OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1123 opinie w tym 739 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pt 15:00

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych : Kat. B 1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa 5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa Kat. A2 Suzuki Gladius 650 - KAT. A2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A23.. Honda Cbf 250 SERDECZNIE ZAPRASZAMY !

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Przylasko

Ewa Madaj

Michal Śliwowski

Zbislaw Gorzechowski

Rafal Lewicki

Jacek Hamela

Pawel Borowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

01.03.2023

ul. Zwycięstwa 52A, kontakt telefoniczny - Jacek Gołombek 603-461-761

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

05.12.2022

ul. Zwycięstwa 52A, 16:00 spotkanie organizacyjne- przygotowanie dokumentów nr PKK

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ kontakt tel. 603-461-761 Jacek Gołombek

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B

WIĘCEJ kontakt tel. -Mirela Gołombek 796-055-935

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ kontakt tel. Jacek Gołombek 603-461-761

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Emilia Michalok

Emilia Michalok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ciekawe wykłady u Pni Ewy i boskie jazdy u przystojnego instruktora Michała. Cudownie było :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciej Kasprów

Maciej Kasprów
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, sympatyczni instruktorzy chcący przekazać jak najwięcej wiedzy nie tylko potrzebnej do zdania egzaminu ale także do bezpiecznej i dobrej jazdy w przyszłości.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Kostka

Magdalena Kostka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kat. A. Czego bym nie napisała o instruktorze Jacku to zawsze będzie za mało. Wspaniały człowiek z dużym doświadczeniem potrafiący przekazać kursantowi swoją wiedzę. Każda jego wskazówka czy uwaga są cenne i sprawdzają się nie tylko na egzaminie ale też w trasie na własnym motocyklu. Przyjazna atmosfera łagodzi początkowe trudności i motywuje na kolejne spotkania. Z całego serca polecam instruktora Jacka! LwG!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Wachaczyk

Kasia Wachaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Jazdy zawsze odbywały się w miłej i przyjemnej atmosferze, świetni instruktorzy, przede wszystkim z dużą cierpliwością ???? Ogromny plus za bardzo dobry kontakt z Panią Mirelą- praktycznie 24/7. Polecam każdemu! ❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Вікторія Янчук

Вікторія Янчук
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję bardzo za naukę w tej szkole. Kiedy szedłem na studia było to dla mnie bardzo trudne bo jestem z Ukrainy i niektóre słowa są bardzo trudne do zapamiętania lub zrozumienia, ale instruktorzy w tej szkole zawsze dobrze taktownie tłumaczyli starali się pomóc, abym zrozumiał. Również odpowiednia cena. Zaliczyłem ekzamin po 3 razem i stwierdzam, że to bardzo dobry wynik. Dziękuję bardzo za pomoc w realizacji mojego marzenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Rojek

Agnieszka Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym miała wybierać jeszcze raz, zdecydowanie wybrałabym tak samo-Golomb. Jazdy prowadzone są w przyjaznej atmosferze, bez niepotrzebnego stresu, na najwyższym poziomie. Polecam:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Grocholska

Natalia Grocholska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecałam każdemu jeszcze zanim zdałam egzamin i będę polecać dalej, nie miałam na co narzekać, a jestem z tych, co narzekają dużo. Instruktorzy super - bardzo profesjonalni i da się pogadać. Duży plus za to, ze nie jeździ się cały czas z jednym i tym samym, tylko się zmieniają. Wszystko jest świetnie zorganizowane. Wykłady przyjemne, a przede wszystkim nie są monotonne, Pani Ewa zawsze dorzuca przykłady i anegdotki, przez co łatwiej wszystko zapamiętać. Atmosfera - 10/10 każdy członek zespołu, którego miałam okazje poznać, był w porządku. Sympatyczni, zabawni ludzie ociekający pełnym profesjonalizmem. Skorzy do pomocy zarówno w kwestii samej nauki jazdy, jak i w sprawach organizacyjnych! Nie spotkałam się z osobą, która pracuje tam ”bo musi”. Aż zrobiłabym tam prawko po raz drugi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Warczyński

Paweł Warczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła kierowców w Gliwicach i okolicach. Cierpliwość, trafne obserwacje i uwagi dla kursanta, które skutkują natychmiastową poprawą techniki. Kurs sprawnie przeprowadzony, egzamin na prawo jazdy kat. A zdany nez problemu przy pierwszym podejściu! Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Bredlak

Dawid Bredlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaka kiedykolwiek powstała , naucza wszystkiego zrobią tak żeby zdać za pierwszym razem . Zdałem wszystko za pierwszym ,dzięki wspaniałym instruktorom którzy umieją dotrzeć do kursanta , Pani kierownik Mirenka która jest najlepsza pani kierownik jaka jest możliwa kontakt 24h zawsze można liczyć na Panią Mirene plus ma bardzo śliczne niebieskie oczy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Szyndler

Mateusz Szyndler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli ktoś ma jakiekolwiek zastanowienia czy wybrać OSK Golomb to już spieszę z wyjaśnieniem, że nie ma najmniejszego sensu szukania innej szkoły. Podejście Jacka (instruktora) do kursanta można opisywać tylko w samych superlatywach, każda rada dotycząca technik prowadzenia motocykla sprawdziła się znakomicie czy to jeszcze w trakcie trwania kursu jak i na egzaminie państwowym. I choć wiem że jeszcze wiele przede mną do nauczenia, Jacek pomógł mi zbudować solidny fundament podstaw prowadzenia jednośladu (przeciwsiad, balans motocyklem, przeciwskręt itd.). Nie pozostaje mi nic innego jak polecić OSK Golomb!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Hartowicz

Łukasz Hartowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobry ośrodek do przygotowania do egzaminu na prawo jazdy. Instruktorzy są rzeczowi, kompetentni, a przy tym maja luźne podjescie do kursantów. Polecam instruktora Michała.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Tomczak

Robert Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Jacek super gościu lepszego w Gliwicach nie znajdziecie bardzo dobre podejście do kursanta nauka na kategorie A perfekcyjna i oczywiście zdane za pierwszym razem Polecam w 100%.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Wawro

Martyna Wawro
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła pierwsza klasa!. Profesjonalne podejście do kursanta i bardzo mili instruktorzy :). Zdałam za 1 razem i mogę gorąco polecić OSK GoLomb!.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Eulalia Müller

Eulalia Müller
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy naprawdę świetna! Instruktorzy są bardzo mili i wszystko dokładnie wytłumaczą i objaśnią. Atmosfera jest bardzo przyjazna, a egzaminy wewnętrzne są przeprowadzane bardzo szybko i nie ma z niczym problemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Szadurska

Natalia Szadurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miła atmosfera na jazdach i porządne przygotowanie do wszystkich manewrów

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Tomasz Białas

Tomasz Białas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Powiem krótko, egzamin zdany za pierwszym razem bez zająknięcia. Wzorowa współpraca i pełny profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Des Loges

Julia Des Loges
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wystarczyło wykupić kilka dodatkowych godzin jazd w Ośrodku Szkolenia Kierowców GOLOMB i egzamin zdany. Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom, z którymi miałam przyjemność jeździć za świetne przygotowanie do egzaminu:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Buk

Bartek Buk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, egzaminy zdane za pierwszym razem, bardzo dobrzy instruktorzy. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Niedźwiedź

Michał Niedźwiedź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki tej szkole zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Dobrze będę wspominał jazdy, które odbywały się w miłej i przyjaznej atmosferze. Doceniam również łatwy kontakt z instruktorami i dużą dostępność terminów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ryszard Podsiadło

Ryszard Podsiadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i ciekawie poprowadzone wykłady. Z przyjemnością przychodziłem na wykłady jak i na jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Partyka

Paweł Partyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mimo, że wcześniej jeździłem już motocyklem nauczyłem się tu masę nowych a przede wszystkim przydatnych i praktycznych rzeczy. Egzamin zdany za pierwszym razem! Świetne podejście instruktora, potrafi dostrzec czego brakuje kursantowi i udoskonalić to do perfekcji. Faktycznie uczą tu nie tylko jak zdać egzamin ale przedewszystkim jak dobrze jeździć. Serdecznie polecam - całe prawko udało się zrobić w ekspresowym tempie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Nawrocki

Michał Nawrocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Golomb. Zdawałem u nich kat. B a teraz kat. A. Wszystko na profesjonalnym poziomie. Lokalizacja placu do ćwiczeń dobra. Instruktor Jacek bardzo świetnie prowadzi zajęcia. Daje dobre porady odnośnie zdawania egzaminu jak i normalnej jazdy motocyklem. Atmosfera na jazdach bardzo miła. Po około 3 tygodniach jazd (wszystko zależy od dostępności kursanta), zdałem egzamin wewnętrzny i zapisałem się na egzamin. Bez większych problemów zdałem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Amelia Bochoń

Amelia Bochoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, miła atmosfera. Profesjonalni nauczyciele, dobrze uczą. Zdałam z pierwszym razem głównie przy pomocy pani Ali, polecam i pozdrawiam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Prejzner

Damian Prejzner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do uczącego się, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Kończakowski

Michał Kończakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Swobodne terminy, profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Jeździłem większość godzin z Michałem byłem świetnie przygotowany zarówno do teorii jak i praktyki. Zdane za pierwszym :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Czyż

Daniel Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Szczególny nacisk na poprawną technikę jazdy, co przekłada się na pewność w prowadzeniu motocykla. Instruktor zna się na rzeczy, a poza tym to całkiem spoko gość, z którym można pogadać o byle czym :) Nigdy wcześniej nie siedziałem na jednośladzie z silnikiem, a mimo to bez problemu przygotowałem się do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Sarnek

Izabela Sarnek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jacku dziękuję za tak dobre przygotowanie do egzaminu kat. A. Posiadasz wszystkie cechy Super Instruktora. Cierpliwość, elastyczność w dostosowaniu godzin jazdy, super wiedza z techniki jazdy. Zero styczności z motorem, dwa tyg jazd u Ciebie i temat miałam już ogarnięty. Polecam Waszą szkołę w 100%%%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Górny

Michał Górny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu praktycznego na kat.A. Nauka z Jackiem to czysta przyjemność polecam każdemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Galuk

Łukasz Galuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

chciałbym bardzo polecić Golomba, przedewszystkim za super podejść, za bardzo dobre i skuteczne podejście do kursantów, za miła atmosferę, brak sztywności. podczas jazd bardzo dużo rzeczy sobie uzmysłowiłem i nauczyłem, uważam ze lepszych instruktorów nigdzie nie ma, nauczyli mnie bardzo dobrze jeździć technicznie i ekonomicznie. egzamin zdałem dzięki nim, i to tylko ich zasługa. polecam bardzo serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Klatka

Mateusz Klatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od zera do bohatera w rewelacyjnym czasie. Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak