OSK Lajt Anita Szczyrba

 69 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Lajt Anita Szczyrba
ul. Tarnogórska 12
44-100 Gliwice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@Ośrod....Pokaż adres
@osklaj....Pokaż adres

Opis

Ucz się z wczoraj!

Żyj dla dzisiaj!

Miej wiarę w jutro!


  

CZAS NA ZDOBYCIE WYMARZONEGO PRAWA JAZDY W 

 

OSK LAJT  !!

                                                                       

TWOJA PRZYGODA MOŻE ZACZĄĆ SIĘ JUŻ DZISIAJ !



OFERUJEMY  KURS JAZDY KATEGORII B  Z NAJLEPSZYMI INSTRUKTORAMI I W NAJLEPSZYCH WARUNKACH 


 

-  DZIAŁAMY PROFESJONALNIE , PEŁNI HUMORU I PASJI DO NASZEJ PRACY

PRZEKAZUJEMY WYMAGANĄ WIEDZĘ  I UMIEJĘTNOŚCI W SPOSÓB ZROZUMIAŁY PRZY LAJTOWEJ ATMOFERZE.

-  CIERPLIWIE WSPIERAMY WSZYSTKICH KURSANTÓW W REALIZACJI ICH MARZENIA O ZDOBYCIU PRAWA JAZDY OD POCZĄTKU TRWANIA KURSU,  AŻ DO EGZAMINU PAŃSTWOWEGO.

TWORZYMY NIEZAPOMNIANIE WSPOMNIENIA.

BUDUJEMY POCZUCIE PEWNOŚCI ABY PRZYSZLI KIEROWCY CZULI SIĘ BEZPIECZNIE I PORUSZALI SIĘ SPRAWNIE NA DRODZE.

 


… I PAMIĘTAJ : 


             MINIMALIZUJĄC STRES I ZDOBYWAJĄC UMIEJĘTNOŚCI ...


                                                                                                  ZDAMY TO NA LAJCIE!!!

 

                                        

            

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Anita Szczyrba

Anita Szczyrba

Ewa Sitek

Ewa Sitek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Tarnogórska 12

WIĘCEJ -----> EKSTERNISTYCZNA TEORIA <-----
Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE ( PODRĘCZNIK + PŁYTA )
- EGZAMIN PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

21.10.2022

ul. Tarnogórska 12

+1 inny termin
WIĘCEJ Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16 ;

Wykłady odbywają się w lokalu nr.6 na ul. Tarnogórskiej 12 w Gliwicach : (PON-ŚR-PT) 16-19

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ TEORETYCZNYCH ( 45 MIN.)
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE ( PODRĘCZNIK + PŁYTA )
- EGZAMIN TEPORETYCZNY/ PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PROMOCJA !!!! PAKIETY- JAZDY DODATKOWE


1. PAKIET - (10 godz.) - 700 zł ( 70 zł za godz. w pakiecie)
2. PAKIET - (6 godz.) - 450 zł ( 75 zł za godz. w pakiecie)


1 GODZINA JAZD DOSZKALAJĄCYCH ( PRAKTYKA) - 80 ZŁ

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ewelina Mielczarek

Ewelina Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie, przekochane kobietki, super atmosfera, wspaniałe podejście do ludzi po prostu super ! ❤️❤️❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Zych

Kinga Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne instruktorki super atmosfera!!!!!Polecam z całego serca!!! Zdane za pierwszym!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Goląbek

Joanna Goląbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfera, fajny sposób nauki, babeczki zajebiste, bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Lewandowska

Maja Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorki i świetna atmosfera!!!!!Polecam z całego serca!!! Zdane za pierwszym!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Kowalczyk

Daria Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym serduszkiem mogę polecić! Dziewczyny robią świetna robotę a jazdy z nimi to sama przyjemność!! Egzamin zdany za pierwszym razem i to na lajcie????

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Werner

Kamila Werner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! ???? Dziewczyny są najlepsze w życiu nie spotkałam tak wspaniałych dziewczyn! Dzięki 5h dodatkowych jazd zdałam w końcu egzamin a co najważniejsze bez stresu! ❤️ Zdecydowanie bez dwóch zdań POLECAM!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Wiśniewski

Rafał Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne panie instruktorki uczą tak jak nazwa szkoły na lajcie.dziekuje Ewie oraz Anita za mega przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego zdałem za pierwszym razem obydwa!!! Dziewczyny są wielkie w tym co robią.polecam wszystkim.Rafał .W.pozdro dziewczyny widzimy się na drogach. Ps:ogromne wsparcie w dniu egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Machnik

Ela Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza instruktorka Pani Ewa, wystarczyło dokupic 3 godzinki przed egzaminem i bezbłędnie zdane!!! Polecam wszystkim!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zaklina Siwik

Zaklina Siwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy Bardzo mile i profesjonalne Panie instruktorki wprowadzające przesympatyczną atmosferę podczas jazdy. Każda jazda była na lajcie. Polecam każdemu !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Łuczak

Bartek Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

bardzo przyjazna atmosfera, czuć ze instruktorki kochają to co robią. Po półrocznej przerwie od jazdy i wzięciu tylko 6h jazd doszkalających egzamin zdany bez problemu

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Ciurzyńska

Patrycja Ciurzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po dokupieniu dosłownie kilku jazd doszkalających, egzamin mam w kieszeni. Instruktorki nie dość że profesjonalnie podchodzą do nauki jazdy to jeszcze wprowadzają przesympatyczną atmosferę. Są świetnymi "Czasoumilaczami" i polecam tę szkołę każdemu kto chce przyjemnie i gładko przejść przez naukę jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Igor Chorzewski

Igor Chorzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające przebiegły w miłej i spokojnej atmosferze, bez stresu. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony i udało mi się w końcu zdać. Gorąco polecam wszystkim!!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ada Rolnik

Ada Rolnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tę szkółkę! Dzięki Anitce i Ewce, po dlugiej przerwie zdalam egzamin praktyczny ???? PRZEMIŁE kobietki, Lajtowa atmosfera i super podejście. Pełna profeska. Robicie dobrą robotę ????

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Krzysztof Jankowski

Krzysztof Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła godna polecenia! Miałem jazdy doszkalające i zdane na Lajcie za pierwszym razem!! :) ???? polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Pamela

Agnieszka Pamela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca szkole lajt Anity i Ewci ! Dziewczyny przekazują wiedzę w niesamowity sposób bez stresu i na lajcie. Po kilku latach przerwy zdalam w końcu egzamin praktyczny ! Zdalam, ponieważ w końcu ktoś nauczył wszystkiego jak należy !!!!❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Basia Bieniek

Basia Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!❤ bardzo miła atmosfera , żadnego stresu. Instruktorki pełne uśmiechu i pozytywnego nastawienia. Polecam każdemu z całego serca!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Magdalena Szymanek

Magdalena Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super podejście do kursantów, a przy tym pełna profeska Najlepsza szkoła jazdy ❤️!!!Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Szczudłek

Marta Szczudłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Wspaniałe instruktorki, super atmosfera oraz duże zaangażowanie. Bardzo polecam❤️

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Tomasz Dąbrowski

Tomasz Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

3 razy podchodziłem do egzaminu na prawo jazdy i nie umiałem zdać, wystarczyło wykupić 6 godzin u Anity i zdane bezbłędnie. Bardzo polecam wszystkim tą szkołę i Anitkę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kubacka

Wiktoria Kubacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!!Super atmosfera, wspaniałe instruktorki.Polecam każdemu kto chce zdać egzamin!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Anna Kopańska

Anna Kopańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Lepszych instuktorów niż Anitka i Ewunia w żadnej innej szkole nie znajdziecie! Na żadnych innych jazdach nie będzie takiej atmosfery jak u tych dwóch wspaniałych kobiet! Gdy inni już w Ciebie zwatpili, pokaż im że się mylili a Anita i Ewa pomogą Ci w osiągnięciu celu jakim jest prawo jazdy. W moim przypadku tak właśnie było. POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Wójcik

Szymon Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek szkoleniowy, naprawdę fajna atmosfera pozytywni instruktorzy polecam!:) Zdany za pierwszym !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Śniatkowski

Mateusz Śniatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W krótkim czasie można nauczyć się zdecydowanie więcej niż w innych szkółkach!! Profesjonalne podejście i bardzo fajna atmosfera! Polecam każdemu kto chce zdać egzaminy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sysia Cen

Sysia Cen
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek na Śląsku. Panie instruktorki zawsze uśmiechnięte i pomocne. Jak zdawać na prawo jazdy to tylko z nimi !

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Domka

Ala Domka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Anitka i Ewunia to najlepsze instruktorki na świecie. Mają indywidualne podejście do każdego kursanta, a atmosfera zawsze na lajcie. Polecam!❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Burczyk

Ala Burczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera, zero stresu ! ❤️ Bardzo polecam ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Hor

Ania Hor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Atmosfera bezstresowa , rzeczowo przekazywane zagadnienia związane z technikami jazdy, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Anita Rychlewska

Anita Rychlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić!!! Dzięki CUDOWNYM instruktorką Anicie i Ewie????,które wierzyły we mnie nawet gdy ja wątpiłam (tłumacząc spokojnie i cierpliwie bez nerwowej atmosfery) zdałam za pierwszym razem.:-) Zero stresu na jazdach a jazda z dziewczynami to sama przyjemność(mogłabym tak wymieniać i wymieniać ich zalety bez końca ????). Naprawdę polecam i polecać będę z całego serducha. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY:-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Szatkowska

Magdalena Szatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście ! Super kobiety i zdecydowanie najlepszy klimat ! Polecam bardzo mocno bo z nimi zdajesz na LAJCIE!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Grad

Ania Grad
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Dzięki wspaniałym instruktorką Anicie i Ewie zdałam za pierwszym razem na Lajcie :) Zero stresu i nerwów podczas kursu tylko wspaniała atmosfera i dobrze przekazana wiedzą. Polecam z całego serca!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak