OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 881 opinii w tym 595 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Borowski

Ewa Madaj

PIETROWSKI SEBASTIAN

SYLWESTER KOWALIK

SZCZYRBA ANITA

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Zofia W .........h ip: 185.46.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera , bezproblemowe dostosowanie godzin jazd do kursanta, wspaniali i dobrze wyszkoleni instruktorzy. A jazdy z Panią Ewą Sitek to czysta przyjemność. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia J ...... ip: 195.242.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ośrodek, a w szczególności jazdy z Anitą. Cierpliwość, wyrozumiałość, merytoryczne uwagi i duża dawka uśmiechu sprawiały, że jazdy zawsze odbywały się w fantastycznej atmosferze. Jeszcze raz dziękuję za przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia L .......a ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na Śląsku bardzo polecam !!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Jakub R ..........i ip: 87.206.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna zabawa, wiele merytoryki i super atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Michał S .........i ip: 195.149.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję za pomoc w "szlifowaniu" placu. Bardzo mi to pomogło. Uwagi od Jacka rozwiązały tematy przy figurach na placu. Zawsze dostępny i chętny do dzielenia się praktycznymi uwagami z zakresu techniki i radzenia sobie w codziennej jeździe. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sara G ..... ip: 176.102.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam dodatkowe jazdy ponieważ w poprzedniej szkole jazdy byłam bardzo źle potraktowana i po ukończonym kursie nie czułam się przygotowana właściwie do egzaminu państwowego . Ale na szczęście po zmianie szkoły jazdy trafiłam na Panią Anitę i już po paru lekcjach czułam się dużo pewniej za kółkiem . Dzięki Niej udało się bez problemu zdać egzamin za pierwszym razem !!! Jeszcze raz dziękuje Anitko i pozdrawiam cała szkole jazdy Golomb.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna D .........z ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Mirelką i Alicją, uczą super jeździć. Byłam trudnym przypadkiem, miałam bardzo długą przerwę w nauce jazdy i zdawaniu egzaminu praktycznego, ale w końcu udało się! Jazdy w super atmosferze, instruktorzy udzielają odpowiedzi na wszystkie pytania - warto pytać :) Skuteczna nauka w bardzo dobrej atmosferze! Dziękuję! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz W ......k ip: 176.106.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do tej szkoły trafiłem z polecenia i przyznaję - bardzo się cieszę. Wszystko co usłyszałem okazało się prawdą. Świetna atmosfera, dobry sprzęt, punktualność i MASA praktycznej wiedzy. Instruktor podchodzi do tematu bardzo profesjonalnie. Dzięki trafnym wskazówkom i praktycznym poradom Pana Jacka egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia S ....a ip: 46.76.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna szkoła jazdy, super atmosfera, mili instruktorzy i wspaniali ludzie ❤️❤️ każdy chce abyś jak najlepiej nauczył się jeździć. Przerabiaj trasy które występują na egzaminach praktycznych państwowych więc mój egzamin zdany za pierwszym razem! !!!! Nic dodać, nic ująć, super szkoła jazdy i polecam serdecznie!!❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł P .......k ip: 178.219.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny ośrodek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia O ...a ip: 188.123.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w Gliwicach,świetni instruktorzy szczególnie Anitka dzięki której zdałam prawko,fajne babeczki. Instruktorzy naprawdę z powołania

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał S ........ ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo mili instruktorzy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna ..........a ip: 188.147.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła.Polecam!!! Mirela i Jacek najlepsi????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna C ...... ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kapitalna i w pełni profesjonalna szkoła jazdy. Fantastyczni, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy a zwłaszcza panie instruktorki. Zdawalność na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna B .....k ip: 93.95.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tę szkołę jazdy z całego serca. Nie dość, że profesjonalnie i porządnie, to jeszcze ma się wrażenie, że panuje taka rodzinna atmosfera. Idąc na egzamin, nie miałam poczucia, że czegoś jeszcze nie wiem, że jakiejś wiedzy czy umiejętności mi brakuje. Polecam moją ukochaną panią Alę, która mnie wszystkiego nauczyła, a nawet po egzaminie sama zadzwoniła i spytała jak mi poszło.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł M ..... ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szczególnie osobom, które nie czują się zbyt pewnie za kółkiem. Jazdy z p. Jackiem w miłej atmosferze i na spokojnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Kornela S ..... ip: 83.230.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam w tej szkole dwa razy jazdy doszkalające, aby w końcu zdać prawo jazdy! Oczywiście, nie zawiodłam się ani o grama! Po 6h godzinach z Panią Anitą, która wyprowadziła mnie z kilku błędów, zdałam prawo jazdy i czuje że po prostu lepiej jeżdżę. Przede wszystkim odczuwałam ze strony Pani Anity zaangażowanie oraz ogromna chęć pomocy (nawet osobie obcej dla szkoły Golomb), co uważam że jest bardzo znaczące i pomocne dla kursanta. Jestem ogromnie wdzięczna! Gdybym miała drugi raz zdawać prawo jazdy, z pewnością wybrałabym szkołę Golomb! Polecam osobom, którzy potrzebują dodatkowych jazd i są przed egzaminem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dariusz .........i ip: 91.222.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie poprowadzona teoria. Jeździłem z różnymi instruktorami i każdy przykładał się do swojej pracy i budował świetną atmosferę, co zaowocowało zdanym egzaminem. Polecam bardzo serdecznie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Marcin K ..k ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie do egzaminu, dobra komunikacja i sympatyczna kadra!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Bernadeta M .... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco zachęcam do wyboru tej właśnie szkoły nauki jazdy. Kurs jest bardzo profesjonalny, instruktorzy są bardzo pomocni oraz mają olbrzymią cierpliwość.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena N ........... ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Ośrodek Golomb. Spotkałam się tam z pełnym profesjonalizmem w stosunku do kursanta, prawdziwą chęcią przekazania wiedzy, a także wsparciem w dążeniu do wytyczonego celu. Zawsze mogłam liczyć na Panią Mirelę, która robiła co mogła abym miała jazdy w terminach, które mi odpowiadają . Nigdy nie odmówiła mi pomocy co więcej Pani Mirela starała się doradzić, abym wybrała opcję, którą będzie dla mnie najkorzystniejsza. Dziś wiem że umiejętności, których nauczyłam się w tym ośrodku pod okiem wyśmienitej kadry instuktorskiej zostaną ze mną na zawsze. Za co serdecznie chciałabym podziękować.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta C .... ip: 83.4.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, jeżeli zastanawiacie się jaką szkołę jazdy w Gliwicach wybrać to zdecydujcie się na Golomba. Przemili i wymagający instruktorzy nauczą was wszystkiego tak, aby zdać egzamin za 1 ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Marta N ...k ip: 185.56.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

miła atmosfera, indywidualne podejście do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek W ......k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorka bardzo dobra i wyrozumiała a zarazem wymagająca. Indywidualne podejście do kursanta. Polecam z czystym sumieniem i Dziękuję za zaangażowanie a efekt zadny egzamin za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agata P .......k ip: 93.179.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem. Podejście do kursantów maja bardzo fajne, jestem bardzo zadowolona. :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Dominika N .......k ip: 87.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, z ludzkim podejściem do zdającego, sympatyczni i pomcni instruktorzy, sprawne samochody i bardzo miła atmosfera panująca w nich.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Andrzej B ......... ip: 77.114.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs kat A. Jacek Profesjonalnie podchodzi do pracy, współpraca, atmosfera - wszystko na dużym plusie. Polecam tą szkołę z czystym sumieniem. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksander Z ........i ip: 79.190.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, fajna atmosfera na jazdach zdałem na motorek i auto bez najmniejszych problemów za pierwszym razem polecam !

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Mateusz Janicki

Mateusz Janicki
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 05.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jacek już od pierwszej godziny kursu przestał być Panem Jackiem, to po prostu wyluzowany gościu z mega pozytywnym podejściem do kursantów, a przy tym wszystkim nadal pozostaje profesjonalistą w swoim fachu. Facet czuje zajawkę do motocykli i to stanowi wspólny mianownik z przyszłymi motocyklistami którzy postanowili wybrać go na swojego instruktora. Jacek, oczywiście w miarę możliwości, pozwolił mi na szybkie ukończenie kursu niejednokrotnie idąc na rękę z terminami jazd dzięki czemu zajęło mi to ok 3 tygodnie. Bezbłędnie zdany za pierwszym razem egzamin mówi sam za siebie. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Grzybek

Łukasz Grzybek
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 26.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z jazdą na motocyklu to tylko z OSK GOLOMB. Egzamin zdany za pierwszym razem, pomimo że z motocyklem miałem do czynienia pierwszy raz na kursie. Pełen profesjonalizm ze strony Jacka pozwolił na przygotowanie się do egzaminu w 100%. Zajęcia prowadzone w bardzo dobrej atmosferze. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak