OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1038 opinii w tym 687 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Borowski

Ewa Madaj

PIETROWSKI SEBASTIAN

SYLWESTER KOWALIK

SZCZYRBA ANITA

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał M .....k ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,profesjonalni bardzo mili ale wymagający instruktorzy. Zajęcia teoretyczne bardzo dobrze i skrupulatnie przeprowadzone.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz W .........i ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szybko:) Pewnie:) Fachowo:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka R ...k ip: 176.106.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Zarówno kurs, jak i jazdy były na bardzo wysokim poziomie, wszystko było świetnie wytłumaczone. Bardzo mili i pomocni instruktorzy. Właścicielka szkoły również na duży plus, jazdy były umawiane bardzo elastycznie i nie było problemów z terminami.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..b ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera super instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper .......... ip: 5.173.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze nie ma co dużo pisać. Świetna atmosfera, warunki kursu jasno przedstawione a egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid E Enn ip: 83.26.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na plus! Idealne przygotowanie do egzaminu, spora wiedza nauki! Pozdrawiam wszystkich instruktorów! Jesteście najlepsi! Jakbym miał zdawać kolejny raz (oby nie haha) to tylko w Golombie! D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej ` ...... ip: 185.50.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Pomimo napiętego grafiku nie miałem problemów z umówieniem się na jazdy w dogodnym terminie. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Kinga D ....a ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, bardzo przyjemnie chodziło sie na wykłady, zawsze przyjemna atmosfera. jazdy można było szybko wyjeździć ze swietnymi instruktorami, którzy tłumaczą wszystkie trasy egzaminacyjne. Po kursie czułam się pewnie i egzaminy państwowe były tylko formalnością.

Odpowiedź:

Kinga szerokości i powodzenia. Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr W ....t ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Generalnie najbardziej profesjonalne podejście bez zbytniej spiny i tworzenia dystansu. Spokój, opanowanie i konkrety. Bardzo dobre szkolenie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sienko V ........ ip: 37.30.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Wszyscym polecam. Zadowolona na 100%. Godziwy teorii i jazd były odpracowane na 100%. Wielkim plusem jest to że można zmieniać instruktorów i to bardzo pomaga ma egzaminie bo wtedy ty nie przyzwyczajony tylko do jednej osoby, a jesteś gotowy do różnych charakterów instruktorów i już nie będziesz bardzo wystraszony jak obok ciebie na egzaminie będzie siedział nie znajomy instruktor. Po tej szkole zdałam wszystkie egzaminy z pierwszego razu. To napewno jest najlepsza ocena bo znaczy że dobrze nauczyli. Дуже добра школа. Всім пропоную. Задоволена на всі 100%. Години теорії і практики були відпрацьовані на всі 100%. Великим ключем є те, що є можливість змінювати інструкторів і це дуже допомагає на екзамені бо тоді ти не просто звикший до однієї людини, а готовий до різних характерів людей і просто не будеш так хвилюватись коли біля тебе сяде чужий для тебе інструктор. Після навчання в цій школі я здала всі екзамени з першого разу і це напевно найкраща оцінка, бо це значить, що вони добре мене навчили. Очень хорошая школа. Всем предлагаю. Довольна на все 100%. Часы практики и теории были отработаны на все 100%. Большим плюсом есть то, что есть возможность менять инструкторов и это очень помогает на экзамене так как ты не привыкаешь к одному инструктору, а готовый к разным инструкторам с разными характерами и потом просто не будешь так сильно переживать на экзамене когда рядом с тобой сядет не знакомый тебе инструктор. После окончания этой школы я сдала все экзамены с первого раза и это наверное самая лучшая оценка так как это значит, что они хорошо меня обучили.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo, życzymy powodzenia i szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia C ...... ip: 91.234.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta, z całego serca polecam❤️!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy, Julia jestem pełna podziwu zapału i dobrej samoorganizacji. Powodzenia i szerokiej drogi.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj M ........... ip: 46.134.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy znają się na rzeczy i pozwalają dużo się nauczyć. Pojazdy są w bardzo dobrym stanie. Umawianie jazd jest bardzo proste poprzez kontakt SMS z ośrodkiem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof .........i ip: 185.50.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko tip top, pięć gwiazdek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon W ........k ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego. Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób, idealnie przygotowując nowego kierowcę do różnych sytuacji na drodze. Jazdy prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Dużym plusem są elastyczne godziny jazd oraz bezproblemowy kontakt z Panią Mirelą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika W ...... ip: 185.198.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak

Khrystyna K ..l ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole jazdy Golomb pracują najlepsze instruktorzy, miałam okazje jeździć z różnymi i każdy okazał się wyrozumiałością i indywidualnym podejściem. Jazdy były prawie jak terapia u psychoterapeuty :) Myślałam ze jestem beznadziejna, a zdałam egzamin za 2 razem (napewno udałoby się za 1, gdyby stres mnie nie pokonał).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof O ...... ip: 87.206.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam z całego serca!! bardzo miła atmosfera którą poczułem już po pierwszym przyjściu na zajęcia ????bardzo dobre przygotowanie kursantów jak i również dobre podejście do nich które ciężko teraz znaleść w szkółkach! widać że to coś więcej niż tylko praca pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil C .... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy m bardzo wysokim,przyjaznym i komfortowym poziomie, z przyjemnością przychodziłem na wszystkie zajęcia i jazdy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna L ...k ip: 46.134.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli ktoś się zastanawia, którą szkołę nauki jazdy wybrać, to zdecydowanie polecam OSK Golomb. Świetne podejście do kursantów, część teoretyczna wykładana w jasny, przystępny sposób. Jazdy przyjemne i bezstresowe. I przede wszystkim skuteczne. Można zawsze liczyć na wsparcie i maglowanie manewrów do skutku. Instruktorzy rewelacyjni! Mogę pokusić się o stwierdzenie, że jeśli mnie nauczyli, to nauczą każdego:) Nie ma co się wahać - POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka R ..... ip: 178.235.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Wspaniali, zaangażowani instruktorzy. Rzetelne, profesjonalne i szczegółowe przygotowanie do jazdy i egzaminów. Pełen profesjonalizm.Mega pozytywna atmosfera. Z Panią Mirelą można się dogadać we wszystkich sprawach, bez problemu. Serdecznie polecam:)❤❤❤

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia C ...... ip: 46.134.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, fajni instruktorzy, szczególnie Pan Jacek, z którym miałam jazdy. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz B ........i ip: 87.206.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo milo i profesjonalne egzamin panstwowy zdany za pierwszym razem jak prawo jazdy to tylko Golomb kazdemu polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karol L ...a ip: 83.7.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera na jazdach. Jeśli się czegoś nie wie, zawsze można zapytać. Dotyczy to zarówno sytuacji na drodze jak i logistyki związanej z umawianiem jazd

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Angelika S ......a ip: 46.148.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Uczyłam się w innej szkole, jazdy wzięłam tutaj przed moim trzecim podejściem i udało się zdać Super podejście do kursanta, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ignacy P .....z ip: 46.204.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Wspaniali, zaangażowani instruktorzy. Rzetelne, profesjonalne i szczegółowe przygotowanie do jazdy i egzaminów. Pełen profesjonalizm w świetnej cenie. Bezproblemowo można się dogadać w każdej sprawie. Naprawdę warto.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Maciej B ..r ip: 83.26.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera i elastyczne terminy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech .........i ip: 5.173.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i prowadzący :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M ..a ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołe jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy, miła atmosfera i co najważniejsze elastyczne godziny jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia J .....o ip: 46.204.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywnie wspominam swój kurs. Instruktorzy bardzo dobrze przekazują wiedze, są cierpliwi i bardzo sympatyczni. Polecam wszystkim znajomym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jędrzej J ........ ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, wszystko porządnie przekazane i wytłumaczone. Instruktorzy stanowczy, mimo to jazdy z nimi bez stresu. Polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak