Liczba odwiedzin: 70784 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK AUTO TURBO

  1331 opinii w tym 977 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100
PROMOCJA WAKACYJNA

  • Rzeszów
  • Kurs kat. B
-100PLN
1799 1699PLN
Promocja trwa do końca sierpnia 2020 r.
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2020

Martyna Krudysz

Martyna Krudysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2020

Nikola Pelc

Nikola Pelc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na Podkarpaciu! tylko do AUTO TURBO!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.05.2020

Filip Kozioł

Filip Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejscie do nowych kursantow, duzo sie nauczylem podczas kursu i serdecznie polecam nauke w tym osrodku

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2020

Jakub Porada

Jakub Porada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Super instruktorzy, super atmosfera, bardzo dobry kontakt. Najlepsza szkoła w Rzeszowie!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2020

Anna Płoch

Anna Płoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam , instruktorzy bardzo dokładnie i prostym językiem wszystko tłumaczą.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2020

Marcin Kaczorowski

Marcin Kaczorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietnie i w przyjaznej atmosferze prowadzone wykłady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.02.2020

Radzia San

Radzia San
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem bardzo zadowolony profesjonalne podejście do kursanta na każdym etapie szkolenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.02.2020

Michał Ząbek

Michał Ząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wykłady, prowadzący, również jazdy bardzo pozytywne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Piotr Gotfryd

Piotr Gotfryd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła , polecam .

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Kacper Urban

Kacper Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Według mnie szkoła jazdy OSK Auto Turbo jest godna polecenia. Wszystkie potrzebne informacje do jeżdżenia samochodem zostały przekazane w bardzo dobry sposób podczas wykładów. Są organizowane szybkie kursy, np. feryjny, w którym ja uczestniczyłem i mimo tego że jest przyspieszone, to są zrealizowane wszystkie tematy. Jednym słowem - polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2020

Kinga Baran

Kinga Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, spoko instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2020

Patryk Stanisz

Patryk Stanisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę prawa jazdy OSK AUTO TURBO jest bardzo miła atmosfera super instruktorzy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2020

Monika Polańska

Monika Polańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2020

Marcin Galczak

Marcin Galczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie bardzo dobra szkoła.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2020

Maks Kulig

Maks Kulig
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjaźni i mili instruktorzy, bardzo fajna atmosfera. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2020

Dominika Knutel

Dominika Knutel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Ciekawe wykłady, bardzo cierpliwi instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Łukasz Syrnik

Łukasz Syrnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na wykładach jak i na jazdach super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Martyna Rak

Martyna Rak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Aneta Helit

Aneta Helit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra Szkoła Nauki Jazdy. Jak najbardziej polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Marlena Włoch

Marlena Włoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawe wykłady pod względem praktycznym i merytorycznym. Mili i cierpliwi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Kamil Sękowski

Kamil Sękowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, naprawde warto tu robić kurs.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Marcin Kasprzyk

Marcin Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne szkolenie. Dużo rzeczy można się nauczyć. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Patryk Gołąb

Patryk Gołąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Michał Miśków

Michał Miśków
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Mateusz Mitał

Mateusz Mitał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam OSK Auto Turbo w Rzeszowie! Bardzo dobrze przygotowne wykłady, oraz super nauczyciele jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Judyta Wilk

Judyta Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko bardzo miło i sprawnie :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Katarzyna Trzcińska

Katarzyna Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.01.2020

Dawid Bała

Dawid Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na podkaraciu.

Plusy

ciekawe wykłady

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Edyta Guzik

Edyta Guzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe w 100 %. Wszystko fajnie zorganizowane. Instruktorzy bardzo mili, bardzo starają się nauczyć kursanta, bardzo cierpliwi !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Zuzia Krzych

Zuzia Krzych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mają bardzo fajnych instruktorów . Wszystko super , polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak