Nauka Jazdy PRYMUS

 432 opinie w tym 337 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy PRYMUS
ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)
71-681 Szczecin

Kontakt

Opis

https://www.youtube.com/watch?v=66g8E9CCHYASprawdź nasze wynikihttp://www.zdawalnosc.pl/18-szczecin-zdawalnosc-prawa-jazdy-zdawalnosc-ranking-szkol-jazdy-osk-wordNasz ośrodek stawia na wykwalifikowaną i doświadczoną kadrę instruktorską. Do każdego kursanta podchodzimy indywidualnie i dbamy o to, aby nauka w naszej szkole była efektywna i zaowocowała zdanym egzaminem państwowym za pierwszym razem! Kurs rozpoczyna się od zajęć teoretycznych, na których przyszli kierowcy zaznajamiają się z zasadami ruchu.Dlaczego warto skorzystać z naszej oferty:- bo dla nas Kursant jest Najważniejszy- bo mamy Super Instruktorów z bardzo dobrymi wynikami- bo nasza siedziba jest tuż przy WORD (bardzo dobry dojazd komunikacją miejską) - bo na nasz plac manewrowy dojedziecie Państwo w 5 min. od siedziby szkoły (nie tracąc czasu na stanie w korkach) i poruszając się cały czas po trasach egzaminacyjnych- bo żadna inna szkoła nie posiada tylu samochodów do szkolenia(8 x Toyota Yaris zakupionych w salonie, identycznych w wyposażeniu jak w WORD u nas Kursant decyduje kiedy zdaje egzamin państwowy, a nie szkoła podstawiając samochód w WORD w dogodnym dla szkoły, a nie koniecznie dla Kursanta dniu...- bo w cenie kursu gwarantujemy badania lekarskie, gwarantujemy w ramach kursu jazdy po torach manewrowych (łuk) WORD- bo nie ukrywamy kosztów a cena podana na stronie nie różni se od faktycznej- bo opinie, które możecie Państwo przeczytać na nasz temat są napisane spontanicznie po zdanym egzaminie, a nie pisane na zamówienie- bo nasz system planowania jazd pozwala na systematyczność w prowadzeniu zajęć praktycznych (każdy Kursant przynajmniej 3 razy w tygodniu ma zaplanowane jazdy)ZAPRASZAMY!!!

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów - zajęcia zdalne w trybie „live” z wykorzystaniem platformy ZOOM
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) na trasach egzaminacyjnych
dostęp do e-kursu na prawo jazdy „Teoria w domu”
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (dostęp do pełnej bazy pytań przez 120 dni, podręcznik do nauki)

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2900 zł

ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów - zajęcia zdalne w trybie „live” z wykorzystaniem platformy ZOOM
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris Hibryd) na trasach egzaminacyjnych
dostęp do e-kursu na prawo jazdy „Teoria w domu”
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (dostęp do pełnej bazy pytań przez 120 dni, podręcznik do nauki)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolenie uzupełniające skrzynia manualna
1 h – koszt 95 zł 10 h – koszt 900 zł dotyczy Kursantów spoza OSK Prymus
1 h – koszt 90 zł 10 h – koszt 850 zł dla Kursantów OSK Prymus

Szkolenie uzupełniające skrzynia automatyczna
1 h – koszt 95 zł 10 h – koszt 900 zł dotyczy Kursantów spoza OSK Prymus
1 h – koszt 90 zł 10 h – koszt 850 zł dla Kursantów OSK Prymus

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jagoda F ......k ip: 89.64.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam, profesjonalne podejście, świetna forma nauki, motywacji i prowadzenia. Super instruktor Pan Marcin i Pan Mariusz . Według mnie najlepsza szkoła nauki jazdy :) Zdane za pierwszym :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara A ............k ip: 185.212.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Pana Mariusza. Profesjonalizm, podejście do kursanta i sposób tłumaczenia dopasowany do potrzeb. Ogromne zaangażowanie i przede wszystkim wiedza, której brakuje w innych tego typu ośrodkach. Niestety wcześniej odbywany kurs w innej nierzetelnej (to chyba nawet zbyt słabe słowo)"szkole" maż zdecydował przerwać i dopiero w szkole Prymus dostał prawidłowe wskazówki i szkolenie z prawdziwego zdarzenia. Ogromne podziękowania dla Pana Mariusza za pomoc i doprowadzenie męża w tak sprawny sposób do zdanego egzaminu. Zyczę wszystkim, którzy chcą w miłej atmosferze nauczyć się prowadzić auto, aby trafili na tak dobrego instruktora. :) Panie Mariuszu, jeszcze raz ogromne podziękowania w imieniu Mohamed'a.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Renata D ......a ip: 5.173.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam szkołę jazdy "Prymus". Do egzaminu przygotowywał mnie najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić Pan Piotr Cz. Wierzył we mnie jak nikt inny i zawsze podnosił na duchu. Problematyczne sytuacje ćwiczyliśmy setki razy do skutku. Dziękuję za wszystko Panu Mariuszowi i Panu Piotrowi. Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Amelia B ......... ip: 89.229.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam egzamin za 7 razem, a to wszystko dzięki Panu Marcinowi, z którym miałam przyjemność jeździć przed egzaminem. Przyjazna atmosfera w aucie i spokojne podejście do kursanta. Po 10h z Panem Marcinem czułam sie lepiej za kierownicą i pewniej niż po 30h jazd z innym instruktorem, wiec to o czymś świadczy :) Mogę w 100% polecić Pana Marcina!!! Amelia

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Weronika J ....k ip: 37.47.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Egzaminy państwowe oba zdane za pierwszym razem. Pan Mariusz - instruktor od teorii i praktyki, z którym miałam przyjemność jeździć, bardzo dobrze przygotowuje z teorii, atmosfera jest bardzo przyjazna tak, że z chęcią uczęszczałam na zajęcia :) Jazdy również bezproblemowo, dobre podejście do kursanta, wszystko na najwyższym poziomie. Duża elastyczność w umawianiu jazd, przyjazna atmosfera i super kadra zdecydowanie na plus!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej S .......o ip: 83.25.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna kadra, zajęcia teoretyczne przeprowadzone profesjonalnie, z humorem i przede wszystkim potrafią zaciekawić. Jazdy w miłej atmosferze z masą przydatnych informacji oraz możliwością zobaczenia największych pułapek czekających na egzaminie państwowym. Polecam najlepsza szkoła jazdy :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mazur J .....a ip: 94.254.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Najlepsza szkoła w Szczecinie. Wykłady u p. Mariusza bardzo ciekawe, udzielane bardzo dobre rady, które się przydają podczas praktyk. Instruktorzy z powołania. Jeździłam z p. Jackiem i z p. Tadeuszem najczęściej, są bardzo cierpliwi i bardzo spokojnie przekazują swoją wiedzę. Dziękuję za kurs jak i za praktyki. Szczęśliwa kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

K. S .......... ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć polecam oczywiście szkole prymus, ponieważ wiedzą jak dobrze nauczyć. Z tą szkołą napewno zdasz za 1 razem. Powodzenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata M .........a ip: 62.69.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Prymusa, jeśli ktoś naprawdę chciałby nauczyć się jeździć. Czas na teorii, jak i praktyce wykorzystany był w 100%. Choć z początku miałam obawy przed samą jazdą, to instruktor z którym miałam najwięcej godzin motywował mnie i sprawił, że uwierzyłam w siebie. Jeździłam z kilkoma instruktorami i każdy wniósł coś nowego do mojej jazdy oraz wspierał dobrym słowem, w chwilach kiedy tego potrzebowałam. Właścicielowi szkoły zależy na jak najlepszej atmosferze i wynikach, a nie wyłącznie na zarobku. Prowadzi szkołę bardzo profesjonalnie i nie wypuści na egzamin osoby, która nie jest przygotowana. Miałam przyjemność jeździć z Panami: Piotrem, Radkiem, Marcinem i Mariuszem, którzy robili wszystko, abym się nie stresowała i jeździła z głową. Gdybym miała znów wybrać szkołę do nauki jazdy, to odpowiedź byłaby prosta TYLKO PRYMUS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mirella C .....t ip: 37.47.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe miejsce, w którym można spotkać instruktorów wyłącznie z powołania. To nie tylko kierowcy z ogromnym doświadczeniem ze strony praktycznej obsługi samochodu, lecz przede wszystkim ludzie, którzy z pasją podchodzą do każdej godziny jazdy, którzy udowadniają czynem, a nie słowem, że prawo jazdy jest w zasięgu każdego. Naprawdę miło wspominam wszystkich instruktorów, z którymi miałam przyjemność jeździć, lecz szczególne moje ukłony idą w kierunku pana Tadeusza Kaczmarka, który wierzył we mnie nawet wtedy, kiedy mi samej było trudno uwierzyć w przyszły sukces. Doskonale wytłumaczona przez pana Mariusza teoria, zaowocowała nie tylko zdanym egzaminem teoretycznym, ale przede wszystkim tym, że z pewnością siadam za kierownicą. Ta szkoła zdecydowanie wiedzie prym!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna P ... ip: 188.47.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę polecić szkołę jazdy PRYMUS ul. Komuny Paryskiej 20 (SP 18) w Szczecinie. Dobra organizacja (można zapisywać się na jazdy przez sms - podajesz dni dyspozycyjne i otrzymujesz sms'a z terminami jazd - mega wygodne!). Miałam jazdy z kilkoma Instruktorami (bo tak chciałam) i każdy mnie czegoś innego nauczył. Prawko zdane :-)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka G ....k ip: 89.229.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole Prymus kazdemu kto chce sie nauczyc dobrze jezdzic. Szkola prowadzona bardzo profesjonalnie przez pana Mariusza, ktory chociaz wydaje sie byc surowym czlowiekiem to jest dodatkowo bardzo mily, wyrozumialy i szuka wlasciwych metod dla kazdego kursanta. Teoria prowadzona przez niego pozwala lepiej zrozumiec przepisy nawet tym, ktorzy nic o nich nie wiedzieli wczesniej. Pan Jacek, z ktorym najwiecej przejezdzilam godzin to bardzo spokojny i kulturalny czlowiek. Cierpliwie odpowiada na kazde pytanie. Dzieki niemu nie stresowalam sie nigdy i polubilam jazde samochodem. Pozdrawiam cala szkole Prymus a panu Jackowi i Mariuszowi jeszcze raz dziekuje. Nigdy nie przypuszczalam ze egzamin zdam za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr L .......z ip: 89.229.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Prymusa trafiłem przez czysty przypadek. Teoria wyłożona w humorystyczny sposób ale na pewno efektowne. Jazdy z Panem Tadeuszem Kaczmarkiem to była czysta przyjemność. Przygotował mnie idealnie i egzamin praktyczny zarówno jeden jak i drugi zdany za pierwszym razem. Szacunek dla Pana Mariusza za prowadzenie tak dobrej szkoły :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał U .....z ip: 94.254.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła, która umie uczyć, nie ignoruje elementów kursu. Szanuje kursanta i wysyła go dobrze przygotowanego na egzamin. Jeśli ktoś chce, to dzięki tej szkole zda przy pierwszym podejściu. Sprawdziłem, polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian N ...o ip: 89.228.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, nie zawiodłem się w ogóle.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Karol W .......a ip: 83.11.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, szacunek dla kursanta i zawsze miła atmosfera. Polecam gorąco.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jacek ...........i ip: 78.88.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No cóż, za namową córki trafiłem do PRYMUSIKA pod skrzydła Marcina którego serdecznie pozdrawiam przy okazji. Wykazał się dużym spokojem ( choć raz udało mi się go wyprowadzić z równowagi), profesjonalizmem. Rzeczowy, cała masa jakże skutecznych i potrzebnych informacji w trakcie kursu. Przekazywał całą swoją wiedzę w sposób zrozumiały którą praktycznie w razie potrzeby powtarzaliśmy do bólu.Duża kultura osobista, wiedza przekazana przez Marcina podczas zajęć praktycznych pozwoliły mi zdać za pierwszym razem z czego strasznie się cieszę. Sama szkoła, nie ma się do czego przyczepić duża elastyczność,bardzo ciekawe zajęcia teoretyczne sprawdzające w trakcie na bieżąco stopień zrozumienia jak również przyswajana przez kursantów poruszanych zagadnień.Zero nudy,przy okazji pozdrawiam PREZESA Mariusza który prowadzi zajęcia teoretyczne i któremu lekko skomplikowałem życie :-)))). Ogólnie szkołę gorąco polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria G ......a ip: 83.8.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy wybór jaki mogłam dokonać wybierając szkołę jazdy.Super atmosfera,pełen profesjonalizm,instruktorzy ze świetnym podejściem do kursanta,cierpliwi,przyjaźni i wyrozumiali.Szkoła naprawdę godna polecenia !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja R ....k ip: 178.183.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam Naukę Jazdy Prymus! Miałam przyjemność trafić pod opiekę Pana Marcina. To prawdziwy instruktor z powołania z odpowiednim podejściem do kursanta. Jest niezwykle cierpliwym człowiekiem i bardzo dużo tłumaczy. Nasze spotkania przebiegały w miłej, bezstresowej atmosferze, z dużą ilością śmiechu i rozmów :) Jego profesjonalizm, zaangażowanie i konstruktywne rady sprawiły, że po zaledwie sześciu jazdach podeszłam do egzaminu pewna swoich umiejętności i ze spokojem. Oczywiście uzyskałam wynik pozytywny :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Estera D .......a ip: 88.156.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam naukę w szkole jazdy Prymus. Po 5 latach przerwy(kurs był robiony gdzie indziej)poszłąm do Prymusa zrobić kurs jeszcze raz. Jestem bardzo zadowolona, Instruktorzy Prymusa przygotowali mnie na tyle solidnie, że egzamin zdany za pierwszym razem:) Wielkie podziękowania dla Pana Mariusza, który cierpliwie tłumaczy teorię i pomaga każdemu zrozumieć zasady ruchu drogowego. Każdy z instruktorów jest inny , dzi.ęki czemu każdy wnosi w naszą jazdę coś od siebie . Jeszcze raz wielkie dzięki za szkołę jazdy Prymus!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika A .......a ip: 89.229.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez wątpienia jedna z najlepszych szkół jazdy w Szczecinie. Kurs teoretyczny w postaci wykładu przeprowadzony na najwyższym możliwym poziomie przez profesjonalnego i wymagającego właściciela szkoły. Już na pierwszych zajęciach zauważalne jest ogromne doświadczenie w kształceniu kursantów zainteresowanych egzaminem na prawo jazdy, ale także pogoda ducha i poświęcenie swojej pracy. Teoretyczne wykłady, nauka własna z pomocą książki z wszelkimi niezbędnymi informacjami o ruchu drogowym i obowiązujących przepisach oraz 90-dniowy pakiet testów i egzaminów z pytaniami z bazy egzaminów państwowych zostają przypieczętowane egzaminem dopuszczającym do jazd. Z całego serca polecam Pana Marcina - instruktora doświadczonego, z sercem wykonującego swój zawód. Właściwy człowiek na właściwym miejscu :). Co najważniejsze jazdy odbywają się w bardzo miłej i luźnej atmosferze dzięki czemu my, kursanci, umiejętności pochłaniamy szybko i dodatkowo czerpiemy z tego ogrom przyjemności :). Jazdy odbywają się minimum 3 razy w tygodniu, w zależności od podawanej co tydzień dyspozycji. Dzięki temu jazdy są dostosowane do planów kursanta a nie plany do z góry wyznaczonych wcześniej jazd :). Jazdy zawsze odbywają się punktualnie, czas jest maksymalnie wykorzystywany a swoje umiejętności możemy ćwiczyć na drogach egzaminacyjnych. Kurs zakończony jest egzaminem wewnętrznym teoretycznym, jak i praktycznym. Co ważne, mimo zakończenia kursu instruktorzy doradzają i wskazują co warto poćwiczyć aby na egzaminie państwowym nie narazić się na dodatkowy stres. Innymi słowy, szkoła nie wypuści zanim nie będzie pewna, że na drodze nie stworzymy zagrożenia innym, ale między innymi samym sobie :). Pracownicy szkoły jazdy Prymus dadzą wszystko czego potrzebują kursanci. Jedyne wymagania wobec kursanta: punktualność, dojrzałość i głowa na karku :). Serdecznie polecam wszystkim, którzy liczą na pełny profesjonalizm i chcą, aby wydane pieniądze nie poszły w błoto. Pozostaje tylko zaprosić do grona Prymusów! :) 

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol N ........z ip: 83.11.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, doświadczeni instruktorzy, świetnie dopasowany grafik. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz ....k ip: 94.254.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, nauka na najwyższym poziomie i wyrozumiałość instruktorów. Polecam każdemu !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina ........ ip: 89.64.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę. Pan Mariusz prowadzi zajęcia teoretyczne w bardzo ciekawy sposób. Poświęca sporo czasu na wyjaśnienie najważniejszych kwestii. Widać, że po prostu ma dar do nauczania. Instruktorzy od jazd, są bardzo dobrze wykwalifikowani i potrafią dotrzeć naprawdę do każdej osoby, aby mogła zrozumieć najważniejsze i najbardziej potrzebne rzeczy. Jestem osobą, która nigdy przedtem nie miała do czynienia w samochodem i do tego jestem trochę bardziej osobą nerwową i wymagałam większej ilości godzin i większej uwagi na wyjaśnienie pewnych rzeczy. Dzięki dobrej współpracy z instruktorami udało mi się osiągnąć mój cel- zdałam za trzecim razem i uważam, że jest to spory mój sukces i osiągnęłam go, ponieważ poszłam do najlepszej szkoły JAZDY w CAŁYM SZCZECINIE !!! =) polecam :D :D :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan D ....k ip: 79.186.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapisując się do Prymusa już na samym początku byłem zadowolony z postawy w stosunku do kursanta, poczucie humoru jak najbardziej na plus. Należy również pochwalić sposób wyjaśniania trudniejszych pojęć na samym kursie, sam prowadzący jak i ratownik już na samym starcie przekonują, że są odpowiednimi ludźmi na odpowiednim miejscu. Gdy już przejdziemy przez ścisłą teorie nadejdzie czas na jazdy gdzie czeka na nas wykwalifikowna kadra sympatycznych instruktorów. Dzięki tym wszystkim czynnikom podchodziłem do każdego z egzaminów bez strachu o brak doszkolenia przez szkołę jazdy. Życzę powodzenia wszystkim przyszłym kursantom :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila Z ....... ip: 37.47.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do Prymusa trafiłam po 5 letniej przerwie w robieniu prawka w innej szkole jazdy i była to najlepsza decyzja w moim życiu. Jazdy, instruktor (P.Jacek B.), atmosfera i wiedza były na najwyższym poziomie. Pan Jacek dodał mi odwagi i dzięki niemu jazda po Szczecinie stała się bardzo przyjemna i bezstresowa. Z całego serca polecam tę szkołę i Pana Jacka. Egzamin zdany za 1.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna P .......a ip: 94.254.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, właśnie ukończyłam przygodę z nauką jazdy Prymus i jestem w 100% zadowolona. P.Mariusz Sekulski właściciel szkoły potrafi wiedzę teoretyczną na zajęciach przekazać w sposób zrozumiały i ciekawy oraz ma dobry kontakt ze swoimi kursantami co powoduje, że cały kurs idzie sprawnie i szybko. Z mojej perspektywy bardzo obawiałam się zajęć praktycznych i tego na jakiego instruktora trafię lecz P.Mariusz z tym doborem trafił idealnie i lekcje miałam z P.Jackiem. Świetny instruktor i człowiek, nie było problemu ze złapaniem kontaktu, więc same jazdy odbywały się w super atmosferze. Mojego instruktora cenię za cierpliwość do mojej osoby, a także za wiedzę, którą mi przekazał i dobre rady. Nie wspominając o wiarę we mnie w chwilach zwątpienia. Jeżeli miałabym polecać szkołe jazdy Prymus to z czystym sumieniem i zadowoleniem bym to zrobiła. Jeszcze raz dziękuję z całego serca P.Mariuszowi i P.Jackowi za to, że dzięki Nim prawo jazdy już mam za sobą. Polecam w 100%.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian T .....k ip: 37.47.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybrałem tę szkołę w ciemno, mój kurs trwał dość długo ale to przez mój napięty grafik. 27 czerwca zdałem egzamin co prawda za drugim razem, ale uważam że byłem dobrze przygotowany, po prostu stres zrobił swoje. Ważne że mam to już za sobą. Moim głównym instruktorem był Pan Piotr, bardzo miły człowiek, każda jazda z nim to przyjemność, bardzo dobrze wspominam też pana Marcina, z którym miałem jazdy dodatkowe. Ogólnie polecam tą szkołę, nie zawiodłem się i już poleciłem dwóm kolegą którzy zaczynają tam kurs od lipca.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Weronika w ....r ip: 83.20.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil M ......i ip: 188.146.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak