Golomb, instruktorzy w bardzo zrozumiały sposób tłumaczą wszystko od podstaw, cudowna atmosfera na jazdach, zaangażowanie Pani kierownik i wszystkich pracowników, polecam każdemu kto szuka idealnej szkoły jazdy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ewcia Cieciura

Ewcia Cieciura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne kursy, polecam !!! zdane za pierwszym dzięki cudownej Pani Ewie ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Klimek

Patryk Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, duży wybór instruktorów, wiec każdy może znaleźć swojego ulubionego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Nowak

Mateusz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybka i dobrze przeprowadzona teoria, genialna kierowniczka oraz świetni instruktorzy jazdy. Każdy z nich robi wszystko, żeby wyuczyć idealną jazdę u kursanta. Każda trasa w Rybniku wyjeżdżona przez 30 godzin jazd+ bardzo dużo wskazówek jak najlepiej wykonać przejazd lub nauczyć się trudniejszych rzeczy. Beż żadnych problemów państwowe egzaminy zdane za pierwszym razem dzięki dobremu podejściu pracowników.

Odpowiedź:

Instruktorzy, kierowniczka ale przede wszystkim kursant wykazujący zapał do szkolenia i słuchający wskazówek = Zdany egzamin. Mateusz szerokiej bezpiecznej drogi :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kornela

Michał Kornela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prosto wytłumaczone przepisy, bardzo przyjaźni instruktorzy, po przejeżdżeniu 30 godzin kursu i 2 dodatkowych, udało mi się zdać za pierwszym razem! Polecam :)

Odpowiedź:

Michał szerokiej drogi i dat w kalendarzu pilnuj ;) Powodzenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Wysoczański-Jankowicz

Tomek Wysoczański-Jankowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, uwazam, ze zostalem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego, co zaowocowalo zdaniem obydwu egzaminów.

Odpowiedź:

Dziękujemy, Tomek szerokiej bezpiecznej drogi. Pozostaniesz jednym z bardziej zapamiętanych kursantów na wykładach (oczywiście pozytywnie zapamiętany :) Pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Helena Zalewska

Helena Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, wszystko tłumaczą. Duża cierpliwość;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Jarczyk

Mateusz Jarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Kurczyna

Anna Kurczyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco OSK GOLOMB! Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera, z cierpliwością rozwiewają każda wątpliwość i wspierają na każdym etapie kursu. Dużym plusem są elastyczne godziny jazd, możliwość ćwiczenia na różnych samochodach i z różnymi Instruktorami, którzy zawsze podpowiedzą cos istotnego. Jak kurs prawa jazdy to tylko z OSK Golomb!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Nowakowska

Ola Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołe, bardzo fajna atmosfera i cierpliwi instruktorzy!!! Wszystko na wysokim poziomie dzięki czemu egzaminy zostały zdane za pierwszym! Polecam!!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Martyna Śmiłowska

Martyna Śmiłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, świetnie przygotowna kadra instruktorów i bardzo dobra organizacja.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Kwiatkowski

Kuba Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwier Nowak

Oliwier Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazne i profesjonalne podejście do kursanta. Cały kurs przebiega sprawnie i rewelacyjnie przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sonia Lasota

Sonia Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz elastyczność w kwestii umawiania jazd. Polecam Jacka, który jest najlepszym instruktorem na jakiego mogłam trafić. Jazdy z nim to była czysta przyjemność i dobra zabawa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sabina Sugier

Sabina Sugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przebieg kursów i jazd, atmosfera i instruktorzy na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Sąpór

Katarzyna Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonizm,elastyczne godziny kursu, miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Edyta Dylong

Edyta Dylong
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać... świetni ludzie na odpowiednich stanowiskach. Zdecydowanie Pan Jacek jak i Pani Mirela wysoki poziom kultury, profesjonalizmu. Znajomość tras egzaminacyjnych całkowita 5/5, szlifowanie do znudzenia najmniejszych problemów 5/5, podejście do kursanta indywidualne i z wysokim poziomem kultury. Zainteresowanie egzaminami po zakończonym kursie i wsparcie 5/5. Nie ma lepszej szkoły do polecenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Kożuszek

Marta Kożuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mi się kurs podobał, instruktorzy mili i bardzo dobrze i w przyjemny sposób uczą!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Cieplik

Martyna Cieplik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo przyjemni instruktorzy, egazmin zdany za 1 podejściem ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak