OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1123 opinie w tym 739 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pt 15:00

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych : Kat. B 1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa 5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa Kat. A2 Suzuki Gladius 650 - KAT. A2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A23.. Honda Cbf 250 SERDECZNIE ZAPRASZAMY !

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Przylasko

Ewa Madaj

Michal Śliwowski

Zbislaw Gorzechowski

Rafal Lewicki

Jacek Hamela

Pawel Borowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

01.03.2023

ul. Zwycięstwa 52A, kontakt telefoniczny - Jacek Gołombek 603-461-761

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

05.12.2022

ul. Zwycięstwa 52A, 16:00 spotkanie organizacyjne- przygotowanie dokumentów nr PKK

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ kontakt tel. 603-461-761 Jacek Gołombek

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B

WIĘCEJ kontakt tel. -Mirela Gołombek 796-055-935

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ kontakt tel. Jacek Gołombek 603-461-761

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dmytro S ........h ip: 46.204.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, miła atmosfera, dużo potrzebnej wiedzy, najlepsze instruktory. Uczą tak jak potrzeba, idąc na egzamin państwowy jesteś całkiem przygotowany i doskonale wiesz co masz robić za tą kierownicą. Przyjemne było że każdy instruktor tłumaczy i uczy bardzo dobrze. CHWAŁA BABCI????❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna S .........a ip: 89.64.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Skuszona pozytywnymi opiniami również zawitałam do OSK GOLOMB i się nie zawiodłam! Super wyrozumieli instruktorzy, fajnie prowadzone wykłady, p.Mirela zawsze skora do pomocy. Główne podziękowania dla p.Michała, egzamin zdany za pierwszym razem! ???? Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Kamil W ....a ip: 91.231.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rodzinna atmosfera, dobre pojazdy szkoleniowe, gwarancja dobrego przygotowania do egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika K ..... ip: 195.140.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na wysokim poziomie, instruktorzy w bardzo szybki, prosty i przyjemny sposób uczą manewrów jak i samej jazdy, dzięki czemu zdałam za pierwszy razem. Serdecznie polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł B ........ ip: 83.230.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania umi przekazać wiedzę. Ma podejście do kursantów. Poleca

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz K ..s ip: 83.22.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Potrzebowałem odświeżenia techniki jazdy przed podejściem do egzaminu - terminy umówione praktycznie na kilka dni do przodu bez wcześniejszych ustaleń, więc wielki plus za elastyczność :) Dodatkowe jazdy w dniu egzaminu z Jackiem - potrafił w krótkim czasie wyłapać aspekty, na których powinienem się skupić bardziej, więc do ośrodka wchodziłem z konkretnymi wskazówkami na co zwrócić uwagę. Polecam :)

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

zofia r ....a ip: 185.60.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora na najwyższym poziomie. Dogadanie jazd bez problemów i zawsze idealnie pod pasowane. Bardzo mila atmosfera super ludzie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Viktor Z ........k ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam goraco,instruktorzy zawsze wytlumacza spokojnie co i jak,profesjonalny personel,miła i spokojna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł O ........ ip: 5.184.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaka moglem sobie wybrać w Gliwicach. Instruktor P.Jacek przygotował mnie do egzaminu w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta F ....e ip: 5.172.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Mateusz G ..... ip: 46.134.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, jednocześnie w bardzo miłej, luźnej atmosferze. Polecam, zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia K ...l ip: 91.222.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, zdane za pierwszym razem;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S ......a ip: 193.25.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK GOLOMB w Gliwicach - pełen profesjonalizm! Instruktorzy z powołania - rzetelne przekazywanie wiedzy w przyjaznej atmosferze oraz ogromne wsparcie podczas jazdy samochodem. Elastyczne godziny jazd doszkalających, przystępna cena, punktualność... długo można by wymieniać zalety :) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły i z czystym sumieniem mogę polecić ją każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria Z ......o ip: 93.95.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, instruktorzy są bardzo pomocni i otwarci. Dobrze i cierpliwie wszystko tłumaczą więc na egzaminie można czuć się pewnym i przygotowanym. Panuje przyjazna atmosfera, która sprawia, że jazdy to czysta przyjemność!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Daria D .... ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze przeprowadzone lekcje teorii i superanckie praktyki u Pana Michała. Łatwy kontakt w sprawie umawiania się na zajęcia i przyjazna atmosfera :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Daria S ....s ip: 185.50.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip B ........i ip: 46.204.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Golomb w Gliwicach to idealne miejsce do stawiania pierwszych kroków na drodze. Zaczynając od teorii, Pani Ewa jest doświadczoną nauczycielką, wykłada w sposób bardzo ciekawy tak skomplikowane i wydawać by się mogło nużące zagadnienia jakimi są przepisy ruchu drogowego. Jednak każda lekcja odbywa się w sympatycznej atmosferze, trudne pojęcia są poparte przykładami z życia codziennego, dzięki temu łatwo je zapamiętać. Organizacja szkoły jest na bardzo wysokim poziomie, dzięki zaangażowaniu szefowej- Pani Mireli, która każdego klienta traktuje w sposób indywidualny, cieszy się z sukcesu oraz potrafi pocieszyć w problematycznych momentach. Jazdy były prawdziwą przyjemnością, Pan Paweł jest idealnym instruktorem dla osób, którym rzeczywistość motoryzacyjna wydaje się odległa, jego największym atutem jest cierpliwość i życzliwe podejście do ucznia. W niezwykle przystępny sposób odkrywa z kursantem tajniki jazdy autem, na jego twarzy zawsze można dostrzec uśmiech, a w jego słowach usłyszeć optymizm i pewność. Potrafi zachęcić do pokonywania kolejnych trudności, wspiera w momentach zwątpienia i zawsze motywuje do dalszej pracy. Zapamiętam każdą z tych 30 godzin, ponieważ każda odbywała się w miłej i ciepłej atmosferze. Lekcje obfitują w rady, które przydają się nie tylko na egzaminie, ale także w codzienności młodego kierowcy. Dziękuję bardzo za współpracę i polecam szkołę jazdy Golomb każdemu kandydatowi na kierowcę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon H .........i ip: 93.176.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po zdanym kursie na prawo jazdy kat. B, nie miałem wątlipowości gdzie będę robił prawo jazdy kat. A. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Pełne dostosowanie się pod klienta. Dużo cennych, praktycznych wskazówek. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta L ........ ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po szkoleniu Jacka kat.A zdana za pierwszym !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Hanna G ........ ip: 176.102.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy ♡ Instruktorzy bardzo sympatyczni i jednocześnie profesjonalni. No i zdałam egzamin za pierwszym razem, także naprawdę polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub R ....n ip: 46.134.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek w którym pracują świetni ludzie. Da się tam poczuć jak przy zgranej ekipie. Świetny system nauczania teorii jak i praktyki. Przede wszystkim nie jest tam sztywno. Polecam wszystkim ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Maciej k ........ ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lekcje teoretyczne ciekawe z dużą ilością anegdotek co sprawia że nie są nudne. Instruktorzy mili zawsze służą pomocą. Przy robieniu lekcje w specjalnej aplikacji wytłumaczą czemu odpowiedź na takie pytanie jest taka a nie inna. Umawianie na jazdy przebiega szybko, także razem z egzaminem w Wordzie można zamknąć się w dwa i pół miesiąca. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz D ..a ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy spokojni i mili, wytłumaczyli na spokojnie wszystko po kolei, akurat ja byłem po przerwie, gdzie wykupiłem parę godzin, przerwa była 8 letnia, mimo wszystko Golomb dał sobie radę bym zdał za 2 razem, znałem wszystkie trudne miejsca oraz trasy egzaminacyjne na Rybniku, szczerze to egzamin był łatwiejszy niż niektóre godziny jazd!!! było czasem zabawnie, a czasem nerwowo, ale liczą się efekty, a dziś siedząc ze zdanym egzaminem widze, że lepiej trafić nie mogłem, na zawsze zapamiętam Panią, która mnie karmiła cukierkami eukaliptusowymi żebym się nie denerwował, egzamin zdałem z cukierkiem eukaliptusowym w ustach! Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Izabela R ........ ip: 87.101.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Świetne podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał T .....i ip: 185.56.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko w jak najlepszym porządku! Bardzo dobre przygotowanie pod kątem egzaminu państwowego. O to, że egzamin zdany dopiero za drugim razem mogę mieć pretensje wyłącznie do siebie ;) Od rozpoczęcia jazd do zapisu na egzamin minął ok miesiąc - tempo ekspresowe :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta G .....k ip: 185.50.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Golomb! Zajęcia z Panem Pawlem są prowadzone w przemiłej atmosferze, pozwalają na zdobycie praktycznej wiedzy bez stresu. Dodatkowo zwraca on uwagę na najczęstsze błędy kursantów i podchwytliwe miejsca na drodze. Dzięki cierpliwości i spokojowi z lekcji na lekcję robiłam ogromne postępy i czułam się pewnie we wszystkich manewrach. Pani Mirela była ogromnym wsparciem w całym procesie i pomagała w każdej sytuacji :))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz P ........z ip: 89.151.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam. Wybrałem szkołę GOLOMB, ponieważ sugerowałem się opinią w internecie i się nie pomyliłem. Wszystko okazało się prawdą! Szkoła profesjonalna, indywidualne podejście do kursanta, instruktorzy z powołania! Kat "A" zdana za pierwszym razem! Instruktor pan Jacek godny polecenia, wie jak nauczyć i zmotywować, za co bardzo dziękuję! Serdecznie polecam! Łukasz P.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michalski B .......... ip: 188.146.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Michał - najlepszy instruktor z jakim miałem kontakt! Zdane za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Yuliia V ........ ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę Golomb!!! Wykłady prowadzone w sposób prosty i przyjemny. Bardzo polecam instruktorkę Pani Ala. Jazdy prowadzone z ogromną cierpliwością, przyjazną atmosferą. Mnóstwo cennych wskazówek i porad. Dziękuję również Pani Mireli za wsparcie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patryk J .......i ip: 195.140.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jacek to szlifierz diamentów. Niesamowite umiejętności dydaktyczne, widać ogromne doświadczenie. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak