Nauka Jazdy CARSTART

 179 opinii w tym 116 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2299 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2299 zł
-> dla pozostałych osób - 2349 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 80 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 85 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2399 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2399 zł
-> dla pozostałych osób - 2449 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2449 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 95 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 95 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Monika Surma

Monika Surma
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Jeśli ktoś szuka szkoły jazdy gdzie chce nauczyć się prowadzić samochód to Nauka Jazdy Car Star jest idealnym miejscem. Przygotowanie do egzaminu jest bardzo fachowe oraz cała atmosfera jest bardzo przyjazna. Duże podziękowania należą się Panu Wiesławowi, który jest wspaniałym instruktorem z doświadczeniem i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Podziękowania należą się także Pani Sylwi, która zawsze dopasowała godziny jazd do potrzeb kursanta. Szkoła znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji (niedaleko Wordu) co jest dodatkowym plusem! Polecam serdecznie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aga Borkowska

Aga Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli jesteście na etapie szukania dobrej szkoły nauki jazdy i zależy Wam na tym, aby naprawdę nauczyć się prowadzić auto, to z czystym sumieniem polecam CarStart! Ogromne podziękowania dla Pana Wiesława - wspaniały instruktor, z doświadczeniem i ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać. Bardzo cierpliwy, spokojny i przede wszystkim zaangażowany w przygotowanie swoich kursantów. Pani Sylwia również bardzo pomocna:) Cieszę się, że przygodę z nauką jazdy mam już za sobą, ale będzie mi Was brakowało:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Majorek

Patrycja Majorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszłam do CarStart, żeby wykupić dodatkowe godziny przed egzaminem. Okazało się, że jestem dosłownie sierotą na drodze, ale dzięki pomocy Pana Darka udało mi się dzisiaj zdać egzamin praktyczny. Po poprzedniej szkole jazdy miałam ogromne braki, które tutaj nadrobiłam w niezwykle szybkim tempie. Pragnę dodać, że szkoła ma świetną lokalizację, bo znajduje się mniej więcej 10-15 minut od Wordu. Z czystym sercem mogę stwierdzić, że żałuję, iż nie przyszłam tutaj od razu!!! No cóż mogę dodać, nie popełniajcie moich błędów ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Mądrawska

Justyna Mądrawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Po bardzo długiej przerwie udało się przygotować mnie w krótkim czasie do egzaminu praktycznego Panu Sławkowi - Bardzo dziękuję!!! :D Również dziękuję Pani Sylwii za dobierania dla mnie zawsze dogodnych terminów jazd :D NAPRAWDĘ SZKOŁA GODNA POLECENIA! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojciech Matuszak

Wojciech Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę CAR START. Pan Dariusz świetny instruktor cierpliwy, bardzo wyrozumiały oraz spokojny. Atmosfera za kierownica bezstresowa przy takim instruktorze 30 godzin wystarczyło by zdać egzamin za pierwszym podejściem. Pani Sylwia zawsze ustawi zajęcia pod kursanta. Będę miło wspominał naukę jazdy w u Was !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Skumiał

Karolina Skumiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy CarStart. Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi oraz uprzejmi. Każdy szczegółowy błąd podczas nauki został wyłapany, dzięki czemu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Serdecznie pozdrawiam Panią Sylwię oraz Pana Darka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Sadowska

Oliwia Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przy wyborze szkoły jazdy, ważne było dla mnie podejście do kursanta, dopasowane godziny jazd, przyjemna atmosfera na wykładach oraz stały kontakt w razie wątpliwości. Kierowałam się opiniami i nie zawiodłam się. Z terminami nie było problemów, pani Sylwia zawsze do dyspozycji, instruktorzy bezstresowo prowadzą jazdy. Gdybym mogła jeszcze raz wybrać ośrodek szkolenia kierowców, z pewnością byłoby to CarStart.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kotyński

Marcin Kotyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć wszystkim, którzy postanowili zmienić coś w swoim życiu. Po decyzji pojawia się pytanie: którą szkołę wybrać? Nie mam porównania z innymi szkołami, ale cieszę się niesamowicie, że wybrałem CAR START ! Cenię ich profesjonalizm i filozofię. Zaoszczędziło mi to sporo pieniędzy i czasu. Oczywiście mam na myśli zdane egzaminy za pierwszym podejściem ! :-) Pan Marcin, właściciel, zatrudnił świetną ekipę do swojej firmy. Pani Sylwia, która w biurze koordynuje (oprócz niezbędnej papierologii) terminy i godziny jazd kursantów, potrafi pomóc zaplanować nawet najbardziej zapracowanym ludziom w Szczecinie :-) . Zdany za pierwszym razem egzamin zawdzięczam zaś instruktorowi Panu Sławkowi, jego podejście do kursanta i niesamowita umiejętność przekazywania wiedzy zrobiła ze mnie kierowcę , uliczne manewry stały się zrozumiałe i oczywiste. Jest jeszcze jeden instruktor: pani Sylwia, z którą miałem przyjemność przez kilka godzin pracować i, której nie brakuje cech, które wymieniłem wyżej. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję całej ekipie CAR START!!! :-) Wszystkim niezdecydowanym polecam tę szkołę !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Mikołajewski

Kuba Mikołajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ta szkoła jazdy zaskoczyła mnie pozytywnie, dobre położenie, łatwy dojazd ,sprawny kontakt z biurem, mila obsługa, instruktor Pan Sławek bardzo wymagający ale dzięki temu bardzo prosto osiągnie się swój cel w staniu się świetnym kierowcą !! W zupełności polecam, szkołę jak i instruktora

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Giecewicz

Wiktor Giecewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy ''Car Start'', to zdecydowanie topowe miejsce jeśli istotne jest dla nas dobre przygotowanie się do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Profesjonalizm okazywany przez instruktorów, ludzkie podejście do kursanta i dobra komunikacja to rzeczy które nie są w tym miejscu niczym obcym. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, bez jakości jaką daje ta szkoła jazdy liczba ta mogłaby być przerażająca. Szczerze polecam, każdemu kto celuje w bezbłędną jazdę ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Minkwitz

Paula Minkwitz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły byl Najlepszym wyborem w moim życiu, wspaniali instruktorzy ,z całego serca polecam Pana Darka ,człowiek o stoickim spokoju i ogromnym poczuciem humoru ????.Bardzo dziękuję za wszytskie wskazówki, Syliwi za ciepłe słowa i wsparcie . POLECAM WSZYSTKIM !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Pyza

Weronika Pyza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, atmosfera i kontakt z biurem. Czysty profesjonalizm. Mogę serdecznie polecić z czystym sumieniem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Sander

Kamila Sander
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Car Start. Pan Marcin to cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę i udzielone rady. Pani Sylwia dopasowuje zawsze terminy jazd zgodnie z życzeniem kursanta, a podejście do niego to pełny profesjonalizm w załatwianiu wszelki spraw. Za co Jej również bardzo dziękuję. Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Kamila Sander

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Doruch

Dawid Doruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam. Zdane za pierwszym razem. Pan Wiesiek genialny instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emil Stępień

Emil Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super instruktorzy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Natalia Pawelec

Natalia Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardxiej godna polecenia. Nie ma problemów z umówieniem terminów jazdy , i tu wielkie ukłony w kierunku pani Sylwii. Insrtruktor pan Darek bardzo cierpliwy, wyrozumiały,mega pozytywny. Nauka jazdy z takimi ludźmi ,w takiej szkole to ogromna przyjemność, atmosfera tam panujaca nie pozwala na dodatkowe stresy . Gdybym drugi raz, miala wybrać szkołę jazdy wybrała bym właśnie tą. Dziękuję za wszystko. Natalia Pawelec

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Rewolińska

Julia Rewolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam ta szkole jazdy. Profesjonalne podejscie do kursantów zarówno Panów Instruktorów jak i przesympatycznej Pani Sylwii. ☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zalewski

Michał Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, Pani Sylwia, która zrobi wszystko żeby ustalić dogodne terminy jazd i ogromnie wspiera i oczywiście Pan Sławek który jest świetnym instruktorem, fantastycznie przygotował mnie do egzaminu praktycznego i teoretycznego i mimo tego że obydwa zdałem za drugim razem, jestem bardzo zadowolony z tej szkoły jazdy i polecam ją każdemu z całego serducha ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Berent

Krzysztof Berent
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu szkołę CARSTART. Zajęcia odbyłem w miłej i przyjaznej atmosferze ????. Dobra, zgrana i profesjonalna ekipa. Jestem osobą niepełnosprawną, a egzaminy zaliczyłem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Wasiluk

Ewa Wasiluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Dobra, bezstresowa atmosfera, elastyczne podejście. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Rakowska

Zuzia Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo poważne kratkowanie kursanta, instruktorzy mili, spokojnie tłumaczą, wskazują błędy. Uczą jazdy w prawdziwym życiu a nie tylko pod egzamin. Czułam się zaopiekowana i polecam każdemu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kościańska

Magdalena Kościańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega pozytyw! Polecam CarStart z całego serca. Pan Marcin i Pan Darek - Instruktorzy na najwyższym poziomie,bardzo profesjonalni. Do tego przesympatyczna Pani Sylwia, która godziny zawsze dopasowywała do moich próśb. Podsumowując: szkoła na 6!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Renata Vogt

Renata Vogt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Car Start.W tej szkole odzyskalam wiarę w to ,że marzenia się spełniają nawet w wieku 50-ciu lat. Polecam ten zespół za profesionalizm,podejście indywidualne do kursanta.wysoki poziom nauczania .Pan Marcin konkretny,ambitny szef. Pani Sylwia uśmiechem rozbraja napięcie u kursanta i stara się tak dopasować jazdy żeby każdemu kursantowi pasowały( a to niezła gimnastyka). Na medal zasługuje Pan Dariusz ,z którym miałam jazdy .Instruktor profesjonalny,mogłam pytać i pytać wszystko cierpliwie tłumaczył.Jeszcze raz dziękuję za pomoc ,wsparcie i przyjazną atmosferę. ☺

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Urszula Bałuch

Urszula Bałuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Andrzej wraz z Panem Antonim to najlepszy instruktorzy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 D Z I Ę K U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Szufranowicz

Marcin Szufranowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwer Strzeboński

Oliwer Strzeboński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Marcina, bardzo cierpliwy i pozytywny człowiek! Atmosfera w szkole jazdy ogółem pozytywna i nie ma na co narzekać. Jeśli zależy ci na dobrym przygotowaniu do egzaminu państwowego to tylko car start!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Natalia Mańkowska

Natalia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Lenka Pomianowska

Lenka Pomianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Polecam ,zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Sielicki

Konrad Sielicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałem za pierwszym razem. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Bardzińska

Aleksandra Bardzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, wszystko super, dzieki Panu Wiesławowi zdałam za pierwszym ????polecam z calego serduszka

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak