Nauka Jazdy CARSTART

 244 opinie w tym 151 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2899 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2899 zł
-> dla pozostałych osób - 2949 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 95 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 100 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2949 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note i Honda Jazz "hybryda")
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2949 zł
-> dla pozostałych osób - 2999 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2999 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 100 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 105 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 105 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 95 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 90 zł

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Magdalena Zapor

Magdalena Zapor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy CARSTART wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z prawem jazdy ale i nie tylko, bo naprawdę warto się tu zapisać. !!!! Szkoła ta nie tylko zapewni Ci, że będziesz w pełni przygotowany do zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego, ale również ciepłą i przyjazną atmosferę, indywidualne podejście do kursanta oraz bez wątpienia wspaniałych instruktorów. ???? Na koniec mogę tylko bardzo podziękować panu Darkowi za cierpliwość i super przeprowadzone nauki jazdy oraz pani Sylwii za przejrzysty sposób wyjaśniania jakichkolwiek niejasności i za możliwość elastycznego ustalania godzin jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zlata Ziaziulia

Zlata Ziaziulia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy CAR START!!! Zdałam egzaminy (teorię i praktykę) za pierwszym razem ! Pan Antoni jest świetnym instruktorem , z dużym doświadczeniem , cierpliwy , spokojny i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Na zajęciach była miła atmosfera, z dużą chęcią szłam na każde zajęcie . A Pani Sylwia - cudowna kobieta , uśmiechnięta , profesjonalna i zawsze znajdzie dobre godziny jazdy ! Wielkie podziękowanie dla Pana Antoniego i Pani Sylwii za wiarę i wsparcie . Najlepsza szkoła jazdy ! Polecam z całego serca:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Trembowska

Natalia Trembowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Car start, ponieważ od samego początku panowała miła atmosfera. Wykłady ciekawie prowadzone. Pani Sylwia jest bardzo miła i pomocna. W każdej chwili służy pomocą. Potrafi dodać otuchy i wiary w swoje siły. Zawsze można usłyszeć od niej dobre słowo. Instruktorzy bardzo sympatyczni. Pan Dariusz bardzo konkretny i profesjonalny. Posiadający dużo cierpliwości ☺️Bardzo dziękuję za dobre przygotowanie.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Chudziński

Filip Chudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole car start, Moim instruktorem był Pan Sławek jeśli nie ma się zielonego pojęcia na temat ruchu drogowego Pan Sławek nauczy was wszystkiego od a do z, a co ważniejsze z wielkim zaangażowaniem Jeśli chodzi o biuro prowadzi je profesjonalna sympatyczna oraz bardzo pomocna Pani Sylwia Szczerze szkoła naprawdę godna polecenia dla wszystkich Pozdrawiam i dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hanna Najlepsza

Hanna Najlepsza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, egzamin zdany za 1! Pan Darek bardzo fajny instruktor, i bardzo dobra obsługa w biurze☺️.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Bugzel

Iza Bugzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Od samego początku do samego końca czuć wsparci zarówno od Pani Sylwii z biura i od Pani Sylwii instruktorki☺️ Pani Sylwia z biura robiła wszystko żeby dostosować godziny pode mnie !!! mega profesjonalne podejście do każdego kursanta, zawsze uśmiechnięta,pomocna i wspiera za każdym razem jak się dzwoni !!!! i teraz Pani Sylwia instruktorka- najlepsza! Podejście do kursanta-idealne, wyrozumiała, cierpliwa, pomimo ze dużo rozmawiałyśmy i śmiałyśmy się non stop to zawsze wplatane były rozmowy na temat techniki jazdy, przepisów itd ☺️ po 9 latach nie bałam się podejść w końcu do egzaminu co zakończyło się sukcesem! Polecam każdemu. PS Pani Sylwio czekam u siebie na Panią !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Sowiński

Dawid Sowiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursantów, elastyczne godziny, świetni instruktorzy z dobrym podejściem i z ogromną cierpliwością. Gorąco polecam tę szkołę, uczyć się tutaj to była dla mnie czysta przyjemność i szkoda, że ten czas się już skończył.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Stelmach

Nikola Stelmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam najlepszą szkołę jazdy Car Start! Wszystko zdane za pierwszym razem. ☺️ Przemiła Pani Sylwia zawsze znajdzie dobre godziny jazdy ze świetnymi instruktorami. Bardzo profesjonalne podejście i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bożena Ozarek

Bożena Ozarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca ❤️ Pani Sylwia z biura wspaniała osoba ❤️ Wszystko zawsze ustalone bez problemów,a w chwili zwątpienia zawsze podnosiła za uszy do góry ???? Dziękuje ???? Pan Artur ???? Zawsze uśmiechnięty i z dużym doświadczeniem. Czas szybko zleciał. Polecam CAR START ❤️????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anastazja Mazurkiewicz

Anastazja Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy car start jest dobrą szkołą. Poprawnie przygotowuje do zdania egzaminu. Jazdy z Panem Dariuszem były przyjemne i odbywały się w bezstresowej atmosferze, pomimo dużych braków umiejętności w parkowaniu. Na spokojnie instruktor wszystko tłumaczył i pokazywał kolejny raz. Bardzo dobrze wspominam wizyty w biurze, gdzie zawsze mogłam liczyć na miłe słowa od Pani Sylwii. Podsumowując, według mnie car start jest godne polecenia.

+ Zaletydobry stan pojazdów
- Wadybrak
Martyna Klimczak-Piotrowska

Martyna Klimczak-Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonapna szkoła nauki jazdy. Cierpliwi instruktorzy, miła obsługa, dogodne terminy. Gorąco polecam!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Viktoria Pashkovska

Viktoria Pashkovska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! *** Instruktor Pani Sylwia bardzo profesjonalnie podchodzi do zajęć praktycznych, żadnego stresu na zajęciach, miła atmosfera!!! Jako rezultat - udało się zdać i teoretyczny i praktyczny egzamin za pierwszym podejściem!!! *** Też chciałam podziękować Pani Sylwii z biura - zawsze wygodnie dla mnie ustawiała terminy zajęć, co dla mnie jest bardzo ważne, bo mogłam przychodzić tylko po pracy. Dziękuję bardzo!!! **** Jestem bardzo wdzięczna za kurs! Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Łubkowski

Daniel Łubkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na prawdę warta polecenia! OŚK jest mega dobrze zorganizowany. Nie miałem żadnych problemów w zdobywaniu jakichkolwiek informacji związanych z samym kursem czy też załatwianiem spraw z prawem jazdy. Cała kadra wydawała się na prawdę dobrze zgrana oraz przy tym mega pozytywna. Nie było miejsca na zły humor. Pani Sylwia, która pracuje w biurze jest na prawdę przesympatyczną, profesjonalną i bardzooo pomocną osobą (no i przy tym cierpliwą). W godzinach pracy była dostępna w stałym kontakcie, zawsze starała się pomóc w dopasowaniu grafiku jazd oraz w kwestiach formalnych. Pan Wiesiek, który jest instruktorem przekazał mi masę wiedzy podczas jazd. Jest bardzo profesjonalny i kompetentny w tym co robi. Ma ogromne doświadczenie i po prostu wie co robić, posiada przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta. Nie mogłem sobie wymarzyć lepszego instruktora. Bardzo dziękuję za wszystko i przesyłam pozdrowienia! Szczerze, szkoła godna polecenia.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alieksei Maksiuta

Alieksei Maksiuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Chciałbym bardzo podziękować Pani Sylwii i Panu Arturowi,bez ich pomocy i wsparcia nic by mi się nie udało. Polecam wszystkim tą szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Bargiel

Patrycja Bargiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły trafiłam z polecenia i to jedna z najlepszych decyzji. Świetni instruktorzy ! Miła atmosfera podczas jazd i wykładów. Wykłady prowadzone solidnie, rzeczowo. Pan Antek zadba o dużą dawkę śmiechu. Nie ma nudy ! Pani Sylwia bardzo sympatyczna i pomocna przy ustalaniu terminów jazd. U niej nie ma rzeczy niemożliwych. Pan Darek miły, rzeczowy, konkretny, cierpliwy i wymagający. Dla bardziej opornych powtórzy to samo kilka razy. Pan Artur zawsze uśmiechnięty, rozgadany ale też bardzo cierpliwy. Z całego serca mogę polecić tą szkołę i instruktorów ???? Dziękuję za wsparcie !!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciej Michał Rokiccy

Maciej Michał Rokiccy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w Carstar to strzał w dziesiątkę. Instruktorzy dają cenne wskazówki jak poruszać się po drogach. Nie wypuszczają ze szkoły dopóki nie upewnić się,ze ich kursanci opanowali technikę jazdy i umieją poruszać się po drogach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Majka Brzezińska

Majka Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo fajne podejście do nauki, instruktor pan Artur fajnie, na spokojnie wszystko tłumaczy. Oby dwa egzaminy wewnetrzne zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Zakrzewska

Agnieszka Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Absolutnie polecam pod każdym względem. Myślałam że nigdy nie będę kierowcą, a z tą szkołą udało mi się to osiągnąć łatwiej niż mogłabym się spodziewać. Dziękuję im bardzo.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Raczak

Aleksandra Raczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Oczywiście polecam CarStart całym sercem! Już emocje trochę opadły, ale nadal szczęśliwa zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za drugim razem :) stres ogromny, ale Pan Wiesław bardzo dobrze mnie przygotował, polecam jazdy z nim jeśli ktoś będzie miał okazję! Okazał się niezwykle cierpliwy przy moim nieokiełznanym roztrzepaniu i stresie, a przed samym egzamin dał porządną dawkę motywacji i wiary w siebie, dziękuję! Również podziękowania dla Pani Sylwii za wsparcie, dobre słowo i wyrozumiałość w umawianych godzinach :D zawsze się coś wykombinowało, by jazdy odbywały się regularnie :) jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich z Carstart :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Żarczyńska

Izabela Żarczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim polecam tą szkołę jazdy. Bardzo miła atmisfera, pełen profesjonalizm. Pani z biura zawsze stara się dopasować terminy tak aby kursantowi pasowało. Jestem bardzo zadowolona.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Brauner

Kamil Brauner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam wszystkim szkołę jazdy Car Start. Załatwienie formalności przebiegało bez żadnych problemów. Pani Sylwia pracująca w biurze zawsze służyła pomocą i dostosowywała godziny jazdy do potrzeb kursantów. Szczególnie dziękuję Panu Arturowi, który profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu i poruszania się po drodze samochodem. Jazdy przebiegały w miłej i spokojnej atmosferze. Cierpliwość instruktora i Jego cenne wskazówki spowodowały, że bez większego stresu podszedłem do egzaminu praktycznego i uzyskałem prawo jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Michalonek

Ania Michalonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy CarStart!! Bardzo miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egazminów. Szczególne podziękowania dla Pani Sylwii, która zawsze pomagała w dobieraniu pasujących godzin jazd (a także w całym procesie wyrabiania prawa jazdy) oraz dla Pana Wiesława, który przekazał mi ogromną wiedzę i nauczył mnie wszystkiego, co powinnam wiedzieć jako kierowca. Dzięki temu czułam, że jestem świetnie przygotowana do egzaminu (i tak też było.)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Pytlak

Oliwia Pytlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Pan Wiesiek jest świetnym instruktorem. Wyrozumiały, cierpliwy. Z uśmiechem na twarzy chodziłam na jazdy, bo wiedziałam, że spędzę ten czas w miłym towarzystwie, bez stresu. Potrafił umiejętnie wytłumaczyć popełniane przeze mnie błędy, dzięki czemu dziś egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem! Czułam ze strony Pana Wieśka troskę i chęć bym osiągnęła sukces. Ogromne podziękowania również dla Pani Sylwii, która zawsze z chęcią pomoże i wesprze. Wiedziałam, że dzwoniąc do biura mogę liczyć na pomoc i miłe słowo ???? Czułam się świetnie przygotowana do egzaminu. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, ze Car Start to najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie ! Nie pożałujecie wyboru!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Leśniewska

Kasia Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę CAR START. Pani Sylwia wykazała się otwartością i wsparciem, zawsze była przy telefonie i zawsze można było liczyć na Pani pomoc. Uczył mnie jeździć p. Darek. Instruktor ma bardzo dobre podejście do pracy jak i do kursantów, jest cierpliwy i umiejętnie umie wytłumaczyć popełniane błędy. Dzięki tej szkole egzamin zdałam za 1 razem. Dziękuje bardzo! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Laura Mrugowska

Laura Mrugowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Sylwia bardzo pomocna i uśmiechnięta, wysoka pomoc związana z formalnościami. Wykłady prowadzone szybko i na temat, odpowiedzi na wszystkie pytania bardzo zrozumiale. Jazdy z Panem Antonim super, wiele przydatnych informacji co do jazdy oraz egzaminu. Przygotowanie pierwsza klasa. Zdałam za 1 teorie jak i praktykę. Dziękuje bardzo. Szkoła naprawdę na poziomie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Alaszewicz

Łukasz Alaszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę porządne przygotowanie do egzaminu, dziękuję Panu Eugeniuszowi za przyciśnięcie na kursach i wszystkie rady

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szczęsna

Wiktoria Szczęsna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Panu Darkowi zdałam . Jest najlepszy , super szkoła . Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Nikodem Kuczyński

Nikodem Kuczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nigdy nie miałem do czynienia z prowadzeniem samochodu przed rozpoczęciem kursu. Trafiłem na świetnego instruktora z OGROMNĄ wiedzą, który nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Pan Sławek- instruktor, który miał do mnie dużo cierpliwości i dzięki któremu udało mi się osiągnąć swój cel. Polubiłem prowadzenie auta i nie mogłem doczekać się kolejnych jazd. Dziękuję Pani Sylwii z biura, która świetnie wykonuję swoją pracę i potrafi dopasować jazdy pod kursanta. Odniosłem wrażenie, że kursanci nie są uczeni wyłącznie pod egzamin (tak też było w moim przypadku). Instruktorzy dają wiele praktycznych wskazówek, które ułatwiają nam jazdę już po zdanym egzaminie. Jeśli ktoś chce osiągnąć swój cel i zdać egzamin bez żadnych problemów, to chyba wybór jest prosty- CAR STAR!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Sorokosz

Iwona Sorokosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Każdy kto zamierza dobrze nauczyć się jeździć, przygotować do egzaminu prawa jazdy, a przede wszystkim zrobić to w niesamowicie wspaniałej atmosferze, dzięki niezwykle profesjonalnej kadrze instruktorskiej, powinien wybrać tylko i wyłącznie CARSTART. Z całego serca wszystkim polecam tą szkołę jazdy. Chciałam również gorąco podziękować p. Sylwii z biura, która bardzo dba o kursantów z uśmiechem na twarzy. Zawsze można na nią liczyć. Ponadto instruktorzy podczas jazd są bardzo mili, cierpliwi, kulturalni i dają bardzo trafne wskazówki. Zarówno instruktorzy jak i p. Sylwia z biura wspierają na każdym kroku i podpowiadają co należy zrobić, również w kwestiach związanych z formalnościami w WORDzie i Urzędzie Miasta. Po skończonym kursie nie zostawiają na pastwę losu, a dalej możesz na nich liczyć, aby jak najszybciej zdobyć upragnione prawo jazdy. W tym miejscu chciałabym również podziękować mojemu instruktorowi, p. Arturowi, który nauczył mnie jeździć i widać było, że bardzo mu zależy na moim sukcesie. Z jazdy na jazdę moja pewność siebie rosła i czułam, że jestem naprawdę bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego. Idąc na niego nie miałam żadnych wątpliwości co do swoich umiejętności, a stres jaki mi towarzyszył, był jedynie wywołany samym faktem egzaminu. W dzień przed egzaminem i w dniu egzaminu pozostawałam w stałym kontakcie ze szkołą i czułam ogromne wsparcie ze strony p. Sylwii jak i p. Artura. Jeszcze raz gorąco polecam i dziękuję za to co dla mnie zrobiliście ???? Do zobaczenia na drodze ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Bielecki

Hubert Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Sylwia pełna profeska, zawsze by kursant miał jak najlepiej. Pan Wiesław, niesamowicie profesjonalny, spokojny i rzetelny instruktor. Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak