OSK AUTO TURBO

 1459 opinii w tym 1094 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK AUTO TURBO
ul. Bardowskiego 4 (I piętro)
35-005 Rzeszów

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na KURSY PRAWA JAZDY kat. B. 

Zajęcia teoretyczne odbywają się w poniedziałki, środy i czwartki o godz. 17.00 w siedzibie naszej szkoły.

Zajęcia praktyczne (jazdy) odbywają się codziennie (pn.-sob.) w godz. 7.00-21.00.

Oferujemy również:

  • jazdy dodatkowe przed egzaminem
  • jazdy doszkalające dla osób, które posiadają prawo jazdy

Atuty naszej szkoły: 

  • samochody identyczne jak na egzaminie państwowym - najnowsze HYUNDAIe i20 z 2021 r. (z klimatyzacją),
  • zajęcia teoretyczne prowadzone w multimedialny sposób w profesjonalnej sali wykładowej,
  • nowoczesny plac manewrowy pełnowymiarowy jak na placu egzaminacyjnym w WORD,
  • pomoc w założeniu PKK - badania lekarskie możliwe w ośrodku,
  • dla kursantów pomoce dydaktyczne GRATIS! (W tym: płytka z NOWYMI TESTAMI 2021 z możliwością aktualizacji bazy pytań przez Internet, podręcznik kursanta w systemie SPS, materiały własne instruktora)
  • zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone z wykwalifikowanym ratownikiem medycznym
  • NOWOŚĆ!!! Jazda na placu egzaminacyjnym WORD w Rzeszowie w CENIE KURSU!
  • możliwość opłaty za kurs w ratach (RATY 0%)
  • świetna lokalizacja w centrum Rzeszowa (obok dworca PKP)

Ośrodek „AUTO TURBO” kładzie nacisk na to, aby Nasi kursanci i przyszli kierowcy nie tylko zdali egzamin, ale również w sposób pewny, bezpieczny i odpowiedzialny czuli się jako kierowcy na drodze.

PROMOCJE:

  • PROMOCJA WAKACYJNA - 100 zł zniżki dla wszystkich uczniów i studentów! Cena kursu po zniżce to jedyne 2199 zł (wykłady + praktyka) lub 1999 zł (e-learning + praktyka)! Tylko do końca sierpnia 2021! Nie czekaj zapisz się już dziś!
  • Promocja "2 na 1"- Przy jednoczesnym zapisie na kurs dwóch osób, każda z nich dostaje po jednej godzinie jazdy GRATIS!
  • Promocja "3 na 2"- Przy jednoczesnym zapisie na kurs trzech (lub więcej) osób, każda z nich dostaje po dwie godziny jazdy GRATIS!
  • Promocja "POLEĆ NAS"- Jeżeli polecisz nas innej osobie i ta osoba zapisze się na kurs, to oboje dostaniecie po jednej dodatkowej godzinie jazdy GRATIS!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Pałasz

Grzegorz Pałasz

Damian Zamorski

Damian Zamorski

Mieczysław Błądziński

Mieczysław Błądziński

Paweł Pencak

Bogusław Siwiec

Jacek Turkosz - ratownik medyczny

Rafał Jaroń

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

2199 zł

2299 zł

28.07.2021

ul. Bardowskiego 4 (I piętro), Spotkanie organizacyjne: godz. 16.30

+1 inny termin
WIĘCEJ PROMOCJA WAKACYJNA! dla wszystkich uczniów i studentów 100 zł zniżki!
Tylko do końca SIERPNIA 2021!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

1999 zł

ul. Bardowskiego 4 (I piętro)

WIĘCEJ PROMOCJA WAKACYJNA! dla wszystkich uczniów i studentów 100 zł zniżki! Tylko do końca SIERPNIA 2021!

W cenie kursu:
E-learning,
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2799 zł

28.07.2021

ul. Bardowskiego 4 (I piętro), Spotkanie organizacyjne: godz. 16.30

+1 inny termin
WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY! Całość (teoria i praktyka) w 30 dni!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy

2699 zł

ul. Bardowskiego 4 (I piętro)

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY PRAKTYCZNY! Praktyka w 2 tygodnie! dotyczy osób, które zdały PAŃSTWOWY EGZAMIN TEORETYCZNY!

W cenie kursu:
E-learning,
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów,
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ jazdy można umawiać pod numerem: 605330708

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Zuzia Nowak

Zuzia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę AUTOTURBO. Profesjonalni instruktorzy oraz miła atmosfera podczas jazd.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Ożóg

Natalia Ożóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy ponieważ, wykłady i zajęcia praktyczne są prowadzone w profesjonalny sposób. Jest miła atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Lenard

Ola Lenard
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę Jazdy OSK AUTO TURBO polecam ze względu na podejście do kursantów, przyjemną atmosferę i super instruktorów!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Jakubczyk

Michał Jakubczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy! Wykłady bardzo dobrze prowadzone zawierające prezentacje multimedialne i bezpieczna nauka jazdy z wykwalifikowanym instruktorem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Miechowicz

Katarzyna Miechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystko super, jazda z p. Damianem i p. Januszem to sama przyjemność!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Stanek

Ania Stanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole Auto Turbo, po wykladach nie trzeba spedzac duzo czasu na nauce do teorii, instruktorzy na jazdach sa bardzo mili i pomocni

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Urszula Pitak

Urszula Pitak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wykłady z teorii prowadzone w sposób dokładny, ciekawy i w miłej atmosferze. Profesjonalni i doświadczeni instruktorzy, którzy potrafią solidnie przygotować do egzaminu. W szczególności polecam instruktora Pana Damiana, który uczy jazdy w sposób rzetelny, ale przede wszystkim bez niepotrzebnego stresu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominiś Szczygieł

Dominiś Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, uprzejmi i profesjonalni instruktorzy. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Skiba

Aneta Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Wszystko w przyjemnej atmosferze. Instruktorzy pomocni, cierpliwi i wyrozumiali. Świetne przygotowanie do egzaminu. Wszystko zdane za pierwszym razem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Eryk Burkiewicz

Eryk Burkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła , polecam bardzo !

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Urszula Janiec

Urszula Janiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetne przygotowanie do egzaminu, super instruktorzy.

+ Zaletydobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Michał Dąbrowski

Michał Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, przyjemni istruktorzy, miło spedzony czas.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Julia Bujak

Julia Bujak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy, wykłady bardzo ciekawe i pomocne. Wszystko pozytywnej atmosferze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Rogala

Kamila Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i luźna atmosfera, świetnie przygotowują do egzaminu

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Julka Krawiecka

Julka Krawiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo fajna, profesjonalne podejście. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Rodzeń

Gabriela Rodzeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu i super atmosfera na jazdach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ku Ba

Ku Ba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim świetna szkoła

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Edyta Wąsacz

Edyta Wąsacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sercem POLECAM tą szkołę:) wykładowca Pan Grzegorz prowadzi super zajęcia z humorem i co najważniejsze potrafi wytłumaczyć wszystko .Także polecam jak chcecie zdać egzamin za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Wojturski

Adam Wojturski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Jan Romanowski

Jan Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mocno polecam, szkoła bardzo przyjazna dla kursanta, nauka w miłej atmosferze, bardzo dobrzy instruktorzy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Zając

Monika Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczny zespół! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, jazdy były przyjemnością, nie było mowy o stresie czy zakłopotaniu. Od początku po sam koniec pełen profesjonalizm, instruktorzy sympatyczni, empatyczni i pomocni. Najmocniej polecam bazując na własnym doświadczeniu Instruktora Janusza ♥️ Pozdrawiam serdecznie i PRZEOGROMNIE DZIĘKUJĘ!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Ożóg

Daniel Ożóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogólnie polecam i zapraszam każdego!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Scholz

Jakub Scholz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!! Polecam każdemu kto się zastanawia nad wyborem ośrodka. Bardzo mili instruktorzy i atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Chlebek

Wiktoria Chlebek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy! Wspaniała atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam z całego serduszka!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Szumska

Gabriela Szumska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Świetna atmosfera, instruktorzy z powołania, wszystko super wytłumaczone, bardzo dobra organizacja. Wszystko na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Mikuła

Patryk Mikuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

miła atmosfera, fajni instruktorzy i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra PE

Aleksandra PE
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetni instruktorzy, miła atmosfera, po wykładach wynosi sie dużo informacji i zawsze czekają na nas cukierki! polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Błażej Batóg

Błażej Batóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, mili instruktorzy oraz zorganizowane biuro. Szybkie terminy jazd oraz bezproblemowe dogadywanie się.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adrian Chyłek

Adrian Chyłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo miło się słucha wykładów oraz sumiennie podchodzą do każdego kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Probola

Maciej Probola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy, świetna atmosfera, instruktorzy i nie zapomniane wykłady

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak