Nauka Jazdy CARSTART

 206 opinii w tym 135 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2599 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2499 zł
-> dla pozostałych osób - 2549 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 85 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 90 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2649 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2549 zł
-> dla pozostałych osób - 2599 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2599 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 100 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 95 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 95 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 90 zł

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Majka Brzezińska

Majka Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo fajne podejście do nauki, instruktor pan Artur fajnie, na spokojnie wszystko tłumaczy. Oby dwa egzaminy wewnetrzne zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Zakrzewska

Agnieszka Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Absolutnie polecam pod każdym względem. Myślałam że nigdy nie będę kierowcą, a z tą szkołą udało mi się to osiągnąć łatwiej niż mogłabym się spodziewać. Dziękuję im bardzo.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Raczak

Aleksandra Raczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Oczywiście polecam CarStart całym sercem! Już emocje trochę opadły, ale nadal szczęśliwa zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za drugim razem :) stres ogromny, ale Pan Wiesław bardzo dobrze mnie przygotował, polecam jazdy z nim jeśli ktoś będzie miał okazję! Okazał się niezwykle cierpliwy przy moim nieokiełznanym roztrzepaniu i stresie, a przed samym egzamin dał porządną dawkę motywacji i wiary w siebie, dziękuję! Również podziękowania dla Pani Sylwii za wsparcie, dobre słowo i wyrozumiałość w umawianych godzinach :D zawsze się coś wykombinowało, by jazdy odbywały się regularnie :) jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich z Carstart :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Żarczyńska

Izabela Żarczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim polecam tą szkołę jazdy. Bardzo miła atmisfera, pełen profesjonalizm. Pani z biura zawsze stara się dopasować terminy tak aby kursantowi pasowało. Jestem bardzo zadowolona.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Brauner

Kamil Brauner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam wszystkim szkołę jazdy Car Start. Załatwienie formalności przebiegało bez żadnych problemów. Pani Sylwia pracująca w biurze zawsze służyła pomocą i dostosowywała godziny jazdy do potrzeb kursantów. Szczególnie dziękuję Panu Arturowi, który profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu i poruszania się po drodze samochodem. Jazdy przebiegały w miłej i spokojnej atmosferze. Cierpliwość instruktora i Jego cenne wskazówki spowodowały, że bez większego stresu podszedłem do egzaminu praktycznego i uzyskałem prawo jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Michalonek

Ania Michalonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy CarStart!! Bardzo miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egazminów. Szczególne podziękowania dla Pani Sylwii, która zawsze pomagała w dobieraniu pasujących godzin jazd (a także w całym procesie wyrabiania prawa jazdy) oraz dla Pana Wiesława, który przekazał mi ogromną wiedzę i nauczył mnie wszystkiego, co powinnam wiedzieć jako kierowca. Dzięki temu czułam, że jestem świetnie przygotowana do egzaminu (i tak też było.)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Pytlak

Oliwia Pytlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Pan Wiesiek jest świetnym instruktorem. Wyrozumiały, cierpliwy. Z uśmiechem na twarzy chodziłam na jazdy, bo wiedziałam, że spędzę ten czas w miłym towarzystwie, bez stresu. Potrafił umiejętnie wytłumaczyć popełniane przeze mnie błędy, dzięki czemu dziś egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem! Czułam ze strony Pana Wieśka troskę i chęć bym osiągnęła sukces. Ogromne podziękowania również dla Pani Sylwii, która zawsze z chęcią pomoże i wesprze. Wiedziałam, że dzwoniąc do biura mogę liczyć na pomoc i miłe słowo ???? Czułam się świetnie przygotowana do egzaminu. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, ze Car Start to najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie ! Nie pożałujecie wyboru!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Leśniewska

Kasia Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę CAR START. Pani Sylwia wykazała się otwartością i wsparciem, zawsze była przy telefonie i zawsze można było liczyć na Pani pomoc. Uczył mnie jeździć p. Darek. Instruktor ma bardzo dobre podejście do pracy jak i do kursantów, jest cierpliwy i umiejętnie umie wytłumaczyć popełniane błędy. Dzięki tej szkole egzamin zdałam za 1 razem. Dziękuje bardzo! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Laura Mrugowska

Laura Mrugowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Sylwia bardzo pomocna i uśmiechnięta, wysoka pomoc związana z formalnościami. Wykłady prowadzone szybko i na temat, odpowiedzi na wszystkie pytania bardzo zrozumiale. Jazdy z Panem Antonim super, wiele przydatnych informacji co do jazdy oraz egzaminu. Przygotowanie pierwsza klasa. Zdałam za 1 teorie jak i praktykę. Dziękuje bardzo. Szkoła naprawdę na poziomie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Alaszewicz

Łukasz Alaszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę porządne przygotowanie do egzaminu, dziękuję Panu Eugeniuszowi za przyciśnięcie na kursach i wszystkie rady

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szczęsna

Wiktoria Szczęsna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Panu Darkowi zdałam . Jest najlepszy , super szkoła . Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Nikodem Kuczyński

Nikodem Kuczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nigdy nie miałem do czynienia z prowadzeniem samochodu przed rozpoczęciem kursu. Trafiłem na świetnego instruktora z OGROMNĄ wiedzą, który nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Pan Sławek- instruktor, który miał do mnie dużo cierpliwości i dzięki któremu udało mi się osiągnąć swój cel. Polubiłem prowadzenie auta i nie mogłem doczekać się kolejnych jazd. Dziękuję Pani Sylwii z biura, która świetnie wykonuję swoją pracę i potrafi dopasować jazdy pod kursanta. Odniosłem wrażenie, że kursanci nie są uczeni wyłącznie pod egzamin (tak też było w moim przypadku). Instruktorzy dają wiele praktycznych wskazówek, które ułatwiają nam jazdę już po zdanym egzaminie. Jeśli ktoś chce osiągnąć swój cel i zdać egzamin bez żadnych problemów, to chyba wybór jest prosty- CAR STAR!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Sorokosz

Iwona Sorokosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Każdy kto zamierza dobrze nauczyć się jeździć, przygotować do egzaminu prawa jazdy, a przede wszystkim zrobić to w niesamowicie wspaniałej atmosferze, dzięki niezwykle profesjonalnej kadrze instruktorskiej, powinien wybrać tylko i wyłącznie CARSTART. Z całego serca wszystkim polecam tą szkołę jazdy. Chciałam również gorąco podziękować p. Sylwii z biura, która bardzo dba o kursantów z uśmiechem na twarzy. Zawsze można na nią liczyć. Ponadto instruktorzy podczas jazd są bardzo mili, cierpliwi, kulturalni i dają bardzo trafne wskazówki. Zarówno instruktorzy jak i p. Sylwia z biura wspierają na każdym kroku i podpowiadają co należy zrobić, również w kwestiach związanych z formalnościami w WORDzie i Urzędzie Miasta. Po skończonym kursie nie zostawiają na pastwę losu, a dalej możesz na nich liczyć, aby jak najszybciej zdobyć upragnione prawo jazdy. W tym miejscu chciałabym również podziękować mojemu instruktorowi, p. Arturowi, który nauczył mnie jeździć i widać było, że bardzo mu zależy na moim sukcesie. Z jazdy na jazdę moja pewność siebie rosła i czułam, że jestem naprawdę bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego. Idąc na niego nie miałam żadnych wątpliwości co do swoich umiejętności, a stres jaki mi towarzyszył, był jedynie wywołany samym faktem egzaminu. W dzień przed egzaminem i w dniu egzaminu pozostawałam w stałym kontakcie ze szkołą i czułam ogromne wsparcie ze strony p. Sylwii jak i p. Artura. Jeszcze raz gorąco polecam i dziękuję za to co dla mnie zrobiliście ???? Do zobaczenia na drodze ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Bielecki

Hubert Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Sylwia pełna profeska, zawsze by kursant miał jak najlepiej. Pan Wiesław, niesamowicie profesjonalny, spokojny i rzetelny instruktor. Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariola Kos

Mariola Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, cudowna atmosfera i super instruktorzy, a zwłaszcza mój Pan Eugeniusz Ciosek, ogrom wiedzy, doświadczenia, polecam szkołę z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Monika

Monika Monika
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Dziękuje za wszystko i szczerze polecam wszystkim :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Trzcińska

Sandra Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Świetne podejście i super atmosfera. Pan Marcin świetnie przygotował mnie do bycia kierowcą i egzamin zdany za pierwszym razem, a Pani Sylwia bardzo sympatyczna, zawsze znajdzie termin dopasowany do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Żelazek

Bartosz Żelazek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Karwowski

Marcin Karwowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę CarStrat. Miałem przyjemność jeździć z Panią Sylwią - genialnym instruktorem ze świetnym podejściem do kursantów. Bardzo profesjonalne przygotowanie nie tylko do egzminów, ale też do "normalnej" jazdy. Jeszcze raz gorąco polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Surma

Monika Surma
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Jeśli ktoś szuka szkoły jazdy gdzie chce nauczyć się prowadzić samochód to Nauka Jazdy Car Star jest idealnym miejscem. Przygotowanie do egzaminu jest bardzo fachowe oraz cała atmosfera jest bardzo przyjazna. Duże podziękowania należą się Panu Wiesławowi, który jest wspaniałym instruktorem z doświadczeniem i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Podziękowania należą się także Pani Sylwi, która zawsze dopasowała godziny jazd do potrzeb kursanta. Szkoła znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji (niedaleko Wordu) co jest dodatkowym plusem! Polecam serdecznie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aga Borkowska

Aga Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli jesteście na etapie szukania dobrej szkoły nauki jazdy i zależy Wam na tym, aby naprawdę nauczyć się prowadzić auto, to z czystym sumieniem polecam CarStart! Ogromne podziękowania dla Pana Wiesława - wspaniały instruktor, z doświadczeniem i ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać. Bardzo cierpliwy, spokojny i przede wszystkim zaangażowany w przygotowanie swoich kursantów. Pani Sylwia również bardzo pomocna:) Cieszę się, że przygodę z nauką jazdy mam już za sobą, ale będzie mi Was brakowało:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Majorek

Patrycja Majorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszłam do CarStart, żeby wykupić dodatkowe godziny przed egzaminem. Okazało się, że jestem dosłownie sierotą na drodze, ale dzięki pomocy Pana Darka udało mi się dzisiaj zdać egzamin praktyczny. Po poprzedniej szkole jazdy miałam ogromne braki, które tutaj nadrobiłam w niezwykle szybkim tempie. Pragnę dodać, że szkoła ma świetną lokalizację, bo znajduje się mniej więcej 10-15 minut od Wordu. Z czystym sercem mogę stwierdzić, że żałuję, iż nie przyszłam tutaj od razu!!! No cóż mogę dodać, nie popełniajcie moich błędów ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Mądrawska

Justyna Mądrawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Po bardzo długiej przerwie udało się przygotować mnie w krótkim czasie do egzaminu praktycznego Panu Sławkowi - Bardzo dziękuję!!! :D Również dziękuję Pani Sylwii za dobierania dla mnie zawsze dogodnych terminów jazd :D NAPRAWDĘ SZKOŁA GODNA POLECENIA! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojciech Matuszak

Wojciech Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę CAR START. Pan Dariusz świetny instruktor cierpliwy, bardzo wyrozumiały oraz spokojny. Atmosfera za kierownica bezstresowa przy takim instruktorze 30 godzin wystarczyło by zdać egzamin za pierwszym podejściem. Pani Sylwia zawsze ustawi zajęcia pod kursanta. Będę miło wspominał naukę jazdy w u Was !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Skumiał

Karolina Skumiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy CarStart. Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi oraz uprzejmi. Każdy szczegółowy błąd podczas nauki został wyłapany, dzięki czemu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Serdecznie pozdrawiam Panią Sylwię oraz Pana Darka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Sadowska

Oliwia Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przy wyborze szkoły jazdy, ważne było dla mnie podejście do kursanta, dopasowane godziny jazd, przyjemna atmosfera na wykładach oraz stały kontakt w razie wątpliwości. Kierowałam się opiniami i nie zawiodłam się. Z terminami nie było problemów, pani Sylwia zawsze do dyspozycji, instruktorzy bezstresowo prowadzą jazdy. Gdybym mogła jeszcze raz wybrać ośrodek szkolenia kierowców, z pewnością byłoby to CarStart.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kotyński

Marcin Kotyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć wszystkim, którzy postanowili zmienić coś w swoim życiu. Po decyzji pojawia się pytanie: którą szkołę wybrać? Nie mam porównania z innymi szkołami, ale cieszę się niesamowicie, że wybrałem CAR START ! Cenię ich profesjonalizm i filozofię. Zaoszczędziło mi to sporo pieniędzy i czasu. Oczywiście mam na myśli zdane egzaminy za pierwszym podejściem ! :-) Pan Marcin, właściciel, zatrudnił świetną ekipę do swojej firmy. Pani Sylwia, która w biurze koordynuje (oprócz niezbędnej papierologii) terminy i godziny jazd kursantów, potrafi pomóc zaplanować nawet najbardziej zapracowanym ludziom w Szczecinie :-) . Zdany za pierwszym razem egzamin zawdzięczam zaś instruktorowi Panu Sławkowi, jego podejście do kursanta i niesamowita umiejętność przekazywania wiedzy zrobiła ze mnie kierowcę , uliczne manewry stały się zrozumiałe i oczywiste. Jest jeszcze jeden instruktor: pani Sylwia, z którą miałem przyjemność przez kilka godzin pracować i, której nie brakuje cech, które wymieniłem wyżej. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję całej ekipie CAR START!!! :-) Wszystkim niezdecydowanym polecam tę szkołę !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Mikołajewski

Kuba Mikołajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ta szkoła jazdy zaskoczyła mnie pozytywnie, dobre położenie, łatwy dojazd ,sprawny kontakt z biurem, mila obsługa, instruktor Pan Sławek bardzo wymagający ale dzięki temu bardzo prosto osiągnie się swój cel w staniu się świetnym kierowcą !! W zupełności polecam, szkołę jak i instruktora

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Giecewicz

Wiktor Giecewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy ''Car Start'', to zdecydowanie topowe miejsce jeśli istotne jest dla nas dobre przygotowanie się do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Profesjonalizm okazywany przez instruktorów, ludzkie podejście do kursanta i dobra komunikacja to rzeczy które nie są w tym miejscu niczym obcym. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, bez jakości jaką daje ta szkoła jazdy liczba ta mogłaby być przerażająca. Szczerze polecam, każdemu kto celuje w bezbłędną jazdę ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Minkwitz

Paula Minkwitz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły byl Najlepszym wyborem w moim życiu, wspaniali instruktorzy ,z całego serca polecam Pana Darka ,człowiek o stoickim spokoju i ogromnym poczuciem humoru ????.Bardzo dziękuję za wszytskie wskazówki, Syliwi za ciepłe słowa i wsparcie . POLECAM WSZYSTKIM !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak