OSK AUTO TURBO

 1459 opinii w tym 1094 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK AUTO TURBO
ul. Bardowskiego 4 (I piętro)
35-005 Rzeszów

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na KURSY PRAWA JAZDY kat. B. 

Zajęcia teoretyczne odbywają się w poniedziałki, środy i czwartki o godz. 17.00 w siedzibie naszej szkoły.

Zajęcia praktyczne (jazdy) odbywają się codziennie (pn.-sob.) w godz. 7.00-21.00.

Oferujemy również:

  • jazdy dodatkowe przed egzaminem
  • jazdy doszkalające dla osób, które posiadają prawo jazdy

Atuty naszej szkoły: 

  • samochody identyczne jak na egzaminie państwowym - najnowsze HYUNDAIe i20 z 2021 r. (z klimatyzacją),
  • zajęcia teoretyczne prowadzone w multimedialny sposób w profesjonalnej sali wykładowej,
  • nowoczesny plac manewrowy pełnowymiarowy jak na placu egzaminacyjnym w WORD,
  • pomoc w założeniu PKK - badania lekarskie możliwe w ośrodku,
  • dla kursantów pomoce dydaktyczne GRATIS! (W tym: płytka z NOWYMI TESTAMI 2021 z możliwością aktualizacji bazy pytań przez Internet, podręcznik kursanta w systemie SPS, materiały własne instruktora)
  • zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone z wykwalifikowanym ratownikiem medycznym
  • NOWOŚĆ!!! Jazda na placu egzaminacyjnym WORD w Rzeszowie w CENIE KURSU!
  • możliwość opłaty za kurs w ratach (RATY 0%)
  • świetna lokalizacja w centrum Rzeszowa (obok dworca PKP)

Ośrodek „AUTO TURBO” kładzie nacisk na to, aby Nasi kursanci i przyszli kierowcy nie tylko zdali egzamin, ale również w sposób pewny, bezpieczny i odpowiedzialny czuli się jako kierowcy na drodze.

PROMOCJE:

  • PROMOCJA WAKACYJNA - 100 zł zniżki dla wszystkich uczniów i studentów! Cena kursu po zniżce to jedyne 2199 zł (wykłady + praktyka) lub 1999 zł (e-learning + praktyka)! Tylko do końca sierpnia 2021! Nie czekaj zapisz się już dziś!
  • Promocja "2 na 1"- Przy jednoczesnym zapisie na kurs dwóch osób, każda z nich dostaje po jednej godzinie jazdy GRATIS!
  • Promocja "3 na 2"- Przy jednoczesnym zapisie na kurs trzech (lub więcej) osób, każda z nich dostaje po dwie godziny jazdy GRATIS!
  • Promocja "POLEĆ NAS"- Jeżeli polecisz nas innej osobie i ta osoba zapisze się na kurs, to oboje dostaniecie po jednej dodatkowej godzinie jazdy GRATIS!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Pałasz

Grzegorz Pałasz

Damian Zamorski

Damian Zamorski

Mieczysław Błądziński

Mieczysław Błądziński

Paweł Pencak

Bogusław Siwiec

Jacek Turkosz - ratownik medyczny

Rafał Jaroń

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

2199 zł

2299 zł

28.07.2021

ul. Bardowskiego 4 (I piętro), Spotkanie organizacyjne: godz. 16.30

+1 inny termin
WIĘCEJ PROMOCJA WAKACYJNA! dla wszystkich uczniów i studentów 100 zł zniżki!
Tylko do końca SIERPNIA 2021!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

1999 zł

ul. Bardowskiego 4 (I piętro)

WIĘCEJ PROMOCJA WAKACYJNA! dla wszystkich uczniów i studentów 100 zł zniżki! Tylko do końca SIERPNIA 2021!

W cenie kursu:
E-learning,
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2799 zł

28.07.2021

ul. Bardowskiego 4 (I piętro), Spotkanie organizacyjne: godz. 16.30

+1 inny termin
WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY! Całość (teoria i praktyka) w 30 dni!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy

2699 zł

ul. Bardowskiego 4 (I piętro)

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY PRAKTYCZNY! Praktyka w 2 tygodnie! dotyczy osób, które zdały PAŃSTWOWY EGZAMIN TEORETYCZNY!

W cenie kursu:
E-learning,
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów,
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ jazdy można umawiać pod numerem: 605330708

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anna j ....l ip: 62.133.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G ......z ip: 5.173.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła nauki jazdy, zarówno wykłady jak i jazdy na najwyzszym poziomie :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna S .....k ip: 5.173.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam jazdy doszkalające z Panem Pawłem. Polecam gorąco z całego serducha !!!!! Extra gość ! I zawsze jest wtedy kiedy trzeba !!!! Oczywiście zdane !!!! Dziękuję Panie Pawle!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara N ..... ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super atmosfera!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna W ...... ip: 82.171.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm , najlepsi instruktorzy , bardzo polecam , najlepsza szkoła w mieście ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ........k ip: 91.196.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak

Stanislav B .......s ip: 89.230.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK AUTO TURBO. Wykłady prowadzane w dobrej i milej atmosferze. Praktyka była zrealizowana w bardzo dobry sposób. Szczególnie polecam zapisywać się na jazdy do pana Damiana. Czułem się z nim jako ze znajomym. Bardzo przyjemna i pozytywna atmosfera. Generalnie szkoła bardzo dobrze traktuje swoich uczniów. Przegapiłem wybrać samochód szkoły do zdania egzaminu ale i tak zdałem na WORDowskim. Zdałem wszystko za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof S ..c ip: 91.196.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetni instruktorzy z bardzo pozytywnym nastawieniem. Elastyczne godziny prowadzania zajęć.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Andżelika P .......k ip: 193.192.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu. Polecam.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Adrian S .....a ip: 91.196.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola fajna, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Anna M ...r ip: 5.60.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo pozytywne podejście do kursanta. Wiele praktycznych uwag i wskazówek dzięki którym zdałam egzamin. Szczerze polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł P ........i ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK AUTO TURBO. Skala oceny od 1 do 6... 1. Szkolenie teoretyczne - 6 2. Kontakt z kierownictwem - 6 3. Dopasowane terminy do grafiku pracy oraz pora spotkać od 7-21 -6 4. Instruktorzy i ich profesjonalizm - 6 5. Przygotowanie do egzaminu - 6 6. Ogólna atmosfera i podejście do kursanta - 6. Średnia może być tylko jedna - 6! Pozdrawiam instruktorów!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia T ..........z ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera i świetni instruktorzy. POLECAM :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Natalia L ...a ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem! Najlepsza szkoła jazdy! Wykłady z teorii wspominam z sentymentem-ciekawie opowiadane z licznymi zabawnymi anegdotkami. Godziny wyjezdzone bezstresowo, z zasluga instruktorow, dzieki ktorym nauczylam sie przelamywac lęk(tak na poczatku balam sie samochodu, czulam ze to nie dla mnie). Na pewno wybralabym te szkole ponownie, ludzie pozytywni, zawsze pomoga, dopowiedza. Az zaluje ze to juz koniec. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Ola B ...m ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetna, bardzo profesjonalne a przede wszystkim indywidualne podejście instruktorów do kursantów, wykład ciekawe, szybki i wygodny kontakt jeśli chodzi o umawianie godzin a najważniejsze- bardzo pozytywna i przyjazna atmosfera, polecam każdemuuuui

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Bytom

Ola Bytom
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 07.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej w porządku, indywidualne podjeście do każdego kusanta, polecam jak najbardziej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Arek Bąk

Arek Bąk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 24.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów - zarówno do teoretycznego jak i praktycznego. Polecam z czystym sumieniem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał K .....l ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywny wykładowca, potrafi przekazać wiedze w ciekawy sposób.Instruktorzy na wielki plus za podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ula K ..a ip: 31.175.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo łatwo nawiązują kontakt z kursantem i bez problemu dopasowują metody do jego predyspozycji. Komunikatywni tzn. nie spotkałam się, żeby kurs odbywał się na zasadzie podawania tzw. "suchych" poleceń i okazywania wyższości nad kursantem. "Krytyka" tylko konstruktywna co jest bardzo istotne i ważne podczas nauki (w trakcie jak i po jeździe omawiane były błędy i na co jeszcze należy zwrócić szczególną uwagę co tylko świadczyło o profesjonalizmie). Wykłady prowadzone rzetelnie, jasno wyjaśniane były różne kwestie opierając się na przepisach itp. Zdobyte wiadomości były utrwalane. Życzę każdemu spotkać takich szkoleniowców jakich ma OSK Auto Turbo

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność
- Wadybrak

natalia a .........a ip: 5.173.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo miła atmosfera, fachowo i szczegółowo przekazywana wiedza na wykładach, niestresujące jazdy z instruktorami :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna G ...k ip: 5.173.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkola, miła atmosfera, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy. Szczerze polecam!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oskar K ...s ip: 5.173.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła, która bardzo rzetelnie przygotowuje do egzaninu. Szacunek i dobre kontakty z kursantami są na porządku dziennym.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Katarzyna W .......a ip: 5.173.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli chcesz się nauczyć jak dobrze prowadzić samochód, powiieneś przyść tutaj. Bardzo miła atmosfera, uśmiechnięci ludzie, pomocni, Bez nerwów ze spokojem dowiesz się wszystkiego czego chcesz i czego potrzebujesz. Szczerze polecam wszystkim :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika W ....... ip: 188.146.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo indywidualne podejście do każdego ucznia! Szkoła przygotowuje do prawdziwej jazdy, a nie tylko żeby zdac! Polecam, zwłaszcza dla osób starszych późno decydujących się na kurs! Strach zostanie przełamany, polecam p. GRZEGORZA jako instruktora

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz K ....... ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfera oraz wyrozumiali instruktorzy. Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz J ...k ip: 91.235.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Auto Turbo każdemu, kto chce uzyskać ten upragniony dokument. Nawet jeżeli wydaje Ci się, ze auto i jazda, to coś kompletnie nie dla Ciebie ... Po kursie zmienisz zdanie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Monika G ........a ip: 91.225.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne przez Pana Grzegorza. Pan Damian wykazał sie niezwykła cierpliwością podczas nauczania praktycznego.Pan Mietek pomógł mi uporac sie z placem manewrowym WORD. Egzamin zdawałam na samochodzie OSK AUTO TURBO, co niewątpliwie pomogło opanować nerwy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz T ....r ip: 94.254.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, wszystko na plus. Szkoła gdzie nauczą cię jeździć, a egzamin zda się "sam".

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa P ....... ip: 188.191.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjazna atmosfera...instruktorzy bardzo cierpliwi ,wyrozumiali i pomocni.W szczególności polecam" Pana Damiana" ;-) instruktora z powołania który ma doskonałe podejście do kursanta .jak i do nauczania na bardzo dobrym poziomie.Serdecznie polecam tą szkołę. Aż chce się wracać :-)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Filip M ...o ip: 91.224.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze zorganizowana szkoła. Mili, dobrze szkolący instruktorzy, ciekawie prowadzone wykłady.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyczęste zmiany instruktorów, wysoka cena,