Nauka Jazdy Marcin Sokół

 128 opinii w tym 70 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy Marcin Sokół
ul. Grodzka 7 (I piętro)
70-560 Szczecin

Kontakt

Opis


Poznaj naszą szkołę jazdy

W naszej szkole nauki jazdy pragniemy wyszkolić kierowcę posiadającego dobrą znajomość przepisów ruchu drogowego oraz poprawną technikę prowadzenia pojazdu. Podczas kursu prawa jazdy przekazujemy podstawowe wiadomości z zakresu obsługi samochodu oraz uczymy, jak kulturalnie zachować się na drodze i udzielić pierwszej pomocy w razie wypadku.

Nauka jazdy prowadzona jest w nowych, klimatyzowanych samochodach Toyota Yaris – pojazdach stosowanych na egzaminach państwowych. Każdego uczestnika kursu prawa jazdy uczymy prowadzić takie auto, na jakim będą egzaminowani, co daje im odpowiednie przećwiczenie i komfort psychiczny. Sala wykładowa, w której odbywa się część teoretyczna kursu prawa jazdy, wyposażona jest w niezbędne pomoce dydaktyczne oraz komputery z testami, które uczestnicy kursu będą musieli zdać na egzaminie teoretycznym. Nasza szkoła jazdy w Szczecinie oferuje niezbędną pomoc kursantom, dlatego każdy z nich może bezpłatnie poćwiczyć rozwiązywanie zadań, także poza godzinami szkoleń. Podczas kursu na prawo jazdy odbywają się zajęcia z pierwszej pomocy, które prowadzone są przez lekarza specjalistę chorób wewnętrznych.
Indywidualne podejście

Jesteśmy szkołą jazdy, która indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Nasi instruktorzy wiedzą, że każdy uczeń ma inne umiejętności, zdolności i potencjał. Dopasowujemy tok nauki jazdy do każdego z osobna. Jesteśmy elastyczni – ustalamy terminy i godziny zajęć zgodnie z możliwościami kursantów, a nie instruktora nauki jazdy. Staramy się kierować wyrozumiałością, odpowiadamy na wszelkie pytania i tak planujemy zajęcia praktyczne, by w pełni przećwiczyć wszystkie manewry i doszlifować słabsze strony poszczególnych osób. Niepewnym uczniom proponujemy także jazdy dodatkowe i jazdy doszkalające, które pomogą dopracować jazdę. Nie zwlekaj i zapisz się na kurs prawa jazdy !
Kontakt

Każdy nasz instruktor nauki jazdy posiada nie tylko niezbędne uprawnienia do prowadzenia kursu na prawo jazdy, ale także potrafi rozmawiać z drugą osobą. Wiemy, że pierwsze zajęcia w szkole jazdy mogą być dla wielu osób bardzo stresujące – staramy się, aby ten stres nie zdominował Waszych umiejętności. Gwarantujemy profesjonalne podejście.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2349 zł

14.06.2021

ul. Grodzka 7 (I piętro)

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - możliwość nauki w wersji e-learning, ilość miejsc ograniczona (8-10 osób) 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie Cena kursu: -> kurs dla osób uczących się - 2299 zł -> kurs dla osób nie uczących się - 2349 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sandra G .......... ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Każdy instruktor podchodzi indywidualnie do kursanta. Najlepsza szkoła w Szczecinie, polecam!!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina K ...... ip: 37.30.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję z całego serca że udało mi się poznać tą cudowna szkołę jazdy! Kursu tu nie ukończyłam, jednak jazdy doszkalające pozwoliły mi się przygotować o wiele lepiej, uwierzyć w siebie i zdać dziś egzamin za pierwszym razem!! Podziękować najbardziej powinnam Panu Mirkowi i Pani Elwirze ❤️ Pan Mirek to nie tylko świetny instruktor z ogromną wiedzą i doświadczeniem, to także przyjaciel, który kopnie Cię w tyłek gdy tylko zwątpisz w siebie. Dziękuję za tą wiarę, dziękuję za każdą godzinę, dziękuję za wskazówki, dzięki którym jazda stała się prostsza. Jest Pan wielki! Pani Elwirze dziękuję za zawsze pozytywne nastawienie, za śmiech w słuchawce, za znalezienie zawsze wyjścia z każdej sytuacji, aby każdemu dogodzić i aby każdy był zadowolony. Wspaniała kobieta! Polecam z całego serca to miejsce! Nigdy nie zapomnę, że to dzięki wam będę śmigać po ulicach ❤️

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał R .....i ip: 89.67.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca tą szkołę jazdy. Miałem przyjemność jeździć z P. Tomkiem oraz P. Krzyskiem - oboje to profesjonaliści oraz ludzie z powołania. Żadnych stresów, personalne podejście do kursanta. W biurze pracuje P.Elwira - najserdeczniejsza osoba jaka spotkałem w swoim życiu. Zawsze chetna do pomocy, umiała znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Gdyby była taka możliwość , dałbym 6 gwiazdek :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K K ip: 37.47.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę jak najbardziej polecam. Ze względu na pracę mogłam jeździć tylko popołudniami i w weekendy, dlatego jeździłam z różnymi instruktorami. Myślę, że moge polecić każdego, jednak p. Krzysztof, mimo bardzo dużej wiedzy i umiejętności, nie przypadł mi do gustu. Często łapał mi kierownicę, zamiast powiedzieć co zrobic, albo co najgorsze, przytrzymywał sprzeglo, dzięki czemu jazdy były idealne, auto nie gasło, później, z innym instruktorem, okazało sie ze jest nieco inaczej ;)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Amina S ...... ip: 89.64.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę! :) Kursy skończyłam bardzo szybko. Część teoretyczna odbywała się z Panem Marcinem w bardzo miłej atmosferze, a praktykę wyrobiłam w miesiąc. Chciałabym bardzo podziękować Panu Krzysztofowi. Pan jest świetnym instruktorem :) Chciałabym też podziękować Pani Elwirze za cierpliwość. Dzięki poradom Pani, udało mi się zdać egzaminy państwowe w ciągu jednego tygodnia. Zdecydowanie ta szkoła jest jedną z najlepszych szkół w Szczecinie)))

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

K K ip: 37.47.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Tomki obydwaj super-ciężko powiedzieć który lepszy także do którego nie pójdziecie będzie dobrze. Pani Elwira z biura pomocna i kontaktowa. Po jazdach zdane-polecam i pozdrawiam

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia S ........k ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Super atmosfera i podejście do kursantów. Instruktorzy pomocni, wyrozumiali oraz cierpliwi. Pani Elwira bardzo miła i sympatyczna. Serdeczne podziękowania dla p. Tomka R, dzięki Pana wskazówkom udało się!!:) Polecam z czystym sumieniem

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał A ..........i ip: 37.30.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkola, mili instruktorzy

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara B .....a ip: 89.64.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Bardzo dobrzy instruktorzy. Moją naukę jazdy prowadził pan Marcin oraz pan Tomasz R. Bardzo polecam tych instruktorów, dzięki nim szybko nauczyłam się jazdy i zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia S ....... ip: 89.151.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo przyjemna atmosfera, sympatyczni ludzie. Dla mnie najlepszym instruktorem okazał się Pan Krzysztof. Prowadzący zajęcia dobrze wiedzą jak należy przygotować do egzaminu, jakie pułapki czekają na nas w jego trakcie. Nauczyłam się rzeczy o których nie wiedzieli inni kierowcy. Egzamin zdałam za drugim podejściem, moi znajomi z tej szkoły w większości już za pierwszym. Jedynym minusem był dla mnie brak jakiejś oficjalnej zniżki/oferty w związku z kursem bez teorii ale i z tym dało się dogadać. Do teorii polecam przygotowywać się samemu z aplikacją ale zajęcia w tej szkole nie odbiegają od innych. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Barbara M .... ip: 89.64.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdczecznie polecam Szkołę Jazdy Pana Marcina Sokoła. Posiada zespół w pełni wyszkolonych i umiejętnych instruktorów, prezentujących wysoki poziom wiedzy, doświadczenia i zaangażowania. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, cierpliwość, spokój, opanowanie z odpowiednią dawką humoru wpłynęły na stworzenie idealnej atmosfery podczas jazd. Każdy z instruktorów prezentuje różny sposób nauczania dzięki czemu możliwe jest dopasowanie metod szkolenia do potrzeb i preferencji uczniów. Osobiście cenię sobie współpracę z Panem Tomkiem R, który dodał mi pewności siebie i wiary w to, że zdam za pierwszym razem. Wprowadził też odpowiednią atmosferę pełną humoru i swobody. Pan Mirek zwrócił mi uwagę na słabe punkty i zmobilizował do pracy nad nimi. Pokazał też jak być ostrożnym i odpowiedzialnym kierowcą. Pan Krzysztof nauczył skupienia, koncentacji i uwagi podczas jazdy. Bardzo profesjonalny i doświadczony instruktor. Z kolei Pan Marcin nauczył praktycznego podejścia do zdobytej wiedzy, pokazał jak nabrać płynności, zminimalizowac stres i jeździć dynamiczne. No i na koniec koniecznie muszę napisać o Pani Elwirze, która układała grafik dopasowując go do moich potrzeb. W sytuacji kiedy prosiłam o zmianę i znalezienie innego terminu gotowa była okazać elastyczność i inicjatywę. Zawsze z uśmiechem i życzliwością szukała stosownego rozwiązania. Pani Elwira to cenny nabytek w zespole. Pozdrawiam :-)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Cały zespół serdecznie dziękuje za dobre słowo o każdym z nas. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dagmara R ......a ip: 31.183.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła naprawdę rewelacyjna. Pozdrawiam Pana Tomka instruktora

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Antoni B ........i ip: 31.183.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna bardzo szkoła. Brak ukryttych kosztów za kurs. Miłe i profesjonalne podejscie do klienta.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Kacper P ...a ip: 37.47.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy. Od początku do końca kursu bardzo dobry kontakt. Pomoc z biura jak i pomoc, wiedza i cierpliwość instruktorów na 6. Jeszcze raz polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof G ..........i ip: 5.173.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mili, wyrozumiali i potrafią uczyć jazdy, cudowna sekretarka, która stara się jak może by dopasować godziny jazd do naszych potrzeb.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ...r ip: 5.173.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Klasa!!!!! nic dodac nic ująć gdyby nie pan Tomasz R. Nie bylo by opcji na zdanie z calego serca polecam i bede polecal !!!!!!✌

Odpowiedź:

GRATULUJEMY !!! Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia R R. ip: 89.73.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy Pana Marcina Sokoła! Sympatyczna atmosfera w biurze i w szkole, indywidualne podejście do kursanta, pozytywne podejście instruktorów. Jeździłam z Panem Krzysztofem, Marcinem, Grzegorzem i Mirkiem. Każdy z nich wiele wniósł do mojej wiedzy i umiejętności w prowadzeniu samochodu. POLECAM :)

Odpowiedź:

GRATULUJEMY !!! Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik S ........k ip: 94.254.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna nauka jazdy! Mili instruktorzy a jeździłem z Panem Marcinem, Krzyskiem, Mirkiem i Tomkiem. Grafik jazd elastyczny, fachowa nauka i fajne podejście do kursantów, którzy dopiero się uczą! Pan Marcin ostoja spokoju, reszta instruktorów również świetna i fachowa. Teoria przyjemna cena również!

Odpowiedź:

GRATULUJEMY!! Dziękujemy za zaufanie. pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Eryka L .......a ip: 79.185.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia. Metody nauczania teorii i praktyki, podejście do klienta oraz ceny bardzo dobre. Jestem zadowolona, że osiągnęłam z nimi swój sukces odbierając upragnione prawo jazdy. Dziękuję.

Odpowiedź:

Gratulujemy. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ......... ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w mieście!!! Bardzo miła atmosfera. Pani Elwira to cudowna kobieta - zawsze znalazła dogodny termin jazdy dla kursanta, zaś Pan Mariusz to idealny instruktor - spokojny, opanowany, usmiechniety, nie krzyczy tylko cierpliwie tłumaczy popełniane przez kursanta blędy. Egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję !!!! Szkoła jak najbardziej godna polecenia

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

o ...d ip: 5.184.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magda G ...... ip: 37.47.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor, wszystko tłumaczy !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz D .......i ip: 5.184.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Z ukończonego tu kursu jestem niezmiernie zadowolona gdyż bardzo dobrze przygotował mnie on do egzaminu prawa jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magda M ......k ip: 31.183.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze, ze wybrałam właśnie tą szkołę. Przyjaciel mi ją polecił. On również uczył się tu jeździć.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak

Darek T .........i ip: 31.183.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Tu pracują ludzie, którym faktycznie się chce człowieka nauczyć jeździć!! Bardzo dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanych egzaminów. Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Dorota L .....k ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Pomimo obaw i stresu egzamin spokojnie zdany za 1 razem . Główne podziękowania dla Pana Marcina z którym miałam większość jazd -za cierpliwość i opierdziel kiedy było trzeba , podziękowania również dla Pana Mirosława za cenne wskazówki podczas jazd przed samym egzaminem oraz Pani Elwirze z biura za wielka pomoc dosłownie we wszystkim.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem.Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymczak K ..... ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa, dzięki któremu udało się za pierwszym razem!- doświadczenie tego instruktora przekłada się na efektywność nauki, bardzo dobry sposób tłumaczenia wszystkich trudniejszych rzeczy:) Drugi instruktor, z którym miałam okazje jeździć- Pan Mirosław również miło mnie zaskoczył, pokazał mi jak perfekcyjnie wykonać luk, parkować i zawracać(cenne rady bardzo się przydały) Bardzo miły i przede wszystkim cierpliwy człowiek:) Pozdrawiam również Panią z biura-bardzo uprzejma i pomocna osoba:) Wszystko co opisałam miało miejsce podczas czterogodzinnej jazdy dodatkowej, nauka na naprawdę wysokim poziomie, szczerze i z całego serca polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Wiktoria B ....k ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkołę jazdy a w szczególności pana Krzysztofa- człowieka o anielskiej cierpliwości i ogromnej wiedzy. Pan Elwira pracująca w biurze zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy!

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Karolina P ........a ip: 31.183.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajnie i dokładnie przeprowadzane wykłady. Było ciekawie a nie nudno. Jazdy samochodem też były super.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krystian K ........i ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne wykłady z dobrą atmosferą, instruktorzy potrafiący przekazać wiedzę oraz jasno przedstawione koszta!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak