OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 181 opinii w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

17.03.2021

ul. Batorego 24/7, Zapraszamy na kurs prawa jazdy kat -B. Począte 17.02.2021 godz.17.00 w sali OSK RESORT ul. Batorego 24/7. Szkolimy szybko i profesjonalnie czego efektem jest najwyższa w mieście zdawalność egzaminów państwowych. W roku 2019 średnia zdawalność egzaminów praktycznych na kat - B w OSK - RESORT wyniosła 64.70%. Na wykłady i zajęcia praktyczne prosimy przychodzić w maseczkach i rękawiczkach:)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

1850 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Maciejewski

Szymon Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instryktorzy fajna atmosfera :) konretna szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Ksiezarczyk

Monika Ksiezarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna Szkoła Nauki jazdy! Podejście do kursanta rewelacyjne.,na luzie mila atmosfera, oraz dokładne tłumaczenie szkoleniowe i przygotowywacze do egzaminów. Naprawdę polecam z całego serca i dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Bibik

Michał Bibik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Dąbrowska

Dominika Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą szkołę, bardzo dobre przygotowanie, wspaniała atmosfera, instruktorzy przemili, cierpliwi!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Kosiorek

Oliwia Kosiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, miła atmosfera oraz świetne przygotowanie do egzaminu i jazdy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marysia Wojewoda

Marysia Wojewoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam zrobienie kursu właśnie w tej szkole. Super podejście instruktorów, bardzo dobre przygotowanie zarówno do egzaminu, jak również prawdziwej jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata B ......k ip: 91.214.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdałam po wykupieniu kilku godzin jazd doszkalających u Pana Mariusza i każdemu szczerze polecam każdemu iść do Resort na cały kurs. Uczą nie tylko pod zdanie egzaminu, ale również pod jazdę samodzielną juz po zdobyciu uprawnień. Manewrów nie uczą na "sposób" jak to ma miejsce w większości szkół (po czym potem sa problemy i na egzaminie i w jeździe miejskiej), ale na obserwację otoczenia w lusterkach i przez szyby co bardzo eliminuje ryzyko popełnienia błedu. Indywidualne podejscie do każdego kursanta i ćwiczenie tego z czym ma najwiekszy problem do skutku, eliminowanie popełnianych błędów na bieżąco i przede wszystkim całkowicie bezstresowa atmosfera. Duży plus za dostosowanie się czasowo pod kursanta i jego egzamin.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata J ........a ip: 31.60.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Wielkie podziękowania dla Pana Wiesława i Mariusza! Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, z dużą dozą cierpliwości i profesjonalizmu. Panowie dawali cenne wskazówki i wyczerpująco odpowiadali na moje pytania. Dzięki jazdom z Panami zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał D ..a ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w okolicy. Wszystko dokładnie i rzetelnie wyjaśnione. Każdy element jazdy krok po kroku omówiony. Dla mnie nie ma lepszej szkoły nauki jazdy niż Resort. Wszystkim przyszłym kursantom gorąco polecam ☺☺☺

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Brzozowska

Daria Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła Polecam z czystym sumieniem wszystko dokładnie wytlumaczą pokażą i przede wszystkim nauczą jak trzeba warto do tej szkoły jazdy iść !! dzięki tej szkole zdałam za pierwszym!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak

a ..a ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Pana Karwata. Mega pomocny i cierpliwy. Super wskazówki przed egzaminem i skuteczne rady na opanowanie stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Pietrzyk

Agnieszka Pietrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkółę RESORT. Profesjonalne podejście do kursanta, przemiła atmosfera, dzięki której jazdy, jak i wykłady będą mijać lepiej. Sam kurs trwa naprawdę krótko! Polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Hyła

Ola Hyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy RESORT. Wspaniali instruktorzy, przy których nie da się czuć stresu, a w dodatku profesjonalne podejście do nauki jazdy w przemiłej atmosferze. POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Synajewska

Asia Synajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, luźna atmosfera, a jednocześnie profesjonalne podejście. Instruktorzy przesympatyczni, świetnie przygotowują do egzaminu, naprawdę polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna J ...k ip: 188.147.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła,świetni i bardzo cierpliwi instruktorzy,po 10 latach przerwy(zrobiony był kurs,ale niestety poddałam się i nie ukończyłam -w innej szkole),teraz w Resorcie udało się zdać za 2 razem,bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę i z całego serca polecam tą szkołę!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Izabella Drążkiewicz

Izabella Drążkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili panowie instruktorzy z poczuciem humoru, dodatkowo podchodzący profesjonalnie do kursanta, dzięki czemu atmosfera podczas jazd była bardzo miła, przyjemna i bez stresu. Polecam gorąco szkołę RESORT z całego serca! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Jeziorski

Mikołaj Jeziorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście instruktorów, jazdy z nimi to czysta przyjemność Gorąco polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Renata Porczyk

Renata Porczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki tej szkole po kilku dodatkowych godzinach , wreszcie udało mi się zdać egzamin super instruktor ,cierpliwy z poczuciem humoru wszystko dokładnie wytłumaczył, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Okoniewska

Klaudia Okoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła jazdy Resort nie bez przyczyny szczyci się pierwszym miejscem zdawalności i przygotowania do jazdy ! Panowie przemili , da się pośmiać , pożartować ale wszystko z umiarem gdyż chcą i potrafią nauczyć nas jazdy i przygotować do egzaminu. Ja osobiście myślałam, ze kompletnie się do tego nie nadaje, dokupiłam godziny doszkalające i Panowie działają cuda ! Zdałam za drugim razem dzięki ich uwagom, skupieniu i zwracaniu uwagi na szczegóły ! Będę wszystkim polecała i przechwalała ta szkole i tych instruktorów !! Polecam najmocniej jeszcze raz ! ❤️❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil B ........i ip: 5.173.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam bardzo profesjonalne podejście i lajtowa atmosfera zero stresu, po 18tu latach przerwy wykupiłem 9 godzin jazdy, zdałem za 2 razem bo za pierwszym popełniłem książkowy błąd że stresu. Bardzo polecam Kamil

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Wieprzkowicz

Mikołaj Wieprzkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera. Jak najbardziej polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Patrycja Hymka

Patrycja Hymka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor na najwyższym poziomie, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, a także podczas jazd podchodził do mnie wyrozumiale i z cierpliwością. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzanna Adamiec

Zuzanna Adamiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cierpliwi, atmosfera świetna i zdałam za pierwszym razem! Polecam serdecznie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Karwat

Mikołaj Karwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Resort. Fajna atmosfera, jeździłem z wieloma instruktorami, zdałem z pierwszym razem. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta P ..k ip: 91.214.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek szkoleniowy, instruktor cierpliwy i na spokojnie wszystko wytłumaczy. Zdałam za pierwszym !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Dziąg

Julia Dziąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła i instruktorzy :) Zdałam za pierwszym i polecam z całego serducha!! ☺️

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Rudkowski

Michał Rudkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnia szkoła i instruktorzy Bardzo polecam Zdałem za pierwszym :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Rutkowska

Agata Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, krótki czas trwania kursu, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, bezstresowa jazda. Serdecznie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Chadaj

Julia Chadaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Kocemba

Marta Kocemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przebiegł szybko i bez żadnych problemów. Profesjonalne podejście Pana Zaradnego podczas jazd. Miła, bezstresowa atmosfera. Polecam serdecznie. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak