OSK Lajt Anita Szczyrba

 69 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Lajt Anita Szczyrba
ul. Tarnogórska 12
44-100 Gliwice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@Ośrod....Pokaż adres
@osklaj....Pokaż adres

Opis

Ucz się z wczoraj!

Żyj dla dzisiaj!

Miej wiarę w jutro!


  

CZAS NA ZDOBYCIE WYMARZONEGO PRAWA JAZDY W 

 

OSK LAJT  !!

                                                                       

TWOJA PRZYGODA MOŻE ZACZĄĆ SIĘ JUŻ DZISIAJ !



OFERUJEMY  KURS JAZDY KATEGORII B  Z NAJLEPSZYMI INSTRUKTORAMI I W NAJLEPSZYCH WARUNKACH 


 

-  DZIAŁAMY PROFESJONALNIE , PEŁNI HUMORU I PASJI DO NASZEJ PRACY

PRZEKAZUJEMY WYMAGANĄ WIEDZĘ  I UMIEJĘTNOŚCI W SPOSÓB ZROZUMIAŁY PRZY LAJTOWEJ ATMOFERZE.

-  CIERPLIWIE WSPIERAMY WSZYSTKICH KURSANTÓW W REALIZACJI ICH MARZENIA O ZDOBYCIU PRAWA JAZDY OD POCZĄTKU TRWANIA KURSU,  AŻ DO EGZAMINU PAŃSTWOWEGO.

TWORZYMY NIEZAPOMNIANIE WSPOMNIENIA.

BUDUJEMY POCZUCIE PEWNOŚCI ABY PRZYSZLI KIEROWCY CZULI SIĘ BEZPIECZNIE I PORUSZALI SIĘ SPRAWNIE NA DRODZE.

 


… I PAMIĘTAJ : 


             MINIMALIZUJĄC STRES I ZDOBYWAJĄC UMIEJĘTNOŚCI ...


                                                                                                  ZDAMY TO NA LAJCIE!!!

 

                                        

            

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Anita Szczyrba

Anita Szczyrba

Ewa Sitek

Ewa Sitek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Tarnogórska 12

WIĘCEJ -----> EKSTERNISTYCZNA TEORIA <-----
Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE ( PODRĘCZNIK + PŁYTA )
- EGZAMIN PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

21.10.2022

ul. Tarnogórska 12

+1 inny termin
WIĘCEJ Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16 ;

Wykłady odbywają się w lokalu nr.6 na ul. Tarnogórskiej 12 w Gliwicach : (PON-ŚR-PT) 16-19

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ TEORETYCZNYCH ( 45 MIN.)
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE ( PODRĘCZNIK + PŁYTA )
- EGZAMIN TEPORETYCZNY/ PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PROMOCJA !!!! PAKIETY- JAZDY DODATKOWE


1. PAKIET - (10 godz.) - 700 zł ( 70 zł za godz. w pakiecie)
2. PAKIET - (6 godz.) - 450 zł ( 75 zł za godz. w pakiecie)


1 GODZINA JAZD DOSZKALAJĄCYCH ( PRAKTYKA) - 80 ZŁ

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia R ......... ip: 80.49.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy ! Fajna atmosfera. Super babeczki jazdy bez stresu Zdane za pierwszym serdecznie polecam ! Pozdrawiam cieplutko !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena R ....a ip: 83.29.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i super instruktorki. Bardzo miło spędziłam cały okres kursu, a dzięki profesjonalnemu nauczaniu zdałam egzamin bez problemu. Gorąco polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna m ....a ip: 91.228.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy!!Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie tam ????dzięki Anitce i Ewuni zdane za pierwszym ???? Dziewczyny jesteście najlepsze❤Serdecznie wszystkim polecam :*

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Elwira K ....... ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła nauki jazdy !!!Anita i Ewa są najlepsze w tym co robią. No i zdałam za pierwszym razem. I to na LAJCIE!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Franciszek K ...o ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem. Szkoła bez stresu, na Lajcie !!!!. Myślę że każdego nauczą jeździć. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna B ..... ip: 87.101.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam najlepsza szkoła i super instruktorki . Zawsze cierpliwe i miła atmosfera . Nie ma lepszej szkoły jak szkoła lajt !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 83.230.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca instruktorki z szkoły jazdy Lajt. Szybkie wyłapanie dotychczasowych błędów, szybka korekta i do tego jazda na wesołym Lajcie! Dodały mi otuchy i przede wszystkim wiary w siebie i swoje możliwości. Bardzo dziękuję Pani Anice i Ewie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia W .....k ip: 176.102.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze miejsce na jakie mogła trafić! Dziewczyny wprowadzają niesamowita atmosferę, przez którą nie można się doczekać kolejnych jazd. Nie mogła zostać lepiej przygotowana do egzaminu: tłumaczenie wszystkiego krok po kroku, dokładne zaprezentowanie i powtórzenie rzeczy, których nie rozumiałam, po prostu super!! A najważniejsze jest to, że wszystko przebiegało na lajcie :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł J ........i ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialna Szkoła Jazdy !!! Atmosfera na prawdę lajtowa ! ;p Instruktorki - matka i córka - to świetny zespół , nauka idzie szybko, na profesjonalnym poziomie. Szczególne podziękowania dla Pani Ewy za wsparcie i cierpliwość :) No i najważniejsze... zdane za pierwszym :) Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta K ...a ip: 46.134.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Anicie zdałam egzamin za pierwszym razem. Bardzo dobrze przygotowała mnie po krótkiej przerwie do egzaminu, wychwyciła wszystkie błędy, wszystko co robiłam źle poprawiła, dostałam bezcenne rady przed samym egzaminem, aby przyjść ze spokojną głową . No po prostu mega kobieta . ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Beata K .....k ip: 37.47.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła na świecie, dziewczyny super potrafią wszystko wytłumaczyć nauka z nimi to sama przyjemność. Po 22-latach teorie zdałam za pierwszym razem, a praktykę za drugim. Naprawdę z całego serducha polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina S ......k ip: 46.134.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna T ..... ip: 212.106.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! Ewa to najlepsza instruktorka na świecie (a z wieloma jeździłam w czasie swojego kursu). Wszystko zawsze dokładnie i cierpliwie wytłumaczone. Atmosfera na jazdach cudowna! Zero stresu, nerwów co przekłada się na wynik egzaminu - zdane za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 195.110.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdecydowanie polecam Ewę i Anitę, mają super podejście do kursanta i bardzo dobrze przekazują swoją wiedzę. Gorąco polecam każdemu!!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena S ........a ip: 185.50.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzieki nim zdałam za pierwszym razem ! Cudowne babeczki pełne wiedzy i humoru! Z czysta sercem polecam szkole jazdy Lajt ... i zdajesz na lajcie !????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra k ........ ip: 195.140.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście do nauki kierowców, cudowna atmosfera dzięki której człowiek z chęcią wyjeżdża na drogę. Dzięki Anitce przełamałam strach przed jazda, po poprzednim instruktorze. W tej szkole naprawdę zdajesz na lajcie, polecam całym sercem, ja zdałam celująco ❣️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra P Pe. ip: 46.134.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

MEGA POLECAM! Ewa - instruktorka, która wkłada całe serce aby kursant wyciągnął jak najwięcej z jazd :) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, dobrze przekazana wiedza, przyjemna atmosfera i niezapomniane wspomnienia ❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak