Nauka Jazdy CARSTART

 164 opinie w tym 105 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2299 zł

10.03.2021

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2299 zł
-> dla pozostałych osób - 2349 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 80 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 85 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2399 zł

10.03.2021

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2399 zł
-> dla pozostałych osób - 2449 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2449 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 95 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 95 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Weronika Pyza

Weronika Pyza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, atmosfera i kontakt z biurem. Czysty profesjonalizm. Mogę serdecznie polecić z czystym sumieniem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Sander

Kamila Sander
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Car Start. Pan Marcin to cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę i udzielone rady. Pani Sylwia dopasowuje zawsze terminy jazd zgodnie z życzeniem kursanta, a podejście do niego to pełny profesjonalizm w załatwianiu wszelki spraw. Za co Jej również bardzo dziękuję. Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Kamila Sander

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Doruch

Dawid Doruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam. Zdane za pierwszym razem. Pan Wiesiek genialny instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emil Stępień

Emil Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super instruktorzy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Natalia Pawelec

Natalia Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardxiej godna polecenia. Nie ma problemów z umówieniem terminów jazdy , i tu wielkie ukłony w kierunku pani Sylwii. Insrtruktor pan Darek bardzo cierpliwy, wyrozumiały,mega pozytywny. Nauka jazdy z takimi ludźmi ,w takiej szkole to ogromna przyjemność, atmosfera tam panujaca nie pozwala na dodatkowe stresy . Gdybym drugi raz, miala wybrać szkołę jazdy wybrała bym właśnie tą. Dziękuję za wszystko. Natalia Pawelec

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Rewolińska

Julia Rewolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam ta szkole jazdy. Profesjonalne podejscie do kursantów zarówno Panów Instruktorów jak i przesympatycznej Pani Sylwii. ☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zalewski

Michał Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, Pani Sylwia, która zrobi wszystko żeby ustalić dogodne terminy jazd i ogromnie wspiera i oczywiście Pan Sławek który jest świetnym instruktorem, fantastycznie przygotował mnie do egzaminu praktycznego i teoretycznego i mimo tego że obydwa zdałem za drugim razem, jestem bardzo zadowolony z tej szkoły jazdy i polecam ją każdemu z całego serducha ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Berent

Krzysztof Berent
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu szkołę CARSTART. Zajęcia odbyłem w miłej i przyjaznej atmosferze ????. Dobra, zgrana i profesjonalna ekipa. Jestem osobą niepełnosprawną, a egzaminy zaliczyłem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Wasiluk

Ewa Wasiluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Dobra, bezstresowa atmosfera, elastyczne podejście. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Rakowska

Zuzia Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo poważne kratkowanie kursanta, instruktorzy mili, spokojnie tłumaczą, wskazują błędy. Uczą jazdy w prawdziwym życiu a nie tylko pod egzamin. Czułam się zaopiekowana i polecam każdemu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kościańska

Magdalena Kościańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega pozytyw! Polecam CarStart z całego serca. Pan Marcin i Pan Darek - Instruktorzy na najwyższym poziomie,bardzo profesjonalni. Do tego przesympatyczna Pani Sylwia, która godziny zawsze dopasowywała do moich próśb. Podsumowując: szkoła na 6!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Renata Vogt

Renata Vogt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Car Start.W tej szkole odzyskalam wiarę w to ,że marzenia się spełniają nawet w wieku 50-ciu lat. Polecam ten zespół za profesionalizm,podejście indywidualne do kursanta.wysoki poziom nauczania .Pan Marcin konkretny,ambitny szef. Pani Sylwia uśmiechem rozbraja napięcie u kursanta i stara się tak dopasować jazdy żeby każdemu kursantowi pasowały( a to niezła gimnastyka). Na medal zasługuje Pan Dariusz ,z którym miałam jazdy .Instruktor profesjonalny,mogłam pytać i pytać wszystko cierpliwie tłumaczył.Jeszcze raz dziękuję za pomoc ,wsparcie i przyjazną atmosferę. ☺

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Urszula Bałuch

Urszula Bałuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Andrzej wraz z Panem Antonim to najlepszy instruktorzy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 D Z I Ę K U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Szufranowicz

Marcin Szufranowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwer Strzeboński

Oliwer Strzeboński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Marcina, bardzo cierpliwy i pozytywny człowiek! Atmosfera w szkole jazdy ogółem pozytywna i nie ma na co narzekać. Jeśli zależy ci na dobrym przygotowaniu do egzaminu państwowego to tylko car start!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Natalia Mańkowska

Natalia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Lenka Pomianowska

Lenka Pomianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Polecam ,zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Sielicki

Konrad Sielicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałem za pierwszym razem. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Bardzińska

Aleksandra Bardzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, wszystko super, dzieki Panu Wiesławowi zdałam za pierwszym ????polecam z calego serduszka

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Gonet

Dawid Gonet
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkie moje oczekiwania jakie miałem do szkoły zostały spełnione: - mili instruktorzy ✔️ - miła atmosfera ✔️ - instruktorzy cierpliwi, chętni do pomocy, powtarzający w kółko rzeczy, z którymi kursant ma problem ✔️ - profesjonalny i zadbany sprzęt (w postaci aut) ✔️ - pomoce naukowe dołączone w cenie kursu ✔️ Nic dodać, nic ująć. Szczerze polecam szkołę !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Warakomski

Michał Warakomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła z przyjemną atmosferą, idealnie przygotowująca do zdania egzaminów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Marta Jagiełło

Marta Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam Naukę Jazdy Car Start. Instruktorzy super, bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałam za pierwszym razem! POLECAM!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Luna Haj

Luna Haj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorzy nauki jazdy na wysokim poziomie,pełna kultura,duża wiedza przekazywana w umiejętny sposób. Z nimi na pewno ZDASZ! Szczerze Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Barańska Nowakowska

Anna Barańska Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę CAR START,super kadra instruktorska,fajna atmosfera . Szczególne podziękowania należą się p. Darkowi M. Za cenne rady i bardzo dobre przygotowanie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymek Gajda

Tymek Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszyscy bardzo mili, doświadczeni, wyrozumiali

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Chris Wesley

Chris Wesley
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super konkretni instruktorzy dzieki nim zdalem prawko

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Cyraniak

Patryk Cyraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Serdecznie dziękuję Panu Antoniemu oraz całej załodze Carstar. Pozdrawiam. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Sokół

Agnieszka Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Świetni wykładowcy teorii a także nauczyciele jazdy praktycznej. Zawsze dopasowane terminy jazd i podejście do kursanta że strony szkoły pełny profesjonalizm w załatwieniu sprawy i miły szef i najlepszy instruktor nauki jazdy w Szczecinie JACEK. POLECAM WSZYSTKIM TĘ SZKOŁĘ. Agnieszka Sokół

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzia Chrobak

Zuzia Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy. Bardzo cierpliwi instruktorzy. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Smyk

Michał Smyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi a co najważniejsze wyrozumiali. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak