Nauka Jazdy PRYMUS

 432 opinie w tym 337 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy PRYMUS
ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)
71-681 Szczecin

Kontakt

Opis

https://www.youtube.com/watch?v=66g8E9CCHYASprawdź nasze wynikihttp://www.zdawalnosc.pl/18-szczecin-zdawalnosc-prawa-jazdy-zdawalnosc-ranking-szkol-jazdy-osk-wordNasz ośrodek stawia na wykwalifikowaną i doświadczoną kadrę instruktorską. Do każdego kursanta podchodzimy indywidualnie i dbamy o to, aby nauka w naszej szkole była efektywna i zaowocowała zdanym egzaminem państwowym za pierwszym razem! Kurs rozpoczyna się od zajęć teoretycznych, na których przyszli kierowcy zaznajamiają się z zasadami ruchu.Dlaczego warto skorzystać z naszej oferty:- bo dla nas Kursant jest Najważniejszy- bo mamy Super Instruktorów z bardzo dobrymi wynikami- bo nasza siedziba jest tuż przy WORD (bardzo dobry dojazd komunikacją miejską) - bo na nasz plac manewrowy dojedziecie Państwo w 5 min. od siedziby szkoły (nie tracąc czasu na stanie w korkach) i poruszając się cały czas po trasach egzaminacyjnych- bo żadna inna szkoła nie posiada tylu samochodów do szkolenia(8 x Toyota Yaris zakupionych w salonie, identycznych w wyposażeniu jak w WORD u nas Kursant decyduje kiedy zdaje egzamin państwowy, a nie szkoła podstawiając samochód w WORD w dogodnym dla szkoły, a nie koniecznie dla Kursanta dniu...- bo w cenie kursu gwarantujemy badania lekarskie, gwarantujemy w ramach kursu jazdy po torach manewrowych (łuk) WORD- bo nie ukrywamy kosztów a cena podana na stronie nie różni se od faktycznej- bo opinie, które możecie Państwo przeczytać na nasz temat są napisane spontanicznie po zdanym egzaminie, a nie pisane na zamówienie- bo nasz system planowania jazd pozwala na systematyczność w prowadzeniu zajęć praktycznych (każdy Kursant przynajmniej 3 razy w tygodniu ma zaplanowane jazdy)ZAPRASZAMY!!!

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów - zajęcia zdalne w trybie „live” z wykorzystaniem platformy ZOOM
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) na trasach egzaminacyjnych
dostęp do e-kursu na prawo jazdy „Teoria w domu”
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (dostęp do pełnej bazy pytań przez 120 dni, podręcznik do nauki)

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2900 zł

ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów - zajęcia zdalne w trybie „live” z wykorzystaniem platformy ZOOM
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris Hibryd) na trasach egzaminacyjnych
dostęp do e-kursu na prawo jazdy „Teoria w domu”
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (dostęp do pełnej bazy pytań przez 120 dni, podręcznik do nauki)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolenie uzupełniające skrzynia manualna
1 h – koszt 95 zł 10 h – koszt 900 zł dotyczy Kursantów spoza OSK Prymus
1 h – koszt 90 zł 10 h – koszt 850 zł dla Kursantów OSK Prymus

Szkolenie uzupełniające skrzynia automatyczna
1 h – koszt 95 zł 10 h – koszt 900 zł dotyczy Kursantów spoza OSK Prymus
1 h – koszt 90 zł 10 h – koszt 850 zł dla Kursantów OSK Prymus

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paulina Gabrielska

Paulina Gabrielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę jazdy Prymus, w szczególności Pana Marcina. To najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić, ze świetnym podejściem i bardzo dużą cierpliwością. Jazdy z nim to była sama przyjemność.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ola Wieczerzak

Ola Wieczerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła, serdecznie polecam Pana Marcina, z którym miałam okazje pojeździć tylko 4 godzinki, a to dlatego, że znakomicie przygotował mnie do egzaminu. Po około miesięcznej przerwie, po zakończonym kursie w innej szkole, Pan Marcin w ciągu tych czterech godzin nadrobił ze mną wszystkie zaległości i nauczył wielu nowych rzeczy. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze i już po pierwszych minutach stres całkowicie opadł. Grafik świetnie dobierany do potrzeb kursantów, bez wiecznego czekania na wolne terminy. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Marcinkowski

Krystian Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1-wszym razem. Pragnę przede wszystkim podziękować, najlepszemu instruktorowi z jakim miałem do czynienia, mowa tu o Panie Marcinie. Instruktor który sprawia, że najbardziej zestresowana osoba, poczuje się swobodnie, dzięki czemu prościej będzie jej podejmować trudne decyzję na drodze. Człowiek który, wytłumaczy a nie "pokrzyczy". Podejście do kursanta uważam za wzorowe. Z jazdy samochodem powinniśmy czerpać przyjemność i tak właśnie jest po kursie z Panem Marcinem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Skowron

Maja Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Egzaminu przygotował mnie najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić.Pan Marcin to instruktor, który uczy jeździć z powołania. Sprawia mu to przyjemność, co wpływa na świetną atmosfere podczas zajęć.Wierzył we mnie jak nikt inny i zawsze wspierał na duchu.Po 10h kursu czułam się bardzo dobrze za kierownicą .Zawsze uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony na jazdy z kursantem wskutek tego nigdy nie wyszłam z jazd rozczarowana lub smutna.Polecam z całego serduszka na jazdy z Panem Marcinem. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Drogosz

Zuzanna Drogosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do egzaminu przygotowywał mnie Pan Marcin- instruktor jazdy z powołania :) Profesjonalna nauka jazdy, dobre podejście do kursantów i świetna atmosfera w aucie to to, co najlepiej zapamiętałam z kursu. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń :) Opanowałam wszystko z czym miałam problem, co pozwoliło mi zdać egzamin za PIERWSZYM RAZEM. Sama w to nie wierzę, dlatego, na pewno, Pana Marcina polecę wszystkim znajomym, więc śpieszcie się z rezerwacją jazd ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Czapla

Klaudia Czapla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dziękuję Panu Mariuszowi Sekulskiemu za to, że zawsze znalazł dla mnie miejsce w swojej szkole, za pomocną dłoń i wyrozumiałość. Wczoraj zdobyłam swoje upragnione prawo jazdy po bardzo długiej walce. Jeździłam w wielu szkołach w Szczecinie i zarówno podczas trwania całego kursu jak i wielu dodatkowych godzinach jazd nigdzie nie nauczyłam się tak wiele jak w Prymusie zaledwie przez kilkanaście wyjeżdżonych godzin. Z całego serca polecam wszystkim ta szkole jazdy. Dziękuję Panu Piotrowi i Panu Przemkowi, za to, że w końcu uwierzyłam w siebie i w swoje umiejętności. Dziękuję za cierpliwość i naukę. Prawdziwi instruktorzy z powołania. Polecam gorąco ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Pati Brygoła

Pati Brygoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Krótko mówiąc pełen profesjonalizm,świetna atmosfera. Godna polecenia szkoła - zatem GORĄCO POLECAM!!! !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Jamrozik

Justyna Jamrozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam :) Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w ciekawy sposób i na najwyższym poziomie, zachęcały do czynnego udziału. Indywidualne podejście do kursantów, Pan Mariusz bardzo dobrze dobiera instruktorów. Instruktor Pan Marcin z którym miałam przyjemność jeździć posiada dużą wiedze praktyczną i teoretyczną, bardzo duża odporność na moje błędy/niedociągnięcia. Super wsparcie w stresujących sytuacjach i w chwilach zwątpienia. Panu Mariuszowi dziękuję za przygotowanie do egzaminu teoretycznego, a Panu Marcinowi za przygotowanie do egzaminu praktycznego :). Dzięki Panom egzaminy zdane za 1razem - serdecznie pozdrawiam i polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Gryta

Dominik Gryta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cudowna atmosfera, praktyczne informacje, bezproblemowy kontakt I pełen profesjonalizm. Tak opisałbym w skrócie szkołę jazdy Prymus. Mój instruktor Pan Marcin w kilka godzin nauczył mnie znacznie więcej niż poprzedni instruktorzy w kilkadziesiąt godzin. Pełne zaangażowanie i ogromna wiedza bezpośrednio przełożyła się na wynik egzaminu. Nic tylko polecać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Czapla

Dawid Czapla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moja przygoda w Szkole Nauki jazdy Prymus była krótka ale za to bardzo intensywna za sprawą cudownej instruktorki pani Ewy Wajs ???? ta wspaniała kobieta pozwoliła mi uwierzyć w siebie, wspierała w chwilach zwątpienia, motywowala do działania, spowodowała ze jazda stała się dla mnie przyjemnością i uświadomiła mi że jestem dobrym kierowca ???? uwierzyłam.... i wiecie co ZDAŁAM. Z całego serca dziękuję pani Ewo i obiecuję że będę godnie reprezentować wasza szkole i oczywiście polecam Prymusa!!! Czapelka ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Wiszniewska

Natalia Wiszniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła pod słońcem. Wykładowca a zarazem właściciel pan Mariusz Skulski odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Instruktorzy pan Tadeusz i pan Marcin maja podejście do kursanta. Wytłumaczą wszystko od a do z spokojnie i bez nerwów. Z całego serca polecam tą szkołę! Pozdrawiam czort Natalia W !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Piotrowska

Beata Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze wspominam naukę w szkole jazdy Prymus, instruktorzy bardzo mili, można porozmawiać na różne tematy, co bardzo rozluźnia atmosferę, potrafią dotrzeć do kursanta, a także widać ze wykonują swoją pracę z powołania. Pan Mariusz bardzo dobrze przygotowuje z części teoretycznej z pewną dawką humoru, co sprawiło ze zajęcia nie były nudne. Z całego serca polecam szkołę jazdy PRYMUS :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Chochoł

Marta Chochoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkołę jazdy PRYMUS. Uważam, że przygotowanie pod względem teoretycznym przez Pana Mariusza było na wysokim poziomie z dodatkiem humoru. Jazdy miałam z Panem Marcinem, każdą godzinę wspominam bardzo miło, wiele się nauczyłam, plusem była także możliwość rozmowy na różne tematy, które rozluźniały atmosferę. Pan Marcin jest osobą bardzo opanowaną oraz zaangażowaną w swoją pracę. Najważniejszym plusem PRYMUSA jest sposób przekazywania wiedzy oraz indywidualne podejście do kursantów. Jeszcze raz POLECAM.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Krystian Rutkowski

Krystian Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadzony bardzo spokojnie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Zielińska

Katarzyna Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia teoria super prowadzona przez Pana Mariusza, a praktyka jeszcze lepsza dziękuję bardzo Panu Marcinowi za dużo cierpliwości ale również za wiedzie i umiejętności które przekazal tak że egzamin praktyczny jak i teoria zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Liss

Kamil Liss
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Oczywiście egzamin zdany za 1 razem , Świetni instruktorzy którzy doskonale przygotowują do zdania egzaminu , Pojazdy w idealnym stanie , Instruktorzy podchodzą do kursantów z szacunkiem i przekazują niezbędną wiedzę związaną z technika prowadzenia pojazdu . Bardzo polecam tę szkołę jeśli ktoś chce się zapisać na kurs prawa jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Hałaburda

Dominika Hałaburda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do Prymusa przeniosłam się po niemiłych doświadczeniach w innej szkole. To była najlepsza decyzja! Właściciel poprzedniej szkoły wmówił mi,że nie nadaje się do jazdy samochodem,powtarzał mi to tak często,że aż sama zaczęłam w to wierzyć-jak bardzo się myliłam! Bardzo serdecznie dziękuję Panu Mariuszowi ,Panu Marcinowi i Panu Piotrowi za to,że dzięki Nim uwierzyłam w siebie i nauczyłam się jeździć,co jeszcze kilka miesięcy temu,wydawało mi się niemożliwe. Pan Mariusz prowadzi szkołę wzorowo,jest nie tylko świetnym instruktorem,ale i bardzo sympatycznym człowiekiem. W chwilach zwątpienia,zawsze mogłam liczyć na Jego słowa wsparcia. Dzięki tak wspaniałym Instruktorom, każde skrzyżowanie da się zrozumieć,a sama jazda staje się przyjemnością. Po tak dobrym przygotowaniu,egzaminy państwowe są tylko formalnością :) Z czystym sumieniem mogę stwierdzić,że jest to najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam całą ekipę Prymusa :) Do zobaczenia na drodze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Nowak

Monika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Prymusa przeniosłam się z innej szkoły. Z góry zaznaczyłam, że miałam przeboje w poprzedniej i potrzebuję cierpliwego i wyrozumialego instruktora. Trafiłam pod skrzydła Pana Jacka, który jest oazą spokoju i cierpliwości, poza tym jest bardzo miłym i serdecznym człowiekiem. Bardzo dużo mnie nauczył. Większość godzin wyjezdziłam z Jackiem. Później jeździłam również z właścicielem Prymusa, Panem Mariuszem, Panią Ewą, Panem Tadeuszem, Panem Piotrem. Każda z tych osób wniosła coś innego do mojej nauki, ale najwięcej zawdzięczam Jackowi i Panu Mariuszowi. Zawsze dodawali mi otuchy, wiary w siebie, byli mili, wyrozumiali oraz cierpliwi. Pan Mariusz jako właściciel prowadzi szkołę na najwyższym poziomie, profesjonalnie, dba o każdy szczegół. Z czystym sumieniem polecam Prymusa, instruktorzy z wysoką kulturą osobistą, na poziomie, nie znajdziecie tam chamstwa ani pokrzykiwania. Myślałam, że nigdy nie zrobię prawa jazdy, dzięki Bogu trafiłam na nich i zawsze będę im wdzięczna, za stosunek jaki mają do kursantow. Wielki szacun dla całej ekipy. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję po stokroć. Monika Nowak.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Claudia Sawuła

Claudia Sawuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej godna polecenia! Dzięki mojej Pani Instruktor egzamin zdałam za pierwszym razem. Pani Ewa jest wyrozumiała, uczy przede wszystkim myślenia i przewidywania na drodze. Pełen profesjonalizm. Po jazdach z Panią Ewą egzamin państwowy to tylko formalność.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adriana Skulska

Adriana Skulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm! Teoria jak i praktyka przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. Widać, że instruktorzy wkładają całe serce, aby kursant zdał egzamin jak najlepiej. Szkoła godna polecenia ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Uciurkiewicz

Kuba Uciurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauczyłem się wszystkiego, co było potrzebne, instruktorzy wiedzieli co robią, a na zajęciach z teorii nie było nudno, zwłaszcza na pierwszej pomocy :D, prawko zdane za pierwszym razem (teoria jak i praktyka), wszystkim gorąco poleca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert MałoLepszy

Hubert MałoLepszy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po prostu doskonałe przygotowanie do egzaminu w miłej i przyjemnej atmosferze oraz ogromny plus za elastycznosc godzin co do prakryki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Romański

Mateusz Romański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełny profesjonalizm. Kurs teoretyczny został przeprowadzony w przyjemny, humorystyczny sposób. Instruktorzy cierpliwi i mili. Duża elastyczność w kwestii umawiania się na jazdy. Szkoła zdecydowanie godna polecenia!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Mularczuk

Julia Mularczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepszy wybor szkoly nauki jazdy i moja najlepsza decyzja, jaka moglam podjac zapisujac sie tam na kurs. Zajecia teoretyczne prowadzone przez P.Mariusza na najwyzszym poziomie- przyznam sie, ze nie mialam po nich wiekszej potrzeby zagladania do materiałów do nauki, poniewaz wiekszosc wynioslam z zajec. Jazdy zaczelam z P.Jackem, ktory wspaniale mnie do tego przygotowal, wytlumaczyl jak dziala maszyna i nauczyl od podstaw. Epizodycznie jazdy przeprowadzil ze mna P.Tadeusz, po ktorych wynioslam inne techniki prowadzenia (lecz rownie dobre i profesjonalne!)-P.Tadeusz bowiem skupial duzo uwagi na mojej technice jazdy, dzieki czemu czulam, ze te godziny byly maksymalnie wykorzystane. Ostatnim moim instruktorem byl P.Marcin, przy ktorym zdecydowalam sie zostac do konca swojej przygody z prawem jazdy. P.Marcin doszlifowal moja jazde, wprowadzil wspaniala atmosfere, dzieki czemu przestalam sie stresowac, nauczyl bezblednych manewrow i przygotowal do jazdy nie tylo na egzaminie, ale rowniez po nim, poniewaz nie boje sie wsiasc do samochodu sama. To fantastyczne podejscie do kursanta sprawilo, ze nie moglam sie doczekac nastepnych jazd i zalowalam, ze ten czas w samochodzie tak szybko leci. Jedyne, do czego moge sie przyczepic, to wyolbrzymianie niewygodnych sytuacji przez P.Mariusza, bowiem jak np. na wlasna reke próbuje sie zalatwic cos z instruktorem, P.Mariusz, jak tylko sie dowie, bezzwlocznie dzwoni do kursanta, by powiedziec mu "gdzie jego miejsce". Moze wlasnie takie podejscie jest gwarantem utrzymania placowki, by nic nie wychodzilo spod kontroli, lecz trzeba uwazac, bo naprawde niewiele potrzeba, by atmosfera w szkole znacznie sie pogorszyla. Mimo wszystko, jest to wspaniala szkola, z fantastyczna kadra. Sa to osoby znajace sie na rzeczy, wykonujace prace z pasja i zaangazowaniem. Z calego serca polecam wszystkim, ktorzy szukaja dobrej szkoly nauki jazdy w Szczecinie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Ciamaga

Ania Ciamaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, prawko zdane za pierwszym razem, polecam :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Grabowska

Julia Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła, w której nie ma być "milutko", ale w której masz nauczyć się jeździć, nie wydasz "mlionów monet" w WORDZie- bo zdasz za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ania Zöllner

Ania Zöllner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tej szkole jazdy sprawdziłam prawie każdego instruktora, I nie jest to żadna ukryta metafora. Wysoki poziom nauczania, klasa i poczucie humoru, To chyba wymogi w CV podczas naboru! Przyjemne jazdy i miła atmosfera, Godziny, które sobie sam kursant wybiera! Brzmi nierealnie? A jest do zrobienia - przychodząc na zajęcia uczeń aż się rozpromienia! Lokalizacja w centrum, świetne samochody, W tej szkole są chyba same wygody. Mówić o Prymusie to jednak za mało, Na kurs należy zapisywać się śmiało!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Krasiński

Eryk Krasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor, z którym jeździłem nie dość, że bardzo pozytywnie i z humorem prowadził zajęcia praktyczne to również nauczył mnie na tyle, że zdałem egzamin państwowy za pierwszym podejściem. To samo można powiedzieć o instruktorze prowadzącym zajęcia teorytyczne. Podejście szkoły do kursanta na wysokim poziomie, pomijając już łatwe i wszechobecne w naszych czasach załatwianie spraw drogą elektroniczną, to także należy pochwalić możliwość praktycznie całodobowego kontaktu telefonicznego w przypadkach „kryzysowych” lub po prostu ważnych pytań z osobą kompetentą, która zawsze potrafiła odpowiedzieć na pytania, a także poradzić co zrobić w wyżej wspomnianych sytuacjach kryzysowych. Ważną rzeczą jest także sposób przeprowadzania egzaminu teorytycznego. Możliwe jest tylko jedno podejście dziennie, co poniekąd zmusza zdających do sumiennej nauki. Próg 72pkt, aby zdać egzamin wewnętrzny także jest dużym bodźcem do solidnego przygotowania się do egzaminu państwowego, który dzięki temu zdaje się bez żadnych trudności. Wielkim plusem jest także jazda w ostatnich godzinach z różnymi instruktorami, gdzie każdy z nich dzięki swoim własnym doświadczeniom pomaga w jeszcze lepszym opanowaniu jazdy po mieście i dostrzega błędy, które zostały niedochwycone przez innych instruktorów. Dzięki temu, kończąc 30 godzin jazd możesz poczuć się solidnym kierowcą, który oczywiście jednak potrzebuje jeszcze sporo doświadczenia, które nabyje już po zdaniu egzaminów. Reasumując, polecam tą szkołe każdemu, kto chce zdać prawo jazdy szybko, a przede wszystkim dobrze się przy tym bawiąc. Pozdrawiam, E.K.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Panuciak

Marta Panuciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam szkołę, szczególnie instruktora Pana Marcina bez którego nie dałabym rady. Dziękuję jeszcze raz!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Ciejek

Wiktoria Ciejek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Doskonale podejście do kursanta, zarówno na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Instruktorzy bardzo cierpliwi, wyrozumiali i pomocni. Nawet przy małej dyspozycyjności na jazdy nie czekałam długo. Przynajmniej 4 godziny w tygodniu. Nie spotkałam się z żadna nie miłą sytuacją w trakcie kursu jak i po, przy wykupowaniu dodatkowych jazd przed egzaminem. W trakcie 2 godzin, instruktor przejechał wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne, które na drugi dzień dostałam. Wszystkie egzaminy wewnętrzne i państwowe pozdawane za pierwszym razem. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak