Nauka Jazdy Marcin Sokół

 128 opinii w tym 70 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy Marcin Sokół
ul. Grodzka 7 (I piętro)
70-560 Szczecin

Kontakt

Opis


Poznaj naszą szkołę jazdy

W naszej szkole nauki jazdy pragniemy wyszkolić kierowcę posiadającego dobrą znajomość przepisów ruchu drogowego oraz poprawną technikę prowadzenia pojazdu. Podczas kursu prawa jazdy przekazujemy podstawowe wiadomości z zakresu obsługi samochodu oraz uczymy, jak kulturalnie zachować się na drodze i udzielić pierwszej pomocy w razie wypadku.

Nauka jazdy prowadzona jest w nowych, klimatyzowanych samochodach Toyota Yaris – pojazdach stosowanych na egzaminach państwowych. Każdego uczestnika kursu prawa jazdy uczymy prowadzić takie auto, na jakim będą egzaminowani, co daje im odpowiednie przećwiczenie i komfort psychiczny. Sala wykładowa, w której odbywa się część teoretyczna kursu prawa jazdy, wyposażona jest w niezbędne pomoce dydaktyczne oraz komputery z testami, które uczestnicy kursu będą musieli zdać na egzaminie teoretycznym. Nasza szkoła jazdy w Szczecinie oferuje niezbędną pomoc kursantom, dlatego każdy z nich może bezpłatnie poćwiczyć rozwiązywanie zadań, także poza godzinami szkoleń. Podczas kursu na prawo jazdy odbywają się zajęcia z pierwszej pomocy, które prowadzone są przez lekarza specjalistę chorób wewnętrznych.
Indywidualne podejście

Jesteśmy szkołą jazdy, która indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Nasi instruktorzy wiedzą, że każdy uczeń ma inne umiejętności, zdolności i potencjał. Dopasowujemy tok nauki jazdy do każdego z osobna. Jesteśmy elastyczni – ustalamy terminy i godziny zajęć zgodnie z możliwościami kursantów, a nie instruktora nauki jazdy. Staramy się kierować wyrozumiałością, odpowiadamy na wszelkie pytania i tak planujemy zajęcia praktyczne, by w pełni przećwiczyć wszystkie manewry i doszlifować słabsze strony poszczególnych osób. Niepewnym uczniom proponujemy także jazdy dodatkowe i jazdy doszkalające, które pomogą dopracować jazdę. Nie zwlekaj i zapisz się na kurs prawa jazdy !
Kontakt

Każdy nasz instruktor nauki jazdy posiada nie tylko niezbędne uprawnienia do prowadzenia kursu na prawo jazdy, ale także potrafi rozmawiać z drugą osobą. Wiemy, że pierwsze zajęcia w szkole jazdy mogą być dla wielu osób bardzo stresujące – staramy się, aby ten stres nie zdominował Waszych umiejętności. Gwarantujemy profesjonalne podejście.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2349 zł

14.06.2021

ul. Grodzka 7 (I piętro)

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - możliwość nauki w wersji e-learning, ilość miejsc ograniczona (8-10 osób) 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie Cena kursu: -> kurs dla osób uczących się - 2299 zł -> kurs dla osób nie uczących się - 2349 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kasia Kruk

Kasia Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić szkołę jazdy Sokół. Wszyscy instruktorzy bardzo sympatyczni, profesjonalni. Pani Elwira to cudowna kobieta, która zawsze jak ma tylko luke to chętnie Ciebie wcisnie na jazdy :) Dziękuję bardzo Panu Mirkowi za porządne przygotowanie do egzaminu i za dużą dawkę śmiechu podczas jazd. Jak najbardziej będę polecać innym :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Kowalczyk

Małgorzata Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Prawo jazdy zdane za drugim razem. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone bardzo sprawnie. Zajęcia praktyczne przebiegały w miłej atmosferze. Zero stresu. Instruktorzy wyrozumiali, bardzo dobrze przekazują wiedzę. Każdy może nabyć świetnych umiejętności i czuć się pewnie na drodze. Dziękuję bardzo Panu Tomkowi i Marcinowi, dzięki nim zdałam tak szybko!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Nikola Gardela

Nikola Gardela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs okej, ale dodatkowe godziny z Panem Marcinem pomogły mi zdać egzamin za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Dawid Tabaka

Dawid Tabaka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła!!! Pani Elwira, sekretarka, cudowna kobieta pod każdym aspektem, ze wszystkim da się dogadać. Nigdy nie spotkałem się z tak miłą, sympatyczną i pokojową osobą. Pan Marcin w bardzo ciekawy i fajny sposób prowadzi teorię, myślałem, że teoria będzie nudna, ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że dobrze się bawiłem. Instruktorzy jazd bardzo profesjonalni i mili. Szczególne wyróżnienie dla Panów Mariusz, Krzysztofa i Mirka naprawdę wysoce wykwalifikowani instruktorzy z długim stażem. W samej szkole czuć rodzinna atmosfera. Polecam !!!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Marciniak

Natalia Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy, cudowne podejście do kursanta. Pan Marcin bardzo wyrozumiały z poczuciem humoru, który potrafi zniwelować stres. Świetny jako instruktor, z wielkim doświadczeniem ;)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Pietysz

Wiktoria Pietysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę nauki Jazdy. Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach tylko z Panem Krzysztofem, ale uważam, że nie mogłam trafić lepiej, nie rozpraszało mnie grające adio. Dodatkowo Pan Krzysztof ma anielską cierpliwość i naprawdę świetnie tłumaczy wszystkie przepisy i daje super wskazówki na egzamin. Zajęcia teoretyczne z Panem Marcinem przebiegły w super atmosferze. Oczywiście jeszcze najlepsza i niezawodna w szukaniu terminów, Pani Elwira. Całej załodze tej szkoły, należą się ukłony.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Amelia Cel

Amelia Cel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta polecania :)) Zero problemów, wykłady bardzo przyjemne z humorem i w miłej atmosferze. Dzięki pani Elwirze wszystkie jazdy wyjeździłam w mniej niż półtorej miesiąca! Instruktorzy sympatyczni, jazdy odbywają się bez stresu. Jedynym wyjątkiem jest instruktor Krzysztof u którego jest dosyć grobowa atmosfera, jest wymagający ale za to bardzo dobrze przekazuje wiedzę i dużo osób zdaje u niego za pierwszym razem. Jeszcze raz chciałam pochwalić panią sekretarkę która zawsze robiła wszystko w swojej mocy żeby umówić dodatkowe godziny w wyznaczonym terminie :D

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Szczepanek

Monika Szczepanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naukę Jazdy Marcin Sokół będę polecała każdemu. Pełne profesjonalizmu podejście do kursanta. Instruktorzy z którymi miałam przyjemność jeździć; Tomek R. oraz Grzegorz są rzeczowi, kompetentni, z uśmiechem wytłumaczą wszystko więc polecam ich z czystym sumieniem. Natomiast największe podziękowania dla Marcina S , dzięki któremu jazdy to była czysta przyjemność; instruktor przez duże I, cierpliwy, wyrozumiały, uśmiechnięty z poczuciem humoru. Podziękowania dla Pani Elwiry, która w magiczny sposób potrafiła znaleźć godzinkę czy dwie z dnia na dzień. Hasło ze strony Nauki Jazdy Marcin Sokół "Nauczymy jeździć każdego" sprawdza się w 200 %. Dziękuję......:-)

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Kwasigroch

Agata Kwasigroch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam . Pani Elwira bardzo kompetentna kobieta. Pan Marcin bardzo dobry instruktor !!!!Do dzis pamietam jego slowa w praktyce i mysle ze zapamietam do konca zycia . Pan Mirek i Pan Grzesiu rozwniez bardzo dobrzy instruktorzy!!! Bardzo polecam z calego serca . Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem .

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Серік Пастух

Серік Пастух
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super,mega pozytywna atmosfera jak na kursie tak i na jazdach,z pani Elwirą wszystko da się załatwić w najkrótszym terminie,pan Michał świetny instruktor. Serdecznie polecam!!!!!!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Grzeszak

Adam Grzeszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła! Polecam jazdy z p. Tomkiem R., dzieki niemu udało się zdać za pierwszym razem! Miła atmosfera, bardzo miła pani Elwira (p. sekretarka).

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Kort

Kamil Kort
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, dobra atmosfera i idzie się dogadać. Instruktor Pan Marcin świetny fachowiec z poczuciem humoru. Sekretarka Pani Elwira bardzo sympatyczna osoba. Śmiało można polecić, na egzaminie nic nie zaskoczyło i bez strachu można zdać za pierwszym razem

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Martyna Hołubczak

Martyna Hołubczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie polecam tę Szkołę jazdy. Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru. Świetne podejście instruktorów, w szczególności Pana Marcina, z którym jazda to czysta przyjemność. Atmosfera w samochodzie była luźna, nie zabrakło żartów, ale profesjonalizmu i nauki również. Pan Marcin to świetny instruktor, z powołania a nie z przymusu. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, wcale bym się nie zawahała. Zajęcia teoretyczne również super prowadzone, dużo się z nich zapamiętuje, przez co łatwiej podejść do jazdy. Nie można również zapomnieć o przemiłej Pani Elwirze, która zawsze bez problemu dopasowywała godziny jazdy, i odpowiadała z cierpliwością na wszystkie pytania. Każdemu będę polecać to miejsce! ;)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Łukasz Woźniczka

Łukasz Woźniczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Nie było problemów z ustalaniem terminów jazd. Jerzeli coś sie z nimi zmieniało nie było problemów z odwołaniem. Jerzeli jazda z jakiś powodów niemogła sie odbyć powiadamiali o tym wcześniej. Ja jeżdziłem z Krzysztofem i był to wymagajoncy instruktor ale bardzo go polecam (zdałem za pierwszym razem). Ogulnie bardzo dobra szkoła

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Dolińska

Martyna Dolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy, do której kiedykolwiek mogłam trafić. Wszyscy instruktorzy są mili, cierpliwi, wyrozumiali oraz mają duże poczucie humoru, dzięki czemu jazdy przebiegają w świetnej atmosferze. Wytłumaczą najprościej jak się da każda niejasna dla nas zasadę, tak abyśmy ją zrozumieli i zapamiętali. Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić Naukę Jazdy Marcin Sokół.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Delner

Piotr Delner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkółka warta polecenia, instruktorzy bardzo zaangażowani w nauke kursanta, żadna droga na egzaminie państwowym mnie nie zaskoczyła, cały szczecin zapoznany, nic tylko polecać.. :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Natalia Brzeska

Natalia Brzeska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Tomek R super podejście, bez stresu, wszystko super wytłumaczone, przyszłam z innej szkoły jazdy i to była najlepsza decyzja. Polecam:)

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Jackowski

Daniel Jackowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, instruktorzy pierwsza Klasa, Pan Mariusz najlepszy instruktor z jakim jeździłem przez całe szkolenie. Pan Marcin jest za to najlepszym instruktorem, z którym miałem do czynienia na dodatkowych jazdach. Jeżeli się zastanawiacie czy tu zacząć kurs, nie martwcie się, do lepszej szkoły niż ta nie możecie pójść.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Pawłowski

Dominik Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna organizacja, najlepsi instruktorzy oraz oczywscie niesamowite zgranie z Panią Elwirą dzięki której 30 godzin jazd wyjeżdziłem w mgnieniu oka! Stan pojazdów "L" zawsze w jak najlepszym porządku nic się nie psuje, zawsze czysto i pachnąco.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pati Pati

Pati Pati
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie, swietni instruktorzy super klimat , egzamin zdany za 1 razem ! Gorąco polecam ! Pozdrowienia dla Pana Marcina instruktora o wielkim sercu !

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Ruda

Karolina Ruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam te szkołe jazdy. Sama wybrałam ją ze względu na polecenia znajomych, którzy szczęśliwie zdawali egzamin za pierwszym razem i nie zawiodłam się. W szkole panuje miła atmosfera, zarówno przy umawianiu sie na jazdy, jak i w trakcie jazd. Dziękuję Panu Mirkowi, Marcinowi, Tomkowi R. za pomoc w osiągnieciu celu :)!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Falińska

Marta Falińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki tej szkole udało mi się szybko zdać egzamin na prawo jazdy, na czym bardzo mi zależało. Bardzo miła atmosfera, i wyrozumiali instruktorzy! Polecam pana Marcina, Mirka, Tomka oraz Grześka. Nauka jazdy przebiegała w sympatycznej bezstresowej atmosferze, a jednocześnie była skuteczna. Dzięki temu sam egzamin państwowy nie był w cale taki stresujący, jak niektórzy go opisują ;)

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Nastazja Dibrova

Nastazja Dibrova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkole jazdy! Wszystko dobrze zorganizowane, bardzo miła atmosfera, prawie wszystcy instruktorzy wyrozumiali wszystkiego nauczą i powtórzą, dzieńki temu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :) Jedynie tylko nie polecam instruktora Pana Michała - najgorsze jazdy z nim. Miałam poczucie, ze on prowadzi, a ja tak sobie tu siedze, zeby się nie nudziło(

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabi Lewandowska

Gabi Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko dobrze zorganizowane , bardzo miła atmosfera , instruktorzy wyrozumiali wszystkiego nauczą i powtórzą , bardzo polecam tą szkole jazdy która bardzo mi pomogła zdać egzamin państwowy za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Ślęczka

Kuba Ślęczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane na spokojnie za pierwszym razem teoria jak i praktyka. Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie, super atmosfera, empatyczni i bardzo dobrzy instruktorzy (polecam Pana Marcina, Mirka, Grzegorza i Tomka), bardzo komfortowo, elastyczne i indywidualne podejście do kursanta. Wszystko dzięki najlepszej Pani Elwirze, która jest niezastąpiona. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Olejnik

Mateusz Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po długim czasie zwlekania z prawem jazdy, zdecydowałem się i mimo pracy i napiętego grafiku udało mi się umówić jazdy dzięki super Pani Elwirze, a dzięki ekstra instruktorom niedawno zdać egzamin! Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Gratulujemy. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Magda

Kacper Magda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ????

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Podgórski

Kuba Podgórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Fajna atmosfera instruktorzy sa wyrozumiali I dostosowuja sie do potrzeb kursanta. Marcin Sokol jako instruktor wiadomo najlepszy. Milo wspominam, udalo sie zdac za 1 razem :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jacek Qrantowicz

Jacek Qrantowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

doszkolenie przed egzaminem. zdane za pierwszym podejściem

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Pszczoła

Kuba Pszczoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wypas bez żadnego ale, a instruktora takiego jak Grzesiek to ze świecą szukać,polecam!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak