OSK Lajt Anita Szczyrba

 10 opinii w tym 6 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Lajt Anita Szczyrba
ul. Warszawska 35 s. A2 (Zespół Szkół Łączności)
44-102 Gliwice

Kontakt

Opis

Ucz się z wczoraj!

Żyj dla dzisiaj!

Miej wiarę w jutro!

  

CZAS NA ZDOBYCIE WYMARZONEGO PRAWA JAZDY W 

 

OSK LAJT  !!

                                                                       

TWOJA PRZYGODA MOŻE ZACZĄĆ SIĘ JUŻ DZISIAJ !


OFERUJEMY  KURS JAZDY KATEGORI B  Z NAJLEPSZYMI INSTRUKTORAMI I W NAJLEPSZYCHWARUNKACH !

 

-  DZIAŁAMY PROFESJONALNIE , PEŁNI HUMORU I PASJI DO NASZEJ PRACY

PRZEKAZUJEMY WYMAGANĄ WIEDZĘ  I UMIEJĘTNOŚCI W SPOSÓB ZROZUMIAŁY PRZY LAJTOWEJ ATMOFERZE.

-  CIERPLIWIE WSPIERAMY WSZYSTKICH KURSANTÓW W REALIZACJI ICH MARZENIA O ZDOBYCIU PRAWA JAZDY OD POCZĄTKU TRWANIA KURSU,  AŻ DO EGZAMINU PAŃSTWOWEGO.

TWORZYMY NIEZAPOMNIANIE WSPOMNIENIA.

BUDUJEMY POCZUCIE PEWNOŚCI ABY PRZYSZLI KIEROWCY CZULI SIĘ BEZPIECZNIE I PORUSZALI SIĘ SPRAWNIE NA DRODZE.

 

… I PAMIĘTAJ : MINIMALIZUJĄC STRES I ZDOBYWAJĄC UMIEJĘTNOŚCI 

ZDAMY TO NA LAJCIE!!!

 

                                        

            

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Anita Szczyrba

Anita Szczyrba

Ewa Sitek

Ewa Sitek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

27.10.2021

ul. Warszawska 35 s. A2 (Zespół Szkół Łączności)

WIĘCEJ Biuro czynne w godzinach porannych: ( ŚR) 10 - 12 ,oraz w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR-PT) 16 - 18 ;

Wykłady odbywają się w sali A11 w Zespole Szkół Łączności w Gliwicach :
(PON-ŚR-PT) 16-19

kat. B, Tylko praktyka

1950 zł

27.10.2021

ul. Warszawska 35 s. A2 (Zespół Szkół Łączności)

WIĘCEJ -----> EKSTERNISTYCZNA TEORIA <-----

Biuro czynne w godzinach porannych: ( ŚR ) 10 - 12 ,oraz w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR-PT) 16 - 18

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PROMOCJA !!!! PAKIETY- JAZDY DODATKOWE
1. PAKIET - (10 godz.) -55zł (cena za godz, w pakiecie)
2. PAKIET - (6 godz.) - 60zł (cena za godz, w pakiecie)
3. PAKIET - (3 godz.) - 65zł (cena za godz, w pakiecie)

JEDNA - GODZINA JAZD PRAKTYKA - 70ZŁ

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paulina Bujalska

Paulina Bujalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dwie najlepsze instruktorki na Śląsku !!!! Wiele można się tu nauczyć i przy tym mieć super atmosferę !! Polecam mocno ❤️!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Roszak

Ola Roszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fachowe podejście do kursanta Pozytywne nastawienie. Podczas jazd z Panią Anitą i Ewą zawsze panowała fantastyczna atmosfera i dzięki nim przełamałam swój strach i stres. Z pewnością mogę polecić OSK Lajt!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Rosół

Dawid Rosół
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie oraz jazdach prowadzonych przez Panią Ewę, wysoki poziom! Gorąco polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karina Pieniążkowska

Karina Pieniążkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam okazję być kursantką Ewy, od pierwszych jazd wiedziałam, że dzięki niej nie będę się bała i pokocham błyskawicznie jazdę samochodem, a lekcje z nią to były dla mnie tylko przyjemnością! Atmosfera była super przyjazna i nie musiałam się w ogóle stresować będąc pod okiem mojej instruktorki! Miałam także możliwość zaliczyć parę godzin z Panią Anitą i każda jazda była super przygodą! Zdałam prawo jazdy za pierwszym razem i z całego serca mogę polecić, a także stwierdzić, że nie ma lepszych instruktorek niż te dwie cudowne kobiety! ❤️????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jessica Konopka

Jessica Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Kobietki! Profesjonalizm przede wszystkim. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Mruk

Sebastian Mruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyluzowane Instruktorki, Cudowna atmosfera wszystko czego potrzeba by się nie stresować. Robią wszystko żeby uczeń zdał prawo jazdy na 100%. Dają z siebie wszystko co mogą wykorzystać. POLECAM SERDECZNIE!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak